Måndag

Varit på Iris Hadar idag och det har gått bättre än vanligt känner jag. =) Skulle haft boendestöd idag men det blev inställt p g a att de var en person för kort idag. Skulle köpt ett speciellt sårrengöringsmedel idag men det var slut så det fick bli jodopax och plåster samt två läppbalsam. Letade byxor på Newyorker, provade två par men inget av dem passade mig, kollade på en till affär och fann inga byxor jag ens ville pröva där. Var in på Eden och fann inget jag hade behov av och åkte sen hem.

Firfin har sopat förrådet till gamla lägenheten så nu är allt klart. Imorgon 8:30 är det besiktning. =P Medan jag är på Iris så kanske Firfin byter däck och åker och köper utemöbler som vi sett ut i ett reklamblad. Hmm... måste sätta upp en lapp på dörren om att vi inte vill ha reklam.

Känner mig trött och lite lättretlig, smått irriterad och besviken men vill inte gå in på det här.

För övrigt ringde jag mottagning 2 idag för att boka in ett besök hos min psykiatriker där men det visade sig att han hade slutat och att det inte fanns någon ersättare, så nu måste jag prata med min psykiatriker på NVE och be henne förlänga mitt sjukintyg. Ringde också tandläkaren och hon jag pratade med där ringde till landstinget men landstinget hade inget svar på om jag fått beviljat tandvård men gav ett namn och ett nummer till en tjej som satt med svaret och jag fick namnet och numret till henne. Huh... nu måste jag ringa henne istället och det känns jobbigt. =P

Flyttstädat igen

Vaknade runt 8 imorse och hade ganska mycket ont från halsen på vänster sida och ner över hela skulderbladet. Försökte stretcha och så men det försvann inte. La mig igen vid 9 och gick upp jag vet inte när, runt 10 kanske. Kunde knappt ta mig upp för att det gjorde ont. Fick frukost på sängen av Firfin.=)

Firfin tyckte inte jag skulle följa med till gamla lägenheten, att jag skulle vara hemma och vila och inte utsätta de onda delarna för arbete, men det gick inte för sig, mitt kontrollbehov förbjöd det så jag följde med iallafall. Vi är nu helt färdiga med städandet i lägenheten och har bara sopandet i förrådet kvar. =) Vi tog även med min cykel hem, så nu står den i tryggt förvar i cykelrummet och må djävulen ta den som rör MIN cykel!

Nu övar jag mig på att ta det lugnt, slappna och inte hatta runt i lägenheten och plocka med allt. Lite har jag plockat, jag plockade upp det som vi tog med från gamla lägenheten idag, mestadels städgrejer då. Jag har iallafall inte släpat iväg Firfin till Ikea eller så.=) Jag behöver vila, samla krafter och det är därför jag bestämde mig för att ta det lugnt efter flyttstädandet idag och inte åka någonstans eller så. Det är svårt att sitta still, svårt att inte hatta runt, plocka med saker, svårt att hindra tankarna från att tänka ut sysselsättningsalternativ. Vill bara få känna lugn, harmoni och känna att det är skönt, avkopplande att sitta still men jag måste nog öva mer för att uppnå det.

Skulle vilja skriva brev eller vykort men kan inte komma på vem jag skulle kunna skriva till, vem jag känner för att skriva till så det blir väl inget brev eller kort skrivet. Jag minns när jag i tonåren hade brevkompisar här och var i världen, flera i Sverige, någon i Holland, någon i Estland, någon i Kenya, någon i Sri Lanka, någon i Frankrike, någon i Finland o s v.

Nu ska jag fortätta att öva på att ta det lugnt. =P

Flyttstädat

Idag har jag, Firfin och min kusin flyttstädat hela dagen med undantag från att vi gick hem till Roy, käkade och tog det lite lugnt och att vi senare tog en kort paus på plats och drack läsk och åt jordgubbar och vindruvor för att orka fortsätta städa ett tag till. Vi blev nästan klara, vi har bara golven kvar, golvbrunnen inne på toaletten, flytta på ett handtag på en garderob och sopa förrådsgolvet. Jag och Firfin avslutar flyttstädandet imorgon.

Kusin fick med sig ett par klädesplagg jag inte ville ha. =) Följde henne till bussen strax efter 21.

Har badat nyligen och ätit middag.

Utöver att slutföra flyttstädandet imorgon så ska jag försöka att bara vara, slappa, varva ner, landa, softa och hoppas på att återvinna lite energi genom det.

Börjar blogga igen nu

Har haft ett blogguppehåll på flera veckor nu. Här om dagen (kanske igår) sa en vän på Iris att jag kanske kunde börja blogga igen eftersom jag ändå skriver dagbok på ett community och nu kom jag att tänka på det och kom fram till att jag nog ska börja igen med bloggandet.

Mycket har hännt. Ska ta och klistra in några dagboksinlägg från det där communityt jag skrivit dagbok på.

Daterat: Torsdagen den 26:e mars 2009 kl 18:15 
 
 
 
Idag hade vi sång på förmiddagen, jag pinade mig igenom det i tystnad tills jag hade min tid för samtal med min mentor. Samtalet gick bra tycker jag, bra att få chans att säga hur läget är på riktigt.

Haft boendestöd hemma idag, vi la in diskad disk i skåpen, diskade, torkade disk, satte in kvitton i en pärm, slängde sopor och postade 9 flyttkort.

Har packat en låda och var nära på att börja packa ner maten men Firfin tillät mig inte att packa ner maten ännu med argumentet att det är mer än en vecka kvar innan vi flyttat in ordentligt i nya lägenheten. Hehe ... men jag hittar kanske annat att packa ner, saker i badrummet kanske. Ska jag skruva ner möblerna kanske, bokhyllan iallafall? Fast äsch, det orkar jag inte ta mig för för det är ju omständigt vettja.

Imorgon tänkte jag gå halvdag på Iris eftersom jag inte har någon hundvakt, hoppas de godtar det bara. Lilla Roy får ju inte vara hemma massa timmar själv heller!

Imorgon förmiddag har vi bild och skapande, får se vad det blir då, om det blir något lättsamt eller kompliserat/omständigt.

Vill börja måla på en ny tavla men har inte kommit på något motiv ännu. =P


(20:20)
Trött, stressad, ensam.

Har packat ytterligare en låda och burit ut en del från klädkammaren och fann där mer saker som ska packas ner. HUR JÄVLA MYCKET GREJER HAR JAG?!!! Hur fan har allt i alla dessa lådor fått plats i min lilla 2:a????!! 

Firfin åkte nyligen iväg och blir borta hela helgen i jobb. =(

YES!
Daterat: Söndagen den 29:e mars 2009 kl 12:10 
 
 
 
Firfins syster kan komma på lördag! Då slipper vi gå fram och tillbaka mellan husen och får mera bärhjälp och mer utrymme att packa in lådor på. =) Vi börjar runt 10 på morgonen.

(16:00)
Nu har jag packat en låda med tallrikar, kaffekokare, vattenkokare, kläder och lite papper. Näpp, inget mera kaffe förrens vi flyttat. Haha. =9 Nu är det slut på kartonger men jag vet inte om vi behöver fler, kan väl slänga ner resten i IKEA-påsar och så tycker jag.

Jaha och vad ska jag göra nu då? =/ BOORING!! 

Firfin kommer iallafall hem ikväll men det är några timmar tills dess.

Fan vilken tur vi har som fått ihop 6 vänliga själar som hjälper oss med flytten.=)

LÄGENHETEN
Daterat: Onsdagen den 1:a april 2009 kl 19:10 
 
 
 
VI HAR EN JÄTTEFIN LÄGENHET!! =) Vi är så nöjda så. Vi kommer få ommålat i kök och badrum, nya tapeter i hall och vardagsrum och nytt golv i ena sovrum 2. I sovrum 2 som blir det sovrum vi kommer ha som sovrum så är det ful tapet på en av väggarna men i det rummet ska det inte omtapetseras tyvärr så endera får vi leva med att just den väggen är lite fulare eller så får vi bekosta nya tepeter själva i det rummet. Vi har väldigt fint köks och hallgolv. Vi har klädkammare, badkar och diskmaskin.
Förrådet är aningen mindre än det jag har till gamla lägenheten, så det blir knivigt att få in allt där, dessutom är det en lång, smal källartrappa ner till förrådet. Blir KÄMPIGT värre med förrådslådorna, vissa av dem är så jävla tunga och NEJ det är inte mitt fel att de är så tunga för halva förrådet består av lådor fulla med allt möjligt som jag ärvt från pappa och när jag hämtade allt så var allt redan nerpackat i lådor eftersom de var tvungna att sanera hans lägenhet av förklarliga, hämska orsaker.

Så till OTUUUUUREN!!! Fan vilken otur vi har med allt!!! =( Firfin hade kört fram och vi packade bilen full med grejer för att köra över till nya lägenheten men så när vi ska åka så ja då startar inte bilhellvetet. Vi går till Statoil och köper bensin, går tillbaka,fyller på och försöker starta men NEJ bilen startar inte. Vi packar ur allt och bär upp till lägenheten, Firfin ringer två vänner och ber dem komma och putta bil och jag ringde en vän och frågar om han är duktig på bilar och om han kan hjälpa till med bilen. Det slutar med att Firfins två vänner kan komma och vi puttar bilhelvetet till vår parkeringsplats och säger hejdå etc och går till vår nya lägenhet för att åtminstone titta på den.

Vi vet inte vad det är för fel på bilhelvetet och måste invänta hjälp och det har vi inte tid med just nu. Firfins mamma ska åka hit med sin bil från Lidingö och Firfin kör hem henne och kör hit igen. Vi får låna hennes bil tills att flytten är avklarad. Allt detta körande hit och dit sker sent ikväll och Firfin lär väl komma hem från Lidingö runt 1 inatt. =P Så idag kunde vi inte få över några grejer tyvärr. =/

Idag var jag hemma från Iris Hadar. Firfin ringde imorse till min mentor och förklarade att jag var sönderstressad och hade haft ett utbrott igårkväll och var dåsig av Theralenet jag då drack för att lugna ner mig.
 
Borde ringt två samtal idag men klockan hade plötsligt blivit så mycket upptäckte jag när vi kom hem från kollen på lägenheten och en sväng in på Ica.

Imorgon ska jag till CVL på förmiddagen, kanske Iris sedan efter det till VASAKRONAN och välja tapeter och sedan till telia för att flytta telefonabonnemanget. =PSTRESS
Daterat: Torsdagen den 2:a april 2009 kl 16:55 
 
 
 
Jag har haft en väldigt stressad dag med dåligt humör. Varit på Iris, varit till CVL, varit till VASAKRONAN och valt tapeter och golv, varit till Telia och flyttat teleabonnemanget och snart blir det mer sysslor i form av ett par hundpromenader (till och hem från nya lgh) och packa ur en bil med lådor och grejer till nya lgh.


Jisses vad Firfin har hållt igång idag! Han har kört över 8 lådor och flertalet påsar med grejer innan han mötte upp mig i stan strax före 14. Nu ikväll har vi kört över 6 lådor och lite andra grejer. Nu är Firfin iväg och köper två backar med blandad läsk samt folköl till alla som ska hjälpa till med flytten på lördag, dessutom ska han köpa en säck med burpellets till råttorna. Han kör över allt till nya lägenheten. Kom att tänka på att vi borde väl haft en back med läsk här samt lite av ölen. Jag borde nog ringa honom och fråga hur han tänkte ...

Senare ska Firfin och en vän hjälpas åt att bära över råttburen till nya lägenheten medan jag promenerar bredvid med Roy. Skulle ha gått tidigare med Roy då när vi körde över de sex lådorna men det var så många ungar och hundar ute så det var ett olämpligt tillfälle att gå med honom då.

Nämde aldrig att jag fick en tid hos en studievägledare på CVL den 14/4 för att få svar på frågor och så. Tydligen börjar en ny distanskurs i histoia A på Hermods varannan vecka men från och med igår så har de antagningsstopp, så det blir inte förrens i September jag kan få börja kursen om jag kommer in. Fick svar gällande headset och webcam grejen, de är till för proven, muntliga prov och webcamen är till för att man ska visa upp legitimation så de vet att jag är jag, så ingen annan gör provet åt mig alltså. Känns ju lite bättre att ha fått klarhet i det. Fick också veta att OM jag skulle läsa kursen helt på egen hand så kan jag få veta vad det är jag ska läsa på och jag får tenta av kursen bara jag anmäler mig till provdagen en månad i förväg.

När Firfin kommer hem så ska vi ner i förrådet och gräva fram ett gallerlock till fraktburen råttorna ska fraktas i, samt att vi väl ska bära upp dammsugaren. Hoppas jag inte packat ner den dammsugarpåse jag har kvar och att den passar i den dammsugaren.

Imorgon blir det till att skruva ner alla möbler och slänga in hundsängen i bilen och köra den till nya lägenheten. Roy ska ju vara i nya lägenheten i det blivande sovrummet på lördag under flytten så att han inte är ivägen.

Jag borde inte åka till Iris Hadar imorgon men jag tror nog att det kommer bli så att jag gör det trots allt. Jag orkar helt enkelt inte med att övertala min mentor om att jag gör bäst i att vara hemma, orkar inte bli tjatad på.

Förresten så är telefonabonnemanget redan flyttat till nya lägenheten så vi ska väl bära över telefonen dit. =)

Trött
Daterat: Fredagen den 3:e april 2009 kl 18:54 
 
 
 
Gick upp 7 imorse, varit på Iris idag, åkt hem och direkt kört två lass med grejer till nya lägenheten. Varit ín på Arken zoo och köpt mat till råttorna, varit in på Järnia och kollat runt efter saker vi behöver men vi köpte bara en toalettborse, varit in på WILLYS och köpt mat för middagen och frukosten samt ett paket med 10 coca-cola att ha här att dricka medan vi lastar lastbilen med diverse. Nu har vi nyss ätit middag, tar det lite lugnt och ska sedan koppla ur datorn och allt till den och köra över till nya lägenheten.

OBS!! Jag kommer inte vara ute på nätet så mycket de närmaste kanske två veckorna tills vi fått vår uppkoppling i nya lägenheten. Kanske kollar av en snabbis om dagen. Dessutom kommer jag ha fullt upp med att komma iordning.

Flyttat
Daterat: Söndagen den 5:e april 2009 kl 08:26 
 
 
 
Flytten gick fortare an jag trodde igar. Ja nu bor vi i nya lagenheten. MYCKET att gora med uppakning och sortering samt renovering och flyttstad kvar i gamla lagenheten.Har sovit daligt inatt, svart att somna i en ny lagenhet nar man bl a ar sa uppvarvad och bara tanker pa att vilja packa upp och gora fint, min pedanta sida sida skriker som det ser ut nu.

20:50
Jag har packat upp och sorterat cirka 12 flyttlador idag!! Hallen ar full av sopor trots att jag tidigare idag slangde 5 soppasar. Malkav ska forsoka slanga en del sopor imorgon medan jag ar pa Iris Hadar, hoppas han gor det eftersom det ar s[ fruktansvart mycket sopor nu. Hoppas jag har energi kvar imorgon nar jag kommer hem sa att jag kan fortsatta packa upp och sortera kartonger.

Jag vet inte hur bussarna gar har sa jag far val ga ut tidigt och ta forsta basta.

Och ja jag skriver fran en dator som inte har de sista bokstaverna i svenska alfabetet men hoppas ni fattar anda.

Nu ska jag ata macka och tea.

Förkyld
Daterat: Lördagen den 11:e april 2009 kl 15:58 
 
 
 
Fan! Jag skrev ett inlägg, eller jag hade kommit en bit på ett inlägg men så blev jag bortkopplad från internetanslutningen och allt försvann! Såååå irriterande!! Jävla mobila bredband! =P

Well... jag är förkyld, seg och trött.

Mådde dåligt igårkväll och tog Theralen som gjorde att jag slocknade och är stel i lederna idag.

Vill sätta upp gardiner men har inte grejer hemma till det ännu.

Roy matvägrar inte längre och det är väldigt bra. =)

Jag har mat för flera dagar frammåt eftersom Firfin lagade storkok och la i matlådor både i förrgår och igår. TUR JAG HAR DIG FIRFIN! =)

Solen skiner och det är varmt och det gör livet lite lättsammare när det tungt, stressigt och sånnt.

Om ett par timmar blir jag väl ensam hemma igen då Firfin drar till jobbet igen. Jag hoppas på att jag inte börjar må lika dåligt som igårkväll, dessutom tog det mindre än en timme i ensamhet innan jag hade börjat må väldigt dåligt och inte visste vad jag skulle ta mig till. Firfin övertalade mig via mobilen att ta Theralen, att det var bättre att vara trött än att må dåligt och det ligger väl en del sanning i det.

Det är redan lördag så snart är ledigheten över, vi börjar på tisdag igen på Iris. Inte så att jag längtar till Iris för det gör jag inte, framförallt längtar jag INTE efter att gå upp 7 på morgonen. Vissa dagar kan vara helt ok på Iris ska jag dock tillägga, det beror på dagsformen och så.

Snart borde Firfin vakna, eller borde och borde men jag gissar att han gör det snart. Vore ju trevligt om vi hann umgås någon timme eller två innan han åker. Jag tycker att han och jag ska ta en läsk var och sitta en stund på balkongen i solen.

Hmm... måste köpa solskyddsfaktor, har redan fått mer färg än jag önskar. Jag vill INTE bli brun, inte ens lite granna, jag vill vara så vit det går. Önskar jag hade en såndär perfekt, slät, gräddvit hud men det kan jag fortsätta drömma om tills jag dör. Jävla pigment, jävla hud!


(18:00) 
Firfin skulle visst börja vid 18 idag så han åkte runt 16:30. Han kommer iallafall troligen hem tidigare imorgonbitti och åker senare imorgon och då ska det köpas spackel, färg och det vi behöver för att renovera, fina till gamla lägenheten för att undvika anmärkningar, vi ska även hämta det saker vi lämnat kvar och ta hit dem. På måndag kan vi kanske börja fixa i lägenheten äntligen.

Jag har plockat upp lite ur lådor men orkar inte hålla på mer med det då det innebär att jag måste lägga det jag inte kan packa upp i andra lådor med saker som inte kan packas upp ännu. =P Jag borde renskriva brevet på engelska jag skrev igår men orkar inte det just nu. Vet inte vad jag ska pyssla med, ingen lust med något av det lilla som finns att göra. Vill ju pyssla med något för att inte gräva ner mig i mina dystra tankar, vill inte börja må så dåligt som igårkväll.

Jag håller fortfarande på att ta mig igenom pappas hög av kasettband och har kommit mer än halvvägs, de flesta hamnar i soporna. Många av banden är ju väldigt gamla, dåligt ljud och musik som inte faller mig alls i smaken.


(22:10)
Fyyy så pinsamt!! Jag döööör!! Jag reggade mig på TAGGED och på något vis så har min profil där skickat iväg en inbjudan till TAGGED till ALLA på min privata maillista, bl a till min hyresvärd! Alltså jag har ju alla möjliga kontakter på min maillista och de som inte har någon vänskapsrelation till mig måste ju tro att jag är helt jävla dum i huvudet nu. VÄLDIGT PINSAMT DETTA!! Tänk om TAGGED skickar iväg flera sånnahär inbjudningar till min maillista!! FAN vet inte vad jag ska göra nu! Firfin hjäääälp mig!! =P FAN OCKSÅ VARFÖR SKULLE JAG REGGA MIG DÄR FÖR!!


Sällskap
Daterat: Söndagen den 12:e april 2009 kl 23:56 
 
 
 
Idag var jag på dåligt humör redan när jag vaknat och när jag och Firfin senare uträttade en del trista, jobbiga sysslor så blev mitt humör ännu sämre och jag var gnällig och arg på allt. Blev på lite bättre humör när vi sedan tog det lite lugnt på balkongen.

Ikväll har jag haft en vän här, det var trevligt och skönt med sällskap. Vi tog det mest lugnt, fikade och pratade.

I nuläget är jag trött, mår inte så bra, har inget att göra, saknar Firfin och tänker på att jag aldrig kommer klara av kursen i historia A. Jag borde väl lägga mig och sova nu, klockan är ju ganska mycket.

Undra om jag har boendestöd imorgon? Undra om jag ska ha boendestöd? Kanske borde jag ha boendestöd imorgon?

Fan att sovrumstapeterna hade blivit så förstörda, de måste tapetsera om i sovrummet konstaterade vi idag och det kommer jag väl få betala och det är ju inte så kul. =(
 
 

Historia A
Daterat: Tisdagen den 14:e april 2009 kl 19:15 
 
 
 
Ville inte alls gå på något möte på CVL och imorse drog jag ut på tiden och tänkte nästan ställa in mötet. Eftersom jag missade bussen så beslöt jag mig för att gå till CVL och jag hann i tid. Mötet gick bra, blev väl bemött och har nu lämnat in en ansökan om distanskursen i Historia A och blir jag antagen så börjar jag 11 Maj!! Iiik!! =P

På eftermiddagen på Iris Hadar så satt jag och pluggade i min historiebok och läste faktiskt klart om forntiden.

På väg till bussen så ringde Firfin och sa att någon/några skulle komma till vår lägenhet och byta skärbräda och lite annat och jag väntade och väntade här hemma men det kom aldrig hit någon, kanske kommer de imorgon istället.

Imorgon eftermiddag ska mentorerna på Iris Hadar släpa ut oss på en friskvårdspromenad, blir väl en timmes promenad. Jag ser inte fram emot det, visst är det nyttigt och bra men man kan ju bli svettig och det gillar jag inte.

Imorgon kommer en kollega till Firfin till Uppsala och ska försöka laga våran bil tillsammans med Firfin och jag HOPPAS att de kan laga den för vi behöver ju bilen. Dessutom så står den på vår gamla parkeringplats och jag undrar om inte kontraktet gått ut på den nu, ganska säker på det. Vi kan ju inte putta bilen ända hit!! =P

Undra hur sent Firfin kommer hem? Vill ha honom häääär!! =(

BILEN LEVER
Daterat: Tisdagen den 21:a april 2009 kl 16:41 
 
 
 
Idag hämtade Firfin ut den nya vevaxelgivaren och satte in i bilen och nu lever bilen igen! =D

Fått mailsvar från besiktaren och det blir besiktning av gamla lägenheten 8:30 den 28/4. =P Läskigt tycker jag, vill inte bli grillad.

Var med på hela dramalektionen på förmiddagen och pluggade lite historia på eftermiddagen.

Imorgon kommer målare hit före 8 och målar badrummet. =) De skulle komma strax före 8 sa Firfin men man vet ju aldrig ... de kan ju dyka upp redan 7 eller 7:30 men jag hoppas de kommer strax före 8 och att Firfin hinner hem innan de kommer.

Har varit trött och frusen hela dagen idag trots att jag la mig i tid igårkväll. =P

Hörde på Radion att det ska bli fint väder frammåt helgen, upp mot +20, hoppas det BLIIIR så nu då!
Undra just vad det blir för väder på valborg och vad vi ska göra på valborg, jag tror vi blir hemma med Roy och möjligen käkar något gott och kanske kan sitta på balkongen, dricka tea och softa.

Har funderat lite kring vad fasen man bjuder sina gäster på för mat när man är vegan och har inte kommit fram till något bra alternativ som kan funka på de flesta som kanske normalt är köttätare. Jag tycker ju om en röra av pasta, linser, bönor, spenat och tomatpuré men det är jag det, inte ens Firfin tycker om den röran men han gillar inte geggamojjemat medan jag föredrar det.

Imorgon förmiddag är det självkännslagrupp och på eftermiddagen ska vi till Grand och titta på när musikgruppen och sånggruppen uppträder. Jag ingår ju sånggruppen på Iris men vägrade delta i uppträdandet, jag sjunger inte ens på sånglektionerna ju.

Kvar på uppringningslistan nu är;

*Ringa om en läkartid eftersom min sjukskrivning går ut i Juli.
*Ringa gode mannen om en ny dag och tid att träffas på.
*Ringa mottagning 1 om att jag inte fått en ny terapitid.
*Ringa min sjuksköterska på NVE om en besökstid eftersom vi glömde bort att boka en ny tid vid senaste besöket.
*Ringa min tandläkare om en eventuell undersökning och kolla upp om de fått något svar från landstinget.


SOOOOL
Daterat: Idag kl 15:10 
 
 
 
Massa med SOOOL är det även idag och det känns bra men solen får fan låta bli min hud, vill inte ha färg, INTE INTE INTE! Varför har jag inte köpt solskyddsfaktor än? Finns det solskyddsfaktor som är hög (runt 60 eller mer) och inte är så fet, inte bra med för feta krämer på min hud.

Idag var jag SÅ trött och anti imorse, tänkte skita i att åka till Iris och det gick så pass långt att jag kom upp försent. Jag beslöt mig för att ändå åka till Iris, ringde mentorn och sa att jag skulle bli sen och varför, gjorde mig iordning så fort jag kunde och åkte in. Som jag redan visste så presterade jag nästan inget idag, grundmålade en pannå som tydligen ska bli en målning inom två veckor, sen svarade jag lite hastigt på en fråga i historiaboken på eftermiddagen. 

Firfin kommer hem frammåt 20:30 och vad jag ska göra tills dess vettefan men jag ska försöka ta det lugnt och inte slösa energi på något. Skulle vilja åka till IKEA på söndag om jag orkar men jag ska inte det, jag måste ta det lugnt, måste ge mig chanser att återhämta mig.

RSS 2.0