NYÅR och dyligt

Ja inatt klockan 24 så blir det nytt år. En gång i tiden firade jag nyår men nu tycker jag inte det är så mycket att fira, det är snarare en sorglig dag. Nytt år, nya förväntningar och krav och massa jävla raketer som smäller och skrämmer de små djuren. Vissa djur får ju åtminstone vara inomhus i trygghet och kanske har sin matte och eller husse intill sig som kan lugna dem, sen har vi faktiskt MÅNGA djur som inte alls har någonstans att söka trygghet, de är ute i kylan och skakar kanske av rädsla. Vi har utekatterna som idiotiska ägare inte har sett till att ta in, sen har vi harar, rådjur, lodjur, rävar, björnar, älgar, fåglar med mera med mera.
Min hund är inte märkvärt rädd för smällare, det har han nog aldrig varit, men min mors hund Ida är rädd för smällare. Jag tror de flesta hundar är rädd för smällare likaså katter.

På stan såg jag en STOR banderoll som var uppspänd mellan två stenpelare på ett hus utanför en affär, på den stod det "RAKETER", jag stod på andra sidan gatan och fick en stark impuls att rusa över och tända eld på banderollen i protest och jag tänkte att det gjorde väl inget, det var väl ingen fara, den hängde ju så den var omgiven av sten och tegel. Jag tände aldrig eld på den och tur var väl det, för vad jag inte tänkte på var ju att bitar av banderollen som brann skulle säkert ramla ner och blåsa iväg och kunna tända eld på annat, dessutom hade jag väl blivit anmäld för skadegörelse.

För övrigt gjorde Firfin och jag något bra tillsammans igår som kanske kan komma att förändra världen lite åt det bättre. En kampanj på gång kan man kanske säga. =)

Jajaja GOTT NYTT ÅR ALLESAMMEN!

Trista tider

Jag är så less på allt och på deppandet också. Varit deppig i flera veckor, igentligen i nästan hela mitt liv, men ni vet sånnt där djupdeppande, det har jag hållt på med i mer eller mindre flera veckor. Stundvis, några timmar om det verkligen krävs, då kan jag lägga det på hyllan, jag kan lura mig själv till att må bättre ett tag. När jag får shoppa så mår jag bättre, nu har jag inga mer pengar att shoppa för.
Igår var jag till Stockholm och träffade en vän från Sundsvall, vi shoppade, jag köpte en fuskskinnskappa som jag älskar. Jag var salig efter jag köpt den, ett av mina bästa köp genom historien!!
Well... senare på kvällen faller jag ner ännu mer i deppträsket, hade fallet ett snäpp djupare dagen innan också, men kunde slå bort det under Stockholmsvistelsen och kappan gjorde ju som sagt sitt, nej men igårkväll blev det så mörkt och jag kände bara att allt var så hopplöst och att jag hatade mig själv, min kropp, att jag inte dög och jag kände HAT mot många människor, kände maktlöshet, sorg och ville inte längre vara med, ville skada mig själv och skada mig gjorde jag, men det var ytterst lite.

Idag är jag deppig, varit deppig hela dagen, vill göra mig mer illa men inte gjort något ännu. Har inte ätit min medicin, har börjat slarva ordentligt med den, orkar inte bry mig i den, orkar inte bry mig i något.
Har mest legat till sängs idag och utöver det suttit och stirrat på datahelvetet och enligt Firfin sett hysteriskt uttråkad ut och ja det var jag nog och är.

Jag vill ingenting, orkar ingenting, vill inte gå ut, vill inte på någon promenad, vill inte köra radiobil, vill inte fixa mat, har ingen direkt aptit på något alls i mat eller godisväg.

Jag går och tänker på allt dåligt i mitt liv och utanför mitt liv, alla hundar som idiotiska människor binder utanför affärer etc när de ska handla eller vad fan de nu ska göra, det är oviktigt vad deras ärenden är, de ska INTE binda hundarna ute som de gör. Det gör så förbaskat ont i mig och jag får kämpa mot gråten många gånger när jag ser dessa fastbundna hundar som sitter och ser ledsna ut, skakar, ser livrädda ut och riskerar att bli kidnappade av någon idiot, knarkare, alkoholist, uteliggare. Ännu värre när det är flera minusgrader och hunden är liten och sitter och fryser. Tycker att ägaren åtminstone hade kunnat ta med en pläd eller satt på hunden en jacka, men nej då!!
Tänker på dessa jävla silikontjejer också, fy fan för inplantat, jag avskyr det så väldigt mycket!! Tänker på hur tjock jag blivit, hur smal jag var i gymnasiet, tänker på mina ätstörningar som inte är av den mer vanliga sorten kanske och ingen hjälp får jag, jag tas inte på allvar, folk förstår nog inte mitt förhållande till mat och godis. Jag är för fan sockerberoende och tröstäter, jag äter också för att ha något att göra. Äter bara skräpmat eller ingen mat alls.
Jag lider av alla dumma människor i samhället, jag vill inte ha dem i min närhet, vill inte se dem, vill inte höra dem jag vill bara tysta dem för alltid eller plåga dem.

Människor ... dessa förjävliga människor, jag hatar människor!!! Många tjatar om att jag inte ska hata så mycket, men jaha, hur ska jag låta bli när det finns så många anledningar att hata, om ni vill att jag inte ska hata så förinta dessa idioter till människor på jordens yta tack!!

Dessa ytliga människor, dessa modefixerade människor, slavar för modebranchen, utnyttjade slavar i modebranchen som följer alla svängar och ska ha det senaste och ger allt för att ha det dyraste märket på någon jävla väska eller ett par skor. Vem fan bryr sig om märket bara det är snygga och bra skor, skit i märket för fan, det är ju bara ett namn. *Djup suck* Ni fattar inte, ni vill inte, ni vill leva i er ytliga bubbla och fortsätta ta avstånd från sånna som mig, för åhhhh stackars diiiig du kan ju börja må dåligt lite granna i lilltån om du får höra något negativt om någons liv, om sanningen framför. Nej fy fasen stäng öronen, le ditt största leende och låtsas som om världen glittrar i rosa.
När du är i träsket ditt jävla ytliga kräk, då ska jag INTE finnas för dig så som du aldrig hade tanken att ens stanna upp och våga lyssna på mig, våga öppna ditt sinne och släppa mig in. Du ska lära dig av dina misstag, lära dig att känna ensamheten när ingen finns där för att alla är så ytliga, lära dig hur det känns när dina ytliga vänner inte finns där för dig för att du valde dem som dina närmaste och de lever i den ytliga världen och när du föll ner så följde de inte med.

Jag vill inte riktigt leva längre, vill inte finnas kvar, jag dyúger inte, känner ensamhet, jag är ingenting. Alla krav och måsten, nehj usch jag vill inte, vill inte stanna men igentligen är jag tvungen.

Bara hälsa på pappa en snabbis, bara hälsa på min älskade lilla pappa en stund, får jag det? Bara dö lite granna en stund, men hur?

Silikonhatet

Måste bara uttrycka mitt hat mot silikoninplantat i bröst.

JAG HAAAATAR HATAR HATAR SILIKONINPLANTAT!!!! STORT FETT JÄVLA HAAAAAT!!!

HAT HAT HAT HAT HAT HAT!!!

Fy fan vad jag känslig för det där med silikoninplantat, när det dyker upp så vill jag bara rispa mig blodig eller dö, vill inte leva i en värld där silikon förekommer, jag tål det INTE!!!!

Det kom på tal nyss, det dök upp i minnet, jag nämde det, det kom på tal och nu är jag sur, arg, grinig, på dåligt humör och vill skada mig själv.

Återkommer med fler uppdateringar om juldagen och idag.

Julen och sånnt

Julafton firade vi som sagt med Firfins syster och mamma. Systern kom senare på kvällen då hon jobbade, Firfin hade också jobbat, men det var natten till julafton.
Firfins mamma toppade mitt hår och det kändes så skönt att bli av med de slitna topparna som stört mig en längre tid.
Medans Firfins mamma åkte och hämtade systern så plockade vi fram "Anti-monopol" och spelade, vi hann inte spela klart och vi vet nog ej vem som ledde, troligen var det väl Firfin.
Det blev tyvärr inte många bilder tagna på julafton, men här är några.

image66
Roy i baksätet på väg till Södertälje. Han har sin vinterkappa och en julrusett.

image67
Roy har tråkigt i baksätet på väg till Södertälje.

image68
Suddig bild på Roy som slaggar i soffan i Firfins systers lgh.

image69
Jag när jag spelar Anti-monopol med Firfin.

image70
Närbild på mig då denna julaftonskväll.

image71
En suddig, konstig bild på Firfin när vi spelade Anti-monopol och ja Firfin räcker ut tungan. Alltid dessa grimager vid fotografering ...

Min mor undrar vart alla bilder på Firfin är, ja nu vet ni som undrar varför det är brist på bilder på honom,  det vill säga om ni behagar läsa min blogg då.

Julafton i Södertälje var trevlig, mycket och god mat, bland annat LAX!! Hehehe ...
Jag fick fina julklappar av alla, av Firfin fick jag ju varma skinnull-tofflor och en radiostyrd bil ( det finns en liten historia kring bilen), av Firfins syster fick jag en seriös, fin WICCA-bok och av deras mamma fick jag en rejäl, stor mortel i sten.

Ni skulle skådat den portion mat Roy fick på julaftonskvällen, ujuj det var en rågad tallrik med prinskorvar rullade i bacon, potatis, kalvsylta, potatis med mera. Jag trodde han skulle må dåligt efter men inte det.

Bilfärden blev DYR, bilen läcker ju mer och mer olja och när vi kom hem så beslutade vi att aldrig mer köra med bilen, ja förutom den sväng till försäljning eller skroten då.

Julduschad hund

Sista klappen inslagen, har handtvättat kläder och duschat hunden, så nu är han ren och fräsch.
För övrigt har jag fått tillbaka internetuppkopplingen IGEN, spelat SIMS 2 och WOW samt vilat cirka 3 timmar.

Firfin fick sina julklappar för X antal timmar sedan innan han drog iväg och jobbade, han blev glad och nöjd åt sin kilt, sitt OIJA-bräde och pentagrammet i form av ett halssmycke.

Klockan är snart 2 på natten och jag ska gå ut med Roy och sedan lägga mig.

Firfin kommer väl hem vid 8.

Vi ska vara i Södertälje runt 15:00, vi ska fira jul med Firfins syrra och deras mamma.

Psykbryt

Som jag sa i inlägget innan så var jag ju låg, stressad och hade destruktiva impulser och inte mycket till ork och tålamod.

Jag knallade ner med tomflaskorna och pantade dem, sedan in på apoteket för att hämta ut min medicin som de inte hade i lager! Jag frågade dem om de någonsin brukar ha det och nej det brukar dom inte. Hon såg att det fanns 3 förpackningar på Gränby centrums apotek, så hon bokade en åt mig. Blev besviken i vilket fall att de aldrig har min medicin och att jag alltid måste ta ut den någonannanstans än där jag bor.
När jag går ut från apoteket ser jag en svartvit halvstor hund sitta bunden i ett hörn och skaka som ett asplöv och se vettskrämd ut, det högg till inom mig, det gjorde så ont i mig att se denna stackars hund sitta där och jag blev så fruktansvärt arg på att någon kunde vara så elak att låta sin hund sitta ute och vänta i kylan och skaka av rädsla medan ägaren är i värmen och gör sina ärenden!!
Jag tänkte ringa djurrättsorganosationen och anmäla detta till dem, men hade inte mobilen på mig och jag hoppades  att ägaren skulle komma ut strax till den lilla stackarn. Jag gick in och skulle handla, men gråten satt som en klump i halsen hela tiden och ville bara ut, jag fick kämpa mot gråten och kunde inte koncentrera mig på att köpa det jag skulle, det enda planerade köpet blev mjölk, sedan blev det istället ritblock, spritpennor och nålar. Jag tänkte skriva en lapp och nåla upp på en anslagstavla, men det fanns ju ingen.
När jag kom ut så satt hunden kvar och skakade och nu blev jag ännu argare, för personen hade väl åtminstone kunnat vara snabb och bara göra det mest nödvändiga, inget som skulle ta sådan tid!!! Jag visste inte vad jag skulle ta mig till och kom fram till att det enda jag kunde göra vad att säga till någon som jobbade i affären, så jag gick fram till en kille i kiosken på Ica och sa till om att det satt en frusen, livrädd hund och skakade där ute och att den satt där redan innan jag gick in i affären och att jag tycker ägaren omedelbart skulle gå ut och ta hand om sin hund, killen i kiosken höll med mig om det och att det var synd om hunden, sen sa han att han ju inte kunde veta vem ägaren var, men jag sa att han väl kunde ropa i högtalaren, jag sa till honom att ha koll på hunden så den inte blir sittande där om någon glömt bort den och det skulle han göra. Han följde med mig ut och tittade på hunden, sen gick jag hem och bröt ihop, grät som fan och tänkte rispa mig över hela kroppen, det gjorde så jävla ont i mig och jag kände bara att jag ville dö, att jag inte orkar mer.
Istället för att göra mig illa så ringde jag till Firfin och berättade hur jag mådde och vad som hännt etc. Skönt att jag har min älskade Firfin.

Han slutade tidigare och pratade med mig hela vägen hem i mobilen och när han var här så sprang jag ner och vi åkte till Gränby centrum där vi får stå i kö på apoteket, vi hade 10 nummer frammåt, väl framme så krånglar deras datorer så att inte högkostnadskortet fungerar och därmed skickar de hem en räkning för ens medicin för att man ska få avdrag på summan, men då kommer räkningen till mig och det blir bökigt eftersom den ska till min gode man, så Firfin betalade hela summan istället, han tyckte det var en bättre lösning än att en räkning skulle komma hem till mig, men det tog fan tid att fixa det administrativa. Väl i kassan så funkar inte koden och de får gå tillbaka och fixa koden, sedan funkade inte vissa anslutningar till banker, så vissa kunde inte alls betala med sina kort men Firin kunde betala, men han fick lämna fram körkort då inte knappkoden fungerade.
Efter detta ska jag hämta ut min veckopeng, men de första två bankomaterna är avstänga och de andra två hade inte kontakt med min bank, så det blev inga pengar till mig och jag blev arg, sur, irriterad ... name it ... och jag säger med lite högre ton att jag fan vill ha mina pengar!! Efter denna cirkus handlar vi julgodis, dagens mat, julaftons efterrätt etc, det är mycket folk och ingen av oss tål det fast på olika sätt kanske, när vi ska gå mot kassorna så är det ett par i vägen där jag tänkte gå fram och jag tappar smått behärskningen och skriker "MEN FÖR I HELVETE DÅ!!!" och Firfin försöker lugna ner mig lite och masserar mig lite lugnande i nacken.

Det var skönt att äntligen komma hem sedan och äta smarrig matpaj och Toffifee. Firfin åt kroppkakor med smät smör.

Mmm... en dag av kaos.

Nu på kvällen har vi spelat WOW, jag levlade två gånger med min shamankaraktär.=)

Imorgon ska vi hjälpas åt jag och Firfin och slå in julklappar och lämna dem till de vi hinner lämna till, de som går att få ttag i och så, vi ska även knalla hem till en vän inärheten här eftersom han har en klapp till mig. Jag förtjänar ingen klapp, men det är gulligt av honom iallafall.

Nu ska jag lägga mig.

Hoppas imorgon lördag är en bättre dag!!

Stressad

Får inte mycket gjort och jag har så mycket att göra!

* Slå in julklappar
* Hälsa på 2-3 vänner
* Städa
* Tvätta
* Hämta ut medicin på apoteket
* Handla
* Hämta ut pengar
* Köpa en sista julklapp
* Handtvätta
* Slänga sopor
* Panta flaskor

Jag har handtvättat lile idag och jag hinner nog inte eller kommer inte orka tvätta i tvättstugan och jag har massor av tvätt nu.

Hämta ut medicin måste jag göra idag och då ska jag väl passa på att handla lite livsmedel som t ex mjölk.

Städa vet jag inte om det kommer bli så mycket av innan jul, jag kanske flyger över golvet med dammsugaren idag och kanske börjar slå in julklappar.

Det lät som att vi skulle in till stan imorgon eller så och då kan jag hämta ut pengar. Kanske vi kan svänga förbi min kontaktperson då också och lämna ett par julklappar jag har till henne. Kanske vi kan åka förbi en annan vän och lämna julklappar också?

Hmm... borde jag kanske dra hem en sväng till en annan vän idag? Nej jag tror inte jag orkar det tyvärr.

Har lite ångest och känner mig lite låg och trött. Vill bara ta det lugnt. Tänk om jag känner likadant imorgon och i övermorgon, då kommer ju jag ändock vara tvungen att utföra mina sysslor. Jag måste ju iallafall dammsuga och slå in julklappar och jag borde iallafall handtvätta lite mer kläder.

Firfin jobbar och jobbar. JAG VILL HA HONOM HEMMA!! Allt känns lite lättare när han är hemma.
Känner mig ensam och det är tyst förutom att jag hör bilarna utanför.
Har ingen motivation, ingen lust med något, vill bara slöa.

Känner mig ful och orkar inte sminka mig heller.

Jag vill gräva ner mig för jag orkar inget göra. Tiden bara går, den går för fort, det är jul alldeles för snart.
STANNA TIDEN NU!!

JÄVLA JUL!!

Nej, någon överdos före jul vore dumt, väldigt dumt. JAG VILL FLY!!!

Läkarbesök etc

Idag var jag ju hos "psykläkaren", det var en läkarkandidat med också. Det pratades om vad jag varit med om och lite saker runt om och så. Allt ska upp till ytan och han sa (läkaren) att nu sår vi ett frö som börjar gro och när den är mogen så sätts det igång en process att bearbeta allt jag upplevt, det är då läkningsprocessen börjar. Detta kan ta tid och man kan inte så noga veta hur lång tid det tar tills "fröet" är moget s a s.
Jag har ju så brottom, jag vill bara dra upp skiten och sen göra mig av med den och bli fri från mitt förflutna, men jag måste vänta.

Idag är det inte så farligt kallt, tror t o m att det är plusgrader! Skönt. Jag hatar kyla! :P

Jag har läst ut boken "SÅLD" nu!! =) Den var väldigt bra! =) Det stod i slutet att vissa saker var censurerade för att de var alldeles för hämska, på det planet håller jag inte med, INGENTING kan vara för hämskt att läsa. Jag menar inte att det inte skulle vara hämskt det som hänt utan jag menar att varför ska inte människor kunna läsa det? Det är VERKLIGHETEN för fan!! Varför ska vi blunda för verkligheten, blunda för det grymma som händer vissa oskylldiga? Varför ska vi skona de andra människorna  för att ta del av informationen om hur förjävligt det kan vara för vissa, de som läser hár ju i de flesta fall redan skonats från att ha upplevt det grymma som personen i boken har upplevt, personen bakom boken. Dessutom vill jag kunna välja själv huruvida jag vill skona mig själv från verkligheten eller ej. De som nu inte tål, inte vill läsa om folks grymma öden kan väl låta bli att läsa boken, de kan läsa någon annan bok, en mildare.
Nej jag är imot censurer.
JAG VILL TA DEL AV ALLT!!
Tycker det är jättebra att denna boken skrevs så folk får kännedom om trafficking.

Nästa bok jag ska läsa är "Otryggare kan ingen vara" av Bengt-Åke & Agneta Cras, också en sann historia.

Nu är jag trött och ska nog vila eller nått.
Jag borde gå ner i apoteket men jag orkar fan inte alltså. Det tar på krafterna att gå på läkarbesök.

Jag har förresten fått höjd dos, nu ska jag ta 200mg Tegretol 3 ggr/dag.

Lite av varje

I söndags fick jag hjälp av "J" som var här att få Second life att fungera igen, det var en inställning i bredbandet i min hub. Så KUL att kunna spela "SL" igen. Kyra köpte sig en juloutfit. Bild nedan!

image65

Igår fikade vi på svenskan (sista svenskan för i år), idag fikade vi på engelskan (sista engelskan för i år"). =) Det är gott med fika!!

Fick igår tillbaka min recension av "Hinsehäxan" och jag blev glad när jag läste vad lärarinnan hade skrivit om mitt arbete, verkligen goda ord var det!! =)

Jag har snart läst ut boken "SÅLD" av Natasja T. och Vera Efron. Det är en sann historia om Natasja som blev lurad och såld till en hallik och smugglad från Ryssland till Sverige. Hon var alltså ett offer för trafficking.
BRA bok tycker jag, verkligen läsvärd om man gillar att läsa om sanningsbaserade historier.

Igårkväll hade jag så ont i magen av all choklad jag ätit (jag tål ej choklad och kaffe) och hade det fortfarande när Firfin kom hem och ville köpa pizza för att han inte kände för någon matlagning, men när han fick veta varför jag hade så ont i magen att jag knappt kunde röra mig, då ville han laga mat ändå för han sa att pizza vore nog inte bra för min mage just då.

I eftermiddas hade vi kör och det gick inge vidare, vid ett tillfälle så gav jag upp och satte mig ner på en stol vid sidan om en stund.

När som helst borde Firfin ringa och säga att han är här och då ska jag rusa ner och vi åker och hämtar lille Roy hos min mamma.

Jag har inte ätit medicinen varken igår eller idag eftersom den tog slut i måndags, men jag har tid hos läkaren imorgon kl. 11:00 och då kan han skriva ut ny medicin.
Blir så less på mediciner, att hela tiden ha koll att jag tagit två gånger om dagen och ha koll på när den börjar ta slut och ringa i tid och be om mer. Denna j-la medicin som jag måste äta hela livet.

Imorgon är det även julavslutning, men den ska jag inte gå på, det blir för körigt.

Nu måste jag dra ner till Firfin.


HALLOWEENBILDER

Här kommer ÄNTLIGEN några bilder på hur Firfin och jag såg ut på halloweenfesten vi hade och lite hur det såg ut hemma här.

image49Firfin (som zombie)


image50 Jag (Petra som mumie)

image52 Jag igen.

image53 Firfin. Det var jag som sminkade honom och det blev ju rätt lyckat tycker jag och även han sa han faktiskt nyligen när han såg bilderna i större format.

image54 Jag. Hmm... ser lite väl snäll ut ...

image55 Här kan man bättre se hur jag såg ut i håret ungefär.

image56 Såsen den var grön den! OBS! Bilderna på inredningen, såsen och spagettin den svarta nedanför togs dagen efter.

image57

image58 Bålen ... =)

image59 Godis i stora lass!

image60 Spindelnät med spindlar!

image61 Pumpa och lykta.

image62 Svarta djus och små äckelkryp!

image63 Döskalleballong och grön glödlampa! =)


Nu får det nog räcka. =9Stora Sthlm

Klev upp drygt 07:00 imorse, tog bussen 08:16 från mig, tog buss till Sthlm 09:00, mötte kusin 10:30 på centralen, åt en cheesburgare på MD, åkte pendel till Älvsjö, tittade på massa söta hundar och köpte godsaker till Roy och Ida, samt bajspåsar i 3 olika färger. Träffade två stycken jag kände där borta. Rätt så trevligt hade vi nog trots lite lidande av olika slag.
Väl i Uppsala så mötte jag upp Firfin med bil utannför kvarnen och vi åkte och käkade på MD.

Jäklar vad det har varit kallt ute idag, jag har frysit som en gris!!!

Fick överladdat bilderna från HALLOWEEN i år av min Firfin, så jag har klippit och minskat dem till hanterlig storlek. Jag lägger upp några här under egen rubrik.

Imorgon ska vår gemensamma vän "J" komma hit och det var INTE igår vi träffade honom precis!!

HÄR KOMMER BILDER FRÅN DAGENS ÄVENTYR I ÄLVSJÖ!

image41
image42
image43
image44
image45
image46
image47

Här är precis utanför entrén, ett träd klädd med belysning, jag tyckte det såg tjusigt ut och fotade. Detta var på väg hemmåt s a s.

image48

Lucia idag.

Luciatåget var jättefint idag i riddarsalen på Wik.=) Det hela var var trevligt och jag fick DESSUTOM anledning att vara lite stolt över mig själv i kyrkan idag. JAG SJÖNG MED KÖREN I KYRKAN IDAG inför vår skola och WIK-skolan!! Vi sjöng "Caroling Caroling".

Av en "olyckshändelse" råååkade jag gå in i en klädaffär på vägen hem till min kontaktperson, det var rea där och jag bara råkade se en klänning jag ville ha och sen såg jag en till och inte nog med det, JAG KÖPTE BÅDA TVÅ!! Inte hade jag råd med det igentligen, men så blev det iallafall, men vad fasiken, båda tillsammans kostade bara 300kr. Tänkte sedan att jag har näst intill alla julklappar köpta, julkort utskickade och jag borde få unna mig en belöning för att jag sjöng i kyrkan idag. DESSUTOM behöver jag korta vardagsklänningar som inte sitter som korvskinn. Kan väl inte knalla runt i galaklänningar i skolan t ex!

Jag har blivit så tjock, så nästan alla mina kjolar har jag vuxit ut och likaså byxor. =( Jag måste gå ner, men HUR?!! Motionera, äta sunt, jaja men fortfarande undrar jag HUR?? Jag har inte självdiciplin och ingenting håller långsiktigt och jag litar inte på några metoder heller.
Varför kan inte jag få ha värsta turboförbränningen?

Jahaja, bara 3- 3 1/2 dagar kvar i skolan för i år då. Undrar just om jag ska på skolavslutningen. Åka dit bara för att fika och fika med vilka då förresten? Tror inte så många från min klass kommer dyka upp och de enstaka som gör det sitter nog med några andra och jag vill inte tränga mig på. Kanske kan tvinga med mig min pojkvän dit?? =)

Ibland, appropå något helt annat, så undrar jag hur mina och Firfins sysslor är uppdelade och då menar jag vardagssysslor, hushållssysslor som att rasta hund, diska, dammsuga, torka golv, tvätta, laga mat, plocka undan saker och rensa bort skräp etc. Hunden är ju faktiskt min och mitt ansvar och jag får vara glad åt att han hjälper mig gå ut med honom så ofta som han gör.
Laga mat gör ingen av oss och händer det så är det väl han som står för 2/3 av matlagningen. De närmsta två veckorna så har jag lagat mat en gång och han en gång.
Jag vill ha ordning hemma och blir så less, stressad och irriterad när det är oreda och orken inte finns att ta tag i det.
MITT MÅL ÄR ETT STERILT HEM!!! Man ska nästan kunna äta på golvet, när som helst kunna duka fram en middag på matbordet, när som helst kunna bjuda hem vänner utan att behöva skämmas för hela eller en  bit av hemmet. Saker ska ligga på sin plats och helst inte synas, tvätt ska vara tvättad, man ska aldrig behöva irritera sig över att den större mängden av de användbara kläderna ligger otvättade, diskon ska vara ren och fri från disk.

Jag är TRÖTT.
När Firfin kommer så åker vi och hämtar Roy.

Lucia

Imorgon är det Lucia och det firar jag med skolan i Wik slott och i Västeråkers kyrka. Först luciatåg och fika i riddarsalen, sen lååångpromenad eller minibussfärd till västeråkers kyrka där det blir sång och musik och sen bussfärd till slottet igen för jullunch.
I kyrkan sjunger kören 1 sång, samt att två ur kören sjunger en sång som de övat in i hemlighet. Jag som ingår i kören vet inte om jag kommer sjunga, jag med min sceenskräck!!
Luciatåget står musikeleverna på Wik för, samt en del av sjungandet i kyrkan.
Efter jullunchen blir det bussfärd tillbaka till stan och där är det slut.
Jag ska knalla hem till min kontaktperson och få lite bidrag till STORA STHLM i Älvsjö som jag ska till på lördag med min älskade kusin. Många hundar blir det och trångt blir det också och trött som fan kommer jag säkerligen vara när jag kommer hem.
På kvällen blir det hämting av min lilla vovvsing Roy. Han fyller 6 år i Januari!! Han är en stor pojke nu. :)

Idag redovisade jag mitt arbete om indianer på engelskan och det gick bättre än väntat.=) Nu är allt liksom klart för i år och det är bara en vecka kvar i skolan. Julavslutning 20/12.

I vår har jag en hel del att jobba med!! Fortsatt arbete med C-uppsattsen i svenska, läsa ut ca 6 böcker (håller på med en av dem) och skriva en B-uppsatts i psykologi (d v s att jag läser in B-kursen i vår!!). Hur ska jag hinna allt detta?? JAG MÅSTE HINNA!! Jag vill vill vill!!

Imorgon kan man ju välja om man vill gå från Wik slott till Västeråkers kyrka eller om man vill åka någon minibuss och jag tänker att alla kommer väl gå och då blir det ju pinsamt om jag ska åka buss själv!! LATA PETRA LIKSOM!!!
Alla lärare kommer gå, den saken är klar.
Ska man gå så borde man ju ha kläder så man inte dör av köldskador, men då kommer jag ju också se ut som någon lodare eller luffare och hur kul är det på en skala?? Visst andra dagar, men inte tänker jag gå upp och sjunga i lodarkläder, om jag nu vill och vågar det. :P
Undra vart mina raggsockar är???

Jag borde sova, men jag har redan sovit några timmar eftersom jag var så trött efter skolan. Man kan ju lätt bli trött av en redovisning på engelska och körsång i 2 timmar.

Plugg

Idag har jag haft noll motivation till att plugga, har dragit ut på det hela dagen, men jag "tog mig i kragen" och satte igång med att avsluta min recension av "Hinsehäxan" drygt 19:00, hade en liten paus då jag pratade med Firfin i mobilen bara. Tre sidor skrivna (för hand alltså) och nu är den banne mig klar, nu är bara den trista renskrivningen på datorn kvar, får väl se om jag gör det ikväll eller imorgon.

*Snyft* jag kommer fasiken missa måde horseshowen OCH stora hundutställningen i år OCH ÄNNU VÄRRE, DET VÄÄÄRSTA AV ALLT är att jag kommer missa Marilyn Mansons spelning på Hovet i Sthlm i December. =( Jag kommer väl inte kunna hålla mig från destruktivitet efter den STORA besvikelsen, inte så att jag garanterar destruktivitet, men jag inser att jag kommer vara på väldigt uselt humör den dagen spelningen är och flera dagar efteråt kanske. Hela December kommer vara jävla skit eftersom jag missar tre saker. Har aldrig varit på horseshow, men det blir väl aldrig av, ingen påminner mig och jag kan inte hålla reda på när i tiden jag ska kolla upp när den är etc. FAN FAN FAN!!!

Jaha och nu då, vad ska jag göra? Orkar inte renskriva arbetet nu eller skriva klart arbetet om indianer. Jag orkar inte städa heller. Det finns ett stort behov av dammsugning och röjning här. Det är en total omöjlighet att slå in julklappar här hemma i nuläget. =(

Ofta funderar jag över folks energi, vart får de den ifrån, hur orkar de med allt hela tiden? Jag orkar då inte!! Bläääää!!!

Idag har det varit skitväder hela dagen, bara regn, slask och is att halka på.

Råkade titta på Tradera idag och såg massa fina KLÄNNINGAR som jag VILL HAAAA!!! VILL VILL VILL VILL HAAA!!!
Åh dom var ju såååå fiiiina!!! Såg skor också som jag ville ha, de var såååå SÖÖÖÖTA!!!


DERMABRITE

Yeaaaa!!! Jag har hittat producten för mig!! Åhhhh jag vill ha jag vill ha jag vill haaaa!!! JAG VILL HA DERMABRITE!!!
Åh tänk om jag kunde uppnå det, en elfenbensvit hud!!! YEAAA!!!
Här är en del av texten från sidan om just DERMABRITE!!

Beskrivning:Blek fräknar, åldersfläckar och andra pigmentfläckar i ansiktet!

Genom historien har hudfärgssmaken varierat från ljusare till mörkare tillbaka till ljusare hy. Oavsett modet har en jämnt färgad hy alltid varit önskad. Framförallt kvinnor har sökt krämer och behandlingar för att bleka mörka fläckar som orsakats av för mycket sol, miljögifter eller hudområden med överdriven pigmentering.

Dermabrite är en revolutionerande produkt med speciella, naturliga ingredienser som hjälper till att återskapa och bibehålla en vacker elfenbensfärgad hud. Den kan hjälpa till att reglera produktionen av pigment och skänka huden en jämn färgdistribution. Denna potenta örtblandning är betydligt snällare mot huden än andra hudblekningsprodukter. Andra produkter med exempelvis hydrokinon och tretionin kan ge ökad känslighet och irritation i huden. Alkohol i dessa produkter tar bort hudens naturliga oljor vilket gör huden än mer ömtålig. Med Dermabrite får Du ett helt naturligt, helt säkert sätt att åstadkomma en än ljusare hy.

Dermabrite har utformats speciellt för att assistera med:
Reduktion och kontroll av mörkare pigmentering.
Utjämning av ojämn hudpigmentering och andra ytliga missfärgningar på huden, inklusive de som orsakas av preventivmedel och medicinering.
Effektiv blekning av solfläckar, Kloasma, Melasma, leverfläckar och fräknar.
Reduktion av synliga ärr av acne och mörk ärrvävnad från brännskador.
Insektsbett, ärr från fysiska skador och postinflammatorisk hyperpigmentering.

Aktiva Ingredienser

Mjölon
Mjölon innehåller den aktiva ingrediensen Arbutin som är väldigt populär för hudblekning i Japan och andra asiatiska länder. Arbutin kan användas för att bleka huden, för att förhindra leverfläckar och fräknar, för att behandla märken av solbränna och för att reglera melaninproduktionen. Arbutin skyddar huden mot skador orsakade av fria radikaler. Arbutin är en hudblekningsagent som kan hämma utvecklandet av melanint pigment genom att hämma Tyrosinaseaktiviteten.

Arbutin
Är ett mycket säkert hudvårdsämne för utvärtes bruk. Det är inte giftigt eller stimulerande, det saknar otrevlig doft och det har inga biverkningar som exempelvis Hydrokinon.

Arbutin har tre huvudsakliga effekter:
Arbetar blekande
Motverkar hudens åldrande
Innehåller UVB/UVC-filter.

Retinyl Palmitate/Vitamin A
Retinyl Palmitate är det viktigaste derivatet av Vitamin A. Vitamin A var den första vitaminen som användes direkt på huden för att behandla skadad hy. Vitamin A stimulerar celldelning och kollagenproduktion, materialen huden är uppbyggd av. Det är nu känt att den kliniska effekten som uppnås med stora doser av Vitamin A behövs för att underhålla kroppens hudvävnader. Vitamin A hjälper till med att exfoliera och förnya huden vilket resulterar i en fräsch, blänkande och vacker hud.

Lakritsrot
Lakritsextrakt som fås från roten av Glycyrrhia Glabra Linneva är en av naturens mest försiktiga men ändå effektiva hudblekande ämnen. Glycyrrhenetisk syra, som fås från Glycyrrihiza Glabra (Lakrits) används flitigt inom den kosmetiska industrin. Lakrits bleker genom att undertrycka formandet av melanin, det pigment som ligger bakom missfärgad hud. Över tid byts det gamla lagret av missfärgad hud ut mot vitare, krämigare hud.

Salicylsyra
Verkar exfolierande och tar bort döda hudlager vilket tar fram ny, ljus, blänkande hud.

Anvisningar

Dermabrite kan användas två gånger dagligen för att snabbt uppnå optimala resultat.

Morgon
Rengör ansiktet med ansiktsrengöring.
Applicera ett tunt lager Dermabrite över området som skall behandlas.
Applicera bredspektrum solskydd (SPF 15 eller högre) ca 20 minuter efter applicering av Dermabrite. Be Din dermatolog att rekommendera ett solskydd som är anpassat för Dig.
Applicera eventuell kosmetika som vanligt.

Kväll
Rengör ansiktet.
Applicera ett tunt lager Dermabrite över området som skall behandlas.

071130

Igår åt jag och Firfin på stan på favvopizzerian RAMBO efter att jag haft ett bra samtal hos min terapeut, sen köpte vi lite julklappar och efter det följde han med mig till stadsteatern innan han åkte hem till Roy.
På teatern satte jag mig att invänta tiden då föreställningen skulle börja, jag var där i god tid eftersom jag inte är en van teaterbesökare, mer och mer folk dök upp och det var ett sorl av babbel och det myllrade som i en myrstack och det kändes lite skrämmande och otryggt. När lärarna dök upp så kände jag mig tryggare och jag kom på plats till slut. Teaterförställningen hette "Ett dockhus" och var väldigt bra, den innehöll snabba humörsvängningar, det var en stark föreställning som etsade sig fast i en långt efteråt, den fick en att tänka, att hajja till, den var rolig men även sorglig. En väldigt STARK teaterföreställning med duktiga skådespelare. Gillar man dramatik och djup i modern miljö med ett budskap så rekommenderar jag den, DEN ÄR SEVÄRD!!

Någon tur bakom kulisserna s a s, det blev det tydligen inte.

När jag kom hem så var jag SÅÅÅÅÅ trött att jag inte långt tid efter la mig och sov i 7 timmar (enligt Firfin), vaknade vid 05:00 och Firfin hade varit vaken hela tiden jag sovit, men då ville han lägga sig, så jag la mig igen med honom efter att han varit ute med Roy .
Vi sov massa timmar, ja t o m jag som ändå hade sovit flera timmar innan!

Ikväll åkte Firfin till jobbet och jag köpte glögg och kattmat (till min väns kattunge) och drog hem till min vän och drack glögg och åt äppelpaj med marisansås. =) Gött! 
Det var 2-3 veckor sedan jag träffade min vän och det var många veckor sedan jag var hem till honom och kattungen hade jag aldrig träffat. Kattungen var ju gudomligt söt!!! Hon och jag kom bra överens, hon tycktes tycka om mig och låg och sov i mitt knä stundvis. Hon ska tydligen få dit en kattkompis också kring jul.=)
Det var trevligt att vara där, träffa min snälla vän och kattungen, softa lite med glögg, prata lite och titta på lite bilder.

Jag måste skriva klart recensionen av Hinsehäxan i helgen!! Känner mig lite stressad, speciellt stressad över saknaden av motivation.

RSS 2.0