Objektiv 70-300

Idag köpte vi ut det beställda objektivet till min Canon digital system kamera. Ett objektiv som heter Tamron 70-300. =) Hurra för nu kan jag zooma in ännu närmare på t ex djur som är längre bort.
Firfin har köpt lera och jag fick äntligen mitt svarta flytande tuch. =)
Vi åt och fikade på ett café och vi blev nästan illamående mätta, hade jag springit, hoppat eller liknande, då hade jag nog spytt. =P Men gott var det.

Vi gick förbi mamma och hämtade ett kuvär och ett skoställ.
Fick veta att det blev problem med planeringen för resan till Skåne, så hon åker inte och jag behöver inte vara marsipan och blomvakt.

Kände mig som en dränkt katt när vi kommit hem till mamma från stan, eftersom det regnade, blixtrade och oskade.

Idag har jag redigerat alla bilderna från i förrgår. Så här kommer ett urval från bilderna tagna 080729.

De såg ju lite skabbiga ut i pälsen. Hehe

Det var många gutefår i hagen, detta är kanske hälften av dem eller ännu färre.
Firfin fotar får.=)


Schnygging!! HAHAHA =))


Hihihi så rolig den ser ut i munnen ju!! Söta de är!!Bomullstuss med ett fårhuvud på? =)What the heck!!!!! =( När jag bara har 2-3 bilder kvar att ladda upp så slutar funktionen att fungera!!! Med gaahhh så irriterande då!! Alltid ska det krångla med något när jag är i farten. WHY????!!!!
Antar att jag varit en hemsk människa och är en hämsk människa och därför förtjänar och får motgångar hela tiden i livet.
Nu ska jag prova igen om det funkar.

Nähä inte funkade det inte. Jag får väl vänta då.

Jahapp, nu har jag startat om datorn och provar igen. Firfin sa att minnet i datorn kanske blev överbelastat.

Yea det funkade! =)

Firfin tittar som vanligt på Mythbusters. Jag är lite less på det programmet. =P

Imorgon är det fredag, imorgon ska vi troligen åka och köpa Roys nya säng.

Vi inväntar tre paket från tre olika ställen. Undrar vart våra böcker är, de borde ha kommit nu tycker vi. =P

Nej nu vet jag inte vad jag ska göra. Har visserligen några bilder från idag att redigera och jag har visserligen en bok att läsa, men vet inte om jag har lust med något av det just nu.


(00:10)

Gjorde ett persontest på denna adressen; http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/persontester/?gclid=CLmmxoWP65QCFRSA1Qod-kupRA


Detta blev mitt resultat:


Psykologer hävdar att i stort sett alla aspekter av livet - lycka, framgång, relationer, prestationer, kreativitet, till och med våra sexliv - beror på en kärnegenskap: vår självkänsla. Djupt inne i oss själva bär vi på en bild av hur vi är som personer och hur mycket vi är värda i våra relationer till andra. Alldeles oavsett hur nära vår självbild ligger verkligheten så vägleder den oss genom vår vardag och påverkar allt från yrkesval till hur vi klär oss. Självkänslan kan liknas vid en oljemålning, lager efter lager av färg har lagts till genom åren och format en komplex inre bild. Varje gång våra föräldrar, lärare eller vänner anmärkt på oss ("du är dum" eller "du är duktig") och varje gång vi tolkat andras beteende ("de valde honom för att han är mer populär än jag") så lägger vi dit ett lager till på målarduken. Målningen utgör det perspektiv som vi ser oss själva utifrån och det är inte lätt att ändra på när färglagren väl blivit för tjocka.


Många tvivlar så mycket på sig själva att det begränsar dem. Vi tvivlar på vår förmåga att lyckas med ett nytt jobb, på om vår partner kommer att stanna kvar hos oss eller på om vi kommer att klara av en utbildning. Men oavsett vilken situation man ställs inför så finns alltid ett val: antingen kan man låta tvivlen styra ens handlingar eller så kan man bearbeta tvivlen och förbättra det man kan påverka och acceptera det man inte kan påverka. Även om bilden som utgör vår självkänsla sitter djupt så kan vi alla skala av de negativa lagren och ersätta dem med positiva. Först då kan vi börja jobba med den allra viktigaste relationen i våra liv - den till oss själva.Övergripande resultat  20
 
 
 
 


 
Ditt resultat antyder att du har ganska dålig självkänsla. Du verkar delvis ha hamnat i en ond cirkel: du känner dig värdelös, vilket gör att du tänker och beter dig på ett sätt som förstärker den felaktiga föreställningen om dig själv. Förmodligen känner du dig frustrerad över detta och vill se en förändring. En god självkänsla är nyckeln till lycka och framgång. En dålig självkänsla gör det svårt att hitta modet som krävs för att nå framgång i arbetslivet, skapa goda relationer och hitta sin plats i världen. Men du kan jobba med att bygga upp din självkänsla och det bästa är att börja direkt - du kommer inte att ångra dig.
Jag gjorde ytterligare ett test. Adressen: http://persontester.svd.se/take_test.php?idRegTest=1658

Mitt resultat:


Alla har väl hört det klassiska uttrycket "är glaset halvfullt eller halvtomt?", men det är inte alltid vi inser kraften i att se på livet ur en optimistisk synvinkel. Det kan påverka allt från småsaker i vardagen till vårt val av partner, vänner, karriär och vår personliga lycka. Den lilla rösten som viskar "allt är möjligt" i stället för "det är omöjligt" kan guida dig genom livets prövningar.


En sann optimist är sällsynt och inte alltid uppskattad av omgivningen. Ofta fnyser vi åt de hurtiga duktigpellar som inte verkar påverkas av vare sig dåligt väder eller trafikstockningar. Hur kan de inte se världen som den är, full av irritationsmoment och orättvisor, frågar vi oss. Men sanningen är att optimisterna troligen vet att varken världen eller människorna som befolkar den är perfekta, de väljer bara att fokusera på det som är positivt. Denna inställning har sina fördelar: bättre hälsa, mer energi, ökad kreativitet och en allmän känsla av välmående. Men att vara optimist har också sina nackdelar. Överdrivet optimistiska personer kan lida brist på sunt förnuft och överskatta sig själva och sin förmåga. Men samtidigt ska man komma ihåg att överdriven pessimism kan leda till sämre hälsa, sämre relationer, känslor av hjälplöshet, depression och att man presterar sämre. Det bästa är att hitta en balans: en optimistisk attityd blandat med en hälsosam dos sunt förnuft.Övergripande resultat  19
 
 
 
 


 
Du är en sann pessimist. Oavsett situation söker du nackdelarna snarare än fördelarna. Men tänk på att tankens kraft är stor: om du väntar dig att livet ska vara bedrövligt så kommer det troligtvis att vara det. Detta är vad som brukar kallas en självuppfyllande profetia. Att i stället ta dig an livet med en mer positiv inställning kommer inte bara att ge dig mer energi, det kommer också att göra att du kan mobilisera dina krafter och fortsätta att kämpa när du upplever motgång.
Vafan vaddå, jag är realistisk bara. =P
 


 


 


Bilder från 080728

När vi var på LÅNGpromenad från stan till Ulleråker och hem. Många bilder blev det, detta är bara några av dem.Jag tror den kliade sig vid örat. =)

Den här anden haltade på sitt högra ben, så det var ju synd om den. Vi gav den bröd som en liten tröst.

Så kan man ju också ha sin sommarstuga. Såg mysigt ut. =)

Vänstra båten håller ju på att drunkna. Stackar`n, ingen som bryr sig om den.


Prickig folkabuss.=)


Tre söta andungar som inte lärt sig att låta som vuxna änder, de pep som våra råttor när de tjivas. =)

Detta blev min favvorit bild för den fotodagen. =)


Firfin matar änderna och de tog direkt från fingrarna.=)


Anden biter Firfin i fingrarna när den tar brödbiten! HihiMin Firfin, bara MIN MIN MIN!!! =)

Älskar DIG Firfin!!! Du är bästa fästmannen i världen. =)

Grönsaksdrink

Idag har boendestöd "A-S" varit hos mig, vi har diskat, städat och torkat ur skafferierna, plockat ur hela kylen och torkat ur den och slängt varor där datumet gått ut samt slängt sopor.
Efter så åkte jag och Firfin till Willys och köpte frukt och grönsaker, var in på Järnia och köpte lite grejer och kikade in på Mekonomen.

Har nu gjort grönsaksdrink av gurka, paprika, rädisor, morot, tomater, selleri och ramlösa. Smakar inte gott och jag sitter här och försöker pina i mig denna supervärsting nyttiga drink. Tror jag ska ge lite åt råttorna, de kanske gillar den bättre än mig. Fy fan och sånna här dricker dom på SPA och sånnt!! Blir nog godare med frukt drinkarna jag ska göra sedan.
Fattar inte hur jag ska få i mig denna äckliga, nyttiga drink. Borde gjort den på bara morötter och kanske tomater.

Vi köpte en plastbytta på Järnia så vi kan ha den till kalla fotbad med salt i.

Jag borde göra en kroppsmask med lera och ha två gurkor på ögonen också! HAHA och med fötterna i fotbad och dricka denna äckliga drink.

Hur kan folk hålla på dricka sånna här renande, äckliga grönsaksdrinkar???!!!

*Gäsp*


(20:00)
Jag drack inte upp grönsaksdrinken, den var för äcklig, fick ju nästan kväljningar! Råttorna tyckte lite om den, men Madicken grävde i den så att en del nu ligger utanför skålen. =P

Jag gjorde en fruktdrink av äpple, melon och apelsin/äpple juice och den blev inte så god heller, fast mer drickbar iallafall. Jag drack inte upp den heller.

Sitter med ett fotbad med kallt vatten ooch det är skönt. Vi har 32 + inne. =P

Jag har redigerat bilder som jag tog på vår långpromenad 27/7. Här är några av bilderna jag tog den dagen.


Firfin fotar jordgetingar!!


Tyckte huset såg mysigt ut. Det såg mysigare ut i verkligheten än på bilden.


(23:40)
Nu har jag redigerat bilderna från LÅNGpromenaden den 28/7, fast de bilderna lägger jag upp imorgon, kanske t o m i ett eget blogg inlägg, vi får se. Det blev många som jag ville lägga upp, lyckades sortera/radera bort två iallafall. =9

Imorgon borde mitt obektiv ha kommit, får se om de ringer om den.

Ska gå ut med Roy nu.

Lärdom!! Äpple i fruktdrink= Inte gott

Långpromenader

I förrgår var vi på långpromenad till Gamla Uppsala och hem. Båda hade vi våran kamera med och fotade himmel, natur, utsikt och varandra.
Bilderna är fortfarande oredigerade.

Igår var vi på LÅNGpromenad från stan till Ulleråker och hem. Kamrerna var med och vi fotade båtar, änder och mera änder. Ralph köpte en UV-lins till min kamera och vi beställde ett nytt objektiv till min kamera som kommer på torsdag troligen. Vi har också äntligen lämnat in förlovningsringarna för gravering och förminskning.
Det blev några lyckade bilder som jag ännu inte redigerat.

Idag åkte vi till Håga och gick en kortare promenad till fåren och tillbaka till bilen. Vi fotade får och får och mera får. Blev en del lyckade bilder, ganska många kanske. Har ej redigerat några bilder ännu.

Jag ligger efter med redigeringen kan jag nu konstatera. Jag orkar inte nu, är tung i huvudet, kan inte tänka klart, min hjärta är överkokad. Jag är någonannanstans dessutom, när jag väl kan tänka, jag är inte här och nu.

På måndag börjar Iris hadar kursen igen, men hur ska jag kunna gå dit? Ska jag ens fortsätta? Jag måste fatta beslut, ta ställning.

Igår läste jag ut "Den tusende gången" och började idag läsa "Skammens boning".
"Den tusende gången" var bra, intressant, lärorik och gav mig några aha upplevelser och så.


Vilken dag som helst kommer mina 4 beställda böcker från Adlibris. Mot slutet av veckan eller början av nästa vecka kommer mina två T-shirts som jag beställt.

Mitt köpbehov är nära gränsen till nästan okontrollerbart. Jag vill shoppa kläder, vill så gärna shoppa MERA kläder, mera mera. Jag vill shoppa coola prylar också och jag vill.
Jag vill köpa en söt liten hermelin kanin unge, men vi får inte plats med en liten hermelin kanin här i nuläget. Firfin vill inte ha en hermelin kanin och hotar med att han köper en iller då. Jag vill inte ha en iller.
Vi borde bo i hus så vi får plats med våra viljor.=P

Igår kväll fick jag akut sockerbegär och vi hade inget godis hemma för utom mörk choklad som inte kan stilla mitt sockerbegär, så jag gjorde en satts sockerkakssmet och åt av. Firfin smakade lite och jag har ätit lite av det idag, men det finns fortfarande kvar smet. Onyttigt värre. Vi som hade varit så duktiga och gått så långt igår. Vi som ätit sallad både igår och i förrgår.
Om det bara funnits någon hjälp där ute att få för mitt sockerberoende.
JAG VILL GÅ NER MINST 15 KG!!!!!!!!!!!!!!!! Helvete vad jag hatar min mage, mina höfter och min dubbelhaka!!!!!!!!!!!!!!

Jag vill tröstshoppa!!!!! Vill köpa T-shirts, långbyxor och kjolar och klänningar.

Det behövs städas här, jag tycker det är svinigt, stökigt. Saker ligger utspridda, skor som står fel och snett, påsar och väskor här och där på golvet, oordning i skafferierna, smutsigt i kylen. Vad finns i frysen, varför är den full?
Jag har räkningar som ska till min gode man men som jag inte orkar ta itur med.
Papper ligger här och där på felaktiga platser.
Jag orkar inte hålla efter, jag ORKAR INTE!! Vill bara trolla och få allting kliniskt rent, städat. Sen får jag sitta still, ligga still, inte göra något, inte äta, inte dricka, bara sitta, ligga och läsa en bok.
Hur ska jag få allt att lägga sig på rätt plats från början och alltid? Hur ska jag få dammet att aldrig nå golvet, aldrig komma in? Hur ska jag få kontroll på mitt hem. Det ska vara städat JÄMT, alltid och hela tiden i varje stund och minut!!!!!!!
Jag tål inte detta, jag hatar att se mitt hem som det ser ut nu. Jag vill ha STÄÄÄÄÄDAAAAAT!!!!!!


(23:15)
Ooops! Nu har vi beställt T-shirts, jag beställde fem stycken! De kommer om 10-15 arbetsdagar.

Jag har ont i huvudet. =P Väntar på att värktabletten ska verka.

Jag är lite trött. Hatar att vara trött.

Råttflickornas första bad

Idag badade jag råttflickorna en och en medan Firfin fotade. Deras FÖRSTA bad och de var sååå duktiga de små liven.
Madicken bajsade några pluttar i vattnet, men det är sånt som händer när man badar små råttor. =)

Efter råttbadandet så duschade Firfin Roy.

Här kommer ett antal av bilderna från råttbadandet av Madicken och Hildur. Det var Madicken som fick bada först, eftersom hon är lättast att få tag i.
"Vad är det som händer?"  undrar Madicken som just fått sin svans doppad i badvattnet.

Madicken tänker; "Tror jag börjar ana vad som är på gång här va!"


Madicken säger: "Ska det här vara kul på något sätt? Jag ser ju ut som en dränkt katt!"

Madicken säger: "Jaha nu får man svansen skrubbad, som om jag inte skötte det tillräckligt bra själv va VA?!"

Madicken säger; "Det är bäst jag håller fast mig här så jag slipper mer av det vidriga vattnet!"

Madicken säger; "Hjälpte inte ... nu blir jag ju så jäkla blöt!Stackars lilla mig."

Madicken säger; "När ska detta ta slut?"

Madicken säger; "Äntligen över, nu ska matte bara torka mig med handduken. Jag vet, helt onödigt liksom, det kunde jag väl göra själv."

Så är det Hildurs tur att bli badad.Hildur säger; "Tror jag hajjar varför syrran kom tillbaka till buren som en rugguggla ..."

Hildur säger; "Jasså, det är där ur det onskefulla vattnet kommer"

Hildur säger; "Åhnej, vad gör du med mig din dumma galning?!"

Hildur tänker; "Ja jisses vad man ska vara med om här i livet. Undra om jag kan pusta ut nu?"

Hildur säger; "Är inte det här mobbning va?!! Fota mig på detta viset! Det är inte sant! Det här ska ni få sota för!"

Hildur säger: "Ge fan i att fota mig mer nu va, har jag inte blivit tillräckligt förnedrad?!" *Suck*

Tror faktiskt att de små busflickorna tyckte det var ganska skönt efter åt ändå, lite svalkade i hettan.
Även råttorna har ju legat utslagna i hettan.

Haft 35 + inne idag och i råttrummet var det säkert 36-37 +! =P Det är vidrigt.


Roysim & mattesim

Idag åkte vi till fjällnora, där jag och Roy simmade. Det var packat med bilar på parkeringen och de verkade ta ut någon utgift. Vi åkte en liten bit till istället och parkerade, giock en liten stig ner till vattnet. Det var ingen riktig badplats, men det gick bra att bada där ändå.
Roy var inte så sugen på att simma idag, han ville bara simma mot land, men tji det fick han inte, simma i land alltså. Jag hade ju kopplet och höll fast honom.

Det var skönt att bada, har inte badat sedan 2005 när jag låg inne på psyket 3 månader. Jag och två andra tjejer på psyket åkte iväg till Sunnersta badplats och badade i skjorts och T-shirt. =)
Jag provade båda baddräkterna idag och båda var för små, då tog jag på mig bikinin, men när jag såg mig i spegeln så såg jag något fult missfoster med jäst knådmage och så kunde jag INTE se ut. Så orättvist, så såg jag inte ut när jag var 17 år minsann!! Fast jag var ett missfoster då med, men åtminstone inte så tjock som nu, vägde runt 55kg då, numer väger jag runt 80kg och det är fan inte kul alltså. Fram till ett par år sedan så brukade jag pendla mellan 62 till 70kg. Vet inte vad jag gjort för fel faktiskt, vet inte hur jag ska få det rätt igen, för jag vet inte vad jag gjort eller inte gjort de senaste två åren. Jag har pluggat på folkhögskola i två år, blir man tjock av det? Jag har bott på cykel och gångavstånd i 2 år, blir man tjock av det?
Jag badade iallafall i skjorts och T-shirt idag.

Firfin har slutligen redigerat bilder både från förra simtillfället med Roy den 17/7 och från idag 24/7. Det är alltså Firfin som fotat alla dessa bilder jag lägger upp idag.
Här kommer bilderna från årets första simning för Roy.
Här kommer bilder från dagens simning i Fjällnora.Roy simmar även om man håller honom ovanför vattnet. =))


Här på bilden ovan så försöker jag uppskatta de större fiskarnas längd.


Jag tror att jag halkade omkull på en sten under vattnet här.


Trist hemma

Idag är jag ganska orkeslös.

Har skrivit mail och läst i boken "Den tusende gången".

Firfin är på stan med en kollega och äter revbensspjäll. Har har varit borta över 4 timmar nu.

Jag lyssnar på Ebba Grön.

Jag har sett ut vilken säng jag ska köpa till Roy på ARKEN ZOO, det gjorde jag igår alltså.

Vi åt kräftor här hemma igår, det var gott. Det var lääängesedan jag åt kråftor senast. Det var bra pris på dem på WILLYS.

Det är jävligt varmt ute och det är 30 + här inne. =P

Köpte intensivtoning på WILLYS igår, ska göra slingor när jag orkar. Borde göra det ikväll, men vet inte om jag kommer orka.

Min traumaterapeut har semester nu fram till September. Tur jag har Firfin och boendestödjarna.

Jag träffar inga människor numer, de enda jag träffar är just Firfin, boendestödjarna och min kontaktperson.
Jag tänkte tanken att följa med Firfin till stan och träffa hans kollega, men jag lät bli. Vill inte träffa några andra.

Förutom att läsa, se enstaka filmer, så grubblar jag och tänker. Jag är kluven i mycket.

Har inte mer att säga nu.

Ofrivilligt nattvak

Det är för jävligt, klockan är 4 på natten och jag har försökt somna i 2 1/2 timmar. Jag ska upp 8, senast 8:30, kommer jag ens hinna somna innan dess?
Jag glömde ta Lergigan i rimlig tid, det var för sent att ta det när jag tänkte sova. Har försökt sova utan öronproppar, med öronproppar, försökt försvinna bort i tankar, försökt somna med musik i öronen från MP3 spelaren, men icke.
Jag har svårt att somna med Lergigan också numer, om det ska funka lite så måste jag ta två, men när jag då väl har somnat så sover jag så länge istället.
Jag ska ju vara hos terapeuten 9:30! Jag kommer ju komma dit som en zombie. =(
JAG VILL SOVA NU!!!!!!!!!
Var tvungen att kliva upp till slut, man kan inte ligga och skruva sig i timtal utan att somna, det blir nästan värre då, svårare att somna då.
När jag kliver upp såhär så blir jag sugen på att äta något, men jag orkar nog inte fixa något och jag borde inte äta något, använde ju tandtråd och borstade tänderna innan jag la mig.
Funderade på om jag skulle måla naglarna, men orkar nog inte det heller.
Hur ska jag orka göra mig iordning om 4 till 4 1/2 timmar? =P
Vad är problemet, varför kan jag inte somna?!! Vad är det för jävla fel på mig nu då?? Lite svårt att somna har jag väl alltid haft, men nu var det då helt jävla hopplöst, som för flera år sedan, då kunde jag inte somna på natten, var vaken till morgontimmarna. Problemet låg nog mer i min ångest att lägga mig, kunde få en panikångest attack eller aggressions attack bara av att någon nämde att det var tid att sova.
Helvete, det har redan börjat ljusna ordentligt ute!
MÅSTE SOVA NU!!!!
Ska försöka somna igen. =P Plötsligt blev jag sugen på kladdkaka! NEJ NEJ inte äta det nu!!


(16:00)
Snubblade över denna blogg och tyckte det var ett bra initsiativ. En eldsjäl som kämpar för att förbättra vården inom psykiatrin i HELA Sverige!Länk: http://psykiatrin.blogg.se/

Era jävla as

Jag förlåter er ALDRIG för att ni avlivade pappas tre katter medan han låg på sjukhus med brutet ben. Fattar ni inte att katterna var pappas sällskap och glädjespridare, fattar ni inte att han avgudade dessa katter.
Era förbannade jävla svin, ni avlivade dessutom MIN katt. En av de tre katterna var min från början, men den fick bo hos pappa, den hade det bättre hos pappa.
Jag fölåter er ALDRIG för detta. Förlåter er ALDRIG för att ni gjorde min pappa grymt jävla ledsen och besviken. NI SÅRADE HONOM DJUPT!!!
Ni kunde försökt få tag på mig, ni visste väl ändå att han hade en dotter!! Så jävla svårt kan det inte varit att försöka få tag i mig eller få tag i någon som kunde få tag i mig.
Är SÅ besviken på er där uppe i Edsbyn som gjorde detta mot min älskade, underbara pappa och mot mig.
Jag kommer aldrig glömma vad ni gjorde!!
Dessutom tror jag ni dolde saker för mig, ni sa aldrig hela sanningen. Era jävla kräk, vad var det ni dolde för mig?
NI var delaktig i orsaken till min pappas död!!

Om jag går förbi era gravar efter eran död så ska jag lägga kattskit och hundskit på den, jag ska låta låta min hund pissa på era gravar så att gräset dör där. Jag ska vanpryda era gravar.
Om jag bara får veta era namn ... =(

JAG HATAR ER!!!!!!!!!!!!!

Saknar min pappa, min älskade pappa. Förlåt att jag inte fanns där för dig, förlåt att jag inte slet mig loss och drog iväg hem till dig. Förlåt älskade pappa för den usla dotter jag var och är. Förlåt pappa för att jag inte var vid din sida när du dog. Förlåt att jag inte såg till att du inte dog. Förlåt att jag dödade dig med min frånvaro.
Förlåt FÖRLÅT förlåt FÖRLÅT massa med oändligt mycket!!!
FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅT ÄLSKADE PAPPA!!!!

Pappa, jag älskar dig så det gör ont, jag saknar dig så oerhört mycket att jag vill dö och komma dit där du är. Jag vill vara hos dig pappa, vill se till att du har det bra där du är nu. Pappa hämta mig snälla!!!

Monsterögon

Igårkväll läste jag länge i min bok "Mamma sa att jag var sjuk". Försökte sova, men nej då, självklart skulle inte det gå. Hade glömt ta en Lergigan och när jag kom på det vid 2:50 så var det lite sent. Gick upp en stund och la mig igen, låg och vred på mig rastlöst och somnade slutligen Vaknade innan veckarklockan vid 9, men var trött och låg kvar.

"A-S" kom strax efter 11 och vi gick på hundpromenad, bokade nya tider, slängde sopor och pratade och försökte hjälpa en lastbils chaffis att hitta till lagerlöfs förskola, han fick lite olika förslag.

Idag ringde jag min kontaktperson och redde ut en sak, samt bokade in en träff på söndag hos henne klockan 15.

Firfin kom hem igen och gav mig ytterligare 2 MD glas till min lilla samling. Han hade bjudit en vän på en + meny samt tagit en själv för att få de här glasen. Hihi. =)

Fotade lite på Roy och Madicken. Har inte redigerat dem än, men bilder kommer nog innan kvällens slut.

Har tittat på när Firfin spelat dataspel, vilat någon kvart med Firfin innan han skulle dra till jobbet och sen har jag vilat ett par timmar till. Såg mig i spegeln och hela ögonen var röda!! =P Har droppat Clear eye i ögonen. Åter igen har jag överansträngt dem! =/

Vi ska försöka simma Roy igen i veckan som kommer.

Firfin ringde veterinären igår, men de har semesterstängt till 11 augusti. Får ringa igen då.

Hmmm snart har min terapeut semester tror jag, har för mig hon sa augusti.

Jaha vad ska jag göra resten av kvällen. Läsa är nog inte lämpligt just nu med mina ömma, röda ögon. =P TYPISKT!


(17:15)

Ja då var bilderna klara, här kommer dom.

MASSA BILDER

(Torsdag 17/7)

Idag drog vi iväg och letade ett ställe att bada Roy på, först hamnade vi på en badplats i Sunnersta och där var det hundförbud, vi gick vidare längs en stig, men där var en båtklubb ... Det började regna och jag var ganska så rejält irriterad vid det här laget. Firfin föreslog att vi skulle kolla om det fanns något ställe vid Wik, men jag sa att om det är människor där så kommer jag bli på jävligt dåligt humör, bli fly förbannad, så vi skippade det.
Vi åkte förbi vårdsätra badet och då sa jag att vi skulle prova där, Firfin vände om och vi parkerade vid infarten och gick ner. Där kunde Roy bada, det var lite långt ner till vattnet från bryggan, men jag lyckades sträcka ner mig och släppa i Roy. Roy bottnade, men jag höll i kopplet och lockade ut honom på djupare vatten, han simmade lite fram och tillbaka några gånger innan jag lät honom komma upp på land igen. Jag vred ur vatten ur pälsen och torkade av honom med en medtagen hundhanduk.
Firfin fotade badsessionen, men de bilderna kommer senare när han klippt och redigerat dem.
Jag tog en del foton själv också på Roy, Firfin, omgivningen och på ett par grodor så små så små. Det var massvis med små grodungar längs vägen ner till badplatsen, man fick se upp var man satte ner fötterna.
Jag hoppas det blir fler tillfällen att låta Roy simma, det är ett bra, lättsamt sätt att träna upp muslerna runt hans höfter.

Tror vi kom hem runt 21:00, men vi åkte förbi MD och köpte varsitt + mål som vi tog med oss hem och åt. Väldigt nyttigt ... NOT!Inte kul nu

(00:20)
Har flera saker jag grubblar på som stjäl energi från mig. Haft någon sorts mardrömmar också som lämnade efter sig obehagliga känslor och minnen.

Känner mig kluven och stressad. Känner mig ensam, obetydlig och isolerad. Känner mig fel. Ständigt är jag fel på något vis och jag kan inte acceptera det.

Har nyss ätit upp en av matlådorna (fiskpinnar och potatis med remoladsås).

Har pratat med Firfin om hur jag känner och tänker. Fick veta att han kan komma hem imorgon kväll, för att han hämtade bilen tidigare än han planerat. Han jobbar i helgen, så han åker på fredag kväll.

Jag är en hämsk och dålig människa, finns en sak jag borde gjort för länge sedan, en sak jag verkligen borde göra men inte gjort eller gör, men jag måste göra det, men det känns så jävla jobbigt att göra det.

Om jag vill ha salt i min kista, kommer jag få det då? Grovsalt som man tillreder fårskinn med funkar nog bra det.

(01:10)
HELVETES JÄVLA FÖRBANNADE SKIT OCKSÅ!!!!!!!!!!!!!!!! Nej nu jävlar är jag less!!!!!!!!!! Hade skrivit massa mer och när jag tryckte på "Spara & publicera" så kom det upp "Sidan kan inte visas ..." och jag tog uppdatera och det blev lika igen och när jag väl tog mig in på bloggen igen till akriv så fanns inte det jag skrivit kvar.

Allt är imot mig, världen är imot mig, allt vill skada mig, världen vill bryta ner mig till stoft!!!!

TACK SÅ JÄVLA MYCKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =((

Nu blev jag ju så mycket gladare, nu känns det ju så jävla mycket bättre ... NOT!!!!!!

Varför ska man leva för, VARFÖR måste man leva på den här hämska vidriga planeten, i den här hämska vidriga världen bland alla hämska, iskalla människor som förintar allt fint. Äcklig falskhet.

Allt går imot mig, ju sämre jag mår ju mer ska allt gå imot mig, mer trubbel, mer stress, mer mer mer av allt skit som kan bryta ner mig mera.

Skulle inte förvåna mig om samma sak händer igen nu när jag ska spara. =(

Ska ta en Lergigan och hoppas på att få sova bort några timmar utan mardrömmar.

Jag är inte glad, väldigt mycket inte glad nu. BESVIKEN!!!!!!!!!!!!!!!! ARG!!!!!!!!!!!! NEDSLAGEN!!!!!!!!!!!!!!!

Lika bra jag isolerar mig, lika bra att aldrig göra något, lika bra att ruttna i helvetet.


(14:45)
Nu finns jag inte längre, jag har isolerat mig. Tänker aldrig mer umgås med människor, annat än med Firfin och boendestödjarna. Ni kan räkna bort mig, jag har ändock aldrig funnits, alldrig varit till någon nytta eller betydelse.
Jag är rädd för människor, livrädd. Jag ska leva mitt liv här i min lägenhet, här med Roy, Madicken, Hildur och Firfin.
Jo jag ska träffa min terapeut också.
Vissa oundvikliga möten med människor kommer ske, som vid veterinärbesök.
Jag ska läsa böcker, sova, skriva, gosa med djuren och äta choklad.

Jag har köpt tre chokladkakor idag.

Just ja min kontaktperson kommer jag väl ha någon form av kontakt med. Jag borde ringa henne. Borde ringa veterinären också, men det kanske Firfin kan göra?

Hade jag kunnat välja så hade jag isolerat mig ännu mer, inte ens kanske gå ut genom dörren.

Nej, jag är inte kontaktbar längre, bara för Firfin och boendestödjarna, kontaktpersonen och veterinären.

Jag backar nu.

Låt inte mig störa, jag ska hålla mig undan. Måste skydda mig från de brinnande människorna, jag kan bränna mig på dem.

Åtminstone tills vidare ska jag isolera mig, får ta ställning igen senare. I min tanke tänker jag att jag aldrig mer ska umgås med människor eller utomjordingar.

Ingen kommer märka min isolation, jag har ändock aldrig funnits.

Vill inte vara med om något smörande heller, om någon skulle få för sig det. Har det inte varit det innan så ska det inte bli det heller, för det är FALSKT beteende!

Vet exempel där smöreri kan förekomma, om någon hamnar på sjukhus för ett brytet ben eller cancer eller dyligt, ja då plötsligt kommer det kanske flera människor som vill komma på besök, men innan så ekade tystnaden av alla kommunikativa medel.
Ibland är det tvärt om, när man är frisk, kry och glad, ja då finns vännerna, men blir man sjuk så går de upp i rök. Det kallar jag falska vänner.

Snart kommer Firfin hem, min älskade, bästa Firfin.

Potatis

Usch vad det är kvavt varmt ute. Var nyss till Apoteket och Ica, har köpt den där jävla poatisen nu och hämtat ut de sista kortisondropparna på Roys recept.
Snart dags att ringa veterinären gällande remiss till ögonspecialist för att mäta trycket i hans ögon. På väg till apoteket så funderade jag över vad koncekvenserna blir om veterinären säger att trycket är högt, kan vi inte fortsätta med dropparna då? Om vi inte fortsätter så kommer ju sjukdomen blomma ut, vara irriterande för Roy och behandlas det inte så blir han blind. Om det tar över ögonen så att han blir blind, ja då kommer det väl bli tal om att operera bort Roys ögon och det vore ju fruktansvärt!!! =( Jag skulle nog inte godkänna en sån operation, vill inte utsätta honom för det om inte veterinären kommer med jävligt bra argument som att han kommer kunna ha livskvalitet, känna glädje och inte plågas i dagar och veckor eller resten av livet på grund av operationen.
Det kan ju också gå jättebra hos veterinären, den kanske säger att det inte är några problem med trycket alls och att jag får utskrivet ytterligare ett års förbrukning av kortison.
Kan inte låta bli att måla upp det värsta sceenariot som kan hända.

Funderar vilket boendestöd som kommer komma 14:00 och vad vi ska göra. Hade väl en plan att laga mat, diska och torka golv. Om "A-S" kommer så kanske man ska ta det lite lugnt, eftersom hon inte har träffat Roy tidigare. Jag ska nog ringa och fråga vem som kommer, eller sms:a, måste hinna sätta på munkorgen på Roy innan hon ringer på dörren, om "A-S" kommer alltså.

Har inte ätit något ännu, inte mer än några ZOO-godisar, de som fanns kvar.
FAN FAN FAN jag glömde köpa choklad!! Gaaahhhh!!! Irriterande. =P
Min mage påstår sig vara lite hungrig, men jag vill inte äta, är inte sugen på något, speciallt inte nyttiga mackor. Har sånnt där mörkare bröd för jag tänkte att jag inte skulle äta sånnt där ljust, onyttigt bröd. Nu äter jag inte mackor alls nästan, för att jag bara har det där mörka brödet.
Kanske ska värma en mozarella pizza, även om jag inte ens är speciallt sugen på det heller.

Jag är trött, sov inte så djupt inatt.

Jag läste ut "Monster" igår kväll/natt!! =) Har idag börjat läsa en ny bok "Mamma sa att jag var sjuk", en sann historia om en tjej som blev utsatt för MBP av sin mor.
Upptäckte att jag har två exemplar av boken, så jag tänkte ge bort den ena. Så bra koll har jag på mina böcker att jag lyckas köpa dubbel uppsättning! =P Men det gör inte så mycket, jag tycker det är roligt att ge bort saker.

Hmm... hoppas vi har bil när Roy ska till veterinären. Blir bedrövligt dyrt om vi ska ta taxi till Ulltuna. Troligen blir det väl först ett besök hos veterinären i Årsta. Hoppas vi kan få tider som funkar med Firfins arbetstider. Vi bör nog ta de där besöken, åtminstone det ena, de här kommande två veckorna som Firfin har semester.
Jisses, jag får nog ta och ringa veterinären imorgon redan!

Tick tack tick tack ...


(15:20)
Nu har golven blivit torkade, disken diskad, soporna slängda och mat lagat. Fyra matlådor står nu och kallnar så jag kan ställa in dem i kylen sedan.

Roy ligger och vilar på mattan som jag tvättade igår och nyss la ut på golvet.

Nu funderar jag vad jag ska göra här näst. Ringa "H" och "K" och fråga om jag får komma dit eller vara hemma, vila och läsa.
Nej det lutar åt hemma vistelse.

Det gick förresten bra med mötet mellan "A-S" och Roy, jag kunde ta av munkorgen efter kanske 5 minuter. =)

Ska vila en kortis och sen avgöra om jag orkar dra iväg någonstans.

Massgrav

La mig inte förrens 2:30 inatt och då satte jag mig och läste några sidor i "Monster". Har cirka 60 sidor kvar i den nu. =)

Vaknade runt 6, somnade om och vaknade runt 9 och har varit uppe sedan dess.
Hade mardröm inatt. Jag jobbade i ett stall, höll på städa där och skulle städa i en bod eller dyligt som var intill, där inne var en medelålders, sliten, deppig kvinna.
När jag fann några vita piller som jag tyckte såg ut som Atarax så frågade jag om det var hennes eller om jag skulle slänga dem, hon hamnade i ett dilemma där hon inte visste vad hon skulle svara, för hon ville ha sina piller men ville inte erkänna att det var hennes. Jag sa att jag tyckte det såg ut som piller jag hade förut som hette Atarax, men hon blev grinig, irriterad över frustrationen och bara tog tabletterna ur handen på mig.
Till höger om mig finns ett rektangulärt stort hål ner till någon form av massgrav, det låg en hög av lik där nere. I hålet fanns en inre ram och det visade sig vara någon destruktiv sängplats till denna kvinna, hon straffade sig att ligga på den här ramen med liken under sig.
Jag tyckte inte att hon skulle förnedra sig på det viset, inte göra så mot sig själv, så jag bände loss den här ramen samtidigt som jag försökte trösta denna sorgna, omottagliga kvinna så gott jag kunde.
För att inte hon skulle försöka lägga sig i hålet när jag tagit bort ramen, med risk att hon skulle ramla ner, så la jag mig själv i hålet och spjärnade mot kanterna för att hålla mig uppe (helt korkat ju!!), men så kom någon hämsk människa och lät förbannad och jag tappade fokus och ramlade ner i högen av ruttnande lik. Jag skrek, sträckte upp händerna, men ingen hjälpe mig upp, ingen försökte lyfta upp mig. Jag tänkte där nere att "Fy fan, det här är ju sjukt!!". Visste inte hur jag skulle komma upp, hade panik och i detta vaknade jag helt ångestladdad och obehaglig till mods, vaknade i tron att jag låg i en massgrav bland ruttnande lik och det tog en bra stund innan jag fattade att det var lugnt, att jag skulle försöka somna om.
Det var riktigt otrevligt att vara där på en hög av lik och jag var som rädd att något lik skulle ta tag i mig, ta tag i benet och dra omkull mig.

Idag känns dagen tämligen värdelös. Jag funderar/grubblar och känner mig seg. Vill inte göra något alls, vill inte tvätta ikväll, vill ingenting och känner mig tom. Har suttit och googlat utan att finna något speciellt intressant.

Vill bara dega idag, inte göra något nyttigt eller vettigt alls, vill bara dra täcket över mig, gräva ner mig i misär.

Gång på gång så tänker jag att jag aldrig komma kunna funka i detta samhälle, jag kommer alltid plågas och ha svårt att vara bland människor. Jag kan inte acceptera samhället och leva som det förväntas utan att plågas inom mig, utan att bli negativt påverkad, utan att bli irriterad och känna mig ensam och utelämnad. Jag HATAR samhället!!!
Känner mig så maktlös.

Fy bövelen!! HATA HATA HATA HATA HATA detta JÄÄÄVLA SKITSAMHÄLLE!!!

TOMHET TOMHET TOMHET FULLT AV TOMHET ÄR JAG. =(

Nej usch för idag, usch för brist på energi och entusiasm.

Jag ska ju köpa potatis och tvätta, hur ska detta nu gå?

Jag har hunden hemma och det känns idag ganska jobbigt.


(2:10)
Har haft ett långt givande samtal med boendestöd "S". Kändes lite bättre efter det samtalet, få ventilera lite. Hon är vis tycker jag, säger kloka saker.

Har läst, vilat och masat mig ner till tvättstugan och slängt in tvätt i två maskiner. Det var nära att jag skippade alltihopa, men jag tvingade mig.

Inga potatisar idag, får köpa dem imorgon. =P

Har inte ätit någon mat idag, inte frukost eller lunch. Känner mig inte särskilt hungrig. Ska se om vi har någon mozarella pizza i frysen dock.

Lyssnar på System of a Down. Mina två favvolåtar med dem är "Prison song" och "Toxicity".

Har bara cirka 40 sidor kvar i boken "Monster". =) Wiii snart får jag välja en ny bok att läsa som förhoppningsvis är bättre skriven och mer lättläst.

Och jag måste skriva och jag måste skriva och jag måste skriva mera mera mera. Måste skriva mycket om allt för att stå ut, så är det, det måste ut. OCH jag måste faktiskt också ventilera mina tankar och känslor och resonemang med andra som jag har förtroende för, så är det, det är sanning. Mmm... Inte helt ofta jag ventilerar med andra, det blir mest skriverier på bloggen och eller i min dagbok.
Jag vill skriva annat, men just nu går det inte, det är stopp på något vis, jag når inte åt det, kan inte låsa upp den låsta dörren. Jag har så mycket jag vill skriva, jag vill skapa med mitt skrivande, men jag måste vänta tills dörren öppnar sig.
Har ju ett projekt på gång, allt finns där, måste bara skriva ner det och det var ju just det, det är ju där skon klämmer så att säga. =P

Jag borde ringa min kontaktperson, men jag orkar inte. Det är en sak jag borde säga till henne, men inte nu, en annan dag. Hon kanske ringer.

Firfon kommer inte hem förrens på måndag! =( Bläää usch vad länge!!! Han jobbar varje dag, eller ja, natt utom då han jobbar dag på onsdag och torsdag. Onsdag och torsdag har han själv valt att jobba.
Vi kommer ha en volvo kombi en tid, han ska låna sin systers bil från och med onsdag tills han köpt sin egen bil. Det blir nog en SAAB (Sälj Aset Annars Byt). Tydligen ska SAAB vara en bra bil.

Vad har vi skapat, vad har vi människor skapat för absurd värld och samhälle? Ser ut, ser löven på trädet utanför röra sig sorgligt i vinden och den liksom ropar desperat och sorget på hjälp där den svajjar omringad av asfalt, avgaser, busshållplatser och hus. Den ropar desperat att vi förgör planeten, förstör allt och dödar all natur och maktlös sitter jag här och ser på allt förfall, all förstörelse, förintelse, förgiftning.  Det gör ont i mig när jag ser trädet svajja i vinden. Ska det göra ont att se på ett träd?
I naturen, den som finns kvar så skriker den på hjälp, jag hör dem skrika desperat och rädda på hjälp, men jag kan inte rädda naturen och djuren.
Utrotningshotade djur, utrotade djur och det är VI människor som utrotar dem! =( Det är sorgligt.
Människor är onda. Jag tillhör människosläktet och jag skämms över det.

Jag borde sila Johannesoljan vi gjorde förra sommaren. Kanske skulle göra det nu, om jag nu har någon sil förståss. =P Måste ha en lämplig flaska också, kanske samma flaska funkar i och för sig.

Idag smorde jag dörrhållarna på ytterdörren med matolja!! Ja vafan det duger väl. Jag var så less på dörrgnislet. Kännde att alla grannar inte måste veta när jag går in och ut. Hallå lite privatliv vill man väl ha åtminstone, lite intigritet. Jag måste kunna smyga.

Minns när jag smorde min senaste hamsters gnisslande lhjul med lite väl mycket matolja och när lilla pyret Nikita sprang i hjulet så skvätte det olja på henne. Stackarn, hon såg ju inte klok ut med oljan i pälsen, hon hade halvlång silkespäls, Den försvann ju så småningom och jag lärde mig att inte ha fullt så mycket olja i hennes hjul. =P

Jaha så var det dags att gå ner i tvättstugan igen. Fy fan vad trist!! =(

Jag har slut på choklad, det är lite kris med det faktiskt, jag är beroende av choklad.

Långpromenad

Klockan 11 kom boendestöd "S" hit och vi gick ut med hunden Roy på en timmes promenad och pratade och så. Det var schysst, nyttigt och bra tycker jag. =)

Jag blev lite trött av promenaden, så sedan har jag tagit det soft, vilat, läst, en sväng till affären (där jag bl a hämtade ut mitt paket som kommit), suttit vid datorn, tagit några foton på råttorna och Roy och redigerat/klippt bilderna.
Två bilder hade ju blivit super om bara skärpan hade varit djupare och inkluderat Madicken när hon gäspade stort.

Jag trodde jag hade tvättid ikväll, men när jag gick dit och kollade på väg till affären så upptäckte jag att det visst var imorgon kväll. =P

Måste köpa potatis någon dag i veckan, helst imorgon då, så jag kan laga potatis och fiskpinnar på hmm onsdag kanske.
Undra vilken av boendestödjarna som kommer då?
Synd att "H" har slutat appropå, men det lät som att jag skulle få träffa henne fler gånger ändå.
På fredag tror jag "A-S" kommer, det blir andra gången jag träffar henne, första gången jag träffar henne själv. Senast var när vi rensade i mitt förråd.

Jag vill baka/göra Västerbotten paj, det är den godaste matpajen som finns tycker jag, en av de godaste maträtterna dessutom. Jag ÄLSKAR Västerbotten paj, det är lika gott som pizza och godis tror jag. =)
Hmm... Västerbotten ost, ägg och röra ihop och hälla i en matpajs form. Så måste det ju vara? Undra vad sådan ost kostar då och om den finns på Ica? Har inte råd denna vecka dock. =( Kanske har råd på fredag.

Jaha och vad ska jag göra när jag är klar med bloggen? Läsa och gå ut med Roy, men sen då? Ok klockan är väl hyffsat sent och efter läsandet och hundutgåandet så är det väl sovadags. =P Trist!

Imorgon, vad fan ska jag göra imorgon??? RUTTNA I HELVETET SKA JAG GÖRA!!! =(


Här kommer dagens bild produktion. =)
Titta på Madickens lilla tunga som sticker fram. Hihi. Söt.
Det stora Madicken gäspet och ett till på bilden nedanför då. =)

En tröttis Roy i sängen. Lilla gosegrisen! =)

Många bilder

Idag drog vi iväg med bilen till Björklinge (mina gammla trakter). Vi hade Roy med oss i syfte att vi skulle hitta ett inhägnat eller säkert område att släppa lös honom på. Vi fann fotbollsplanen i Björklinge och hade honom lös där. Jag tog en del bilder medan Roy och Firfin sprang runt där. =) Roy tyckte det var skönt och kul att få sträcka på benen ordentligt.
När vi var klara med det så åkte vi in där jag hade bott, jag kikade upp från bilen och såg min granne "S" i fönstret, så jag gick upp till henne och hälsade på, vi satt och pratade en stund i hennes kök. När jag skulle gå så erbjöd hon mig kakor som hon gade i frysen i källaren, så jag följde med henne ner i källaren och tog imot dessa goda kakor (jag har ätit två av dem). Kul att träffa henne. =)
Efter så åkte vi förbi MD på vägen hem.
Tog kort på Madicken och Roy hemma sedan.

Jag blev trött av utflykten och har legat och vilat någon timme eller två. Firfin spelar dataspel som vanligt.

Vi har varit utan Internet idag, men en kort stund efter hemkomsten så fick vi tillbaka internet! =) Vi är ju beroende av det båda två. =P

Här kommer då en miljon bilder från idag. =9

 

Den här första bilden är tagen utanför Ica i bilen, Roy tittar efter husse som är inne på Ica och köper Schmackos till Roy.Rulla! =)Rulla mera! =)

Kunde inte låta bli att skratta när jag såg den här bilden första gången när vi tittade igenom bilderna på datorn i bildspelet. =))

Här säger Firfin åt Roy att gå till matte så att han kan plocka upp Roys bajs. HahaEn trött Roy efter dagens utflykt. =)Madicken säger; "Hej!! Har du godis?? Har du något gott till mig? Ge mig, ge mig!!!"Inte får man väl vara så där söt Madicken! Världens sötaste Madicken!!

(20:40)
Fan, jag skrev och klickade fel så att allt försvann, lika jävla irriterande varje gång!!

Ok, då tar jag en kortare, konkretare version nu.

Hemsidan uppdaterad. http://seeme.dinstudio.se
Gå gärna in och kolla och glöm inte skriva i min GB, jag blir uppmuntrad då, men du kanske inte vill uppmuntra mig va? =P
Är du en person som har en sekretess lag hängandes över dig, ja men gå under alias då, fast jag bryr mig inte om någon sekretess lag. Jag skäms inte för de hjälpinsattser jag får och dyligt, jag skäms inte över min psykiska ohälsa som jag faktiskt inte kan rå för.
Jag blir glad för kommentarer på min blogg också, men ber ingen om att skriva, eftersom det inte är samma sak som en GB, vill att det ska komma mer spontant.

Vill du inte uppmuntra mig så låt bli då. =P

Moahahahahaaaa!!!

Damn skit om jag trycker på fel knapp nu alltså!! =P

I övrigt har jag haft en hyffsat ok dag faktiskt. Det gjorde nog gott med den där utflykten.

Film

Igårkväll såg jag för första gången på troligen flera år en film helt själv, visserligen satt Firfin en meter ifrån och spelade dataspel, men ändå. Jag har inte klarat av att se en hel film själv på de närmsta åren. Jag har försökt, tittat kanske 5-10 minuter och sedan flygit upp. Kunde inte på egen hand sitta kvar och hålla kvar fokus på filmen.
Den film jag såg var "Donnie Darko" som jag blev rekommenderad av en tjej jag har kontakt med på ett community. Filmen var bra tyckte jag.

När jag la mig efter midnatt så kändes det obehagligt inom mig på något vis, hade svårt att slappna av och satte mig och skrev lite dagboksanteckningar. Tänkte på saker jag ville få svar på, tänkte på mitt liv, vad det ska bli av mig, hur man vet rätt och fel.
Hur vet man vad man kan säga till vem? Hur vet man hur detaljerad och uppriktig man kan vara mot vem? Vad ska man behålla för sig själv och varför ska man måsta tänka på det? Vem är jag och hur ska jag veta hur man interagerar med andra människor på rätt sätt? Hur ska jag som den softa rebell jag är veta vart gränserna går, när går det till överdrift?
Hur ska jag veta vilka jag kan lita på efter att ha blivit sviken och sårad så många gånger? Ska man lita på någon?
Vad ska det bli av mig?

Igår kväll tänkte jag självmordstankar och jag tänkte på självskada också, men brydde mig inte om att göra något, impulserna var inte så starka att jag kunde förmå mig att göra något.
Kände mig ensam och övergiven, trots att Firfin var intill mig, men dock sovandes.

Ibland skämtar jag fram saker som jag tänker, känner eller/och vill, allvarliga saker igentligen, men jag skämtar fram dem för att folk inte ska tro att jag menar allvar, eftersom jag är rädd för koncekvenserna. Jag ler dessutom ofta när jag pratar om saker jag finner jobbiga att prata om, saker som är allvarliga som jag avdramatiserar genom att le åt det, jag kan inte ens styra det, jag ler automatiskt. Som när jag pratar om mina trauman, då ler jag ofta, som ett självförsvar för att kunna hanskas med det. Det är ju inte så att jag finner det roligt igentligen, inte alls faktiskt. Kroppen har så konstiga saker för sig. Jag hatar kroppen, hatar dess funktioner och hatar min brist på att kunna kontrollera den.

Vissa vänner säger att de tycker om mig, att jag är värdefull, att jag kanske t o m tillhöär en av deras absolut bästa vänner, men jag kan inte ta till mig det riktigt, jag kan inte riktigt lita på det. Jag tror inte att jag är värdefull, dessutom så är jag oallmänbildad anser jag. Vem frågar mig om råd någonsin? Jo min fästman Firfin gör väl det, men utöver, härreguuud han är ju bara EN person och det är väl inte helt konstigt att han frågar mig om råd ibland, vi är ju ett par.
Jag har väl inga bra råd att ge heller så och det är väl det människor redan vet, att jag är ett tomt skal, en människa utan innehåll. Nog innehåller jag mycket, men inget som någon annan har nytta av.

Jag har svårt att hålla kvar vänner, det är nog för att jag är så asocial, tystlåten, oallmänbildad, ointressant och nykterist.
Jag har svårt att ta kontakt, knyta kontakter och hålla liv i en diskussion.

Världen är SVART/VIT, den ÄR det tycker jag. Vad ska man med nyanser till? Det blir så luddigt, otydligt, suddigt, oklart med nyanser.

Ska jag bli frisk, glad, lycklig och få livskvalitet så får det då fan ske nu alltså, jag är så jävla less på att vänta, så less på att i mitt inre jämt må dåligt och vara förvirrad och osäker. Jag vill ha STOR förändring BUMS!! Tålamod tålamod, alltid ska man ha tålamod med allt, vara uthållig och vänta in allt som tar en oändlighet. Jag hitter ju fan både dö och begravas.

Undra hur jag är på ålderdommens höst? Jag vill INTE bli gammal!!! =(

Igår tog jag kort på lilla Hildur när hon var så söt i Firfins luva på tröjan. Ska väl ta och se vad det blev av dem. Klippa, förmiska och sånnt.

Nu vaknar nog Firfin.


Här kommer 2 bilder från igår på två sötisar.
Sömn

La mig vid midnatt igår, låg och vred och vände på mig i mörkret med den sovande Firfin bredvid mig som hade lagt sig vid 23. Jag kunde fan inte somna, så jag gick upp, satt på nätet tills internet slutade funka, sen började det funka igen innan jag åter lagt mig vid 2:30. Stoppade öronproppar i öronen för att inte höra råttorna leka jordbävning och kunde slutligen somna trots mina orostankar, mörka, negativa tankar och så.

Mitt förra inlägg har fortfarande inte publicerats så jag har precis mailat till kundtjänst om problemet.
Detta inlägg kommer väl inte heller publiceras och tänk om det gör det och att de hamnar i fel ordning sedan när gårdagens bloggande publiceras, om det nu kommer göra det, jag blir fan sur om det inte gör det. Vill inte behöva flytta till en ny bloggsajt och förlora alla gammla inläggen.

WILLYS

Mhm... så bemödade jag mig att gå till WILLYS för första gången och det var inga problem att hitta dit, men ack så min plan gick i stöpet när jag kommit dit. Min plan var att hämta ut min veckopeng, gå in på WILLYS och kolla billiga, schyssta grejer att köpa, men nej då, det var en jävla minuten där, inte en bankomat, så jag kunde inte hämta ut mina pengar. På mig hade jag 21 kronor endast!! =( Jag gick ett varv på WILLYS och hittade flera saker jag ville köpa, sen gick jag in på ARKEN ZOO bredvid och kollade efter nya leksaker till råttflickorna, men hittade inget som jag tyckte var värt att köpa.
Inne på ARKEN ZOO tittade jag på annat än leksaker till råttorna, såg fina hundbäddar till Roy som kostade flera hundra, hittade leksaker till Roy, hittade döskallar och skelett bland akvarietillbehören jag ville ha som prydnader, de var också ganska dyra, men en var väl lite mer överkomligt pris på.
Firfin hade sagt att jag kunde ta saker jag ville ha och be dem lägga undan dem så att han kunde köpa dem på vägen hem, men det vågade inte jag, det var för omständigt och pinsamt tyckte jag.
Den nya planen är att vi ska ska åka till WILLYS och ARKEN ZOO när han kommer till Uppsala efter jobbet.
Köpte faktiskt 4 kexchoklad på WILLYS för 19 kronor. Kunde ju för fasen inte gå helt tomhännt därifrån.
Det lustiga är att innan jag gick hemmifrån så kände jag att det skulle gå åt helvete på WILLYS, men jag tänkte att det kanske bara var en av de negativa demonerna som sa det till mig så jag tänkte att nej, jag ska gå dit nu iallafall och ja, vad händer, jo jag får inte ut pengar. Firfin sa att han kallar det intuition, men jag är så van att tänka negativt, ha katastroftankar och tänkte att de idag inte skulle få påverka mitt val att gå dit, men kanske var det en intuition trots allt? Jag vet inte och får aldrig veta det heller.
En annan lustig sak i det hela, då när jag inte fick ut pengar så fick jag inget raseriutbrott, just en sån sak är ju något jag brukar få raseriutbrott av, när jag planerat in att få pengar så ska jag ha dem också hur än omständigheterna är, jag bara SKAAAA ha mina pengar och får jag inte det så sparkar jag och skriker och lever om. Vist blev jag irriterad och besviken, men inte mer än så. Vad händer i mitt liv, vad händer med mig?? Jag vet då aldrig vart jag har mig själv, jag är så oberäknerlig och det gör mig frustrerad i mitt kontrollbehov.
Jag äter inte ens några mediciner. Haha tänk om det är medicinerna som framkallar mina utbrott?!! Äh bara spekulerar.

Fasiken, man blir lite trött av promenader, kanske ska vila och läsa lite ur boken "MONSTER". Jag har cirka 210 sidor kvar i den av cirka 550 sidor! Det är nog en bland de absolut tröglästa böcker jag läst!! =P Jag vill läsa mina andra böcker ju! Åh nej, ser att jag har en till bok som är lika tjock som "MONSTER" som jag inte läst, men den kanske är bättre skriven åtminstone.

Hmm fan vad korkat att det är både en minuten här där jag bor, alltså vid ICA och sen en minuten på den näst närmsta affären WILLYS, tredje närmsta är ju Gränby centrum och stan, tror att Gränby centrum är närmre än stan kanske.


Fan vad skönt att internet är tillbaka, jag var utan från strax efter midnatt i förrgår till igår kväll.


(17:45)
Har fortfarande inte kommit till skott att vila!

En jävligt irriterande sak är att jag flera gånger tryckt på "Spara & publicera", men den publicerar ju inte inlägget på bloggen, den har sparat det i arkivet men inlägget syns inte på bloggen ju! Gahhh!! När fan tänkte den behaga visa sig där då? HATAR när saker inte funkar som de ska!! =P


(23:20)
Fortfarande har inte dagens inlägg publicerats!!!!!

Well, vi var ju till WILLYS och sen till GRÄNBY CENTRUM. Köpte lite mer än jag borde, men men... Köpte lite mat, grönsaker till råttorna, lite picknickgrejer (det var Firfins favvofärg på dem så ...), ett PC-spel (som jag hållt på med sedan vi kom hem ungefär) också köpte jag tre verklighetsbaserade böcker, eller sanna historier alltså. Köpte lite annat också, minns inte allt bara och vill inte räkna upp allt heller.

Imorgon har jag fått i uppdrag att ta mig till stan och köpa ett par örhängen åt Firfin, det är ett par speciella techno/trance örhängen i neonfärger som han vill ha, ett par i hans favvoritfärg neongrön. Vi får se om jag klarar av att ta mig till stan imorgon.

Lördag & söndag

Igår förmiddag tvättade jag och nu ligger den rena tvätten i En IKEA påse i vardagsrummet bredvid den andra sedan jag tvättade för några veckor sedan.=P
På kvällen gick jag över till "D" och "E", gjorde "D" sällskap under grillningen ute och sen bjöds jag på grillat kött med pomme och efter det satt "D" och jag och spelade ett gitarr spel och det var jättesvårt. Hade trevligt och vi pratade en del om ditt och datt. Det var flera månader sedan jag träffade dem, var hemma hos dem förra sommaren med Firfin.

Imorse funkade internet, sen slutade det funka och jag fick panikångest och låg på vardagsrumsgolvet och hyperventilerade i 15-30 minuter gissar jag, innan jag förmådde mig att lägga mig i sängen bredvid den sovande Firfin.

Firfin gick upp före mig och jag kunde inte säga till honom hur jag mådde och så, men jag sms:ade honom, fast han märkte inte det. När han kom in till mig och frågade hur jag mådde så sa jag bara att det står i smsen och då kollade han det och sen kollade han internet och såg att det funkade. Efter en stund var jag på lite bättre humör, vi åkte till MD oh köpte 2 milkshake och hamburgare till mig innan han åkte till jobbet.

Oj, måste sms:a mamma att Roy inte kommer idag.

Det är kväll nu och jag har inte gjort ett jota idag.

När jag hyperventilerade/panikade så fick jag destruktiva impulser både att skada mig och att ta överdos, men jag lyckades låta bli, kanske delvis för att jag inte förmådde mig att röra på mig, låg bara där som paralyserad och hyperventilerade.
Visste inte vad jag skulle göra, kunde inte väcka Firfin, vågade inte höra av mig till någon, klarade inte av det heller, ville inte, kunde inte prata.

Imorgon klockan 11 kommer ett boendestöd hit, vet inte vem som kommer. Kanske går vi ut med Roy och sorterar tvätten eller så sorterar vi en låda i förrådet.

Undra hur jag mår imorgon?

Väninnan

I går mötte jag upp min väninna en stund efter kursens slut. Det var roligt att se och träffa henne rl efter sisådär 2 år drygt. Hon såg annorlunda ut och söt, tuff ut med sina minus 70 kg, nya frisyr och nya hårfärg. Vi käkade glass nere vid ån, förflyttade oss sedan längre bort vid ån och satt där tills vi åkte hem till mig. När Firfin kom hem så beställde vi hem varsin hemkörd pizza. Vi orkade bara halva var, så jag och väninnan (E) åt resten av våra halvor till frukost imorse. =)
Det blev lite stressigt imorse när vi skulle hinna med bussen för att jag skulle hinna i tid till traumaterapin.

Traumaterapin gick rätt så bra, vi hittade tydligen en viktig nöt att knäcka.

Efter terapin så mötte jag upp (E) och vi tog varsin stor päron milkshake på MAX, milkshaken smakade lite kaffe konstigt nog. När milkshaken var slut så följde jag med henne till centralen där hon köpte en tågbiljett till upptåget och jag följde med henne till tåget som redan stod inne.
Nu är hon hos sin mamma på besök några dagar och jag hoppas hon har det bra där och så.

Jag GICK hem trots mitt knä och det gick bra faktiskt, pratade i mobilen med Firfin nästan hela vägen, eftersom jag tycker det är så trist att gå längre sträckor själv.
Har sovit på bäddsoffan några timmar. Skönt att sofa i en bred stor säng för en gångs skull. Alltså soffan går att fälla ut till en stor bred säng. (E) sov i bäddsoffan inatt.


Jag vill att mitt knä ska läka NU NU NU!! =P Undra hur lång tid det tar innan det läks??
Firfon tog kort på mina sår som blev av fallet i måndags morse.
Såhär såg det ut i förrgår och det ser ungefär ut så nu med.
Det är tomt nu här hemma, ingen (E), ingen Firfin här och ingen Roy heller för den delen. Firfin kommer hem om ett par timmar.

Det är för jävligt varmt i lägenheten. Kanske skulle ta och äta glass som Firfin hade köpt med sig hem igår kväll.

Imorgon kommer boendestöd "S" klockan 11, har för mig det var 11 iallafall.

Jag har sommarlov.

RSS 2.0