Trött och slöddrar

Jag är så trött fortfarande av medicinen jag började med i fredags, minnet funkar inte så bra, jag e konstig i huvudet och jag t o m slöddrar när jag pratar!!
Jag ringde skolan imorse och sa att jag skulle komma till 11 eller till lunch, men vid 10 ringde jag och sa att jag inte alls kommer idag. JAG ORKA INTE och att komma till 13:30 då lunchrasten är slut, ja det känns meningslöst, att pröjsa 30kr för att vara där 1 1/2 timme. I mitt tillstånd skulle jag inte fått något vettigt gjort ändå mer än redovisat om mitt vampyrarbete.

Min stackars pojkvän fick sy 7 stygn i ett finger igår!! Stackars!! Dessutom fick han ta 7 bedövningssprutor för att det inte bet på honom (jag skulle dött av 7 sprutor!!). Vi hade 4 röster för att han skulle sjukskriva sig, men det blev en kompromiss, han går dubbelt med någon, slipper köra och slutar tidigare. Vi får se om han klarar av att köra till Uppsala.

För att spara på ögonen eftersom jag är så trött jämt nu, så använder jag mina läsglasögon nu.

Hmm... tveksamt om min pojkvän kan köra mig och ev 3 andra till slottsfesten imorgon? I annat fall får jag åka med bussen skolan abonerat dit och ta mig hem på något annat vis.

Bivärkning

Fy i helvete vad jag blir trött av den där Tegretolen jag började med i fredags!!! Inte fick jag mycket gjort idag i skolan.:P Jag hoppas den här tröttheten ger med sig alltså. Är så trött så jag vinglar till ibland, kan inte tänka klart, orkar ingenting.

Redovisade mitt arbete om arsenik idag på naturkunskapen och skulle gissa att jag får redovisa mitt arbete om vampyrer imorgon.

Matlusten är inte bäst direkt, är knappt sugen på godis, endast små bitar av mjölkchoklad går bra.

*GÄÄÄSP*

Det går magsjuka i skolan, jag vill INTE få magsjuka!! FY FAN!!

Vet inte vad jag ska göra, jag är ju så trött. Sova, ta en dusch, glo på skärmen och bli ännu tröttare??

Woooohooooo jag köpte en allmanacka idag, den räcker till Januari 2009.

RSS 2.0