Mera meka bil

Idag när vi skulle åka och lämna Roy så upptäckte vi att bilen åter igen inte fungerade!! =(
Firfin misstänkte att någon sladd eller dyligt hade hoppat ur. Vi sköt upp mekandet och gick och lämnade Roy och gick hem.
Vi tog med oss en bunt servetter och en påse och knallade ner till bilen. Det hade hunnit bli ganska mörkt då och vi hittade ingen ficklampa hemma att ta med.
Vi kopplade bort strömmen, bankade loss hårdplastringen som håller fast bränslepumpen, lyfte upp pumpen och då såg Firfin att ena delen av den nya slad´den hoppat ur, så han tryckte tillbaka den på plats. På med ström, försöka starta, men nej. Upp med pumpen igen för att upptäcka att den andra delen av sladden hade hoppat loss.
Klämgrejerna som ska hålla fast sladden var för små, så vi hade aldrig kunnat sätta dit dem. Firfin följde mitt förslag att använda ståltråd, han tog den och försökte sätta fast klämgrejerna, men det gick ju inte.
Stackars Firfin var till slut tvungen att gå ända till OK macken och köpa större klämmor. Jag stannade hemma och målade.
Nu är han nere vid bilen och mekar och jag HOPPAS verkligen att han får ordning på det hela OCH att han får dit kontakterna som plötsligt börjat jävlas med att inte vilja gå i botten.
Jag är klar med skissen på min andra målning, men har lagt ner målandet för kvällen.

Jag har mer eller mindre lite ont i magen numer och jag vet inte om jag har en början på magkatarr. Det kan vara det. Jag får ont när jag ätit och när jag känner mig extra stressad över något, som när vi upptäckte att bilen inte funkade.

Mamma har köpt en stor ny TV och jag frågade om jag kunde få hennes gamla och det kunde jag, så snart har vi en TV, en stor, klumpig TV, men det är ingen sån där stenålders TV iallafall, fast den är lika stor som en stenålders TV.

Nu kom Firfin in. HAN FICK ORDNING PÅ BILEN!! =)) YES!! Hoppas nu att den tänker hålla ihop och inte krångla mer.

Jag är nervös för veterinärbesöket imorgon 18:00. =P Jag är rädd för att de ska säga något jag inte vill höra, inte kan hantera. Jag har svårt ändå nu att hålla ihop. Jag brottas stundvis, speciellt på mornarna och kvällarna med destruktiva impulser.
Är så jävla äcklad av min kropp, verkligen hatar den och vill straffa den och mig för att den ser ut och blivit som den är.

Jag läste på Expressen löpsedel idag att djurmisshandel har ägt rum på någon krog, bland annat hade de haft guldfiskar i drinkarna!! =(
Firfin köpte Expressen åt mig mot sin vilja, han vet hur jag kan reagera på att läsa om djurmisshandel, han vet hur jävla känslig jag är för sånnt. Han tycker det är en dålig ide att jag ska läsa om det, men jag måste, jag bara måste det. Jag vill veta sånna saker, jag vill veta vad jävlarna gör mot de älskvärda, oskylldiga små liven.
Många flyr sånna nyheter, många skyddar sig från det. Jag vill inte blunda för verkligheten som de flesta andra. Jag vill vara en av dem som ser VERKLIGHETEN, ser vilken värd vi lever i, ser vilka jävla skithögar som finns.
JAG MÅSTE SE, JAG BARA MÅSTE DET, DET ÄR MIN PLIKT!
Klart att det gör fruktansvärt ont, klart jag överväger att fortsätta leva i en så hämsk värd som denna, klart jag då och då börjar gråta, men det kan inte hjälpas. Jag vägrar leva med skygglappar.

Jag borde verkligen lägga mig nu. Iris Hadar imorgon. Ska cykla dit, måste nog pumpa bakdäcken på vägen. =P

Åhhh vad jag vill ha den där 4:an som jag ska titta på på torsdag. Någon frivillig vän som kan tänka sig följa med mig som stöd???? Hör av er isåfall. Ska dock kolla med min gode man först.

LGH VISNING =)

Vi har fått erbjudande om en lägenhets visning på en 4:a!!!=) ÄNTLIIIIIGEN!!! Problemet är att visningen är 14:15, så Firfn har inte hunnit hem från jobbet och dessutom så har jag tandläkartid samma dag 14:30. Jag får boka om min läkartid och gå på visningen utan Firfin, men jag vill INTE gå själv, det vågar jag INTE!

Om någon timme kommer en kompis till Firfin, då ska vi ut och meka bil. Vi ska byta ut bensinpump. För att byta ut den så måste vi borra hål i plåten bakom baksätet, klippa upp plåten för att komma åt att byta ut den. Det är troligen den som är trasig. HOPPAS VERKLIGEN ATT BILEN FUNKAR SEDAN!! =P

Har ägnat mig åt att måla igårkväll och idag. Idag har vi även gått till Willys och köpt borr och en plåtsax. Fast jag stod ute med Roy och väntade.
Medan jag stod där kom en utlänsk kille och frågade på engelska om vägen till Grändy. Jag vågade inte prata engelska och kunde inte ge någon beskrivning heller, jag sa i och för sig på engelska att jag inte kunde förklara vägen men att det låg i närheten. Jag pekade mot en riktning jag trodde att Gränby låg.
Usch, gillar inte när folk frågar mig saker på engelska.

Inte fick jag se Insanitarium igår, nej Firfin ville se Cloverfield och den var ganska dålig, men inte sämre än The host.
Kanske jag får se den ikväll, Insanitarium alltså..

Efter mekandet blir det tydligen pizzakäk. Vad ska jag säga ... inte nyttigt precis. Inte alls bra om man ska gå ner 15 kg!

Undra vem som ska följa med mig på lägenhetsvisningen? Förra gången jag skulle på visning av den lägenhet vi bor i, då var min gode man med mig. Vet inte om det igentligen ingår i min gode mans uppdrag.
Eventuellt kan ju en av boendestödjarna följa med. Eller så försöker jag hitta en frivillig vän som följer med.

På måndag ska jag byta tandläkartid.


(18:50)
BILEN FUNKAR IGEN!!!=) Firfin och hans kompis har bytt bränsepump, vilket inte var helt lätt. Jag har tittat på mest, skruvat loss och skruvat fast skruvar, assisterat lite med verktyg och så. Ja, nu vet jag ungefär hur man byter bränsepump på SAAB. =) Det var roligt att meka lite, det var längesedan jag fick meka lite.
Det stinker bensin i bilen, men det försvinner väl med tiden.

Skönt att bilen funkar igen. Ett stressmoment mindre.

Ätit pizza har vi gjort också, så mätta är vi.

Undra vad vi ska meka nästa gång, jag vill vara med och meka mera. Jag vill lära mig mera. Jag älskar att meka! =)

Just ja, Firfin ska byta bromsar någon dag också. De sa på besiktningen att han borde göra det.

Känner mig aningen yr, kan det vara av bensinångerna jag andats in? =P

Trasig bil

Jahapp, så funkar inte bilen längre. Motorn la av några hunda meter från där vi bor. Firfin ringde mig för att jag skulle hjälpa till att skjuta på bilen hem till parkeringen, men jag svarade inte. Jag var frusen, trött och vilade. Hade jag vetat så hade jag svarat och gått dit och hjälpt honom. Stackarn fick skjuta på bilen och styra den samtidigt hem.
Vi vet inte vad det är för fel. Motorn går igång lite snabbt när man startar om den, men lägger av alltså.
Tur att han ändå kom så långt som han kom.
Han måste ha bilen i funktion tills på måndag, han behöver den ju till jobbet, samt att vi ska till veterinären på måndag. Dessutom ska Firfin troligen på en arbetsintervju i början av månaden.
Dumma jävla bilhelvete!!=(
Firfin har INTE råd att köpa ny bil nu och heller inte råd att lämna in den på verkstaden.
Får han inte igång bilen på tills på måndag så måste han hyra en bil på OK, vilket han igentligen inte heller har råd med.=(

Jag var på Iris Hadar idag, cyklade dit. På vägen hem köpte jag målargrejer och ett hänglås till råttburen, allt detta för drygt 400 kr. Hade inte råd med detta igentligen. Har ett paket med Modifast att hämta ut som kommer kosta mig 415 kr. Nästa fedag ska Firfin ha 500 kr av mig. Nog går väl det bra då, men det är fram till dess som jag inte har råd att hämta ut paketet. Om jag tar 200 kr från denna veckopeng och 200 kr från kommande veckopeng, då kan jag hämta ut paketet.
Måste kolla hur lång tid jag har på mig att hämta ut det.
Jag behövde de där målargrejerna och då fattas ändå en sån där grej med urgröpningar i att ha färgen i. Det går inte att ha samma platta sort som jag haft till oljefärger. De hade ingen sån där plastplatta med gropar i på Clas Olsson, därför köpte jag ingen idag.

Den 29:de September ska vi på gråsäl och havsörns safari i Stockholms yttre skärgård med Firfin och hans syster.=) Då åker kamerorna med vill jag lova!!

Ikväll ska vi se på skräckfilm!=) Filmen heter Insanitarium. Filmen handlar om en kille som lägger in sig på mentalsjukhuset för att rädda sin syster därifrån och han upptäcker att läkaren är en sjuk jävel som använder patienterna som försökskaniner och drogar ner dem för att göra dem till mördare. Ja något sånnt var det.

Hmm... blir väl ingen sushi idag antar jag. Tror inte Firfin är på humör för det. Får väl äta kladdkaka med grädde eller min västerbottenpaj.
Jag åt en chokladmuffins när jag kom hem och började må lita illa och fick ont i magen av det, men det har gått över nu, så nu kan jag ju terrorisera magen mera.=P

Inte motiverad alls

Jag har knappt alls fått sova i natt. Är trött och känner mig helt omotiverad. Orkar inte ens göra mig i ordning nu, orkar inte tvinga mig till att leta kläder, fixa håret och sminka mig. Jag vill inte ut i det här vädret på lång promenad och dessutom veta att jag ska gå hem sedan också.
Jag har mailat till "S" på Iris Hadar och sagt att jag inte kommer idag heller.

Idag kommer Roy hem, lilla pojken.
Ikväll har vi tvättstuge tid, det känns jobbigt. Vill inte tvätta, orkar inte men måste nog det.

Jag HATAR min mage, verkligen HATAR den!!!!!!!!!! Den borde få sitt straff. Jag borde straffa mig och den. Jag är värd att straffas och likaså magen. Jag vill inte leva med min mage, helvets jävla idiot mage!!!!!!!!!!
Kan inte låta bli onyttigheter och detta blir andra dagen utan långpromenader. Jag orkar inte!!

Jag borde hamstra ... =(

Jag borde straffa mig. =(

Borde jag sluta på Iris Hadar? Det går ju inte så bra uppenbarligen. Det känns jobbigt, så jävla jobbigt att ta sig dit och hem. Ibland är det jobbigt att vara där också. Jag har ingen fantasi heller, får idetorka hela tiden när jag målar.

Jag borde isolera mig.
En gång sa en person att jag borde isolera mig så att jag inte skadar min omgivning. Det var många år sedan nu, men jag minns det såväl. Hon sa det via telefon och jag tyckte att det var droppen det hon sa, så jag slängde på luren och bröt kontakten. Har aldrig mer avsiktligt träffat henne,första åren hälsade jag inte ens på henne om vi möttes på stan. I dag kan jag hälsa och utbyta några ord, låta trevlig och så, men mer än så tänker jag aldrig utveckla det.

Fettsugning kan väl inte vara så kompliserat? Kan man inte bara köra in en kniv och köra runt lite, liksom skrapa bort fettet på insidan. Det ligger ju längs med huden på insidan. Går det inte bara att stoppa in kniven då och skrapa?
Varför ska en sån sak kosta en förmögenhet? Tar det lång tid?
Kanske man vill ha bedövning iallafall.
Vart köper man bedövning?
JAG VILL INTE HA MIN MAGE!!! JAG TÅL INTE ATT SE DEN!! JAG MÅR ILLA AV ATT SE DEN!! DEN PÅMINNER MIG JÄMT OM SIN EXISTENS!! Vad jag än gör så påminner den mig. =( Ligger jag så blir det sådant tryck på den att jag lätt får ont i den eller mår illa och nej, jag kan inte sova på något annat sätt än på mage. Kan jag inte ligga på mage så kan jag troligen inte sova alls.
JÄVLA MAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=(
Den bara vägrar ge med sig, vägrar försvinna. Jag är inte uthållig, jag är INTE det och kan fan inte hjälpa det. Jag är av naturen lat, ovillig att röra på mig. Jag är sockerbeeroende och chokladberoende.
Hur i helvete ska detta gå, hur ska jag klara av att få bort magen.

Är inte magen PLATT om en månad så vet jag inte om jag fortsätter leva. Jag står inte ut med den.

Jag vill ha en korsett, en sån där man hade förr i tiden som gick en bit ner över höfterna också. En korsett att snöra åt hårt som fan så att jag slipper se och känna min stora, fula, onskefulla mage.
Korsetter är dyra och jag har inte råd. =(
Förr när de hade klänningar ovanpå dessa korsetter som man drog åt med snörning i bak, hur dålde man snöret under tyget???

Nu ska jag lägga mig igen.


(20:20)
Jag som hade målat en ganska fin katt för en gång skull, men den blev förstörd när jag skulle måla fina svarta morrhår. En svart blump rann ner från pendeln från nosen och förstörde min katt!! Jag blev inte glad, rev sönder målningen, slängde dosan med färgblocken i golvet, även pappersblocket flög iväg i golvet.
Firfin höll fast mina händer för att jag inte skulle slänga mer i golvet. Hade ju varit ganska obra om jag hade slängt bläckflaskan i golvet ... =P

Ja ja.=(

Jag som varit hemma två dagar och tänkte jag skulle vara lite kreativ hemma, men allt blev bara skit, allt blev misslyckat!! Och jag blev ju inte gladare av det.

Idag när boendestöd "S" var här så fixade vi till min cykel, skruvade dit ventilerna och gick en promenad till närmsta cykelpump och pumpade däcken. Båda vi pumpade däcken på våra cyklar.
Medan "S" var här så bokade jag även en undersöknings tid hos min tandläkare. Ska dit 4 September och det kommer kosta 615kr. =P

Firfin kom hem strax efter 15, vi somnade och sov bort tvättstugetiden. Inte bra det heller. Vi tycks missa varannan tvättstugetid!!=(

Nu är iallafall Roy hemma igen.

Firfin har köpt allt man behöver för att göra egen sushi. =) Så typ i morgon kanske vi sitter och gör sushi. Det är så gott ju!

Ska försöka ta mig till Iris Hadar imorgon. Nu kan jag ju cykla dit. Tjänar cirka 30 minuter på att cykla dit.

Misslyckad

Jag är misslyckad på alla sätt och vis, så är det bara.
Jag kommer ingenstans med mina drömmar och mål.
Jag hade inte diciplin att stoppa mig själv när kilona började läggas på mig. Jag borde redan då dragit ner på godis, börjat äta mindre och nyttigare mat och röra mer på mig. Inte ens nu har jag slutat med onyttigheter. Jag rör mer på mig, äter mindre godis än förut och äter mindre Mac Donalds mat.
Jag går cirka 2 stycken 45 minuters promenader varje vardag. Ingenting har hännt, inte minsta resultat.=(

Har varit hemma idag för att jag inte mår bra. Har legat i sängen tills nyligen. Nyss ätit en västerbotten paj, det blev lite för mycket, mår nästan illa.

På måndag har vi veterinär tid 18:00. Det känns jobbigt, men det är ack så nödvändigt.

Snart lär väl Firfin dyka upp.

Firfin köpte chinos (tror jag det heter?), 2 skjortor, slips och skor i måndags. DESSUTOM har han klippt sig korthårig!!
Han måste ha allt detta om han hamnar på arbets intervjuer inom de områden han söker jobb.
Det är kaos, stökigt på nya jobbet och han ges inte någon inlärnings tid, utan förväntas klara allt ändå. Det finns inget utrymme för förseningar heller. Han vill inte jobba kvar där. Detta jobbet är dock bättre än det förra iallafall.

Bilder på Firfin från i måndags (25/8);Jag hatar detta trångsynta, inrutade jävla samhälle som kräver att killar måste klippa håret kort för att ha en chans att få ett jobb, iallafall om det gäller datajobb/skrivbords jobb.
Ni trångsynta jävla pisschefer, ni borde DÖÖÖÖ en lååångsam död. JAG HATAR ER!!!
Ni anser att killar inte ser ordentliga ut, inte respektabla ut i långt hår. Jaha så vi tjejer då med långt hår, vi ser inte respektabla ut menar ni, nej jag vet, där är ni plötsligt av motsatt uppfattning!! Gör för fan inte skillnad på kön!!! Det finns ingen skillnad på kort hår på killar och kort hår på tjejer. Endera gillar ni kort hår och då får ni fan tycka det gällande båda könen.
Dessutom är det diskreminering att inte anställa någon på grund av dess utseende eller kön eller läggning. Har ni tänkt på det era jävla skithögar till chefer, VA??!!!! >:(
Ni kan dra åt helvete allihopa som är sådär jävla gammelmodiga, trångsynta och inrutade.
Sen då, varför måste man ha kostym på vissa jobb, det är ju löjligt!! På banker får man inte ens ha cheetos sa Firfin till mig, där är det sträng kostym klädsel med raka kostymbyxor med pressveck. FUUUULT!!! SÅ JÄVLA FYRKANTIGT!!! Och varför kan de inte få ha på sig vad de vill?
På fredagar har införts lite ledigare klädsel på banker sa min Firfin, då får de gå klädda i chinos, skjorta och slips.
JÄVLA RUTTNA BANKCHEFER!!!! DÖÖÖÖÖÖÖ!!!!! Er tid är ute för lämge sedan. Alla ni med detta trångsynta, inrutade, stela, gammelmodiga resonemang, ER tid är ute. NI SKA DÖÖÖÖÖ!!!!
Ni vill inge någon respekt, vara några jävla över sittare, tro att ni är så jävla märkvärdiga. Jag har då fan ingen respekt för er, jag hatar er, ser INTE upp till er alls. Vill aldrig bli som er!!
Firfin har sagt till mig att jag inte får mörda de chefer han eventuellt kan få som ställer just de kraven att han ska vara korthårig och gå i kostym. =( Ja, han lär ju inte få eller få behålla jobbet om hans flickvän slår ihjäl hans chef. Men jag vill ju!
Varför får jag aldrig göra något kul???!!! De skithögarna är inte värd något bättre än ett basebollträ i huvudet eller dyligt.

Jag tänker ALDRIG gå med på att klä mig i kostym bara för att någon idiot chef säger det till mig. Så lågt sjunker jag inte. Någon jävla självbevarelsedrift har jag allt. Inga chefer ska få styra över mig. ALDRIG!!!
Jag dör hellre, jag dör faktiskt hellre.
Jag kan sträcka mig till att inte ha bälten med långa nitar på eller halsband med långa nitar på, men inte så mycket längre.
Om jag måste sträcka mig längre så får fan chefen betala skadestånd till mig, så att jag kan kompensera med att shoppa kläder och resa utomlands.

(22:40)
Jag sa nyss på MSN till min Firfin att han skulle drömma sött. Drömma om när råttorna och Roy dansar svansjön på Operan. Kan se det framför mig. Hihi =) Tänk så sött!

Fasen, det var längesedan jag var på balett på Operan. Måste göra något åt det. Kanske skulle kolla upp vilka föreställningar som går i höst. Skulle mycket väl kunna tänka mig att se Svansjön igen. Den är vacker.

Såhär funkar det i Sverige

Gå in på länken!

http://www.feliciasliv.se/

Kolla även på dessa länkar!

http://www.hn.se/m_standard.php?id=956871&avdelning_1=109&avdelning_2=167&

http://www.feliciasliv.se/mm/stationery/StoryA/Pressreleaseliten1.pdf

http://www.internatet.org/Tidningsartiklar.htm

Jag har själv sett hur felbehandlade en del blivit. Har även hört och läst en del om hur det kan gå till.
Det är förjävligt. Rättvisa finns inte.
De som begår brott, misshandlar folk på bl a behandlingshem och psykavdelningar, pedofiler etc som utnyttjar barn och ungdomar, de SKYDDAS mer än offren själva!! Offren måste ha starka bevis, om ens det räcker. Förövarna behöver bara ljuga och säga att det inte hännt, att de är oskylldiga så frias de!! JÄVLA SKIT SAMHÄLLE!
Det är väl för fan förövarna som ska ha starka bevis och alibi för att bevisa att de är oskylldiga.

Jag anmälde själv min mosters man för flera år sedan och jag hade lite bevis, men jag fick brev av åklagaren att de inte skulle räcka till en rättegång och skitstöveln ljög ju så det hette duga och åkte inte fast alls.
Inte nog med det, hans fru (min moster) trodde inte på mig! Alla andra trodde på mig, men min moster lever fortfarande ihop med den där skitstöveln, den där jävla pedofilen!
Jag hoppas han dör en smärtsam död.
Jag hoppas alla pedofiler och folk som felbehandlar, hånar, misshandlar folk på behandlingshem och avdelningar dör en smärtsam död eller blir sjuka själva och får möta samma öde.


En tyst minut

...borde vi ha för att jag fortfarande lever i den här vidriga världen. Istället för en tyst minut så uppvaktas jag för att jag fortfarande lever, för att jag blir äldre, fulare och när man fyller 100 år så får man en födelsedags hälsning från kungaparet.
Jag förstår mig inte på varför mina födelsedagar ska firas, men blir väl ändå glad åt det sålänge det inte går till överdrift. Ingen får sjunga för mig, jag HATAR när man sjunger för mig. ALDRIG ska ni sjunga för mig.

Jag läste ut "Skammens boning" igår och jag kan inte rekommendera den. Den är luddig, den är hemlighetsfull, döljer detaljer, viktiga detaljer. Jag vill ha naken jävla sanning och ärlighet. Ok, lite får man väl dölja, men inte dölja det som gör boken, inte dölja det som ska få en att förstå vad som hännt.

Idag började jag läsa "Zebraflickan" och den börjar bra, jag tror den är bra.

Ikväll ska vi väl på restaurang jag, Firfin och en gemensam vän. Jag ska äta BLODIGT KÖTT!! Mums! Jag äter lik, det är sannt, men det står jag för. Jag nästan gillar att vifta med köttet för icke kött ätare, det är elakt av mig, jag vet. Jag var vegetarian i två år i gymnasiet och jag äcklades av att bara se en biff. Jag vill äta kött och jag känner att vegetarianer är så på med sin vegetariska mat, de viftar med sina åsikter och vegetarisk eller vegansk mat. Då får jag göra det samma.
Ser jag en militant vegan så ska jag skjuta råa köttfärs bollar på den eller dem. Moahahahahaaaa!!!!!! EVIL ME!!!
Man kan ju inte vara snäll jämt ... =P
Men utlänskt kött bör man undvika helt, det tycker jag faktiskt.

Imorgon har vi tvätt tid. Imorgon kommer kanske även Firfins syster hit som tydligen hade kommit ihåg att jag fyller år.

Idag tänkte jag igen att jag borde gå och gå och inte sluta gå förrens jag gått ner 15 kg.

Jag vill ha en jävla digital våg.

Hemma

Idag bara orkar jag INTE gå till och hem från Iris Hadar. Stannar hemma i sängen med choklad och Roy.

Igår såg vi film. Fortsättningen på The house of 1000 corpses. Uppföljaren heter The devils rejekt.

The devils rejekt = Ok, inte lika bra som 1:an

Den 29:de September åker vi kanske på havsörn och gråsäl safari i skärgården. Vet inte vilka vi blir, men det blir jag, Firfin och hans syster, kanske även deras mamma, det vet jag inte.

Hmm... det är ju över en månad tills dess! Lååångt!!

Film

Vi har sett på film varje kväll en tid.
Senaste dagarna har vi sett The Host, The signal, 1408 och House of 1000 corpses.

The Host = Dålig film
The signal = Dålig film

1408 = BRA film (en skräckis)
House of 1000 corpses = BRA film

Det finns en uppföljare av House of 1000 corpses och den ska vi nog se ikväll och kanske ytterligare en film.

Det var faktiskt allt för nu, orkar inte gå in på mitt liv i nu läget. Ändå ingen ide, det spelar ju ingen roll för någon om jag skriver om vad som händer i mitt liv och så.

SE 1408!! =)

Surt

Livet känns surt nu. Det känns hopplöst.=(

Har destruktiva impulser/tankar.

Allt blir fel.
Vet inte vad jag ska göra.
Det är jobbigt att kämpa. Jag kämpar och kämpar.
Var är min livskvalitet?

Orkar inte skriva mer nu.

Senil

Jag/vi glömde bort att lämna Roy hos min mamma ikväll!! Helvetes jävla skit!=(
Jag hatar att vara glömsk, hatar att ha så dåligt minne. Hela mitt jävla liv har jag haft dåligt minne!! Det förstör så mycket och skapar onödig stress.
Vet inte hur jag ska göra nu. Endera måste jag eller Firfin gå ut med honom på morgonen innan jag går till kursen och han åker till nya jobbet, eller så får jag gå 8 på morgonen med honom till mamma.
Om jag lämnar honom hemma så måste jag nog gå hem tidigare, ja efter lunch redan.=(

För övrigt släppte vi Roy lös idag på en stor gräsplan och det gick bra. Tog en del foton som jag inte blev så nöjd med, men ska väl lägga upp några av dem ändå senare. Firfin tog också bilder, har inte sett dem ännu, han har inte laddat ner dem i datorn.

Har ikväll sett två filmer, först Betty Blue (en annorlunda fransk film som handlar om en sjuk tjej, skulle gissa att hon är Borderline av beteendet att döma, men inte säkert) sen såg jag Hard candy och den var bra (handlar om en sjuk 14 årig tjej som åker hem till en fotograf som hon listat ut hållt på med pedofili och gör livet surt för honom).

Jag känner stress över det här med Roy. Inte bara det att jag glömde lämna honom ikväll och att det ställer till det för morgon dagen. Nu kommer Firfin jobba 5 dagar i veckan på dag tid och jag går ju på kurs 5 dagar i veckan på dagtid. Har inte råd med buss biljett heller, inte i nuläget. Om någon månad har jag nog råd med buss biljett.
Jag vill inte att Roy ska vara hos min mamma 5 dagar i veckan och bara 2 1/2 dagar hemma. Det blir nog inte populärt och jag vill det inte, det är ju min hund. =( Svårt dilemma.
Det enda jag kan göra är att låta honom vara några timmar själv på torsdagar och fredagar och försöka gå hem tidigare dessa dagar då, förklara att jag måste hem till hunden.

Känner inte för att gå till kursen imorgon, allt blev liksom fel nu. Jag gillar inte när mina planer kraschar, det blir fel i mitt huvud då och det tar tid att få ordning i huvudet igen. Svårt att förklara, men jag vet att vissa förstår detta.

Borde sova, borde lägga mig nu och försöka sova, varva ner. Kanske försöka läsa i boken jag håller på att läsa som inte är så bra och därför är trögläst.

Huvudvärk

Idag var vi till Djurmagasinet Hund & Katt och köpte bra hundmat, råttfoder, en ny leksak till Roy och en bekvämare sele till Roy.
Vi var innan till Arken zoo för att köpa Roys säng, men det visar sig att leveransen inte funkat, eller ja något om att leverantören inte kan leverera den sängen längre. =( Jag blev besviken.
Det fanns ingen liknande hundsäng på andra zoo affären heller, så vi skulle åka till Granngården.
Jag försökte förklara vart det låg, jag vet ungefär vart det ligger, men vi körde så kringelkrokigt och jag var trött och lättretlig. Jag orkade knappt ge beskrivning alls längre, förkortade saker som låg i närheten så att firfin inte alls förstod vad jag menade. Jag kallade Pharmasia (som inte heter Pharmacia längre) för P-huset. När Firfin inte förstod vad jag menade så brast mitt tålamod, jag skrek att jag inte orkade förklara, tog min väska och öppnade dörren, Firfin försökte hålla mig kvar, men jag hoppade ut ur bilen (jag tror vi stod stilla just då) och gick åt andra hållet än vi åkte mot, vände in på en gata där i Fålhagen och började gå mot stan.
Firfin parkerade och kom ifatt mig. Jag sa inget, inget alls och vägrade se honom i ögonen, satte mig på marken på en grusplan utanför ett hus. Satt där en stund innan jag reste mig och sa att det var lika bra vi åkte hem.
Trött och med huvudvärk la jag mig och vilade medan Firfin stekte kött, kokade potatis, hackade tomater, paprika och fixade "bea". Vi åt sedan i sängen.

Vi har tittat på filmen "Happy feet" som var söt och rolig.

Jag har fortfarande huvudvärk.=( Funderar på att ta en värktablett.
Jag tror jag har socker abstinens och Firfin tror att mitt utbrott var resultatet av sockerfall, för han sa att det såg ut så. Jag var ju så trött så trött, orkade inte prata, men lyckades ändock på ett utbrott.
Jag har ätit väldigt mycket mindre godis senaste dagarna. Min kropp är van vid större intag av socker varje dag, speciellt choklad.

Igår kväll tittade vi på en väldigt skum thriller som heter "Tale of two sisters". Fattade inte mycket, men sista 5-10 minuterna fattade jag väl lite mer, då förstod jag nog det mesta kanske, eller hade en teori om vad det handlade om. Kan nog inte rekommendera filmen riktigt.
Efter det såg jag del 1 av 2 av en dokumentär på engelska  om Bipolär 1. Den verkade vettig, fast jag blev ju lite komfunderad över en sak, det var en detalj som verkade väldigt märklig. Orkar inte beskriva det nu när jag har huvudvärk.
Om jag får bort huvudvärken så ska jag nog se del 2 ikväll. Jag måste verkligen koncentrera mig för att förstå något sånär, eftersom det inte finns någon svensk text. =P Firfin flikade in med små översättningar ibland när jag såg på 1:an.

Varför ska man ha huvudvärk, vad ska det tjäna till???!!!

Just ja! Vi fiokade med "K" igår och åkte till Bikupan. Jag råkade köpa5 gosedjur en bok och en blus. =)

Värktablett till mig nu.

4H

Idag följe Firfin med mig till 4 H. Fick ett mindre utbrott och slängde iväg väska på vårt bostads område.
På 4 H upptävkte jag att min mobil fattades. Firfin gick hemmåt och hittade min mobil i det blöta gräset och körde bil till 4 H och överlämnade mobilen till mig.

Jävla getingar har förföljt mig idag! =P

Well, vi såg inte så många djur på 4 H, bara kaniner, kaninungar så söta såååå och hästarna och fåren. Jag såg även grisungarna, suggan och en ko innan mina kurskamrater hade dykt upp.

Vi var 4 som gick tillbaka till Iris Hadar, resten åkte buss.
"J" hade med sig lilla söta Alvin idag. Han var blöt av regnet och frös och fick vara en del under "J":s jacka.
Sista halvtimmen på Iris Hadar så sov Alvin i mitt knä inlindad i en handuk. Åh, han är ju så liten och söt, som en liten bebis!!=) Hoppas han kommer till Iris Hadar fler gånger.

Jag har hämtat ut mina journaler och nästan läst igenom allt! Har inte så många anmärkningar. Inget hittils som är värt att tas upp, ändras på. Visst, lite missar här och var, men inget som har större betydelse, inget av större vikt, åtminstone inte i det aktuella läget.

Något jag inte visste om alls var att jag haft kontakt med BUP som barn, fast jag vägrade tydligen gå på några samtal. Samtalen hölls med mamma och pappa.
Mamma ska ha försökt övertala mig att gå på samtal på BUP, men som sagt, jag vägrade och BUP kunde inte tvinga mig till det. Jag minns inte detta alls.

Jag missade min tvättid idag, glömde bort den helt enkelt. Typiskt mig. Jag som behövde tvätta! Har en full Ikea påse med tvätt, dessutom är tvättkorgen full av tvätt som jag hade tänkt ta vid nästa tvätt tillfälle.
Får boka en ny tvättid snarast när jag orkar. =P

Borde gå ut med hunden och strax lägga mig om jag ska orka upp imorgon och ta mig iväg till Iris Hadar.

Idag mailade vi det stället där vi inväntar paket ifrån sedan hmm... ja ett par veckor bakåt skulle jag tro. Vi undrar ju vart paketet tagit vägen.=/ Får se om vi får svar på det nu då.

Jag har lärt mig något nytt om mig själv ut ifrån journalerna och som jag fått bekräftat av Firfin att det stämmer. Jag har en bristande mimik, näst intill obefinlig. Ibland har den visat sig, men mestadels beskrivs en brist på mimik.
Det förvånar mig att det ibland nämns hur jag är sminkad eller vissa andra detaljer med mitt utseende.
Jag uppfattas ständigt som neutral i humöret, när det har nämts.
Ser brister i journalen gällande mina tider som inlagd. Trodde att skötarna dagtid ibland skrev journaler, men det gör de aldrig.
Jag har inte som andra befarat och delvis mig själv, reagerat på att läsa mina journaler. Har bara registrerat vissa felskrivningar och brister.

Firfin sitter och kollar på korkade youtube videos. =P Låter mest illa. Låter ofta illa när han ser/lyssnar på något på youtube.

Hua vad jobbigt, imorgon bitti måste jag duscha ju. Man blir ju blöt då ju, skitjobbigt att bli blöt i håret, vilket är oundvikligt om man ska tvätta håret. Nä inget torrshampoo här inte.

Illamående

Mhm nu mår jag illa. Mår illa stundvis. Mådde illa i morse också. =P Varför mår jag illa när jag är förkyld? Hmm... weird.

Idag har jag varit hemma och slappat. Vi hämtade Roy ikväll, men det är allt.
Vi har sett skräckfilem Doom och den var bra.

Har massa osedda filmer att se, nästan bara skräckfilmer.

Undra om jag verkligen kommer orka gå till Gränby 4 H imorgon och möta upp mina kurskamrater och sen gå till Iris Hadar och sen gå hem? Jag vet inte. Jag vill veta hur jag mår imorgon, veta om jag mår bättre. Tycker inte om att inte veta, tycker inte om att inte ha kontroll, tycker inte om att kroppen ska begränsa mig på det viset.
ACCEPTANS!! ACCEPTANS!! Fan ta acceptans!!
Jaja, bara att gilla läget. =P

Ska jag ta med kameran imorgon tro, om jag drar iväg? Vette fan.

Fasen alltså, igår upptäckte jag att de börjat sälja T-shirtar med olika tryck på på en sida jag kollat in förut. Jag var nära att beställa, men lät bli. JAG VILL HA!!! Jag är så nära att lägga en beställning. Varför har jag inte massa pengar för!! Jag vill ha massa pengar att spendera på kläder. Hatar att vara så begränsad. När jag vill ha så VILL JAG HA!!
Ska skita i att jag inte har råd? Hmm... låter dumt. Men men JAG VILL HA!!! Jag VILL beställa T-shirtar där ifrån. VILL VILL VILL!!! Om man beställer för över 500 kr så får man gratis frakt. Hmm... =P
Nej, jag måste vänta, jag måste nog det, måste inse att jag inte har något annat val igentligen.
Ska jag be gode man att sätta in pengar på mitt konto så jag kan shoppa? Verkar inte så förnuftigt dock och vet inte om hon skulle gå med på det.

Jag borde sova nu om jag eventuellt mår så pass bra att jag orkar med tre lång promenader. En till 4 H i Gränby, en till Iris Hadar och en hem. =P

Förkyld

Jag är lite förkyld.
Var hemma från Iris Hadar idag. Får se om jag går imorgon, hur jag mår och känner mig.

Idag var jag hos min kontaktperson och åt middag, sen var vi på bio och såg Mamma mia.
SE DEN!! Den var rolig, underhållande och upplivande.=)

Jag är trött, lite snuvig och har ont i huvudet. Har tagit en Ipren och dricker varm mjölk nu.

Jag har flera vänner jag borde höra av mig till. Inte idag dock.  Jag har blivit ur usel på att höra av mig till vänner, på att träffa vänner. Orkar inte vara den sociala typen. En gång i tiden när jag var yngre, då var jag mer socialt lagd. Det har gått utför på den biten.

Att göra den där praktiken skrämmer mig, vet inte om jag vågar, vet inte om jag är redo.

Idag ringde jag och kollade upp vart och hos vem jag hade läkar tid. I September ska jag träffa en psykiatriker på affektiva mottagningen (PM 2).

Ringde också och bad om att få mina journaler och om en vecka ungefär så får jag dem.=)

Idag kom ett av de två sista paketen vi inväntat jag och Firfin. Fem T-shirtar var. Fast det var ju märkligt att detta paketet kom före det det andra vi väntar. Detta beställde vi efter och dessutom från USA. Det andra är beställt inom Sverige.
Borde nog kolla med posten om det ligger där trots allt. Om det nu ligger där så kan man ju undra vart våra avier tar vägen nu för tiden.
När vi beställde böckerna så fick vi en påminnelse avi och ja, vart tog den första vägen då?

Min gode man hade skickat ett brev förra veckan med min läkar tid, men jag fick aldrig det brevet.
Lite oroväckande.

Här om dagen läste jag ut boken " På andra sidan dörren". Tyckte den var bra skriven, intressant, tankvärd och ärlig.

Håller fortfarande på att läsa "Skammens boning". Den är lite tungläst. Inte tung på grund av innehållet, bara det att jag inte förstår innehållet, den ger mig inget.
Har halva boken kvar. =P Innehållet är luddigt/otydligt.
Blir nog inget läsa av ikväll på grund av huvudvärken, så vida den inte släpper och såvida jag inte är för trött, förkylnings trött.

Imorgon kommer lilla gossen hem från sin mormor.

Jag borde göra en ordentlig genomgång av mina kläder. Vilka kan jag ha, vilka vill jag ha. Vilka ska ges bort och vilka ska bli hängmattor till råttorna. Vilka ska få vilka kläder?
Idag tog jag bort ett par jeans ur garderoben, de är för små. För stora för min kusin är de nog ganska så säkert.
Ett par byxor kanske jag borde kasta, hmm... nja, eller det går kanske att göra hängmatta av dem ändå.

Nytto dag

Idag gick jag till Iris Hadar och hem. =) Var in på apoteket och köpte Ipren och migrän tabletter till Firfin.

Boendestöd "S" var hos mig idag. Vi fick sammanlagt mycket gjort idag, disk, städat inne på toa, dammsuget, sängkläder bytta, skohyllan hoppsatt och på plats, papper ifyllda och sopor slängda. Just ja, vi fick ett samtal ringt också, angående läkartiden. Fick ej veta något mer än mottagningens telefontider. De har telefon tider 13-15 mån-fre. Får försöka imorgon eller på onsdag. Avskyr sånna där samtal. =P

Jag är lite trött nu.
Har ingen färdig mat att äta, är inte motiverad att laga mat. Har ätit två knäckebröd mackor med light ost på.

Lurigt väder ute, ena stunden sol, andra stunden regn.

Vi hade kreativt skrivande idag och jag skrev.
Imorgon har vi bild, på onsdag foto/film, på torsdag friskvård och på fredag bild igen.

I september får vi en ny drama lärare, så då börjar dramat igen. Jag är nervös för hur den nya kommer vara.

Positivt dödsfall

Jag har undrat vart kräket i mammas trappuppgång hade tagit vägen. Idag frågade jag mamma om han hade flyttat, för att jag inte hade sett honom på länge. Mamma sa att han hade tvärdött i Mars. =) HURRA HURRA för att skitstöveln har dött!!! Lycka! =) Ett kräk mindre på jorden, ett kräk mindre att ta död på, ett kräk mindre att irritera sig på, ett kräk mindre som skulle kunna riskera att få mig i fängelse fast jag inte vill dit, inte har tid med det.
Tycker inte det är tråkigt eller sorgligt på något vis att han tvärdog. Det kallar jag positiv död. =)
Det kom som ett glädjerus i mig, det spritter liksom av lycka i kroppen att han dött.
Ni får tycka att jag är morbid, många tycker det och det rör mig inte i ryggen.
Jag fick energi av detta, positiv energi och kommer nog förhoppningsvis ha kvar av den i några dagar.=)

Idag har vi softat. Jag har redigerat bilder.
Hos mamma lämnade vi lille Roy som ska vara där tills på onsdag, då Firfin hämtar upp honom på hemvägen skulle jag gissa.

Igår lagade jag mat!!! KORS I TAKET!! På eget initsiativ alltså!! Jag stekte tre fläskkotletter och kokade potatis och förberedde bearnaisesås. Firfin såg mina små matlagningsbrister och kom med råd, visade och hade ett öga på min matlagning. Han var rädd att få kolbitar till kött och överkokta potatisar. Hehe.
Maten blev bra iallafall. =)

Idag åt jag en räkpaj och Firfin en bacon & broccoli paj och det var väl ok.

Jag åt två frukostknäckebröd mackor med light ost på till frukost och en kopp tea till med två skedar mindre socker än vad jag brukar, halverade alltså sockret.=)

I förrgår (080808) tog jag ju kort på en humla på ballkongen, här kommer bilderna;
Idag fotade jag råttorna och Roy. Firfin kom med på en bild i bakgrunden. Han låg och vilade med gosegrisen Roy.

Ni skulle sett råttflickorna tidigare idag, de var gudomligt söta när de låg och sov tillsammans i den blå hängmattan. Försökte fånga det, men det var omöjligt, de fölg upp direkt, fram till luckan. Fick en ett par bilder på Hildur i den blå hängmattan, men inte sovandes.

Här kommer dagens bilder;
Madicken tigger godis som vanligt. Hihi =9


Inte så bra bild, dålig skärpa, men den fick vara med ändå.Inte heller så bra bild, men den fick också vara med ändå. Hon stack så sött ut huvudet ur ett gnagt hål i hängmattan.

Jag tror inte jag är 100% på att detta verkligen är Madicken, det kan vara Hildur. I verkligheten kan man se skillnad på dem, men på bild är det svårare. De var olika som bebbar, men sen så blev de mer lika varann.

Detta är iallafall Madicken, det ser jag.
Titt tut säger hon! =)

Dessa små rymlingar, dessa små bus ungar, dessa små sötnosar!=)

Roy och Firfin som vilar. Roy tittar på råttflickorna.

Roy funderar: "Varför förvarar matte och husse mat levande i en bur?" *Suck* =9

Roy kliar sig. =)

Hildur putsar sig. Dålig bild, skärpan är usel, men det var så sött så bilden fick vara med ändå.

Samma här, ur usel skärpa, men den fick vara med ändå. Hildur dricker vatten.
Glömde visst sätta dit hennes namn på bilden, som jag gjort på de andra. Fy mig!

Well... det var sista bilden.

Det var allt för idag.

Firfin är konstig, han lyssnar på trista föreläsningar på youtube. Först var det en programmerare som babblade om Linux, nu är han inne på andra föreläsningen som hålls av programmeraren Linus som skapade Linux. Man kan ju bli grå hårig för mindre. =P Fattar inte!!! Hur kan man lyssna på sånnt, hur kan man intressera sig för grunden av dataprogram??? Kan inte för mitt liv förstå!!! Firfin är intresserad av flera saker som jag är totalt ointresserad av.

Allt för idag ...

Nyttigt tema

Jag försov mig imorse, hade stängt av veckarklockan och vaknade av att mobilen ringde, de undrade vart jag var på Iris hadar och jag sa att jag sov. Jag skyndade mig upp och åkte buss dit, Det regnade, så att gå kändes inte som ett bra alternativ.
Vi såg på en film i temat hälsa/friskvård. En frisk man med normalvikt, bra kondis etc gick med på ett test, han fick bara äta på MD under 30 dagar. Han gick upp runt 10 kg, blev tröttare, fick sämre värden på levern och blodtryck och blodsocker. Han blev låg, men mådde bra när han åt och strax efter. En morgon vaknade han av andnöd.
Tros att tre läkare rådde honom att sluta testet efter cirka 20 dagar, för att det påverkade hans hälsa så negativt med MD kosten, så slutförde han det.
Åtta veckor senare, med bara veganmat, så hade han fått tillbaka sin ursprungliga vikt och sina värden, fast han gav upp veganmaten. Hans flickvän var vegan nämligen.
MD mat är INTE bra alls, verkligen INTE INTE INTE bra. Fast jag kommer inte helt sluta äta där ändå, åtminstone så måste jag köpa milkshake ibland.

Lämnade in mina 5 förslag på praktikplatser idag. Hmm... nä 6 blev det i slutändan, ja la till en i sista stund där.
Ska kolla upp lite på internet gällande 2 av dem.

Firfin hämtar upp Roy på vägen hem imorgon förmiddag.

Jag gick hem idag. Stannade till på närmaste Ica här och handlade mat för 430 kr!!! Trodde inte det skulle kosta fullt så mycket. Har köpt 1,8 kg kött (49 kr/kg), Nutrilett intensivkur (15 port. skogsbärssmak) 155 kr, bananer, 2 pkt knäckebröd, skorpor, lättmjölk och en 100 grams chokladkaka. Mest nyttigheter ju.
Måste börja tänka mer på vad jag stoppar i mig, men kan inte bli för radikal, kan inte bara tvärsluta med choklad till exempel, för då kommer jag inte alls må bra.
Ska äta knäckemackor med light ost på, istället för mjukt bröd, vitt bröd. Även om knäckebrödmackor inte är så gott, det sticks ju i munnen. Tog det godaste jag hittade iallafall.
Fattar fortfarande inte hur det kunde kosta 430 kr???? Får kolla på kvittot. Jag kollar sällan på kvitton, det är så trist ju. =P

Jag är trött. Har ätit en banan, men ska nog ta en milkshake Nutrilett.

Har inte ätit choklad varken idag eller igår. Måste ta en bit nu när jag äntligen köpt choklad.

Jahapp, nu har jag massa jävla kött, men kött steker inte sig själv direkt. Mina bitar behöver nästan bara doppas i stekpannan, jag tycker om blooodiga köttbitar.

Ska vila en stund känner jag.

Imorgon behöver jag inte gå upp tidigt och passa någon tid iallafall.=) Behöver inte oroa mig för att inte lyckas somna i bra tid.

Jag borde gå någonstans imorgon, får dra med Roy iväg någonstans och hoppas på att firfin vill haka på.

Torsdag

Jag missade två bussar irad imorse och beslöt mig för att gå till Iris hadar. Jag kom en halvtimme för sent.

Vi hade yoga idag och det gick väl sådär. Vissa övningar vill jag inte göra, de som känns obehagliga och utlämnande de hoppar jag över. Sista 20 minuterna var det avslappning, då ligger vi på golvet med filtar på oss och ska slappna av, men jag började tänka på djurmisshandel på kor och hästar och funderade över hur jag skulle kunna förändra det och det var väl inte de bästa tankarna att ha om man ska slappna av. =P

Jag läste i UNT idag om den vita råttan som huserar i svandammen. Det finns flrtalet råttor där. De skrev att de då och då samlar in råttor och avlivar dem och det gjorde mig arg, de har också rätt att leva. Det finns folk som är rädda för råttor, men de kan ju inte avliva dem bara för det. Det finns folk som är rädda för fåglar, ska vi avliva dem också då? Jag är rädd för insekter och jaha ska vi utrota dem också. Om vi ska döda alla djur som folk är rädda för så skulle ekosystemet inte fungera alls, vi skulle ju inte ha några djur kvar då. Det finns djuir som är rädda för människor, ska vi döda alla människor också då?
Jag tycker om att se råttor i svandammen, jag blir glad då. Råttor är söta och charmiga. Låt bli dem, då dem husera i svandammen. Den vita råttan kommer nog inte överleva alltför länge, den syns för mycket och är ett lätt byte för rovdjur.

Jag undrar vart min Kim tog vägen, min vita and som huserade i svandammen förut. Jag hoppas Kim lever.
Förut 2005 bestämde jag att om Kim dog så skulle jag också dö. Jag tänker inte dö för att Kim dör eller har dött, men det är sorgligt om Kim har dött.

Jag gick hem från Iris hadar idag, så idag har jag varit hurtig minsann.

Har skrivit mail och vilat en stund. Frysit har jag gjort också och blivit rädd har jag.
Hemtelefonen ringde och det skrämde mig, visste ju inte vem som ringde, så jag svarade inte och jag var rädd att det skulle ringa på mobilen också, så den stängde jag av. Nu har jag mobilen på igen. Undra vem som ringde? Jag ville inte prata i telefon, jag var trött och vilade och frös.

Sitter och äter youghurt med start i, det är min middag. Jag glömde köpa mat på affären.
Jag köpte inget godis och jag är sugen på choklad.

Firfin har hjölpt mig med förslag på vart jag kan söka praktikplats. Imorgon ska vi diskutera praktik på Iris hadar. Läskigt med praktik, nya människor och allt där till. =P

Jag har varit piggare idag, tog ingen Lergigan igår. Hade svårt att somna, låg och vred och vände mig, satte mig upp, la mig ner, satte mig upp, la mig ner, tände och släckte lampan vid sängen flera gången, tittade på råttorna. Till slut somnade jag, men jag vet inte vad klockan var då.
Skulle jag kanske prova ta Propavan nu och se hur trött jag är imorgon. Minns inte hur trött jag brukar vara dagen efter av Propavan.
Hoppas det inte regnar imorgon, tänkte eventuellt gå till Iris hadar och hem sen.

Vi ska ha yoga varannan torsdag på Iris hadar, iallafall de närmsta veckorna. Om majoriteten vill ha mer yoga så blir det kanske varje torsdag, vi får väl se. Tanken är väl att vi ska göra annat på friskvården också, vad det nu blir för något.

Jag fryser om händerna när jag skriver. Det börjar bli kallt, det börjar kännas höst nu.

Fy fasen, snart fyller jag 29 år!! Nästa år fyller jag 30 år. FY SÅ HEMSKT!! =P Jag vill inte bli äldre, jag vill bli yngre och jag vill få tillbaka den kropp jag hade när jag var 17 år. GE MIG DEN TILLBAKA!! Inte för att jag var nöjd med den kroppen då heller, men mer nöjd skulle jag vara med den kroppen än min nuvarande.
Då var jag 173 cm och vägde 55 kg, nu är jag 173 cm och väger runt 80 kg. Det är illa må jag säga. Det är inte alls kul.
Om jag går till och hem från Iris hadar varje vardag som det inte regnar, blir jag smal då, går jag ner till 55 - 60 kg då? Ok, jag nöjer mig om jag går ner till 60 - 65 kg. 62 kg är min trivsel vikt, men det är bara bra om jag blir ännu smalare, så som när jag var 17 år. Jag kunde ha stl 27 och 28 i jeans då, nu är det 34 som gäller minst. Det är inte kul att köpa XL kläder tycker jag. Tänk om jag kunde köpa S och M kläder istället, vad bra det vore.

Ska försöka sova utan sömnhjälpmedel inatt också. Skulle jag tagit Propavan så borde jag gjort det för en halvtimme sedan minst.
Jag ska ligga och läsa som vanligt innan jag ska sova.

Visst är sånna där vassa saker man kan ha på hälen på ridstövlar förbjudna? Vad heter dem, sporrar? Jag hoppas de är förbjudna, för det är djurplågeri.

El stavar som man föser kor med, är de förbjudna? Jag hoppas det, för det är också djurmisshandel. Jävlar de bönder som slår korna på benen med träpinnar för att de ska gå fortare till hagen eller till ladugården, de gjorde bondeleverna (killarna) på min skola på naturbruksgymnasiet. Ser jag det igen så då ska jag fan slå ner fanskapet med en träpåk eller ett baseball trä. Jag ska köpa ett sånnt, fast det får jag nog inte för Firfin, jag får nog inte köpa en yxa heller för honom. Konstigt, jag som ALLTID är lugn och fredlig (ironi). Jag ska ha ett baseball trä som jag kan klubba ner idioter med, sen skiter jag i koncekvenserna. Ok, jag gör det inte i onödan, men sker djurmisshandel framför mig och jag råkar ha ett tillhygge i min hand, ja då vet jag inte om jag låter bli att slå ner fanskapet.
INGEN MER DJURMISSHANDEL TACK!!!

För övrigt, djur äter djur och likaså gör jag och jag är ett djur precis som alla andra. Ja jag är ju ingen blomma eller ett träd, så då måste jag ju vara ett djur, ett rovdjur. Jag är inget rådjur, ingen elefant även om jag må hända ser ut som en, nä, jag ser mer ut som en flodhäst, men någon flodhäst är jag inte. Jag är väl någon form av människoapa skulle jag tro.

Jag var vegetarian i två år i gymnasiet, men det gick inte så bra, speciellt då jag inte tycker om grönsaker. Jag fick näringsbrist, fast det berodde inte bara på att jag inte tyckte om grönsaker.

Jag gör som neandertalarna, som grott människorna, jag äter kött och tänker inte ändra på det. Jag försöker äta kött från djur som haft det hyffsat bra, gärna vilt. Kött utomlands ifrån vill jag helst inte äta, för man vet ju hur det går till där ... =(

Nej jag ska dricka varm mjölk med socker i snart.

Onsdag

Har inte bloggat på några dagar.
Har varit utan internet tre dagar fram till igår kväll. Vi lessnade på Com hems strul, så nu har vi bredbandbolaget.
Trots att vi fick internet igår kväll, så bloggar jag inte förrens nu. Igår var jag trött och mådde inte så bra.

Idag har jag varit hemma från Iris hadar, jag var för trött och omotiverad för att orka ta mig dit och klara av att göra något där.
Jag är trött fortfarande och ögonen är ömma. Tror de är överansträngda av allt mitt läsande, trots att jag använt läsglasögonen en del. Jag behöver gå till en optiker, men jag vill inte det. Dessutom om jag nu skulle behöva andra glasögon så skulle det kosta mycket och jag har inte råd. Är för övrigt rädd att de inte ska se mina synfel, att de ska missa att jag är både närsynt och långsynt, min astigmatism eller vad det heter när hornhinnan är ojämn och man har svårt att se raka linjer.

Jag tänker mycket men kan inte tänka klart, når inte hjärnan, är blokerad och kan inte utnyttja det jag har. Jag vill så mycket, har ideer som jag inte kan skrida till verket och det är frustrerande.

Jag har lite ont i huvudet, troligen på grund av ögonen och på grund av lågtrycket.

Jag fick veta av en tjej på Iris hadar att man kan ringa till något ställe som hanterar journaler och be dem skicka sina journaler till en, så det ska jag göra. Tänkte göra det idag, men det blev inte så, jag sköt upp det som allt annat obehagligt som jag skjuter upp.

Firfin jobbar natt i två nätter nu, så han kommer hem på fredag. Roy är hos sin mormor från igår kväll.
Min mammas hund Ida är hos en moster jag inte tycker om av förklarliga orsaker och hos hennes kräk till man som jag helst skulle vilja plåga till döds.

Jag tänker då och då på det där att man ska tänka positivt och jag undrar hur det ska gå till, jag undrar hur man gör.
Jag tänker också på mod, att våga tala fritt utan att bry sig om vad andra tycker och tänker, på att våga vara en pajjas, våga leva ut ordentligt och inte bry sig om vad andra tycker. Varför ska jag bry mig? Jag kan inte låta bli, men jag vill inte bry mig. Gällande vissa saker kan jag skita i vad folk tycker och tänker, varför kan jag inte tillämpa det i alla situationer?

Jag vill orka mer, våga mer, vara mindre blyg, klara av mer. Jag vill inte vara feg och blyg för i helvete!!!

I september är det tänkt att jag ska hitta en praktik att vara på någon dag i veckan, men jag vet inte alls vart jag ska vara.

Jag har inget att äta hemma tror jag och jag tänker inte gå till affären, jag vägrar, jag orkar inte.
Jag borde boka tvättid, men det orkar jag inte heller.
Jag orkar ingenting.

Jag undrar ibland varför vissa får många kommentarer på sin blogg och jag nästan inga. Måste bero på att jag skriver trista saker och att folk inte bryr sig om vad jag skriver, inte bryr sig om vad jag gör och hur jag mår.
Jag skriver mest för min skull, för att få ur mig saker jag inte får ur mig annars.
Jag är beroende av att ventilera mina känslor, tankar och händelser för att inte kvävas eller sprängas.

Jag önskar att jag var mer socialt lagd och mer utlevande.

Jag orkar inte blogga mer nu.


(20:50)
Tog en Ipren och vilade lite, sen har jag legat och läst i en av de två böckerna jag läser.

Är inne på min andra potion kladdkaka med grädde idag, istället för mat. Jag har ingen mat hemma, ingen färdig mat.

Jag tänker fortfarande mycket och kom på att jag vill finna inre ro. Jag vill känna lugn och harmoni. Jag vill utvecklas positivt, vill utvecklas intellektuellt och emotionellt. Jag vill få ett bättre minne, jag vill bli mer nyfiken. Jag vill lära mig att uppskatta kunskap, men jag vill inte bli en besserwisser (hur man nu stavar till det, kan någon lära mig det?).
Jag vill aldrig bli någon som inte kan erkänna sina brister, fel och misstag. Jag vill aldrig bli trångsynt och tyglad.
Jag vill vara välmående och fri med ett lätt sinne och sprudlande energi. Jag vill sluta vara en last för andra, vill inte vara någon som drar ner andra i misär, i mörkret, i helvetet, i det hämska. Jag vill få andra att vakna, se verkligheten, vill få andra att förstå och visa empati för dem som mår dåligt, att man kan må dåligt, att det inte bara är att rycka upp sig eller skärpa sig.
Jag vill må bra, jag vill ha ork att lära mig saker, jag vill släppa min barndom bakom mig, låt den försvinna. Jag får offra min barndom, sluta sörja den och leva i nuet och frammåt, sluta se bakåt. Bakåt finns inte, det har varit, det är borta.
Jag måste lära mig att finna inre ro och harmoni, måste acceptera det som varit, att det inte går att ändra på det och att konsekvenserna går att arbeta bort, det måste gå och om inte får jag lä'ra mig leva med dem, hitta färdigheter att hantera dem.
Låt mig få leva smärtfritt nu, det är min tur, min tur nu att få känna framgång, att få må bra, få se ljuset, få känna lite självförtroende och lycka.

LÄR MIG HUR, LÄR MIG ALLT DETTA, LÄR MIG SNÄLLA, LÄR MIG NI SOM KAN, LÄR MIG GÖRA MIG HEL OCH FÅ LIVSKVALITET.

Jag är trött på att må dåligt så ofta, så fruktansvärt less på att drunkna i mörker, så fruktansvärt less på misslyckanden.

Varför kan inte jag få må bra och fungera?

Litet tyst utbrott

Har just lugnat ner mig från mitt lilla utbrott. Det hade hännt en sak jag inte vill skriva här som ledde till att jag smällde upp en dörr hårt och slängde en bricka i golvet som det stod två ljuslyktor i glas på och en döskalle i plast. Har inte kollat om ljuslyktorna höll, eftersom det var Firfin som plockade upp efter mig. Jag la mig på sängen och surade.

Idag har inte gått som vi tänkt oss riktigt. Vi åkte till Arken zoo för att köpa hundsängen, men de hade sålt den en timme innan. Det kommer in nya om två veckor, så vi la en beställning på en sån säng.
I stan skulle vi hämta ut våra ringar, men den ena ringen var inte färdig, så jag ska hämta dem imorgon istället.

Vi har köpt en ny leksak till råttorna och Firfin har köpt någon form av borrmaskin som sitter fast på en pinne på en platta.
Jag har köpt ett handledsstöd som man har framför tangentbordet, så jag inte ska få ont i handleerna när jag skriver.

Imorgon ska Firfin åka till Stockholm och kolla på en bil som han eventuellt ska köpa. Han har med sig en kollega/vän som kan bilar.

Idag kom bokpaketet med mina fyra böcker och hans 9 böcker. =)

Råttorna verkar tycka om sin nya leksak.

RSS 2.0