Hus i SL

Idag var jag i skolan hela dagen och det har gått oväntat bra.=)
På vägen hem från skolan så hämtade jag ut mitt COM HEM-modem. IMORGON BLIR DET BREDBAND!!! =)

Ikväll har jag släpat runt Aqua och Anselm och tittat på hus, ett hus visade Aqua oss.
Jag tittade på två hus igår och fastnade för ett verkligen och har bara sett ett som gick i klass med det huset, av alla de vi tittat på. Anselm gillade samma hus som mig och det är ju bra, fast han låter mig ändock bestämma.

Här kommer bilder från favvohuset jag vill ha, men det är så jäkla många prims (man bör ha lågprimade hus, annars kan man inte köpa så många djur och grejer, för de har prims också. Tror mitt favvohus har 340prim och man kanske får ha sammanlagt 900 prim på en tomt och den krokodil vi vill adoptera gåår på ca 80 prim. Huset kostar ca 2990 Lendari.

image25

Det man ser framför huset  är en uteplats med pool och så. *informerar*

Bilden här nedan är på hallen. Dörrarna rakt fram leder in till 2 stora rum och trappan leder upp till det tredje sista rummet, där uppe finns kakelugn och inomhuspool!!!

image26

image27

Poolen är i hörnet på andra sidan rummet, precis där kakelugnen täcker med sin skorsten.
Här nedan en bild på när Anselm och Kyra provade poolen idag.

image28

Det andra huset som kunde mäta sig med detta huset var det ni ser på den bild som Kyra tittar på på denna bilden nedan.

image29

Mmm jo slottet är ju dyrare då, men faktiskt 100 prim mindre än det första, dock dyrare i inköp och båda husen kräver STOR tomt. Vi ska iaf ha en strandtomt.
JAG VILL HA SLOTT! Hihihi.

Tillbaka till verkligheten då...
Imorgon ska det grillas korv i skolan och jag som inte vill äta korv, alltså jag tycker om korv, men jag får ju bara äta gröt och fil har jag ju bestämt, men å andra sidan börjar jag bli less på gröt nu efter att ha ätit det till frukost, lunch och middag i 4 dagar.

Gröt ÄR gott
Gröt ÄR gott
Gröt ÄR gott
Gröt ÄR got
GRÖÖÖÖT ÄÄÄÄÄÄÄR GOOOOOTT!!

Egyptien

Ringde sekreteraren/"kuratorn" på skolan imorse och sa att jag kanske inte skulle komma idag, men vi kompromissade att jag skulle försöka ta mig dit till lunch och vara med när en tjej skulle komma och prata om sitt volontärarbete i Egyptien, så det gjorde jag.
Berättade för henne också att jag hade mått väldigt dåligt efter skoldagen igår, att det blev för mycket för mig och att jag inte riktigt trivs/känner mig trygg i klassen och varför.
Det var intressant och trevligt att lyssna på den tjej som pratade om tiden i Egyptien. Hade väldigt svårt att koncentrera mig tyvärr, så kunde inte delta speciellt mycket. Kunde inte bilda mig en helhet av meningarna, av det hon sa eftersom orden försvann i meningarna hela tiden för mig.

Spelade SL igårkväll tills jag tappade humöret och började gråta.
Kyra och Anselm tittade på kläder och i en butik fanns en konstig grej som Kyra provade, här nedan syns en bild på det. Ingen aning vad den är till för, men det ser ju lite coolt ut.

image21

Sedan tittade Kyra, Anselm och Aqua på danskulor och dyligt och då hittade jag en soffa som Kyra sa att vi bara måste ha när vi köpt tomt och hus. Anselm tog en bild när Kyra och han satt i soffan. Här är den.

image22

Här nedan kommer två bilder från olika dansklubbar, den ena är på Anselm och den andra på Aqua när hon dansar med en partysvamp.

image23

image24

För övrigt har jag nyligen sovit ett par timmar, jag var ju så hiskerligt trött efter skolan, orkade inte vara artig och orkade inte hälsa på en jag kände som var på Ica när jag var in och fyllde på mitt förråd med 2 l gröt och en risifrutti som jag ska ha till lunchen imorgon.
Har inte ätit godis på 5 dagar!!! Min diet nu är gröt och filmjölk, INGET annat i matväg än det, jag bara vägrar!! Mestadels gröt ska det vara, helst mannagryn eller risgryn, helst INTE grå hjärnsubstans.

Undrar just om jag verkligen ska till skolan imorgon, känns inte som jag liksom har något där att göra imorgon.

Skolan

Igår började jag i skolan, men jag fick sjukanmäla mig för magont. Magontet berodde nog på att jag fram till kvällen innan inte hade ätit på 3 dygn, sen på kvällen åt jag en knäckebrödmacka och natten till igår åt jag två ägg och hade magont när jag vaknade 07:00.

Idag var jag dock frisk och har varit i skolan. Först var det samling i det vi på skolan kallar Knuten, det första vi fick göra var att ställa undan alla bord och stolar så att alla kunde sitta på golvet medan rektorn pratade, sedan skulle alla gå runt och säga hej/goddag och sitt namn till alla, men jag och några till vägrade det och höll oss undan, dock hejjade 3 av lärarna på oss, bara för sakens skull. Sen hakade vi "lära känna varann-motståndare" på ändå när vi skulle ställa oss på en rak linje i rang efter vart vi var födda, fast vi stod inte i en rak linje, mer en klunga. Efter det skulle vi göra samma sak fast i skostorlek utan att utbyta ett ord med varann och det lyckades vi ändå rätt bra med utan större ansträngning alls.
Just ja, någongång i början fick vi göra en kort version av måndagarnas avslappningsgympa som jag halvhjärtat deltog  i. I slutet samlades vi klassvis före lunch och jag sa till läraren att ska det intervjuas så går jag hem, men hon bad mig att åtminstone stanna kvar och lyssna på informationen, sen fick jag lite panik och drog ut, en annan tjej i klassen kom ut och frågade efter en kiosk, så jag visade henne vart den var, när vi kom tillbaka så hämtade läraren in oss och på något sätt fick hon mig att gå med på att göra den där intervjun iallafall. Vi fick skriva frågor och svar och klistra fast en bild på den vi intervjuat på ett färgglatt papper och efter lunch fick vi läsa upp det för klassen och faktiskt gjorde jag det.

Hela dagen ville jag bara hem hem hem, det kändes inge bra att vara där och jag ångrade bittert att jag åkt dit.
Jag har varit mer eller mindre låg/deppig i en längre tid men dagen i skolan sänkte mig en hel del, känner mig inte alls bekväm.:(
Väger på om jag verkligen ska ta mig till skolan imorgon.
Imorgon förmiddag ska vi leta upp all information vi kan om Egyptien och skriva ner det i någon form, arbetet ska ställas ut. På eftermiddagen kommer en volontär till vår klass som varit i Egyptien och ska prata och fika med oss.

Jag har ingen större livslust, vill inte vara med om mitt liv, orkar inte vara jag i denna värld/samhälle. Vill fly, vill gömma mig, gå under gjord, ta bort min identitet och dödförklara mig.
Jag skönk i  sankmark, ett träsk eller nått.

På torsdag vettefan vad som händer i skolan, men på fredag är det grillning iaf.

Jag fyllde på mitt busskort idag efter skolan och fick virra runt för att hitta min busshållplats, eftersom de ÅÅÅÅTER igen har flyttat runt alla busslinjer!! GAHHH varför detta eviga, årliga omkringflyttande av busslinjer???!!!

Min mannagrynsgröt är slut, jag vill ha mannagrynsgröt.
Varför har jag börjat tycka om mannagrynsgröt???!!!

Skola imorgon = NEJ TACK!!
Vi får se, vi får se om jag tar mig dit och om det blir något jävla arbete om Egyptien. Egyptien är väl visserligen intressant, men hallå.... konsentration under stress är INTE INTE INTE min grej.

Eländigt är vad allting är!!

SL-maskerad

Ja nu har Kyra Thorne varit på maskeradparty hemma hos Mira och Vladmir.
Det här är Mira.

image17

image18

Bilden ovan så är det Kyra i vit klänning och Aquaria längst ner i höger hörn med orangerött hår.
Och här nedan har vi en närbild på Kyra-

image19

Klänningen var en födelsedagspresent som jag fick av Aquaria igår. En silvrig wedding-dress. Hehe...

Flott räv, en till räv och Zamira utklädd till groda här nedan!! HAHA

image20

Kul fest, delvis bra musik.

28år nu!

Ja igår fyllde jag tyvärr 28år, så nu är det bara 2 år kvar tills jag blir 30 år!!! Iiiiik!!!!:(

Har ett presentkort på Ikea att hämta hos min mor.

Igår var min kontaktperson hit och firade mig lite, fick två ljushållare av henne, de ser ut som genomskinliga hallon i glas då, men min pojkvän sa att de såg ut som spindelägg, men det sa han nog bara för att jag är livrädd för spindlar och insekter.

På kvällen var vi (jag och pojkvännen)  picknick med föreningen Balans, har uppgifter från en vän som var med där, att vi var 11 stycken där. Det var trevligt och skönt soft på någe vis.

Senare på kvällen kom jag (eller min avatar KYRA THORNE) på en överrasknings fest de anordnat för mig för att jag fyllde år, alltså en onlinefest i Second life.

Här är vi på dansgolvet. Kyra Thorne är den med röd kort jol och en röd topp.

image13

Några till bilder från  Kyras fest som var i Sylvias hus, en väninna till min väninna Aquaria i SL såklart.

image14

image15

image16

Ikväll ska väl Kyra kanske på maskeradfest hos Mira i Second life, fast Kyra har ingen maskeraddräkt, så jag kanske får köpa en då. Vi får se, jag får komma utan maskeraddräkt också.

Idag har jag för övrigt varit hem till en vän och fikat, sen tog jag bussen hem. Min pojkvän skjutsade mig dit.
Trivs bra hos den vännen. Han är snäll och förstående och vet vad det innebär att lida inombords.

På måndag börjar skolan och det har jag då rakt ingen lust med.

Kyra Thorne

Är fortfarande helt fast i "spelet" Second life. Igår shoppade jag bl a en ny hud, så nu är Kyra Thorne vit med svart sminkning.
Lärde mig fota i Second life (SL) igår, så att såhär ser Kyra ut, min avatar i SL.

image11

Måste ju lägga in en bild där hela hon med sina vackra vingar synns.

image12

Bilden är taken på Aquarias tomt. Jag håller till där när jag inte är ute och flänger i affärer och klubbar.

Hoppas inte SL laggar lika mycket idag.

Åhhhh måste ha min nya uppkoppling. Jagborde ringa Com Hem och fixa det, men ORKA!!! Hatar att ringa sånna där samtal, gillar numer inte att ringa överhuvudtaget, det skrämmer mig både att ringa och bli uppringd. Många gånger svarar jag inte i hemtelefonen, eftersom jag inte vet då vem som ringer.

För övrigt är jag trött.

På min ballkong är det i nuläger 34 + grader!!

Fy fasen, jag fyller 28 år på torsdag!! GAAAAHHH om två år blir jag 30!!!!! Hoppas jag dör innan dess.

Black sheep

Igår började dagen med att jag 09:30 får ett utbrott och slänger en bunke och en mugg i väggen i badrummet pg a en händelse som utlöste detta, sen bröt jag ihop och grät, min pojkvän vaknar och säger att han tar hand om det hela och säger åt mig att lägga mig och sova igen.

Denna dag firade vi vår 6-månaders dag, vi åt "romantisk" middag på MAX   hahaha...  och sen var vi på bio och såg filmen BLACK SHEEP, den var väldigt bra och rolig. En skräck-komedi kan man väl säga att det var. Kan verkligen rekommendera den, ja d v s om man har lite humor.
Tydligen hade det stått i någon tidning enligt min pojkvän, att den inte hade någon humor, men det berodde nog på att den personen inte visste vad humor var.

Jag är SÅ trött!! *Gäsp* Idag blir det till att bara slappa hemma och spela Second life.

Min pojkvän åkte till jobbet för ca någon halvtimme, timme sedan. Han blir nog borta en hel vecka.

Är för övrigt så less på min usla uppkoppling på 0,24 eller om det är 0,25. Funderar på att faktiskt ringa com hem redan denna vecka om att de kopplar upp mig på deras M-abonnemang.

Måste köpa biljetter till Marilyn Manson-konsären i December. Jag bara MÅSTE dit ju!!!!

Sanering

Idag när vi var ner i tvättstugan och kom in igen så stank det i lgh och vi tänkte att fy fasen vad dålig andedräkt Roy har och min pv sa att det kanske inte bara var det utan att han kanske hade kräkts någonstans, så jag gick runt och letade spya, så ser jag slutligen att han bitit upp en av de två soppåsarna som stått några dagar på ballkongen. Det var äckligt!! Sen får jag syn på en liten vit mask på golvet vid ballkongendörren, den ligger där och mumsar på något och jag SKRIKER rakt ut, får panik, kryper ihop i ett hörn intill badrummet och bryter ihop, gråter och delvis skakar. Min pojkvän tröstar mig och säger åt mig att ta en dusch medan han städar upp. Efter en liten stund förmår jag mig att gå in in i badrummet och ta en dusch, slänger alla kläder i tvättkorgen och ber sedan min pv att duscha Roy, eftersom jag inte vågade själv då han ätit av det där vidriga...
Jag tömmer upp en hink med vatten och klorin och torkar alla golven, slänger Roys filtar, mina sängkläder och mattan som låg vid ballkongen i påsar, för det måste tvättas.
Min pv shamponerar Roy två gånger och bortar tänderna ordentligt på honom.
Han får byta byxorna han har på sig också, eftersom jag var rädd att det kommit något äckel från soporna på dem när han hållt på med att städa upp det och hållt på med Roy.
Igentligen vill jag tvätta vardagsrummsmattan också, men vet inte vart jag har plats att förvara den, det blev ju plötsligt så mycket smutstvätt och vår tid hade ju gått ut.
FYYYY FAAAN!!! Är så rädd för dem, insekter alltså.
Min pv såg inte EN mask när han städade upp, men jag såg minsann masken och fick för mig då att det skulle krylla av dem i resten, om inte annat kunde det ju vimla av maskägg som kläcktes och invarderade mitt hem.
Har drömt många mardrömmar om hur skl skadedjur i form av insekter, maskar, kackerlackor har invarderat mitt hem.

Har shoppat skitsnygga kläder till Kyra (min avatar i onlinespelet Second life). Kyra var i en gothshop som hon blev teleporterad till av en väninnas väninna i SL.
Fick skitsnygga svarta fiary-wings av min väninna andra dagen i SL, sen har jag fått massa annat av henne och hennes vänner där.
Idag fick jag pengar av två tjejer i SL att köpa kläder för. De är såååå snälla mot mig allihop!!

Second life är bra, man kan göra allt man vill där, gå på club, shoppa coola kläder, bygga hus, skaffa djur, ändra hårfärg, frisyr, smink, hudfärg, umgås, gidflyga, simma.
Man blir aldrig hungrig, så äta behöver man inte göra, men man kan äta om man vill har jag för mig.
Man kan plugga och jobba om man vill också.

Jag har MYCKET kvar att lära mig i SL.

Eftersom de flesta i SL är från USA så  får man oftast prata på engelska, så jag får ju öva en del på min usla engelska och det är ju bara bra. Min pv har sagt att jag redan blivit bättre på englskan. =)

Har lite problem i SL i nuläget, för det går inte att teleportera sig, eller jag kan inte teleportera mig. Har ingen lust att flyga runt i förvirring. Får hoppas det ordnat sig nu eller snart.

Här ska ätas mat om en stund, min pv är duktig och lagar mat.

Möten

Idag var vattnet avstängt från 09:00-15:00, men jag hällde upp vatten i två plastskålar, så jag slapp gå upp före 09:00.
Var på terapisamtal kl 13:15, sen hem och åt lunch hos min kontaktperson innan vi följdes åt till mötet med min socialsekreterare kl 15:00, där vi förlängde kontaktmannaskapet till Maj nästa år. Båda mötena gick bra och jag fick min terapeut att ta beslutet att beställa hem boken "Bipolärboken", den är helt gratis och den är bra, informativ och så.

Sitter nu och spelar Second life.

Är rätt så trött, så det blir kanske en stunds vila snart.

Imorgon har jag och pojkvännen tvättid har jag för mig.

Arbetsstol & SIMS2

I måndags köpte jag ääääntligen min arbetsstol på IKEA och den är sååå bra!! Nu får jag inte ont i ryggen så lätt längre. Ska få pengar av mamma för stolen, eftersom den är en av två födelsedagspresenter till mig, ska även få pengar för ett skrivbord jag ska köpa om 1-2 veckor.
Köpte även SIMS 2 julutgåvan i måndags för 449kr, kunde inte låta bli, för SIMS är kul.

Måndagskväll hade jag och min pojkvän besök av en gos vän till mig här, han ville se min nya dator. Hehe

Igår minns jag inte vad vi gjorde fram till att vi åkte hem till en vän och fikade och snackade.

Just nu sitter jag och försöker fatta mig på olika funktioner i onlinespelet Second life. Det är KOMPLICERAT!! Allt står dessutom på engelska och jag är usel på det.

Min pojkvän har åkt till jobbet och kommer väl igen på fredag.

På söndag har vi varit tillsammans 6 månader!! Det ska vi fira på någon restaurang är det tänkt.

TheSIMS

Jag har roat mig med att spela TheSIMS mer än 10 h sedan i fredags. Bra sätt att fly verkligheten, glömma bort sina bekymmer, för när jag spelar TheSIMS så är jag som uppslukad och har fullt upp med att mina "simmar" ska sköta sig, äta, bada, gå till jobbet, ha fest, skaffa och behålla vänner etc. Sedan när de fått ihop pengar så ska det ju byggas på deras hus och köpas möbler och bytas ut möbler till lyxigare sådanna.
För en stund sedan blev det något fel på mitt spel, för en av mina "simmar" har gått och blivit osynlig, utöver huvud och händer. Liksom inte så kul att spela då. Vet inte om det kommer försvinna. Vill inte börja om heller då jag kommit så långt, byggt så mycket. Fasiken, de som precis fått klart sin övervåning.

Min pojkvän kanske inte alls kommer hit efter jobbet idag, han kanske inte kommer förrens på fredag, det är långt till fredag.

Mitt godis tog slut för ett par timmar sedan, så jag gjorde nyligen sockerkakssmet som jag äter lite av.

Humöret är inte det bästa, men heller inte det sämsta.

Skit med allt!

Det är bara skit med allting ju!! Jävla skitdator med jävla skitvista, skit-MSN, jävla skit med Second life-spelet och inte fan går det som jag vill på The Sims heller, för min Sims-familj lyckas inte få en tredje vän, vilket behövs för karriärsstegen.
Min förra dator var fan så mycket bättre, ja tills den dog. Den var 7 år gammal, denna är NY och den SKA vara bättre än min förra, den har bättre minne och allting är bättre, men inte fan beter den sig därefter.

Känner mig så jävla rutten, orkeslös, bitter och besviken på allting och blev sårad här om dagen också. Kändes som jag blev nertrampad. Jag gör och gjorde och har alltid gjort så gott jag kunnat. Jag lyssnar på andra, intresserar mig för andra, för djur, beteenden och så, jag är intresserad av rättvisa och hänsyn, men vad får jag för det, jo uppkört i nyllet att det inte är tillräckligt. Härrejääävlar, vafan begär samhället av mig?? Ska jag stå på ett ben på ett av tornen på domkyrkan också eller?
Jag orkar inte.
Jag orkar INTE!!!

Gråten sitter som en klump i mig, försöker svälja den, ignorera den.

Känner mig så missförstådd och ensam.

Ingen tror mig, ingen litar på mig och så har det alltid varit.

Ni tror jag beter mig sjukare än vad jag är verkar det som.

En som blivit förlamad eller brytit bena måste träna sig på att lära sig gå igen, men ni skulle väl inte begära av den att springa något jävla maratonlopp, för det skulle vara som att säga "Tror inte ett skit på att du inte kan gå".

Jag trodde det var på väg åt rätt håll, men jag tycks tryckas bakåt igen eller neråt snarare.

Aldrig är det tillräckligt bra det jag gör, aldrig duger det, alltid ska det vara mer MER MEEER!!!

Är så jävla ensam i min värld och ingen kommer in i den och kan förstå till fullo och göra så jag inte känner mig ensam.

Och appropå kontrollbehov... det är stökigt här och jag har inte orken att fixa till och inte rätt grejer för det heller.

ALLTING ÄR JU BARA SKIT!!!!!!!

Ditt å datt

Har handtvättat lite kläder och hängt upp i badrummet.

Idag ska jag på uppföljnings samtal med min kontaktperson hos en kurator på NVE i Ulleråker. Lite nervös inför det faktiskt.

Jag vill ha en rosa mobiltelefon, nu ska jag måla min mobil rosa!!! Funkar hobbyfärg? Hmm... kanske inge bra med hobbyfärg. Joooo... kan ju prova eller fan, det kanske rinner av om det regnar? Kanske borde ta nagelack att måla med?? Kanske kan måla med hobby och sen nagelack ovanpå??

Om några timmar kommer min dator!!! Tjohooo!!
Min pojkvän ska installera och sånnt.

Ska ladda ner SIMS DELUXE ikväll.

(03:25)
Hahaaaaa nu är min mobil rosa, inte riktigt så rosa som jag velat, men det duger. Mina naglar blev också målade när jag ändå höll på kladda med nagelack, de blev rosa.
Pyttsan... jobbigt att inte kunna göra något. Mitt tålamod sviker mig alltid, här finns ingen ro att sitta still och vänta på något.


Min pojkvän har som tur är inte ringt medan mobilen legat/ligger och torkar/stelnar.


Min pojkvän har lite strulig väg hem numer, så han sover hemma i sin lgh  och kommer till mig i eftermiddag istället.

Vi är hembjudna till en vän till mig på torsdag kväll, jag har preleminärt tackat ja. Det är en vän som flyttat ihop med en väninna till honom nu i början av Juli, så nu bor de nästan grannar med mig. Jättebra tycker jag.
De har ballkong! Hehehe...


Tävlande

Inatt lämnade jag in 2 tävlingsbidrag och nu har jag lämnat 3 tävlingsbidrag till. Man kan vinna en kameramobil värd 4350kr. VILL VILL VILL!!
Jag avslöjar INTE vilken tävling jag deltagit i, eftersom jag inte vill dra på mig onödiga konkurenter, har nog tillräckligt av dem redan.

Har sovit med olivoljeinpackning i håret, så nu ska väl håret vara på bättre humör. Olivolja är nog bland de bästa att få tag i ute i vanliga butiker att göra inpackning av, annars är det ju till att handla eller göra inpackning hos frisör och det kostar ju massa pengar ju!

De ringde mig från fraktservice kl 10:30. Min DELL-dator kommer hem till mig imorgon förmiddag!!! WOHOOO!!! =)

Lilla-My in action

Idag har jag mått hyffsat ok faktiskt, men dock varit snarstucken/lättretlig.
Knallade in till stan och matade mors marsipaner och vattnade blommor, diskade och sopade kök och hall, efter det gick jag till min kontaktperson, vi åt och fikade på det ena cafe Linné, sen knallade jag hem.

Igår chockade jag mig själv, mådde hyffsat bra och hade plötsligt någon underlig energi. Jag gjorde något jag inte orkat på många månader, nämligen ta bussen hem till en vän och sen hem igen då, var faktiskt lite stolt över det. Det var väl visserligen den lättare varianten, eftersom bussen utanför mig går hela vägen hem till honom. Hade det varit ett bussbyte hade jag nog inte orkat åka.

För övrigt tror jag posten slarvat bort TVÅ brev för mig i Juni. Grrrrr!!!  Väldigt obra, ok det ena var det ingen fara med, löste sig idag, men det andra vettefan, går nog inte att lösa i första taget, kanske med en jävla massa bök som jag ändock inte orkar med, men jag förlorar 1200kr på det.:(

Just ja! I förrgår natt, en timme innan jag fick sova, så började jag spåna på en novell/roman att börja skriva på och igår skrev jag ner några förslag på titlar och ett par preliminära karaktärer. Vi får se om det blir något mer av det än spånerier.

Nattsudd

Undra om jag kommer må bättre eller sämre sedan när jag vaknat från sovandet? Det är fan inte hållbart om jag kommer må sämre, det får helt enkelt inte bli sämre.

Men fan också... kom på nu att för X antal veckor sedan (i Juni) så skickade jag in kvitto och grejs till FK och min handläggare i ärendet sa att jag skulle få tillbaka pengarna jag lagt ut för skolkostanden efter 2 veckor, men inte har jag sett att de dykt upp på mitt konto!! VART ÄR MINA PENGAR??!!!

På IKEAs sida råder de folk att skruva fast bokhyllorna i väggen pg a vältrisken, men hur fula hål blir inte det i väggen då, tänk om jag vill möblera om, ska jag göra nya skruvhål då, så det blir ännu fler FULA hål i väggen. Tänk om jag inte vill hänga tavlor just där hålen är och tänk om jag vill flytta någongång, då kommer jag få nedslag på fula hål i väggen och få betala flera tusen kronor bara för det. Nej här ska ingen hylla skruvas fast.

Vågar jag?

Det är återträffar på gång med SOS-adopterade hundar i Sverige. Jag har alsrig varit på någon, inte kunnat ta mig till platsen och inte vågat heller och jag är urusel på engelska.
Det är STOR återträff i Sthlm den 11:e Augusti, sen är det gatuhunsdagen den 12:e augusti och jag skulle ju vilja gå dit en av dagarna åtminstone.
Det är på drottningholm, men vi har ju bil.
Frågan är bara om jag orkar och vågar åka dit med Roy.

http://www.sos-animals.se/atertraff_2007.html

http://www.sos-animals.se/sida_ghd.html

Mår så jävla pissigt fortfarande, vill stoppa i mig piller eller så, men det går inte, jag måste sköta om marsvinen tills tisdag och sen har jag ju min Roy att ta hand om.

Känner mig så ensam, bortglömd, övergiven, sorgsen. Allt är tungt och i närmast hopplöst och jag vet inte vem jag är, vet inte om det kommer bli ljust någonsin.

Är för övrigt så jävla less på mitt hår nu IGEN!!! Fan också!! Har inte råd att köpa färgen från England just nu. Bläää!! Har inte ens möjlighet att beställa det, för jag har inget jävla internetkonto, det är min pojkvän som har och då måste jag ta mig till en bank och sätta in på hans konto. ORKA LIKSOM!!!


Telefonen som är inkopplad sedan igår skrämmer mig och jag funderar på om jag ska dra ut sladden igen tills på måndag.

Orkar nog inte umgås med någon alls idag tror jag, vet inte om jag ens klarar av att ta mig till min kontaktperson efter marsvinen, kanske vill jag bara vara helt själv, trots min ensamhet och allt det där. Mina känslor är så motstridiga.

Datorn

Min dator är hos fraktbolaget nu eller vad det heter, så jag får hem den vilken dag som helst.

Min pojkvän ringde IKEA om mitt skrivbord och de får in det om en månad, så jag får vänta tills dess med att köpa det, men bra iaf att jag får det.

Sa upp mitt telia-ADSL idag, så det stängs av 8:de  september (oj härregud, tänk om han menade 8:de augusti?!!).
Pojkvän kollade upp COMHEM om hur lång tid det tar att få bredband efter man beställt det och det tar cirka en vecka.

För övrigt lyssnade jag av mitt mobilsvar och min kurator på NVE hade ringt i förrgår när jag vägrade svara, angående om jag ville ha ett uppföljningssamtal, jag ringde faktiskt upp henne och babblade in på hennes svarare att jag ville ha uppföljningssamtal.

Har för övrigt även idag mått dåligt hela dagen, men har ändå varit och kollat till marsvinen och sen har jag varit några timmar hos min kontaktperson, fick god matpaj och fika och vi har babblat massa.

Fick tyvärr säga nej till att träffa en gammal vän som är i Sthlm nu under PRIDE, det var synd, men jag skulle inte orkat med det som jag mår nu, jag har tillräckligt.

Risken är stor att jag måste tacka nej till MaryKey-partyt hos en väninna imorgon som jag är bjuden på. Trist, känner mig så usel som vän, men jag hoppas mina närmare vänner iaf kan förstå mig.

Imorgon ska jag helbyta i båda stora burarna åt marsvinen i mammas lgh i stan.


Mor kommer väl hem på tisdag om jag räknat rätt.

Knas

Nyss när jag var ut på min minimala ballkong så sneglade jag ner på grannens uteplats och tycker mig se grannens katt, så jag säger "Hej kissen", men katten tittar inte upp, katten rör inte på sig och jag står och tittar och väntar på att den ska röra sig, men nej, sen ser jag att det inte var en katt, det var en vit blomkruka med blommor i!!

Så typiskt mig att se sånna fel.

En gång trodde jag en pulka var en tax. Har trott dammtussar är fåglar, snöhögar är katter.

På vägen till affären sticker det upp en liten pinne på en gräsmatta och vaje gång luras jag och tror det är en liten fågel.

Min pojkvän påminde mig nyss i telefon när jag berättade om blomkrukan... att i början av vårt förhållande så tog jag fel på en pansionär och en lövhög, trodde lövhögen var en pansionär!!

Down

Nu är det mitt i natten och som vanligt är jag uppe och nattsuddar! Det är drygt 1 1/2 timme kvar innan jag tillåter mig själv att sova.

Igår onsdag tänkte jag tanken på en överdos, sen kom jag på att jag har inte tid med det  den närmsta veckan, sen borde jag ju inte heller, men det är en annan sak.
Inte så att jag planerade in en överdos nästa vecka, faktiskt inte, jag bara hoppade över den dumheten igår.

Jag ville ju ha skrivbordet på IKEA igår, blev så j-la besviken.:(

Känner mig så låg, tom och på något vis sorgsen. Känner mig ensam, men vill vara ensam just nu, så varför ska jag nödvändigtvis känna denna ensamhet?

Jag tvivlar stark på att jag någonsin kommer få någon form av hyffsad livskvalitet.

Kass dag

Är låg idag, inget känns kul och jag känner mig allmänt misslyckad och dum.
Är orkeslös, men måste trots det ta mig in till stan på något sätt och se till marsvinen och vattna blommor.

Mitt skrivbord finns inte på lager på IKEA i Uppsala, inte heller i Sthlm! Fan så jävla irriterande, jag vill ju ha just det skrivbordet.
Vi skulle åkt och köpt det idag. Sen tänkte vi att vi kunde åka och köpa arbetsstolen istället då, men då var tiden så knapp. Min pojkvän var ju tvungen att åka vid 15:00 till jobbet.

Avskyr när jag planerat något och ser fram imot det och allt sen bara går åt helvete.

Vägrade och vägrar svara i telefonen idag.

RSS 2.0