Blekningsmedel

Idag har jag lyckats ta mig ut. Först hämtade jag och Firfin min medicin och mitt paket med hårfärger, samt att jag lämnade in vinstlotter som jag bytte mot nya.
Jag kom ihåg att köpa silikon öronproppar på apoteket idag! Har glömt det varje gång i flera veckor.
Sedan åkte vi till Gränby centrum och köpte latexhanskar (till hårfärgning) på apoteket (som jag hade glömt bort innan) och hämtade ut min veckopeng. Jäklar vad mycket folk det var ute idag, vi hittade knappt en parkering på gränby.

Firfin och jag har gjort pepparkakor idag (som jag först hade sagt nej till) som vi målade med sockerlösning och la på glitter och hjärtan och sånnt ovanpå.

Nu sitter jag och väntar nervöst på att blekningen i mitt hår ska bli klar oh jag hoppas det blir åtminstone hyffsat ok och att HÅRET SITTER KVAR på huvudet. Jag har så tunna hårstrån att det är ett risktagande varje gång jag bleker det!! =P
Det behöver inte bli perfekt för jag ska i med rosa hårfärg sedan. Tänkte bara att jag kanske kunde vara blondin ett par dagar innan, men det beror på hur det går nu. Det kan ju bli gult och fult och då får jag lägga i det rosa direkt.

Får se vad vi hittar på imorgon. Firfin måste byta till vinterdäck imorgon om snön har försvunnit, däcken är på Lidingö nämligen och han kan ju inte köra hela vägen dit utan vinterdäck om snön ligger kvar.
Däcken får inte plats i mitt förråd.

Än sålänge ser håret ganska ljusgult ut!! Och jag måste nog snart skölja ut det ytor jag, känns som håret inte gillar denna behandling... 8P I värsta fall får jag väl klippa av någon decimeter!!!

När jag kollade på klockan efter att ha geggat in blekningsmedlet så trodde jag klockan var mycket senare. Det är ju så mörkt ute, det är ju svart ute.

Idag kom första snön!!!!!! =( Snöblandat regn snarare, så det lär ju försvinna snart.


(18:20)
Håret sitter kvar, men torrt är det. Sitter nu med sån där efterbehandling i håret. Jag tror att håret blev ganska så ljusgult, men jag får se hur det blir när det torkat. Tror nog jag får lägga i rosa imorgon. Tur att jag inte ska någonstans direkt, sen finns ju mössor ... hehe, så om jag ska ut någonstans så kan jag ju alltid gömma håret i en mössa.


(21:20)
Nu sitter jag med rosa/cerise hårfärg i håret. =) Hoppas det blir bra nu då. Håret blev ljusgult av blekningen.=P

Nu tänker jag på det kommande tandläkarbesöket om en vecka, tänk om det cerisa i håret färgar av sig på tandläkarstolen, det vore högst pinsamt tycker jag.

Det där antirastlöshets medicinen hjälper faktiskt en del, känner mig inte lika rastlös och Firfin tycker jag är mindre rastlös.

Slut

Känner mig helt slut, orkeslös. Vill ingentig, orkar inte ta mig för något.

Samma känslor som igår och i förrgår. VÄRDELÖS!!

Nu har jag inget godis att tröstäta heller.=( Jag kommer vara på ännu sämre humör om ett tag, för då har jag nog för lågt blodsocker, abstinens efter socker och choklad.
NEJ och åter NEJ, jag orkar inte ta mig ner till affären.

Bara att borsta tänder och borsta håret känns jävligt tungt att ta sig för. =(

Jag ska nog äta en matlåda nu. Så att jag blir ännu tjockare! =( Jag hatar min kropp, min mage speciellt och mig själv OCH SAMHÄLLET! =(

(14:30)
Ops I did it again ... en truddelutt som dyker upp i mitt huvud varje gång jag gjort något som inte var så bra. Har gjort något inte så bra i två dagar irad. Tillbaka i gammla spår.

Jag borde borsta tänderna, det är på tiden, klockan är ju långt skriden på eftermiddagen. Men det är så jobbigt.

Vi bestämde jag och min kontaktperson att hon trots allt inte skulle komma hit och följa mig till apoteket.
Ska nog ta 0,75 ml Theralen.

Ånej, det kommer säkert komma små jävliga barn och ringa på dörren i helgen och tigga godis. Ha de kan de glömma hos mig, kommer inte ens öppna dörren. Min hund skulle hellre vilja äta upp dom, så det blir bara bökigt jobbigt.

Jag ska INTE ha barn! Jag vettefan om jag skulle stå ut med dem.

Obra

Mår inte så bra och så kommer det vara resten av mitt verkar det som.
Har druckit 0,75 ml Theralen nyss.

Inget mer att säga nu.

Det gör ont i mig.

Jag måste nog göra något mot min ångest. =(

Det blev ju ok

Imorse var jag på dåligt humör men jag blev på bättre humör under dagen på Iris Hadar och jag var fortfarande på ok humör när jag var hemma hos "K" och "H" efter att ha fikat med kontaktpersonen på stan. Nu hemma så dalade humöret och jag är skitgrinig, bitter, sur, tjurskallig ... name it ...
Kan nog delvis bero på sockerbrist, jag har fått i mig för lite socker idag, för lite godis och choklad. Mest känslig är jag dock för chokladbrist. Jag är socker och choklad - narkoman. =( En slav under sockret och chokladen. =(

Det känns meningslöst allting, jag känner mig så usel, värdelös.

Äsch liksom ... vad är min ADD text, den var nog usel ändå. Många har berömt mig för den, men nu tvivlar jag på den, på mig, på mina ambitioner, mina talanger. Jag har nog inga talanger, alla andra är bättre än mig och jag är då ingenting.

Det gör ont.

Varför kan jag ingeting? Varför ses jag som ett okunnigt barn, en novis. Vad är en novis, visst är det en nybörjare, en okunnig person? Ingen kommer svara på den frågan. =(

Jag är ledsen inom mig.

Jag vill inte ha drama imorgon.=(

Jag är rädd.

Vilka läser min blogg? Jag kan inte se vilka som läser den och det stör mig. Endast de som lämnar ett spår efter sig kan jag veta att de läst på min blogg.

Nu ska jag tröstäta choklad som jag fick av Firfin nyss.


(22:20)
Jag borde sova, borde lägga mig, borde ta mina Lergigan nu.

Jag fuskade med medecinen imorse, jag tog olovligt en Stesolid för att känna en trygghet att klara av dagen. Jag som bara får ta dem vid tandläkarbesök. Läkarna har tydligen börjat lita på mig nu, eftersom jag fick utskrivet Stesolid.
Går det att lita på mig?
Jäklar, nu har jag ansvar för mig själv, fast det har jag alttid haft i och för sig.

Borde jag ta behovsmedicin nu? Men då kan jag ju glömma Iris Hadar imorgon och det får jag ju inte, då bryter jag ju planen med måndag till onsdags schemat vi kommit överens om.

Imorgon kommer Roy hem. Då återkommer ansvaret med hundrastning etc. Just nu skrämmer det mig, eftersom jag mår så dåligt.

Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska ta mig till i nuläget.

Känner mig så ensam. Vem lyssnar, vem bryr sig, vem förstår mig?

Nej, jag får inte olovligt ta en till stesolid nu, jag får inte!!! Mmm får låta bli.
Jag borde ta åtminstone Lergigan nu och min dagliga medicin Abilify.

Måste jag leva såhär?? Ska jag stå ut med detta? Menar ni att man ska stå ut med att må skit var och varannan dag och tackla det själv? Att livet ska vara svart och att man knappt alls ens vill leva eller inte vill leva? Stå ut med känslan att jag är helt värdelös och usel. Jo ja tackar ja, det kommer väl sluta åt helvete till slut och lika bra är väl det.


Vintertid

Jag har haft mardrömmar inatt enligt Firfin. Har har fått klappat lugnande på mig halva natten.

Jag vet inte vilken tid jag gick upp idag, för jag vet inte vilken klocka jag tittade på. Endera gick jag upp 7:30 eller så gick jag upp 6:30.
Jag duschade och kollade mailen, sen sov jag ett tag till.

Allergisprayen tycks inte hjälpa så bra mot min nästäppa. =( Det betyder att jag kanske måste till husläkaren iallafall. Jag skulle testa en vecka först med allergisprayen. Just nu är jag inte täppt iallafall. =)

Snart kommer "O" hit.
Jag har diskat och röjt på bordet och torkat av det och diskbänken.
Har gjort klart för att brygga kaffe.

Firfin kommer jobba två dagar på psykakuten kommande vecka. Tror det är dagtid. Så om ni är stökiga och kastar möbler omkring er så är det min fästman som ni möter. Han är lugn och snäll, så var snälla mot honom.


(20:20)
"O" stannade flera timmar, så först fikade han och jag och sedan kom Firfin hem från Ica Maxi (han jobbar där), då lagade han köttfärsås och spaghetti som vi åt. Det blev tre matlådor, så det räcker för mig alla tre kursdagar denna vecka. =)
18:20 gick "O" och 18:30 åkte Firfin och jag och lämnade Roy hos mamma, fast jag glömde lämna över ögondropparna, så nu måste jag väl kanske gå förbi där imorgon och lämna dem. =/

Jag har suttit och beskurit 17 foton på "L" som ska vara med på utställningen på Iris Hadar i December. =)

Jaha och vad ska jag göra nu då? =P

Theralenet

Det gick inge vidare bra att hämta ut medeciner. Ett recept var slut, men det hade jag mssat på lappen, men varför hade jag den gula lappen om det var slut? Receptet på Theralen kunde jag inte hämta ut, för den har läkaren tagit bort. VARFÖR HAR HAN TAGIT BORT MITT THERALEN????!!!!! Medecinen mot rastlöshet hade dom inte inne, så den kommer in på tisdag. Allt jag kunde hämta ut var Stesolid för tandläkarbesöken och Propavanet som jag väldigt sällan använder och Roys ögondroppar.
Postade mina tre brev iallafall. Ett till HSB, ett till tandläkaren och ett till mormor.

Jag är hemma och är rastlös och kan inget göra. Är less på att glo på TV och fattar inte hur folk orkar sitta framför TV:n i timmar.
Är less i största allmänhet på att vara rastlös och inget kunna göra. =(

Idag rev jag sönder två recept, ett på Tegretol och ett på Lyrica. Jag vet inte om de stod kvar i datorn på apoteket, för om så hade jag kunnat hämta ut dem kanske, men jag lät bli, jag rev sönder recepten för jag äter inte någon av medecinerna längre. Var inte det duktigt av mig kanske va?!! =) Det gjorde lite ont att riva sönder två heliga recept, men jag gjorde det!

Jag är trött.=P

GAAAHHHH VAD DET ÄR TRÅÅÅÅÅKIGT HÄR OCH ÖVERALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har varit vaken sedan 7 eller 8 imorse och haft trist sedan dess.

Det var jobbigt att gå till apoteket, så ut och gå vill jag inte. =P

Fan också, nu måste jag ju be läkaren om att sätta tillbaka Theralen. Jag använder det sällan, men det behövs när jag får utbrott eller panikångest. Tur att jag har kvar Theralen då.
Jag orkar fan inte ta kontakt med psykiatrikern igen!! =(
Jävla Cosmos system, eller vad de nu använder för system i det läget för att ta bort utskrivna recept. >=(
Ingen frågade mig!!!


(16:30)
Har pratat med "K" i någon timma, målat kuvär, gjort en målning och spelat Yatzy med Firfin. Han vann.

Om 2 1/2 timmar har vi tvättstugan. Blääää...triiiist!!

Känner mig äcklad av allt godis jag stoppat i mig. Har dessutom ätit mat också.

Ok, jag hatar mitt liv just nu, eller alltid. Det är värdelöst!!

Äsch, vet inte vad jag ska skriva. Har lite ångest, vet inte vad jag ska göra. JÄVLA FÖRBANNADE RASTLÖSHET!!!!!!!!!!!!!!!!

Känns nästan som att jag vill dö, försvinna från detta helvete till samhälle.
Jag får inte, för vem skulle ta hand om Roy då? Men fan då, hatar att måsta leva. Men jaja jag är ändå för feg och nyfiken för att dö.

Det är nästan outhärdligt med rastlösheten. Helvetes jävla skit att medecinen inte fanns på apoteket här, att jag måste vänta ända tills på tisdag!!
Kan NÅGON förstå hur jävla enerverande det är med denna rastlöshet. Att inget kunna göra, mest bara sitta på en stol och glo, gå ett varv i hopp om att vilja göra något, kunna göra något, för att inse att det inte går, hamna på stolen igen, sitta och glo, gå ett varv. Tar jag mig för och gör något så blir det inget bra, går det inte bra. =(
INGET FUNKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska Firfin gå ner till Ica och tillbaka. Ja vissa kan ju alltid roa sig på något sätt, bara jag som är helt jävla värdelös på allt.

Jag vill inte ha tvättstugan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÄVLA TVÄTTSTUGEHELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill ha EGEN tvättmaskin.

JAG VILL FLYTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hur fan ska jag orka med en flytt?????

Jag hatar mitt liv!

Går år rätt håll säger jag, jo ja tackar jag!!! Åt helvete heller, åt helvete att det är på väg åt rätt håll, det känner jag inte nu heller. Vart är det bra nu då, VAAAART VAAAART VAAAAAART är det bra, det bättre, vägen åt rätt håll????????????


Jag har min krisburk, jag har ju den. Min biljett till en semester från mig själv, från verkligheten. Eller vad det nu är för biljett. =(
När är det dags för nästa överdos då, NÄR????!!!! Kommer det bli någon. Jag vet inte längre.
Inga sprutor, vill inte ha fler sprutor, jag vill inte.
Måste smeta på massa bedövningssalva innan isåfall. =P Jag borde lägga Embla salva i krisburken.


(20:40)
Nu tvättar vi, tvätten hänger på tork. Det går rätt så bra ändå. Jag sov i ett par timmar och var på aningen bättre humör när jag vaknade. Fast uttråkad är jag ändå.

Jag har ätit för mycket godis idag. =P

Inget Sthlm idag

Vi åker inte till Sthlm idag. Firfin fick för låg lön denna månad. Kanske blir det ingen medeltisfest för oss heller då.
Jag har beställt hårfärger från Blue Fox för runt 300kr. Två gröna nyanser och två rosa nyanser.

Vi kanske ska åka till Ica Maxi och köpa mat. Undra om de har antennsladdar där?


(19:10)
Nu har vi TV och vi har bland annat tittat på Supernanny och en hel del på Animal planet.
Nu är jag rastlös och uttråkad. Jag är inte uthållig, kan inte sitta och titta på TV hur länge som helst. Jag är ingen TV människa. Firfin sitter dock bänkad framför TV:n.

Städande

Idag har jag varit på Iris Hadar. Vi hade sång en timme och då stod jag en timme och hade ont i ryggen och inte sjöng.
Sen hade jag en timmes samtal med min mentor "S".
Firfin hämtade upp mig på Österplan. Sen hade jag mitt boendestöd "S" här, vi pratade lite, dammsög, städade i en bokhylla (fast det blev inte färdigt, måste avsluta det sedan, det var jobbigt att rensa där) och så gick vi en liten promenad. Firfin hade varit på långpromenad också medan "S" var här, men tilläts komma hem när "S" och jag gick på promenad.
Jag vilade ett par timmar innan vi åkte till mamma och hämtade hunden Roy och den stora TV:n vi fått av mamma som numer står i sovrummet vid fotändan av sängen.
Klockan 19 hade vi tvättid och tvättade en överfull IKEA påse med tvätt!! =P Vi har ny tvättid på lördag kväll.

Imorgon åker vi en snabbis till Stockholm för att köpa tyg och batong till Firfin och hårfärg till mig.

Jag tycker vi gjort mycket idag.

Jag är mätt. Vi var nyss till OK där jag fick en ostburgare. Köpte även en chokladkaka och en påse dumle.

Imorgon ska jag alltså inte till Iris Hadar. Jag ska förresten börja mer saker i lera på Iris Hadar, för det kan kanske funka bättre för mig i nuläget. Kan inte koncentrera mig på att måla, skriva och läsa.

Jag behöver köpa ståltråd, behöver nog det som stomme till en viss sorts lera vi har hemma.

Rabarberpaj

Vid halv nio imorse så hade jag gjort och slängt in en rabarberpaj i ugnen.
Jag stannar hemma idag. Det blev lite mycket för mig i måndags och tisdags. Har dessutom sovit dåligt inatt och ska på Attention café ikväll.

Nu ska jag äta av min rabarberpaj.=)


(11:50)
Har nyss fotat och redigerat bilder på Madicken, redigerade en bild som Firfin tog på mig igår också.

Här kommer bilderna.


Ja såhär ser jag ut i nuläget. Man skymtar min ringbrynjeklänning som Firfin håller på att göra till mig.

Madicken på Firfin.

Madicken och Firfin. Firfin försöker koncentrera sig på att tillverka min ringbrynjeklänning.

Madicken

Madicken

Madicken tvättar sig

SÖTASTE MADICKEN!! =)

Madicken klättrar bland gosedjuren

Madicken tvättar sig igen.


(14:10)
Nu har jag gjort en jordgubbspaj och slängt in i ugnen. =) Utöver det är jag uttråkad.
Firfin roar sig som vanligt, han spelar något dataspel och skjuter folk.

Jag inväntar tiden för att åka till Attention. Undra om jag ska försöka vila en stund? Mmm...jo.

Hemsidan

Nu har jag lagt till den där ADD-texten på min hemsida. Läs gärna och skriv något i gästboken.

http://seeme.dinstudio.se

Idag fick "S" sitt exemplar av texten och min kontaktperson fick sitt exemplar av den. =)
Hoppas kunna träffa "H" och "K" så att de kan få sina exemplar av texten. Dessutom så ska H" få ett exemplar av en annan text, den där texten "Jagad".

Jag är trött nu efter besök hos psykiatrikern med "S" som stöd, Iris Hadar, hundpromenad med blindhunden Jax och med "L" i stadsparken och fika med min kontaktperson.
Firfin hämtade upp mig på parkeringen på österplan.

Har fått två nya mediciner. Stesolid för besök hos tandläkaren och en annan medicin för biverkningen rastlöshet av Abilify.
Om 15 dagar blir jag remitterad till NVE för insättning av Concerta!!!!!!!!!!! =) HURRA!!!!!!! Äntligen, som jag har väntat och väntat på Concerta alltså!!

Alla som hittils läst min ADD-text har uppskattat den. De två jag vet som läst den är Firfin, min boendestödjare"S" och min kontaktperson "G". Jag tror "A-S" också har läst den, hon började läsa på den när hon fick den i handen när hon var hos mig igår och hon tycktes också uppskatta den. Det känns trevligt, kul att den uppskattas.

Firfin lyssnar på en tråkig komiker som vanligt numer. Jag förstår inte alls vad som är så roligt, dessutom dissar jag blatteskämt totalt, de är så trista! Gillar inte komiker speciellt mycket alls, de är oftast tråkiga. =(


(19:40)
Rastlös och uttråkad.

Vi har rastat råttorna och spelat Yatzy och Firfin vann. Just nu lagar jag faktiskt mat. Spaghetti med små lite för starkkryddade köttbullar och tomatsås med pastaringar. Jupp, allt detta i en enda röra.
Någon smulpaj efter pajexperimentet har det inte blivit ännu. Det kommer.

Det är tålamodsprövande att vänta på att spaghettin ska koka klart! =P

Lyssnar på soundtrack från MAMMA MIA filmen. =) Snart lär jag ha lyssnat sönder låtarna.=( Vad ska jag lyssna på då?

På fredag när jag fått pengar så ska jag hämta ut mina mediciner.

Ska börja äta två Lergigan vid sänggående nu, istället för en. Har 25 milligrammare.

Firfin håller på spela något dataspel, vet inte om det är zombisar som man ska skjuta skallen av.

Jag kan nog inte färga håret varken grönt eller rosa förrens efter medeltidsfesten. Rosa matchar inte min röda klänning och ingen av färgerna matchar medeltid. Frågan är om jag ska färga håret neonrosa/flamingorosa som jag haft en gång förut eller om jag ska färga det neongrönt som jag inte haft förut. Kanske grönt först och sen rosa?
Ni får tycka vad ni vill om detta, jag bryr mig inte om eran åsikt. Jag måste få göra som jag vill, jag måste få vara jag och accepteras som den jag är.
Det är väl kul med lite färg i tillvaron, inte sannt?!! =) =)
Jag ser ju ut som värsta normisen nu nästan, iallafall i håret. Jag har sett normis ut alltför länge nu. Det var väl i våras som jag hade rött hår, riktigt rött, sen hade jag kamouflerat blått och grönt på något vis också vid ett tillfälle i våras tror jag nog.
Lite glada färger nu på hösten och sen kanske jag går över till sorgligt sotsvart. Hmm... eller svarta slingor? =)
Färgplaner ...

Nu ska jag kolla pastan.


Råttflickorna på turne

Idag fick råttflickorna undersöka nya platser, bland annat badrummet. De klagade på att det var lite dammigt där. =9
Här kommer bilder!


Madicken

Hildur

Hildur

Hildur

Madicken

Madicken och Firfin

Madicken

Madicken

Uppe med tuppen

Jag vaknade 5:50, försökte somna om, men gick upp vid 6 och duschade och sminkade mig. Sitter och väntar på att håret ska torka. Det blir mer volym och fall i håret om det får lufttorka.

Lyssnar på schlagermusik på Sprays webbradio.

Jag är lite trött. =P

Idag har vi kreativt skrivande fram till 13:30. Det går bort en timme för mig när jag är hos terapeuten.
Kommer få tillbaka 1 1/2 text idag som jag lämnade in för två veckor sedan. Den som var 1/2 är nu hel, redigerad och klar, för det är ADD texten. Det där häftet jag ska dela ut åt höger och vänster.
Idag ska jag ge Iris Hadar ett exemplar och mottagning 1 ett exemplar. Mamma fick sitt exemplar igår kväll.

Undra om jag borde ha mer än en T-shirt på mig? Nog för att det är en tjock T-shirt, men på Iris Hadar och ute så är det ju kallt. Jag borde ha mer kläder kanske. Jag är så rädd för att bli svettig, för jag hatar svett.
Jag borde kaske ha något långarmat?

Idag tänker jag åka buss till Iris Hadar.

Haha Firfin har övertalat sminkavdellningen där han jobbar att köpa in lepsyl med körsbärsdoft! Jag frågade svartsjukt om han flirtade med tjejerna där, men det gör han inte sa han. =) Hoppas jag kan lita på det!
Jävlar den som rör honom, den skjuter jag skallen av!!

Smulpaj

Idag har jag hittils varit ute med hunden, varit ner till affären och postat ett brev och köpt påfyllning på min mobil. Jag har även bakat en chokladsmulpaj som blev ok. Funkar med choklad alltså, fast man bör nog ha lite mer än vad jag hade då. Det fanns inga bär hemma så jag gjorde ett exeperiment. =)
Sitter och äter pajen nu.

Har skrivit ut fler kopior på min ADD berättelse och nu har jag även en enkel framsida. Har lagt häften i kuvär som jag skrivit vem de är till. =)
Mamma ska få, "S" ska få, "Kom vidare" ska få, "H" ska få, "Iris Hadar ska få. Sen får vi se vilka mer som ska få. Kanske moster och mormor får dela på ett exemplar.

Jag vaknade 7 imorse och gick upp vid 8.

Jag är uttråkad och rastlös och trött. Har nyss virkat lite på min kanske blivande mössa.

Igår kväll skrev jag in alla preleminära rubriker på datorn till ett skrivprojekt jag har, det ska väl bli en roman. Det kommer ta cirka 100 år tror jag.

Igår kväll tog jag två Lergigan innan jag la mig, två 25-mg och ändå så vaknade jag vid 7 och inte kunde somna om!

Jag håller väl inte på att bli hypomanisk igen? Ja jag ska ju ta mina vitaminer och medicinen!

Undra om jag ska försöka vila ändå.

Nej jag kan inte vara på väg att bli hypoman nu, jag är nog bara allmänt rastlös och faktiskt trött.


(17:40)
Nej jag kan inte rekommendera chokladsmulpaj. Det var ingen hit faktiskt. Nu har jag dock jordgubbar och rabarber att göra smulpaj med, till nästa gång.

Har vilkat lite och ja inte så mycket mer, jo jag har vilat också och varit ner till Ica.

Firfin har hållt på eller håller på med ringbrunjeklänningen till mig. Roy ligger i sin stora hundsäng.

Bilder på detta här;
ADD

Igår läste Firfin igenom min text om ADD och vi var överens om att ett ämne saknades, nämligen tröttheten. Så idag har jag lagt till om det, samt lagt till lite mer text i den övriga texten, så från 5 sidor så blev det 6 sidor. =)
Nu ska väl texten vara helt klar ändå.
Skönt att jag kunde skriva klart den och KORS I TAKET att jag kunde göra det en förmiddag före klockan 10!!!!!
Kan det vara ESKIMÅ-3 som börjar göra sin verkan, eller? Eller så hade jag bara en tillfälligt bra stund.

Jag borde äta frukost.

Den där saltlösnings nässprayen funkar inget vidare. Jag får nog köpa den där allergisprayen istället. =P
Tur jag hade lite av näserilen kvar, annars hade jag inte kunnat sova inatt. Jag lovar, det går inte att sova om man inte har fria luftvägar! Ok, vissa kan väl säkert det. Firfin kanske kan det.
Firfin är ju trots allt pälsdjurallergiker och vi sover med hunden Roy i sängen, samt att vi har råttflickorna i samma lilla rum.

Vet inte vad jag ska göra idag. Diska?
Hela dagen ligger framför mig och det känns ju lite tungt.


Shoppat

Idag cyklade jag till Iris Hadar och det var tungcyklat även dit idag, inte bara hem som det brukar vara.
Jag slutade som vanligt vid lunch denna fredag och gick och shoppade ett par tröjor och tre baskermössor. Gick även till apoteket och köpte värktabletter till Firfin och en ny sorts nässpray till mig efter att ha rådfrågat om nässpray för allergikänningar i näsan, d v s nästäppa från och till dygnet runt. Ska testa med den starkaste saltlösningen, hjälper inte det så ska jag testa med deras allergispray.
Måste väl höra mig för med min husläkare också, men jag orkar inte ringa dit eller ta mig dit. Orkar ännu mindre ta fram deras telefonnummer.=P
Har hämtat ut min veckopeng idag också.=)

Just nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, som vanligt då.

FAN jag glömde posta ett brev idag, ja ja får väl göra det sedan eller imorgon, det kommer ju ändå inte fram förrens på måndag så ...

Gud vad stökigt det är på mitt skrivbord! =P


(15:50)
Jag har lyckats skriva!!!!!!!!!!!!! =)
Äntligen är jag klar med min text om hur det är att ha ADD!!!!!!!!!!!!!! =)

Firfin ska få läsa igenom texten och se om jag skrivit fel, upprepat något och ja ni vet sånnt där. Sen vet jag inte vad jag ska göra med texten. På något sätt vill jag nå ut till andra med den.
Vart ska jag skicka in den för att få den publicerad? Vilken tidning kan tänkas vilja trycka upp hela den texten på 5 dataskrina sidor? Ska jag ens skicka in den till en tidning? Ska jag försöka få den som den är bara? Men hur då och vart ska jag vända mig? Åh gud jag vet inte!!!

Regniga dag

Inatt har jag sovigt dåligt och vaknade 5 av Firfin veckarklocka. =P Kunde inte låta bli att gå upp en sväng då. Gick och la mig igen, men somnade inte om.
Blev inte uppmuntrad av regnet heller, så idag stannar jag hemma från Iris Hadar.

Ska till tandläkaren 11:40 och laga hål. =( Vill inte! Det gör ont att laga hål, ja trots bedövningen.
Från barn till övre tonår så vägrade jag bedövning, eftersom jag hade sprutfobi. Fattar inte hur jag klarade av det, att laga utan bedövning! Jag valde smärta före en spruta.
Jag var kanske 19 år när jag var tvungen att bedöva, för att dra ut tänder utan bedövning, det fattade jag att jag inte skulle stå ut med.

Igår ringde min terapeut slutligen och jag fick en tid kl 10 på måndag.

Frågan är om jag ska cykla i regnet på min cykel som har för lite luft i decken, eller om jag ska slänga ut 60 kr idag på att åka buss in och hem?? Jag har ju fortfarande inte lyckats ringa min gode man och be henne sätta in pengar så jag kan fylla på mitt månadskort.

Igår redigerade jag de två porträtten jag tog i tisdags på "H" och "L" på Iris Hadar. Skönt att ha dem klara och utskrivna, de ska bara beskäras. Det blev som två porträtt på "L", men det ena var ett som hon själv ville ha.

Vi har äntligen fotopapper på Iris Hadar, men jag skrev ut hemma ändå, för på Iris Hadar av vi ingen fungerande beskärare, där måste man beskära för hand med en pappersskärare. =P

Jag borde passa på att försöka vila innan jag ska iväg. Måste komma ihåg att ta en Lergigan innan också, så jag kan hålla mig lugnare hos tandläkaren. Förra gången var jag dock inte så lugn trots Lergigan intaget innan. Jag vill inte ta två, jag ska ju orka ta mig hem också. =P

Roy är hemma från igår. Vi hämtade honom som vanligt hos mamma, direkt efter att jag slutat på Iris Hadar för dagen. På vägen vid österplan så mötte jag "S" från grundskolan och hennees lilla hund Lukas. Har bara sett Lukas på bild från det han var liten valp. Jo jag har sett Lukas på håll när han var liten, men nu hälsade vi. Stackarn var så förtvivlad att han inte fick hälsa på Roy. Firfin gick iväg före med Roy mot bilen. Lukas var så söt så och "S" lika snäll som vanligt. =)


(13:20)
Jag beräknade tiden fel, så jag fick kasta mig på cykeln och cykla som en galning i regnet till tandläkaren.
Lagade en krontand/käktand och det var en pers. Den var svårbedövad och de fick fylla på flera gånger och ändock så kändes det! Jag fick pina mig igenom slutet av borrandet. Skönt att det är över nu!! =P
Sen har jag cyklat hem och det var drygt. Trött och slut nu.
Har ändrat tvättiden till 19 ikväll, tänkte att då hinner jag pusta ut och Firfin kan hjälpa till OCH vi behöver inte stressa eftersom det är sista tiden. Fick välja den med två maskiner istället för den med tre som jag hade, men det får gå.

Har ny tandläkartid den 7:de November. =P

Jag får inte äta något på två timmar på grund av lagningen.

Jag har fått en bok jag beställt från Attention, fast jag hade ju besällt två tunna böcker till, av den bok jag är med i för att kunna ge bort dem. Ja ja det får väl vara så då, de kanske var slut.
Den boken jag besällt heter " Är jag normal mamma?" och är en berättelse om en flicka med ADD. Tänkte att jag kanske skulle känna igen mig i den.
Tyvärr kom boken genom brevlådan som Roy vaktar, så den har små söta bitmärken i ett hörn ...

Morgonen idag var förjävlig, jag var så trött, ville inte åka in till stan till tandläkaren, inte i regnet och med min trötthet ihop med det. Igår var jag också trött efter Iris Hadar och hade missat samtal och ignorerat ett sms jag borde tagit på allvar. Det var sms om en tid hos min terapeut IDAG 9:30, men jag hade ju pratat med henne innan och fått en tid på måndag, så jag sket i sms:et och i att lyssna av telefonen.
Idag ringde också dolt nummer och jag var ju så trött så jag svarade inte på varken hemtelefon eller mobilen, men jag lyssnade av telefonsvararen andra gången det ringde på mobilen och då fick jag veta att jag skulle varit hos min teraperut 9:30. Eftersom jag redan var skör och så trött så började jag gråta. Ringde min kontaktperson, men hon svarade inte så jag ringde mitt boendestöd "S" och hon ringde upp mig och vi pratade och sen mådde jag bättre.

Hoppas tandläkaren inte ska laga en käktand nästa gång, för det var ju obehagligt. Tänk vad skönt om man kunde få vara nedsövd under tandläkarbesök. Ja ja bara att glömma. Inte ens tandvårdsrädda får bli nedsövda så.

Hela kinden är bedövad fortfarande så jag skulle kunna pierca den själv utan att det skulle kännas tror jag. Nej jag tänker inte göra det, bara en tanke.

Nothing

Har inte så mycket att säga igentligen, eller jag orkar inte.

Trött efter en lång dag. Först Iris Hadar och sedan föreläsning om hur medicinerna påverkar miljön.

Ingen ro att vila och inte fokus att göra något och ingen ro att vila.

Så är det.

Lyssnar på skivan jag fått av Firfin med soundtrack från filmen MAMMA MIA.

*Gäsp*


(18:20)
Nu har jag röjt lite ytor här hemma, men nu då? Det känns hopplöst och jag är trött och besviken på det mesta. =(

Allt detta kämpande till vilken mening? Jo, visst finns det väl en mening, men allt känns så hopplöst nu och orken börjar tryta.

Igår försökte jag hitta avsnittet/avsnitten där Engla-Louise var med, men jag hittade det inte. =( Hoppas hon kommer bli frisk med den vård hon får nu. Hoppas hon får rätt vård nu. Hon är värd rätt vård, hon är värd livskvalite, att få må bra.
Hon kämpar på, hon kämpar för sitt liv. Vad jag läst så verkar det gå åt rätt håll. Hoppas hon inte flyttas till en psykiatriavdelning där hon inte kan få rätt hjälp. Psykavdelningar fungerar mest som en förvaring. =/
KRYA PÅ DIG ENGLA-LOUISE! Det är många som tänker på dig.=)

Jag träffade Engla-Louise en gång på avdelning 88A år 2006. Jag tror hon kom in dagen innan jag skrevs ut.


Jag inväntar Firfin, men när han kommer hem så vet jag nästan med 100% säkerhet att han kommer bänka sig framför datorn och spela dataspel och se på/lyssna på någon komiker eller föreläsare eller titta på videos på youtube. Vad annars ska han göra. Han kan läsa också. Själv kan jag nästan ingeting i nuläget. =( Det är inte roligt alls att bara sitta på en stol och glo ut i intet, ta ett varv för att åter komma på att det inte finns något jag kan göra.
Alla andra kan fylla ut sin vardag men inte jag och det är inte så kul att tänka på eller se.

Önskar jag kunde vila/sova bort dötiden.

Jag vill skriva på mina projekt, men jag kan INTE!!! =( Så jävla frustrerande. Jag har flera skrivprojekt som väntar på att få bli avslutade.
Önskar jag kunde måla också, men nej, inte ens det funkar. Inte kan jag läsa heller.
Orkar inte spela några spel med Firfin eller se till att hemmet blir välordnat, städat.

På torsdag ska jag till tandläkaren. =P

Nästa vecka ska jag testa att gå bara 3 dagar på Iris Hadar. Just nu känns 5 dagar för tungt under omständigheterna.


Matlusten är som vanligt numer nästan obefintlig, har svårt att få i mig något i matväg, blir mätt efter bara några tuggor. Inte ens godis och choklad kan jag få i mig så mycket av, vilket är bra.
Små äta har varit min sysselsättning när inget anat funkat.

Jag borde köpa en virknål så att jag kanske kan virka på det som skulle blivit ett hästtäcke men som  nu ska bli ett överkast istället. Här har vi stora planer. Ingen liten halsduk eller så, nej nej ett TÄCKE!! Att jag aldrig kan ha planer som är mer lagom stora.

Undra vart Firfin blev av? Han kanske stannade och fikade hos tjejen han skulle förbi och hämta lite grejer hos. Vad vet jag. Ja ja han dyker väl upp snart.

Snurr

Det var ju borderline forumet jag blev medlem i här om dagen, inte ADHD forumet, fast från occh med nyss så är jag även medlem där. Det forumet är lättare att förstå sig på än bordeline forumet.

Jag har trååååkigt!!!
Som vanligt ingen ro med något. =( Har inte ens ro att skriva blogg eller mail just nu.

På torsdag 13-16 så har vi tvättid. =( SÅ JÄVLA MYCKET TVÄTT!!!

Snart kommer Firfin hem från jobb.

Jag har bara ätit två kexchoklad idag. Inte sugen på något, vill inte äta en macka eller någon mat för den delen heller. =( Fast det är ju bra igentligen. Jag borde inte äta alls, jag borde aldrig mer äta. Jag borde dricka LOKA och äta frukt och grönt endast. Dricka tea med suketter borde jag göra, jag har suketter hemma.
Jag vill bli MAGER!!! Nej inte normalhullad, jag vill vara MAAAAGER!!! Jag nöjer mig inte med normal och lagom. Lagom är inte min melodi.
Jag måste sluta äta, äta ännu mindre. Det händer ju inget, jag är fan inte smalare, känner mig inte smalare och smal är jag INTE det minsta, inte i närheten. Jag vill vara SMAL som i SMALL som i mager som i petit.
Nej, jag borde sattsa allt nu på att bli mager.

En dag som denna

Idag mår jag lite bättre än jag gjort senaste dagarna.
Undra om det kan ha varit tack vare alla Mamma mia videos jag glodde på igår på youtube?
Hälsofrämjande film det där.

IDAG har jag köpt OMEGA 3!!! Nu jävlar ska ätas OMEGA 3!!! Har ätit två idag. =) Nu ska jag bli smart, bli klarare i skallen och få mer fokus hade jag tänkt mig.
Tänker äta två om dagen i någon vecka, sedan 1 om dagen.

Tanken är jag sedan ska köpa en årsförbrukning EYE-Q, men än har jag inte råd att sänga ut 1200kr på det. Min psykitriker har ordinerat mig EYE-Q för min ADD. Omega 3 är bättre än inget alls. Fast den jag har heter Eskimo-3. Kanske för att de äter en sjuhelsikes massa fisk i eskimålandet.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, har inget lust eller ro med något. =P
Jag har t o m skrivit två inlägg i bipolär forumet idag. Förr, i början var jag jävligt aktiv där.
Gick här om dagen med i ADHD forumet, men där har jag inte åstadkommit ett enda inlägg ännu.
Jag var medlem på ett diktforum, men det var månader sedan jag var in där, så jag finns nog inte ens kvar där.
Jag fanns på QX forumet förr i flera år, men avslutade mitt konto där i årsskiftet, då jag inte längre ansåg mig ha något utbyte av det.
Jag finns i dagsläget på 5 forum, fast risken är att det är på 3-4, för jag kan ha blivit utslängd från två av dem, eftersom det var längesedan jag var på två av dem. Har inget behov av dem i nuläget känns det som.

Igår kväll såg vi en rysare som heter Territory, den handlade om en galen krokodil som var jävligt rädd om sitt revir. Det var en riktigt smart krokodil faktiskt. Ett gäng turister blev fast på en ö efter att krokodilen sabbat deras båt. Filmen var sisådär. Man missar inget av att inte se den.

Ikväll blir det nog Shrooms (rysare) eller Diary of the dead (rysare). Firfin har lånat hem alla dessa filmer och en till från jobbet på BONVER. BONVER levererar film till hela världen tror jag. Hittar dock inte på filmerna vart det står nämt. =P

Hmm... kunde valt att bli intervjuad i radio uppland på måndag, men jag låter bli, jag vågar inte. Jag skulle väl bara säga fel saker och göra bort mig för hela Uppland. Någon annan kandidat från boken får ställa upp på det. ÖNSKAR VERKLIGEN ATT JAG VÅGADE OCH KUNDE!!! =(


(18:15)
Vi har käkat på reataurangen här med "J" och hans flickvän. =)

Om trekvart har vi tvättid. =P

Har redigerat bilder från 080531 idag. Här kommer några smakprov.


Firfin i Hågaby

Firfin igen


Lekpark i Hågaby

Firfin fotar något i Hågaby

Hågaby

Hågaby

Hågaby

Boken

Boken "Tio kvinnor med ADHD" som jag är med i finns att beställa på attentions hemsida och kostar 75 kr.

Här är hemsidan; http://www.attention-riks.se/site/


Jag är hemma idag. Trött, seg och med lite huvudvärk. Känner mig som potatismos.
Mådde dåligt och ville ta piller igårkväll och det var nära att jag gjorde det medan Firfin jobbade, men jag lät bli. Tog en Lergigan och la mig att sova.
Jag tror jag har en ADD-depression.=(


(15:10)
Tittar på youtubes videos från Mamma mia filmen och mår aningen bättre för stunden. Denna film var så underbar och fantastisk och upplivande att jag kan må lite bättre bara av att få bli påmind om den, få se/höra inslag från filmen.

Här är adresser till några jag titttat på:

http://www.youtube.com/watch?v=2v3T18BRRVA&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=FKx_14vJNZg  
http://www.youtube.com/watch?v=QIBG0NHKVs0&feature=related  
http://www.youtube.com/watch?v=bgw0oc-ZxBM&feature=related  
http://www.youtube.com/watch?v=QmPgslGD0Gk&feature=related   
http://www.youtube.com/watch?v=cSOrBiJ95M0&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=fE1F_O_NOho&feature=related

Fast jag kan ju inte se hur många som helst och det finns inte hur många som helst som är rörliga. Bara bilder är ju inte så levande och roligt.
 

Tio kvinnor med ADHD

Jag var med på TV ikväll.

http://www.svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?a=1273289&d=43043

Trots uppmärksamhet kring boken på festen kring boken på Attention idag, så mår jag ändock dåligt.
Varför?? Jag vill inte, kan inte vara glad och må bra.

Lite kul att vara med på TV, även om jag inte pratade, men bra mår jag inte ändå, glad är jag inte ändå.

Idag

Idag har jag mestadels mått dåligt, målat och läst. Lyckades ta mig ner till affären en sväng med uppmuntran från boendestöd "S". Efter det sov jag ett par timmar. Hade tagit en Lergigan innan jag pratade med "S".

Mitt liv känns inte så roligt, ganska meningslöst och ensamt. Tänkte på piller idag, ville ta massa piller, men lät bli.

Har nyss kommit hem från Attentions cafékväll och mår väl aningen bättre, men det går nog över, det bra alltså.

Har läst ut "Zebraflickan" idag. =)

Jag har dubletter av tre böcker och om någon vän vill läsa någon av dem så kan den få eller få köpa någon av dem eller alla av mig. Har råkat köpa dubletter för att jag inte minns vilka böcker jag har.
Böckerna jag har dubletter av är följande;

"Mamma sa att jag var sjuk", "Trasdockan" och "Bilden av pappa". Alla tre är pockets. Alla tre är verklighetsbaserade om trauman.

Jag ska börja läsa "Trasdockan" nu, eller kanske inte idag då.

Jag fortsätter undra hur man och om man känner skillnad på hyperaktivitet och hypomani. Någon som sitter inne med svaret?? TELL ME!!!!

Jag hoppas Roy är bättre i magen nu än han var igår. =P

Jag har målat tre bilder sedan jag kom hem från Attention, fast den sista blev jag inte alls nöjd med. Borde jag slänga den? Äsch har inte hjärta att slänga något, fast jag igentligen borde tror jag.

Vad ska jag göra resten av kvällen?

Firfin jobbar två timmar ikväll, från 21-23.

Borde jag ens gå kvar på Iris Hadar? Känns så tungt nu att ta sig dit och att vara där också.

Nu ska jag värma machmallows i micron att äta. Kan inte komma på något bättre.

Imorgon ska jag på Attentionträff igen, fast det är bara vi som är med i boken och några som jobbar för Attention, samt fotografen/författaren till boken. Ska vara där 13:30 alldeles själv. Ett boendestöd följer mig dock på vägen dit från Iris Hadar. Undra om man får se boken imorgon då, det kan ju bli kul.
Jag är den enda i boken med ADD. Tur att det blev en iallafall.

Det ser verkligen ut som ett bombnedslag här hemma!!! =( Så jävla trist.

Jag borde plocka ihop alla piller till en cocktail i någon burk till något krisläge. Nu tycker ni jag är jättedum, men jag är dum i huvudet, det vet jag redan. Vad fan ska jag göra om det blir kris då, åka till akuten eller? Och vad gör de då, ingeting kanske. De låter mig kanske sova över en natt och skickar hem mig. Vad ska det tjäna till när jag kanske mår lika dåligt dagen efter, ska jag flaxa tillbaka till akuten då eller?! Nej skulle inte tro det. De fattar inte om jag inte tar piller eller så, de ser INTE på mig när jag mår dåligt, när det är kris.
Dessutom kan jag inte, klarar jag inte av att sitta i väntrummet på akuten, det är förjävla jobbigt, speciellt jävla jobbigt om jag ska sitta där själv i flera timmar och vänta.
Jag orkar inte fixa det där med pillren just nu dock, alltså att lägga ihop dem i en krisburk.
Jag råder INGEN ANNAN att följa mitt inte så bra exempel, jag är ingen vidare förebild, så lägg ner det. OK?!!

Att ta piller är dock jobbigt, det jobbigaste är att ligga still i timtal på akuten och att bli stucken med kanylel, kanske fler än en gång för att de har svårt att hitta någon ven på mig. Jag har inga blodådror.
Får fan smörja in armvecken med Emblasalva nästa gång tror jag!! =P Vänjer mig aldrig vid sprutor och kanyler.

Jaha imorgon ska jag till Iris Hadar. Jobbigt alltså. =P
Borde ta med mina ramar och måla dem svarta. Det krävs inte så mycket tankeverksamhet att måla dem svarta.
Undra om de har hobbylack? Vill ha en hyffsat glansig yta och hyffsat hållbar också.

Undra hur "H" mår?

Om 1 1/2 timme slutar Firfin sitt pass.

Vad ska jag göra????


(22:45)
Nu har jag målat igen, men jag blev inte nöjd. Läst ett par sidor ur "Trasdockan" också.

Kom just att tänka på att jag inte vill leva. =(

Jag vill inte vara den jag är med mina problem, vill inte vara en börda som är. Ständigt gnäller jag om missnöjje och misär. Aldrig nöjd med livet, för livet mitt är inget att vara nöjd med. Jag har ingen livskvalitet. Det är inte roligt att leva detta liv.
Jag vill inte vara en börda för andra men kan tydligen inget annat, vet inget annat och vill inte ljuga.
Jag passar inte in någonstans. Alla tycker att jag är konstig, ett frak. Inte så jävla roligt alltid.

Jag är nog för nyfiken för att dö, det har jag nog alltid varit. Undra om nyfikenheten släpper någon dag?
Jag vill fly, ha semester från mitt liv. Men jag hör nog inte längre hemma på någon avdelning, eller gör jag det? Jag vet inte längre. Kanske hör man hemma där när man inte längre vill leva? Fast jag vill leva, men inte på det sättet jag gör nu. Jag vill ha ett bra liv.

*SUCK*

Det gör ont i mig, så ont och gråten ligger nära till hands, men den kommer inte ut, inte än iallafall. Jag har svårt att gråta, det har jag alltid haft. Hela mitt liv har jag liksom förbjudit mig att gråta. Ite velat visa svaghet på det viset. Såhär som vuxen så är det negativt att jag inte kan släppa ut gråten så lätt. Jag kan inte styra över gråten, den kommer plötsligt och då kan det vara över en småsak. Jag är livrädd att gråta, vet inte vad den kan leda till, vart det slutar. Att gråta gör så fruktansvärt ont, men ofta känns det ju lättare sedan efteråt.

Känner mig så ensam alldeles för ofta, nästan jämt.
Vad ska jag göra?

Skit it då

Ja skit it då. =P

Missnöjd med tillvaron.

Har iallafall varit på en bra föreläsning idag.

Roy är dålig i magen efter gårdagens nedsövning. =(

Min text "Jagad" blev ingen hit. Ska jag radera den mån tro, radera från min hemsida.

Roy är hos sin mormor och moster nu.

Vem fan bryr sig om någonting.

Ok, jag är bitter.

.....

.....

Sorry ... men mitt liv är online, mitt sätt att kommunicera är online. Men det är klart, alla andra har ett socialt, rikt liv och jag har inget liv, inget socialt liv direkt. Äsch det var inget, skit i mig, jag pladdrar så mycket dynga ändå.

Känner mig inte trygg.

Sövd Roy

Idag gick jag till Iris Hadar, men fick skjuts hem redan vid lunch pg a att jag var pillerbakis av den jäkla propavanen jag tog igår kväll.
Har haft boendestöd "S"här och vi gick ut med Roy på promenad och slängde sopor i massor.

Vi har nyss kommit hem från veterinären med Roy. Han fick först lugnande och en kvart senare fick han sövande och fem minuter efter det så lyfte vi upp honom på operationsbordet, ett kupat bord, Vi fick komma tillbaka en timme senare, så vi gick in på en restaurang/pub och tog kaffe och kaka samt en förrätt som jag bara fick i mig hälften av.
Väl tillbaka så fick vi gå in till Roy som blivit nerbäddad ordentligt i sovsäcken och sov med tungan hängande utanför.
Eftersom det var ett ganska ordentligt ingrepp på tanstensrensningen så fick vi rådet att inte ge honom uppvaknande, så Firfin bar honom till bilen i sovsäcken och från bilen till våran säng, där han nu fortfarande ligger och sover nerbäddad i sovsäcken.
Igentligen skulle han åkt hem till min mamma ikväll, men vi beslöt oss för att det var bäst att ta hem honom ändå. Han måste få sova så länge som det bara går och inte bli störd. Dessutom så kan det hända att vi måste väta tungan på honom med vatten om han blir torr och när han vaknat så får han bara äta ytterst lite.

Imorgon 13:30 så ska jag vara på en föreläsning i tre timmar, så jag blir hemma från Iris Hadar imorgon så jag kan vara med lilla Roy tills det blir dags att åka till föreläsningen.

Jag har tagit två foton på Roy där han ligger i sovsäcken. Ville ej ta fler eftersom blixten blixtrar och jag inte vill störa hans sömn onödigt mycket.

Här är en bild på lilla stackars Roy i sovsäcken;
Firfin spelar ett vampyrspel, vad jag ska göra vet jag inte. Jag borde diska, ja det borde jag, det får jag kanske lov att göra. Det står på mitt städschema att jag ska göra det idag.=P

FyrisHov

Idag skjutsade Firfin mig, "A" och "S" till FyrisHov. Det är prova på dag idag för funktionshindrade. Allt var inklämt i två lokaler, det mesta i en lokal. "L"s mamma och "C" var där och representerade Attention vid ett bord.
Fd konstbruket hade sin utställning om deras före detta konstverksamhet, där fick man måla lite om man ville och det gjorde vi. =) Jag ritade ett tjejhuvud med gröna ögon och rött hår. Blev väl inte så jättefint, men ändå.

Firfin har ägnat sig åt att fota Madicken med mindre framgång, fast med bättre framgång när jag kom hem och kunde hjälpa till att t ex hålla Roy borta och Madicken på plats. En bild på Hildur också som var osammarbetsvillig på sitt lilla sätt.

Här kommer 5 bilder Firfin tog;


Madicken klättrar

Madicken och jag

Madicken och jag i bakgrunden

Madicken

Hildur


Jahapp, idag regnar det och jag gick i regnet med paraply hem från FyrisHov.
Vad ska jag göra mer idag då?

Är ganska trött. men som vanligt numer så är jag rastlös och kan inte slappna av.

Undra när jag får en ny tid hos min terapeut? Borde jag ringa och höra efter? Vad vet jag.

Borde jag skriva en bok om hur det är leva med ADD? Finns så lite om Add på svenska.
Som om jag skulle klara av det då. =P Klarar ju sällan av att avsluta något eller ens börja med något.
Alla dessa projekt som ligger på hyllan och väntar. När ska jag bli tillräckligt samlad i skallen för att slutföra saker?

Osynlig

Jag har nog blivit osynlig igen, det känns så. =(

Igår tog jag åter ner mig på jorden från en hypomani. Jag var tvungen, det gjorde för ont. Rastlösheten var för stor och ohanterlig och skapade ångest. Jag tog en Lergigan och lugnade mig efter någon timma. Det var jävligt jobbigt att vänta på att Lergiganen skulle värka.
Lite ångest har jag fortfarande, men mer för att jag nu är låg och känner mig osynlig och faktiskt aningen rastlös ändå. =P

Jag har uppdaterat min hemsida "SEEME". Gå in och kika. http://seeme.dinstudio.se/news_1.html

Det är stökigt hemma, jag trivs inte och orkar inte göra något åt det. Kläder hänger på tork här och där från igår, papper och godispåsar på fel ställen, burkar i två påsar som ska pantas, min hög av målningar som jag inte vet vart jag ska lägga. Kanske skulle rulla ihop dem?
Det är fan i mig saker överallt!! GAAAAHHH!!! =(

Och jag är OSYNLIG.=´(

Tröstäter ahlgrens bilar med choklad på.

Ingen lust med något, vill inte måla eller läsa eller skriva eller städa. =(

TRÅÅÅÅÅÅKIGT!!!!!!!!! Jävla helvetes liv!!!!!!!!!!!!!!


(22:50)
Såhär kan det se ut när jag är uttråkad. Firfin har tagit bilden.För övrigt har vi sett en skräckfilm idag, "Hounted forest". Det var ok.

BILDER FRÅN 080928

Den dagen vi var i Sthlm och lyssnade på James Nachtwey. Vi tog en liten fotorunda efteråt.


James Nachtwey (dokumentärfotograf/krigsfotograf)

Firfin i hotellobbyn där Jamed N pratade.

Folk, mestadels eller kanske bara fotografer så som proffs och amatörer inne i lobbyn.Hotellet där James Nachtwey pratade. Söt moped utanför. =)

Den söta mopeden.


Firfn köper korv.

Firfin upptäcker att jag fotar.

Liten torped.

Stor torped.Fin MC. =)

SpårvagnRASTLÖS

Inatt vaknade jag runt 2, före 2 på natten. Hade ett telefonsamtal någongång efter 2, skulle lägga mig men kunde som vanligt inte komma till ro och hade troligen ögonflimmer som jag får då och då när jag är rastlös. Jag blev så förtvivlad att jag inte fick sova, så jag satt på toaletten och grät.
Ville inte väcka Firfin heller. =( Vill inte att han ska behöva vara astrött på grund av mig. Gång på gång har han sagt att jag ska väcka honom, men jag vill inte det.

Är så trött men så rastlös. Försökt vila nu på förmiddagen, men har ögonflimmer så fort jag blundar.

Har gjort en målning, ringt två samtal (till mottagning 2 och till min gode man), har ramat in en kopia på en målning jag gjort, har plockat ut hela frysen och avfrostar den i nuläget, men det är snart klart. Har läst i två omgångar i min bok och ja, inte så mycket mer.

Snart kommer boendestöd "S" och vi ska ut med Roy, diska, torka ur frysen, slänga sopor och hämta ut Roys medicin på apoteket kanske, vi får se vad vi hinner med.

Min aptit är dålig. Åt en knäckemacka till frukost runt 8 eller 9. Försökte äta knäckemacka nu vid lunchtid och visst jag fick i mig den, men fick äta den i två omgångar. Min mage kurrar, men det är svårt att få ner iallafall knäckebröd. Tror jag ska koka spagetti sedan och försöka få i mig det.

Blir frustrerad över att jag inte snabbare går ner i vikt. =P

Varför flimmrar ögonen när jag blundar? Det står inte med som biverkningar på medicinen Abilify. Jag läste bipacksedeln idag och kom till mycket sällsynta biverkningar och började nästan skratta när jag läste en av de nämda biverningarna som var plötslig oförklarlig död!! Det var ju komiskt tyckte jag.


(17:20)
Firfin är på ingång med våra böcker som kommit som vi beställde för några dagar sedan. =)

Idag har jag hunnit med ALLT på städlistan/göromålslistan. =)

Har äntligen kunnat sova en stund utaan ögonflimmer. =) Fast jag är ändock trött. =P

Jag vill plocka ut foton att förstora till en utställning, men det är ett stort jobb och känns jobbigt, så jag vet inte. Vilket tema ska jag ha på utställningen t ex, det måste jag ju bestämma. I vilket tema har jag bäst bilder? Åh gud jag vet ju inte.
Måste gå igenom varje datum jag fotat. =P Att vara fotograf känns lite avlägset när jag tänker på allt jobb runt om. =/
Vågar jag ställa ut? Kommer jag skämmas ihjäl? Gör jag bort mig totalt? Kan jag fota?

Mera bilder från safarin

Jag har gått igenom och redigerat klart alla bilder från safarin. =) Nu håller jag på redigera bilderna från dagen innan när vi var i Sthlm och lyssnade på den där dokumentärfotografen James Nachtwey. Så att det kommer fler bilder framöver, men inte så många fler från just föreläsningen/sittningen.

Idag är jag hemma på grund av trötthet. Det har varit och är lite mycket nu med allt som händer och ska hända.
Gick upp 5 imorse och var uppe till cirka 9 och har nu sovit fram till 11. Drömde om jättesöta små små kattungar som vinglade fram på sina ostadiga små bebisben. =) För en gång skull INTE en mardröm innehållande mördare och lik.

Här kommer bilder då!
Tänk att bo vid vattnet såhär!! JAG VILL!!

Höstfärger. =)

Gulligt! =)


Det är något fel på bloggen just nu, så jag får vänta med att ladda upp fler bilder.
Fast ett försök till ska jag göra.

Haha tänk om det är så att jag laddat upp så många bilder nu att jag inte får ladda upp fler inom en viss tidskvot eller aldrig???!!!!

Jag borde ringt psykiatrikern idag gällande två saker, men icke. =P Jag orkade inte det, var så jäkla trött när väl klockan blivit lagom att ringa dit. Det hade ju varit så bra att fått det gjort en dag som denna då jag är hemma.
Jag borde ringt husläkaren med på grund av att jag flera gånger under dag och natt blir täppt i näsan utan att vara förkyld, fast ringa dit är väl inte lika hystobrottom.

(12:20)
Nu har jag klantat till det, har råkat radera papperskorgen på skrivbordet på bildskärmen alltså. =P Vet INTE hur man återställer det, för att ångra "ta bort" hjälpte inte. >=(

Nu ska jag prova igen med bilderna.


Lite Pippi Långstrump över detta fina hus. =)


Ok, ser ni de här bojjorna, jag fotade svanar trodde jag tills jag såg vad det var! HAHAHA! Så det kan bli.
Fina svanar va??!! =9

Skarvar som flyger i flock tror jag det var här. Lilla huset bakom var sött.

Här har vi då en SVAN! =)

WOOOW de har röda svanar!! HAHAHA

Fågel

Samma fågel


Byggande av hus.

FIN BÅT!!

Havsörn!

Havsörn

Den fina båten.


Ser ni att lyftkranarna är målade som giraffer!=)


Gungan på Gröna lund! Den är läskig faktiskt. =P


Jag vill bo här!

Detta var strax innan vi klev på Cinderella 1 och skulle ut i skärgården. =)

Lika samma med denna bild, också tagen strax innan.

Samma med denna med.
Fina hästar.=)

Svanungar?

Fint STORT hus.

Havsörnar och två andra svarta fåglar.

Här jobbar Firfin i två veckor till. Han sa upp sig från BONVER igår.

Där i detta lilla huset vill jag bo. =)

Det var alla bilder från safarin.

(16:00)
Jag har läst i min bok "Zebraflickan", jag har sovit, jag har gjort två målningar.
Har lite ont i huvudet, känner rastlöshet och är så jävla uttråkad och inget känns lockande roligt.

Ute regnar det och det gör inte huvudvärken bättre. Säkert är det lågtrycket som skapat min huvudvärk idag och kanske alla timmar framför datorn med bildhantering.


RSS 2.0