Bloggandet upphör

Sårar mig själv med allt bloggande, ensamheten och övergivenheten blir så uppenbar, så skrämmande verklig. Tänker inte blogga på ett tag, sedan får vi se.

BYE


Sendrag

Vid 6 imorse så fick jag sendrag i vänster vad, fan vad ont det gjorde. Efter att ha vilat vaden en timme så kunde jag ställa mig upp och halta fram, nu två timmar senare så kan jag gå nästan normalt men det känns fortfarande konstigt i vaden. Jag som ska på långpromenad efter Iris Hadar, men det kanske har blivit bra tills dess i och för sig.

Nu är jag klar här hemma och inväntar bussen, Har visserligen inte ätit frukost men jag har två bananer med mig, så jag kan äta ena till frukost och den andra till lunch om jag vill.

Vi har bild och skapande nu på förmiddagen. Appropå det så ska jag nog packa ner eventuellt hår till min mask.

(17:40)
Packade aldrig ner det där eventuella håret till min mask, det fick bli garn istället som fanns på Iris. Jag gjorde klart masken på förmiddagen och gjorde INGENTING resten av tiden, fast jag hjälte till att städa sista tio minuterna innan jag gick och mötte upp min kontaktperson "S".

"S" och jag gick som sagt till polishuset för att fixa ID-kort åt mig, men det gick inte, jag MÅSTE ha någon med mig som kan bevisa att jag är jag och det fick inte "S" göra. Den enda i Uppsala som kan bevisa att jag är jag är min mamma, men det är ju bökigt för henne att ta sig dit bara för att bevisa att jag är jag, det tar ju bara ett par minuter. Känns ju väldigt omständigt!! Firfin kan inte heller bevisa att jag är jag för vi är inte sambos på riktigt ännu, han är inte skriven hos mig. Funderar på att vänta tills vi får svar från AP/VASAKRONAN om vi fått lägenheten, för då om vi får ja så blir vi ju sambos på riktigt. Gode man fick inte heller bevisa att jag är jag. Hoppas inget viktigt dyker upp så att jag behöver giltig legitimation.

Efter polisen så gick vi till Upplandsmuséet och tittade omkring, hittade en bok där som jag ville ha men inte köpte. Efter det så gick på bokrean på Akademibokhandeln där jag köpte två böcker om mytologi. Efter det så åt vi buffe inne på SVAVA gallerian, det enda stället typ som inte var fullt med folk. Jisses vad det var mycket folk på stan idag!! Man kände sig ivägen överallt. Tycker iallafall att jag och "S" hade en trevlig dag på stan trots att det gick åt pipsvängen hos polisen.
Vi var dock ganska så trötta efter runtspringandet på stan så efter ätandet så åkte vi hem.

Stackars Roy var tydligen dålig i magen inatt hemma hos mamma, dessutom fick han gå med Firfin hela vägen hem, eller ja Firfin fick bära honom så mycket han orkade på vägen hem eftersom han egentligen inte ville gå en meter för att han hade så ont i benen, eller det var väl höfterna som gjorde ont snarare. Väl hemma så blev han tvångsduschad eftersom Roy var svart av lera efter långpromenaden.

Just ja, enligt polisen så hade jag ett fortfarande giltigt pass som jag hade kunnat bevisa att jag är jag med, men jag min slarver har ju självklart slarvat bort mitt pass bland alla papper och grejer, har dessutom slarvat bort mitt traktorkort som jag visserligen inte kan bevisa att jag är jag med. Jag som var övertygad om att mitt pass hade gått ut som jag köpte -99, men det går nog ut i år om det håller i 10 år.

På måndag förmiddag ska vi på Iris Hadar bowla på Fyrishov på förmiddagen. Jag kommer gå direkt dit hemifrån, ska vara där senast 9:40. Bowla är kul men jag är skeptisk till att bowla med några andra än nära vänner eller min kontaktperson. Jaja vi får se hur det går.
 

(20:30)
Om drygt en timme så kommer Firfin hem, vet inte om hans mamma tittar upp en sväng eller om hon åker direkt hem.

Ringde nyss min förra kontaktperson men hon svarade inte så jag pratade in på svararen. Ja jag ringde henne till slut iallafall. Får väl se om hon ringer upp.

Lyssnar FORTFARANDE på Imperiet och Korn. Har liksom inget annat som faller mig i smaken just nu.

Firfin jobbar lördag, söndag och måndag, så på söndag ska väl Roy till mamma igen, fast det beror på om han jobbar kvällspass eller dagpass.

Vi får se om min kusin kommer hit på fredag, fast ska prata om det med Firfin först. Kusin och jag har inte bestämt något, det beror både på hur jag mår, hur trött jag är och vad Firfin säger om ett helgbesök.  Jag kommer ju åka bort några timmar på lördagen med "S". Kusin skulle kunna vara hundvakt på lördagen OM Firfin skulle jobba.Varit hemma idag

Jag var så orkeslös imorse att jag inte orkade med något Iris Hadar idag, men jag tog mig till terapin och nyss har jag haft boendestöd hemma. Här har golven blivit torkade, disken diskad, soporna slängda, ärenden på apotek avklarat och så har vi varit in på Ica och handlat lite.

Från och med idag är jag och Firfin vegetarianer med lutning åt veganhållet. Kommer ersätta den vanliga mjölken med sojamjölk och fortsätta med Becels smör som är vegetabiliskt. Inget mera kött, inga räkor och ingen fisk. Hur jag gör med mitt chokladberoende har jag inte riktigt kommit fram till, men det finns chokladkakor för veganer så jag får väl prova dem om jag hittar dem!

Vi har två konservburkar ärtsoppa kvar och det är nog fläsk i dem, så ja jag vet inte vad vi ska göra av dem. Kanske Roy kan äta av det och råttorna eller om någon frivillig vill ha dessa burkar.

Firfin gick inte hela vägen till Ica Maxi idag, han tog bussen nästan hela vägen och går sista sträckan. Hur han tar sig hem vet jag inte, endera hittar han en buss eller så går han.

Imorgon ska jag till Iris Hadar och efter det ska ju jag och min kontaktperson till polishuset och uträtta ett ärende.

Min dammsugare har pajjat, så den ska väl till sophuset vid tillfälle. Knepigt att vara utan dammsugare nu. Skulle ha dammsugit idag men fick torka av golven istället. Dammsugaren är cirka 10 år gammal, så den tyckte väl att det var dags att dö nu. Jag vill inte köpa en ny dammsugare ju. Visserligen har jag en annan i förrådet, men det finns ett problem med den som jag måste bemästra. Tiden kanske är kommen för att ta tag i det problemet nu. =P(18:10)
Jag vill så mycket men kan inget göra och det är SÅ frustrerande!!! Jag vill måla, skriva och fota mest av allt för det är bland mina största intressen. Jag vill läsa och plugga, men även det är kört just nu. Vad gör man då? Jag har då inte den blekaste. Stirra in i en vägg? Trycka på uppdatera på datorskärmen? Lyssna på musik och tänka dystra tankar? NEJ TACK DET ÄR INTE ROLIGT ALLS!!

Det snöar ute, det får inte snöa ute, jag förbjuder det!!! VÅR NU TACK!!!

Fyra timmar kvar att döda innan jag ska sova. Varför ringer aldrig mina telefoner? Jag ringde aldrig min förra kontaktperson här om dagen och jag är inte upplagd för att göra det nu heller.

Idag när jag var in på Eden innan min terapi så träffade jag en föredetta klasskompis från folkhögskolan. Den vän jag alltid umgicks med på folkhögskolan. Det var trevligt att träffa på henne och hon verkade må ganska bra som det såg ut. Hon trivs på sin nya kurs och det är jättebra. Borde fika med henne någongång. Det är flera jag borde fika med någon dag men det blir som aldrig av. Typiskt mig i dessa dagar.

Åhhh vad jag vill skriva eller måla nu men har som sagt ingen inspiration eller motivation, ingenting dyker upp i huvudet, inga idéer alls. Vad fan har hännt med mig egentligen?

Seg dag

Idag har jag varit på Iris Hadar. Har varit trött och seg hela dagen och inte velat göra något. Ritade en bild på förmiddagen och målade min mask på eftermiddagen, fast allt var motvilligt och jobbigt. Har bara velat åka hem hela dagen på Iris.

Skulle träffat min gode man klockan 11, men hon ringde 11:15 och sa att hon inte kunde komma, så vi ska boka in en ny tid, kanske nästa vecka.

Vaknade tidigt imorse av att jag hade ont i magen och hade kväljningar, gick upp ett tag och efter en stund kändes det bättre och jag la mig igen. Har väl haft lite ont i magen mer eller mindre under dagen, men inte så att jag behövt åka hem.

Stackars Firfin fick GÅ till jobbet idag och måste även gå hem. Det är en bra bit att gå alltså, tar väl upp mot en timme att gå dit. Avgasröret på bilhelvetet är helt av!! Måste köpa nytt avgasrör till den och det kommer tydligen bli ganska dyrt, risken är att han måste lämna in den på verksan och då blir det dyrare. Så i nuläget har vi ingen bil att köra med, för om vi kör med den så kan avgasröret ramla ner och skada underredet på bilen. JÄVLA BIL!!! =( Firfin lär ju komma hem runt 24, 24:30 inatt.

Grannarna spelar piano och dunsar i otakt i golvet, Det var ett tag sedan de höll på att dunsa störande i golvet, trodde nästan att grannen hade flyttat, men nej nu är den igång igen.

Firfin jobbar imorgon igen, så då blir det väl buss till jobbet och LÅNGpromenad hem i mörkret.

Tänkte vi skulle hämta hem Roy på fredag kväll och det blir ju tungt. Vet inte om det blir vi båda eller Firfin som hämtar honom. Firfin är bättre på att gå långpromenader, mer uthållig och så.

Jag har ju två fulla påsar med kläder som ska till mamma men det får vänta tills vi har bil igen. Vill liksom inte gå på en långpromenad med de påsarna, såvida vi inte tar bussen in då. Hmm...

På fredag är det tänkt att jag och min kontaktperson ska gå till polishuset och fixa ID-kort åt mig, mitt som jag har gick ut för flera månader sedan. Det blir ju en långpromenad det också att gå dit, ja enligt mig iallafall.

Jag borde ringa tre samtal, eller två åtminstone. Jag borde ringa CVL och försäkringskassan. Men jag tror inte riktigt på att jag kan få igenom min vilja att plugga samhällskunskap och historia på distans och behålla heltidssjukskrivningen. Jag kommer inte klara av att plugga under press. Jag vill rehabplugga dessa två ämnen på komvux. Det känns så omöjligt att jag inte ens vill testa och se om jag får trots allt, vilket gör att jag bara skjuter upp ringandet. Försäkringskassan kommer väl bara bråka och vara jobbiga och ta min energi. Tänk så svårt och bökigt allt ska vara då!

Hmm... fick just en plan, om jag lägger alla tavelramar i en bananlåda på garderoben så kan jag få plats att ha lådan med räkningar där istället för i bokhyllan, då slipper jag tänka på att behöva läsa alla tidningar i bokhyllan för att motigt klara av att slänga dem.

Imorgon ska jag vara hos traumaterapeuten klockan 11. Hade egentligen en läxa till terapin, men jag klarar inte av att göra den tyvärr, det går bara inte, det är omöjligt i nuläget iallafall.


Hemmadag

Är hemma från Iris Hadar idag eftersom jag inte mår så bra och känner mig sliten.

Firfin ligger fortfarande och sover. Vill inte köra upp honom för han behöver nog få sova ut så att han får tillbaka energin.

Har upptäckt att jag inte har någon bok av Gustaf Fröding eller om Gustaf Fröding, det måste jag råda bot på någon dag. Det står om honom på några sidor i en bok jag har om svenska författare.

Borde äta någon form av frukost men har ingen lust att fixa det.

Lyssnar FORTFARANDE på Imperiet och KORN.(11:50)
Gjorde ett test på facebook. Om jag skulle vara en hund så skulle jag troligen vara en HOVAWART. Aldrig hört talas om den rasen, men såhär ser den ut.

Hovawart You attack only when you think that things need to be solved, you like people you know and you never feel good with strangers. It takes time while they get your confidence. You are great to ones you know.

(13:10)
Firfin gjorde samma test och detta blev hans resultat (fick tyvärr inte med den fina bilden);

German Shepherd

You are very special! You are a kind of person who does everything to success at something. You may not be the best in some thing, but you are kind of a person who can be very good at everything not just one thing. Although, you may have doubts.

(13:45)
Gjorde ett EQ-test nyss, inte ett riktigt EQ test men ändå. Jag fick 19 rätt av 20 möjliga. =)
Adress: http://www.helpself.com/iq-test.htm


Shoppat

Idag har jag köpt 3 pärmar, 2 register, en hålslagare, en låda och en liten kista. Kistan var inte inte på shoppinglistan, men den var fin och jag ville ha den. =) Vet inte vad jag ska ha i kistan, men det visar sig. Nästa projekt blir att leta reda på eventuella räkningar och lägga dem i lådan, sortera ut alla pepper som ska göras hål i och läggas i pärmar och skriva i registren. Usch fy och blä, det känns väldigt motigt. Måste också fortfarande frigöra en plats för lådan. *Sneglar på bokhyllan som är fullploppad av grejer* =P

Firfin jobbar idag IGEN! Vi skulle ha lämnat Roy hos mamma ikväll, men nu går inte det. =/ Hoppas INTE Firfin jobbar imorgon då vi har tvättstuga på kvällen och dessutom borde lämna Roy hos mamma imorgon. Känner mig lite trött och stressad, känner en aning ångest.

Undra vad jag ska göra ikväll??? Vet inte om jag orkar ta tag i ovanstående göromål. =(

Jag får väl sitta här som vanligt i ensamheten och bli uttråkad och deppig. *Självömkande*(19:00)
Min jävla yahoo funkar inte just nu, det är frustrerande!! =(

Har vilat lite, tittat på Top dog och ätit mat.

Vill inte till Iris Hadar imorgon, har ingen lust alls faktiskt. Nej, jag går fan inte dit imorgon allså. Jag tänker vara hemma och ta det lugnt, visst kommer jag bli uttråkad men jag vill INTE till Iris Hadar imorgon.

Hur lär man sig att uppskatta sällskapet av en själv? Jag tycker verkligen inte om att umgås med mig själv. Samtidigt har jag mina sociala problem.

Jag är en så deprimerande och tråkig människa att jag inte vågar ringa någon, vill inte förpesta någons liv med min sörja. =( Det händer nästan aldrig att någon ringer mig och det kan jag förstå, för vem vill ringa en sån deprimerande, tråkig människa som mig. Ingen orkar höra på mitt dravel. Åhhh visst är livet underbart eller INTEEEE!! Varför går jag inte och dör för, varför fortsätta leva när livet ser ut som det gör. Samtidigt vill jag inte lämna Roy i någon annans händer, jag litar inte på att någon skulle ta väl hand om honom, älska honom och se till hans bästa.

Ingen skulle bry sig om jag dog, ingen utom Firfin skulle märka om jag dog. Hade jag inte haft Firfin så skulle jag kunnat dö utan att någon märkte det. Jag skulle kunnat legat död i min lägenhet i minst en vecka innan någon möjligen skulle undrat vart jag tagit vägen. Folk skulle undra varför jag inte bloggat på flera dagar, eller skulle någon undrat en sån sak? Jag skulle kunnat gå ut i skogen och lägga mig att dö utan att någon skulle börja leta efter mig. Jag kanske skulle testa någongång med att bara försvinna och se hur lång tid det skulle ta innan någon undrade vart jag var? Skulle kunna börja med att inte blogga, maila, vara på MSN eller facebook på några dagar.


Hjärngympa

Idag har jag sysslat med att göra ett IQ-test, säger inte vilken poäng jag fick, men jag hamnade på medelnivå iallafall. Efter det har jag pysslat med lite hjärngympa. Jag tänkte jag skulle börja köra med lite hjärngympa ibland och sedan göra om IQ-testet och se om det blir bättre resultat. =9

Klockan 16 har jag tvättid och när jag lagt in tvätt i maskinen/maskinerna så måste jag gå en sväng till Ica. Jag vill INTE gå till Ica i snön och kylan! =P


I ett sånnt här hus skulle jag vilja bo. =)

Imorgon kväll ska Roy hem till mamma vid 19-tiden.

Nu ska jag lägga all tvätt i en IKEA-påse.


(15:00)
För er som vill göra samma IQ-test som jag så gå in på denna adress; http://iqsverige.se/?mw==&gclid=CKH-6ura7pgCFUsI3wodw36F0w

Fyllde en IKEA-påse med tvätt, usch, det blir två maskiner. Känns lite stressande att ha begränsad tid på sig, jag föredrar att ha sista tiden.

Jaha en timme kvar tills tvättiden börjar och vad ska jag ägna mig åt denna timme? Skulle kunna plocka ner kappan ur kartongen som ligger ovanpå garderoben under en annan låda. Den kappan tillhör de tre jackor som ska hem till mamma för att jag inte vill ha dem, inte kommer använda dem mer.

Idag fyller min kusin år, STORT GRATTIS TILL MIN FINA KUSIN!!=) Hoppas du kan få lite trevligt trots feber och så.

Tänker på den där lägenheten, undra om vi någonsin får den??? Fan att de är så kinkiga på AP-fastigheter. =S

Nej, jag blir aldrig lycklig. Det dök upp nu plötsligt bara och jag var tvungen att skriva ner det. Det finns inte på världskartan att jag skulle bli lycklig någonsin. SORRY, så är det bara. Svårt att acceptera en sån sak, speciellt för ens omgivning tror jag.(19:15)
Har nyss hämtat upp de rena kläderna från tvättstugan OCH sorterat in dem i garderoberna.

Lyssnar på Imperiet och KORN, mest Imperiet faktiskt. Nej, jag har fortfarande inte tröttnat.

På måndag ska jag ta med mig boendestödet på en liten köprunda på stan, måste köpa en låda till räkningarna och en hålslagare, kanske en pärm också. Ska kolla efter hålslagare och pärmar på Clas Olsson och låda på Eden. Vi får se hur lång tid det tar, om det går fort så kanske det blir en fika på Klubb ST också.

Jag bokade tvättid tills på tisdag kväll, sista tiden, tänkte tvätta sängkläder och handukar då. Ja Firfin du kan tvätta dina jobbskjortor då i den andra maskinen. ;)

JAG VILL FLYTTA NUUU!!!!!! =(

Ska nog kolla lägenheter på Uppsalahem nu, för vi kanske inte får den vi har på gång nu, man vet ju aldrig, det går ju så jävla TRÖGT!! Fattar inte varför de så envist måste få tag i Firfins bostadsrättsförening!! De är OMÖJLIGA att nå!! Det är ju bara att kolla med skatteverket om han har några anmärkningar, bevis på inkomst har de redan.

Jag har tråkigt, jävligt tråkigt och telefonen är tyst som muren. Nej, jag tänker inte ringa någon själv, eller det kanske jag gör, det vet jag inte nu. =P Jag kanske skulle ringa min förra kontaktperson. Undra varför hon aldrig ringer mig numer? Alltså visst är uppdraget borta, men vi är ju fortfarande vänner liksom, kanske inte vänner som andra vänner men vänner är vi allt. Hon är väl upptagen av livet.

Tänk så bedrövligt stt jag fyller 30 år i år!!! FATTAR INTE!!!! Jag kan omöjligt bli 30 år ju!!! Jag är inte där än, nej jag är inte alls redo för att bli 30 år. Jag trivs inte ens med min nuvarande ålder och trivdes inte med den förra eller förrförra heller. Jag hinner inte med här!!! STOPP!!!!!!

(21:40)
Jag var mer känslosam ikväll än jag trodde, föll nyligen i gråt över alla djur som far illa.=( Varför t ex lämnar människor sina djur hemma när de flyr från en naturkatastrof, blir evakuerade eller vad det nu må vara???!!! Jag skulle ALDRIG lämna Roy på det sättet och utsätta honom för svält och inget vatten. ALDRIG ALDRIG ALDRIG!!! Jag dör hellre med honom än lämnar honom. Folk är så hjärtlösa!!! Har man hund eller annat djur så ska man älska dem som sina barn. Skulle de lämna sina barn t ex, nej det skulle de inte göra, men djuren lämnar de att dö av svält och törst!!! Det är oackseptabelt!!! Det gör så ont i mig när djur far illa.

Svart

Sitter med svart intensivtoning i håret, hoppas att håret blir SVART nu då. Har precis också tagit bort det gamla nagelacket för att lägga på ett nytt av annan färg.

Förändringens tid är här skulle man kunna säga, ny frisyr, ny piercing, gått ner 2 kg och ska gå ner mer och nu färgar jag håret också.

Tror jag råkat använda upp efterbehandlingen sedan förra gången jag färgade håret och bara använde ena förpackningen men packade upp båda, det ligger iallafall ingen efterbehandling i kartongen. Dumt av mig att använda upp båda isåfall, får väl köra med mer balsam som efterbehandling.

Var tvungen att klippa av mina långa naglar då en hade gått av vid ett tillfälle här om dagen. =( Vill ju ha långa naglar, men de växer ju snabbt ut igen så.

Nä usch vad ytlig jag känner mig nu efter allt snack om utseende, men får väl erkänna att jag är utseendefixerad tyvärr, men jag har blivit bättre på vissa sätt, jag behöver inte sminka mig fullt ut för att gå och köpa mjölk eller gå till tvättstugan. Jag hoppar numer oftast över sminket, utom puder och maskara då. Just nu använder jag inte puder heller, vill inte få in det i piercingen nu när det är under läkning.

Huh ... ännu mer ytligt snack!! SKÄRPNING NU!! =P

Käner mig lite seg idag, allt går långsamt, drar ut på alla göromål. Det tog nog tre timmar innan jag kom in i duschen och kunde sätta igång med att gegga in intensivtoningen. Snart ska jag in i duschen igen och skölja ur och sen föna håret och i med diverse grejer i håret.

Borde äta en macka efter att jag är klar, har ej ätit någon frukost.(15:30)
Jodå håret blev svart.=)

Firfin är hemma idag faktiskt, han bytte denna lördag mot nästa, det var en kollega som ville vara ledig nästa lördag. Firfin ska dock åka hem till "J" och "L" om någon halvtimma timma, såvida han inte går ut och fotar först och sen åker dit, för han tar nog bilen dit gissar jag.

Vet inte vad jag ska göra fram till 17. Just ja, skulle rensa bort lite mer kläder. Ska kolla vilka skor jag inte behöver ha kvar och vilka jackor, vet redan en jacka och ett par skor. Ska ge jackorna till mamma som hon kan sälja, skorna åker i soporna.

(20:00)
Sorterade bort 3-4 par skor som åker i soporna, jackorna har jag inte tagit tag i ännu, men det kommer.

Jag och "S" var på en hundpromenad med Roy, sedan har vi spelat flera omgångar Fia med knuff och bokat tid i tvättstugan. =) Har tid 16 i tvättstugan imorgon. =P Tur det fanns tid redan imorgon, även om det inte var en kvällstid. Tyvärr så kan inte Firfin hjälpa mig eftersom han jobbar imorgon.

Just nu så väntar jag på att Firfin ska komma hem från "J" och "L".

Firfin tog några bilder på mig idag som kanske dyker upp här senare när han är klar med dem.


(22:30)
Jag har sorterat ut tre jackor och en skjorta som jag ska ta hem till mamma som hon kan sälja på loppis.

Och här kommer bilderna som Firfin tog.
Råkade lägga upp bilderna i fel ordning, nedersta är före och översta är efter. =9

Halvdag

Jag kom iväg till Iris idag trots allt, jag gjorde det jag skulle men sen så ville jag inget mer och blev uttråkad. Ringde Firfin och pratade en stund innan jag pratade med ena mentorn och sa att jag åkte hem p g a av att jag behövde landa och var omotiverad till allt. Handlade mjölk, sojamjölk, bröd och godis på vägen hem.

Firfin ska snart åka till jobbet. Han åker lite tidigare idag för han skulle kolla på scheman med någon kollega.

Ska försöka ta det lugnt, softa, vila och så nu. Tänker inte ta tag i något project, jag borde nog inte det. Måste landa, få tillbaka energin som jag spenderat de senaste dagarna. Visst kommer jag bli uttråkad här hemma, men inte så mycket att göra åt tyvärr.

Det är på sätt och vis skönt att det är helg nu, men samtidigt jobbigt. Helgerna är inte lätta, speciellt när jag är ensam hemma. På lördag kommer iallafall min kontaktperson hit. Vi ska väl gå ut med Roy på en promenad i kylan, fika, prata och kanske spela Fia med knuff.

Jag borde boka tvättid, men jag orkar inte gå och fixa det nu. Behöver tvätt snart så vi inte hamnar efter, det blir så jobbigt då, så mycket.(15:40)
Har chattat med "B" och "L" på MSN. =) Skrivit två mail och vet nu inte vad jag ska göra för att få tiden att gå men samtidigt kunna softa. Har addat massa bilder från en sida som har en uppsjö av fina bilder.

Lyssnar fortfarande på Imperiet och trivs med det.

Vill inte se på TV, för jag har ingen lust och dessutom kan jag inte lyssna på musik samtidigt och jag vill lyssna på musik ju.

Känner mig trött fortfarande, kan bero på att jag inte vilat, bara suttit vid datorn sedan jag kom hem. Ja vad annars ska jag göra? När andra ser på TV så sitter jag vid datorn, när andra läser en bok så sitter jag vid datorn, när andra sover middag så sitter jag vid datorn, när andra tar en promenad så sitter jag vid datorn, när andra är ute på pub eller fest så sitter jag vid datorn, när andra hälsar på vänner så sitter jag vid datorn. Så är det ungefär. Visst, det händer att jag gör något annat mellan varven också, som att sortera, städa eller t o m tittar på TV och har jag tur så sitter jag och skriver något eller målar, pysslar med något mer kreativt. Jag är beroende av internet!! ÄR NI??(16:30)
Kommer jag någonsin kunna jobba igen, tjäna till mitt eget levebröd? Jag vill kunna göra det, vill tjäna pengar, få löneförhöjningar, ha stabil ekonomi. Visst, min ekonomi är väl stabil i nuläget, men jag menar på ett annat sätt ... Jag vill jobba in MINA pengar, kuna styra, påverka min inkomst. FAN OCKSÅ ATT JAG INTE ÄR REDO, INTE KAN JOBBA, INTE KAN SÖKA JOBB!! =( Tycker det ser ut som att jag aldrig kommer klara av ett jobb igen, speciellt inte i detta samhälle. Dessutom har jag ju det sociala problemet, jobbigt med folk och så och jag är kinkig som fan villka jag vill ha inpå mig, vilka jag väljer som vänner, vilka jag vill ha i min närhet.

(17:30)
Är vemodig och känner sorg över förlorade tider. Har goda minnen från förr och saknar dessa tider. Saknar tiderna då jag levde upp och var social och kunde roa mig. Jag saknar pappa som inte längre finns, jag saknar gamla vänner som nu inte finns nära mig längre. Jag saknar sommaren, porlande bäckar, hav, sjöar, grönska och blommor. Jag vill ha sommar nu, kunna gå ut utan jacka och vantar, kunna gå ut i klänning eller kjol. Jag saknar det vackra och jag vill befinna mig i ett paradis och känna inspiration och motivation och skapa konst. Jag vill vara i det vackra och känna dofterna av det. Har fått nog av kyla och det gråa nu, fått nog av alla måsten och vill känna frihet. Jag vill gå ner i vikt och få tillbaka den kropp jag hade för flera år sedan nu. Vill kunna ta på mig nästan vad som helst utan att behöva tänka på om jag ser ut som en uppstoppad falukorv.

Var tog mitt liv vägen under de senaste åren? Vad hände egentligen? Vem var jag förr och vem är jag nu, hur når jag tillbaka till mitt gamla, levande jag, fast kanske utan allt det destruktiva då, utan allt det som så ofta gjorde så ont. Hur kan jag blivit sämre samtidigt som jag blivit bättre?

Måste börja jobba mig mer utåt och försöka hitta mig själv där. Jag var ju den där levande, utlevande, lite galna och busiga tjejen, men hon försvann. Jag tror hon blev skräm och sårad för många gånger, jag tror hon fick för många onda ord och blickar och därför slöt sig, drog sig undan och blev den jag är idag.

Känner mig ensam, jag är bakom en mur som ej går att riva, jag är ensam för att jag faktiskt är det också, jag känner mig ensam inifrån och utifrån. Var hittar jag verktyg att slå sönder muren? Genom att finna trygghet i mig själv, genom att skapa mig en trygg omvärld? Hur ska det gå till då, det går väl inte ändå.

Ska jag nöja mig med mitt liv nu, nöja mig med att ständigt vara ensam inifrån och ofta utifrån också. Ska jag nöja mig såhär, aldrig mer vara en social och utlevande tjej? Har jag skapat mig ett liv som jag behöver för att överleva och inte gå sönder totalt?

Sliten

Känner mig sliten efter tre intensiva dagar av aktiviteter och måsten. =P

Har inget att säga direkt.

Kursen i att hantera papper som jag och Firfin var på idag gick väl bra tror jag. Vi var redan bekant med en som började i kursen. =) Jag tycktes vara den mest kaotiska när det gällde hanteringen av post och papper. Så då var halva kursen avklarad då.

Vi får se om jag orkar masa mig till Iris imorgon, men jag vill det. Skulle ju kunna gå halvdag också.(20:30)
Jag har tråååkigt!! Ovanligt ... =P Har inget jag orkar ta mig för, orkar inte diska eller sortera något. Ingen ro att se på TV heller, fast det är medicinska program just nu.

Undra om jag ska vila lite med Roy?

Piercad i ögonbrynet

Imorse 08:00 så ringde jag NVE och anmälde mig till kursen där jag ska lära mig att hantera/organisera tråkiga papper. Kursen är på torsdag 15-16:30 och den 5:e Mars samma tid. Jag får ta med mig en stödperson, så endera tar jag med mig Firfin eller ingen alls.

Har varit på Iris Hadar idag och det har väl gått hyffsat bra.

14:00 hade jag tid på NVE för viktkontroll (hade gått ner 1 kg!), blodtryckskontroll och uppföljning om hur det går med Concertan. Från imorgon ska jag börja ta 54 mg.

Cirka 14:40 hämtade vi upp "L" och åkte till Djurhobby i boländerna där hon köpte en kackerlacka som hon döpte till Razzel (med s eller z vet jag ej), sedan åkte vi hem till henne och fikade.

17:20 var jag på Darkwell och piercade ögonbrynet och det gick snabbt och bra, hoppas det läker snabbt och bra.

Firfin tog nyss bilder på mig med min nya piercing och här kommer dom;Piercing

Jag har bokat tid på Darkwell imorgon för piercing!!=)

Dagen har i övrigt gått bra, förutom att vi glömde bort tiden där vi satt i ateljen och och "A", helt plötsligt så får jag sms där "M" undrar vart jag är och då ser jag att klockan är 14:15, så jag släppte allt och skyndade mig ut. Vi bokade piercingtid, gick på stan sen till Klubb ST där vi fikade, pratade och jag skrev under ett papper.

Lite nervös inför att pierca ögonbrynet imorgon. Firfin kommer följa med mig, för vi kommer från NVE och stannar då till i stan och fördriver tiden tills jag ska piercas.

Vi har FORTFARANDE inte fått svar från AP-fastigheter!! =(

Väntar just nu på att min gode man ska ringa och meddela mig huruvida jag har läkartid på onsdag eller ej.

Usch, imorgon har vi drama på förmiddagen. Jag gillar det INTE!!=P

(17:50)
Igårkväll så sorterade jag bort kläder och fyllde 3 påsar med kläder att slänga, samt en liten påse med kläder som jag tog med till Iris. Nu har jag sorterat lite papper och kläder och fýllt en påse som ska slängas, samt fyllt en liten påse med kläder jag tar med till Iris imorgon.

Har aningen ont i huvudet. Kanske ska äta min rest av pizza från igår.

(18:30)
Känner inte att jag mår så bra, känner mig ensam och utanför ALLTID. Fast jag är bland kompisar så känner jag mig ensam och utanför. Det är som en vägg imellan som inte släpper igenom mig. Så jävla trist att det är så tycker jag.

Känner mig uttråkad, lite yrslig och fortfarande lite ont i huvudet. Kan inte komma på något jag klarar av att sortera just nu. Finns nog inte så mycket mer jag kan sortera förrens det blir dags att flyttpacka inför den eventuella flytten. OM VI BARA KUNDE FÅ NÅGOT SVAR NÅGONGÅNG!!!! =P

Jag är en utomjording. Konstigt att de inte såg det på sjukhuset 2007 då de rönkade min hjärna. =S

Hemma

Jag är hemma och uttråkad, väntandes på Firfin som kommer hem från jobbet och en kompis någongång runt 16, 17 snåret kanske. Jisses, det är ju massa timmar dit!! Idag ska Firfin få håret klippt hos en kompis, det blev ju inte av i fredags. *Snyft* han kommer klippa av det väldigt kort av bilden att dömma som han tog med sig. Ja ja jag klippte ju själv av det mesta av mitt hår i fredags hos frisören.

Det är ganska kallt ute, jag frös om händerna när jag var ute med Roy. Jag har fått nog av kyla och is.

Jag tänkte någon dag framöver pierca vänster ögonbryn. Måste boka tid på Darkwell. Släkten kommer inte gilla det, men varför ska jag ta hänsyn till det, det är ju min kropp, mitt liv. Jag vill accepteras som den jag är och kan man inte acceptera mig som jag är så får man hålla sig borta från mig.

Det känns inte alls trevligt att gå ut och hitta på något när det är så här kallt, det är otrevligt att gå och otrevligt att vänta på bussar. =(

GAHHHH TRÅÅÅÅÅKIGT!!!!(13:30)
Tider går långsamt.
Bombar nu öronen med KORN, IMPERIET, EVANESCENCE och SYSTEM OF A DOWN.

Saknar min älskade pappa, saknar lilla Ida. I April har min pappa varit död i 7 år. Idag har Ida varit död i en vecka. TA MIG MED!

Ok, jag mår nog inte så dåligt som det låter, men det är inte bra. Känner mig så ensam, uttråkad och allt känns meningslöst. Jag har inget liv och orkar inte, vågar inte skaffa mig något. Dessutom är jag så ful att jag inte vet hur jag ska hantera det inför att eventuellt skaffa ett liv. Om jag åtminstone kunde tappa 15 kg. Att det ska vara så svårt att bli av med 15 kg. =(

Pappa vart är du???!!! Jag behöver dig vid min sida, jag behöver din uppmuntran och dina tankar och råd. Jag är pappas flicka, det har jag alltid varit, jag har mest likheter med pappa.  Har alltid fått höra att jag beter mig som pappa. Kanske har du fått ro och vandrat vidare, men jag önskar du fanns hos mig, fanns vid min sida och viskade kloka ord till mig.

Och NI era jävla idioter, jag glömmer ALDRIG ALDRIG ALDRIIIIG att ni avlivade pappas tre katter, för att inte tala om att ni dessutom dödade min katt i samma veva. HUR FAN KUNDE NI VARA SÅ HJÄRTLÖSA MOT MIN PAPPA? Vad hade han gjort för att förtjäna sådan jävulskap, VA?!!! JAG HATAR ER, HATAR HATAR HATAR ER FÖR ALLTID!!!! Pappa hamnar på sjukhus och när han kommer hem så får han veta att hans katter är avlivade!!! HUR FAN TROR NI ATT DET KÄNNS HOS EN MÄNNISKA MED DJUREN I SITT HJÄRTA??!!!
Så, nu har jag fått kräkas ut lite ilska också ...

Har försökt hitta något ställe på nätet att köpa ricinfrön på, men jag har inte hittat något ställe ännu. Nu undrar ni väl vad jag ska med sånna till, men man vet ju aldrig när man behöver ricinfrön ...  Tänk vad man lär sig från TV:n.

Imorgon har jag samtal på förmiddagen med min mentor "J". Efter Iris Hadar så har jag boendestöd och vad vi ska göra vet jag inte, jobba utåt iallfall. Endera boka tid på Darkwell och jaga en sak på stan eller promenad hem. På tisdag ska jag vara på NVE i Ulleråker kl:14. På onsdag ska vi på Attentions cafekväll kl.18:30, på torsdag tror jag att jag har tid hos terapeuten 11. Finns en risk att jag har en tid hos psykiatrikern på eftermiddagen, men jag vet inte, borde ringa min gode man och fråga om jag fått en tid skickad till mig.

(17:10)
Det blidde ingen klippning för Firfin idag heller så han kom hem och tog med sig "J" på vägen hem. "J" bjöd oss på pizza. Nu håller de på och pysslar med datorerna.

Kollade min allmanacka och upptäckte att det är på onsdag 9:30 som jag ska träffa terapeuten och om jag har läkartid denna vecka så är det isåfall på onsdag.


Alla hjärtans dag

MMm jo just det ... vi firade liksom alla hjärtans dag igår, eftersom vi var på stan tillsammans och hade tid. Jag bjöd ju Firfin på alla hjärtansdag bakelse igår på Guntherska vid ån. När jag kom hem från frisören så fick jag alla hjärtansdag presenter av Firfin, en hjärtformad grön växt och en bok om monster. =)

Firfin jobbar just nu. Jag har inte gjort många knop, men jag har iallafall diskat. Utöver det har jag skrivit ett mail och försökt ringa både hem till "H" och "K" och till "H"s mobil, men inget svar. De vill väl inte prata eller har inte tid med det.

Jag väntar på att tiden ska gå så att den blir strax före 15 någon jävla gång, ska möta Firfin och "J" utanför kebaben vid 15. Undra om jag borde passa på att köpa en kladdkaka på Ica i samma veva?

Hur kan TV:n gå på automatiskt? Jag trodde Roy hade satt igång TV:n, men han var för det första inte i rummet och dosorna låg så att han inte nådde dem. Märkligt, TV:n tycks ha ett eget liv.

Idag har vi tvättid 19. Usch och blä, men vi har inte så mycket tvätt iallafall.

Fasiken då att vi fortfarande inte fått svar från AP-fastigheter. Vilken TIIIID det tar!! Kanske vi får svar kommande vecka. Tar de inte hänsyn till att man kanske har en lägenhet att säga upp och har en uppsägningstid på tre månader. Hmm... jag tror att uppsägningstiden är tre månader. =P

Jag har inte ätit något idag, bara några skivor ost till frukost. Inte lätt att äta med Concerta i kroppen. Normalt sett blir man väl trött av att inte äta, men jag blir dessutom uppiggad av Concertan. Jag blir inte hypomani pigg eller åka hit och dit pigg, men piggare så pass att jag kan gå och handla, diska, sortera grejer och så. Kanske blir jag åka hit och dit pigg inom en snar framtid också, kan ju alltid hoppas.

Tiden går så saaaaaaaktaaaaaa just nu.=/ Jag har tråkigt hemma.

Borde jag ringa någon? Hmm... kanske kan ringa familjen jag en gång i tiden bodde hos på vichan? Jag provade här i veckan, men de kanske var i stallet då.


ÄLSKAR DIG FIRFIN OCH VÅRA FYRFOTINGAR FÖRSTÅS!!


(18:00)
"J" följde med oss hem på en kopp tea, han och Firfin har precis gått hem till honom men Firfin kommer snart hem igen. Han ska sortera sin tvätt inför tvättiden 19. Jag har plockat undan från fikat och sorterat tvätt.

Idag ringde jag faktiskt till familjen jag bodde hos ett år för flera år sedan, pratade en bra stund med "Å". Har lovat att ringa igen och säga hur det gick med lägenheten. Jag och Firfin måste hälsa på där någon helg.

I slutet av Mars åker troligen jag, Firfin, "J" och "L" till ett HARMONI-EXPO i Liljeholmen. Vi ska fråga Firfins mor opch syster om de vill komma dit också. =) Jag hoppas det blir av och att jag inte får något psykbryt som skulle hindra resan.

Appropå resor så ska jag och min kontaktperson "S" börja åka på lite resor med Klubb ST. Den första resan blir hmm... tror det var 7:de Mars. Det var flera år sedan jag åkte på resor med Klubb ST och jag hoppas jag klarar av det och att det blir trevligt. Det blir ju en hedagsutflykt. Det är billigt och bekvämt, men lite läskigt att inte kunna åka hem när man vill. Men det ska nog gå bra ändå.

Lyssnar mycket på KORN i nuläget, speciellt på låten "Another Brick In The Wall". Tycker om den låten, men låten "Coming undone" är också bra.

Imorgon kommer kanske "J" hit igen, han ska hjälpa Firfin med att fixa något i hans dator. Vad jag ska göra under tiden vet jag inte, för inte tänker jag titta på iallafall!

Firfin fick med sig en bok från "J" som enligt "J" ska kunna göra min dator 80 % snabbare!! Undra just vad det innebär bara, det kanske är omständigt och komplicerat.

Iris idag

Idag ska jag till Iris Hadar. Vi har bild och skapande. Får se om jag får chans att måla mitt andra leransikte, min seriemördare.=)

Efter Iris Hadar så möter Firfin upp mig utanför eftersom vi ska gå och fika. Sedan drar han iväg till en kompis för att bli klippt medan jag får döda någon timme på stan på något sätt innan jag ska iväg och bli klippt.

Just nu sitter jag och väntar in tiden då det är dags att gå till bussen.

Lyckades faktiskt få i mig frukost idag!


(18:10)
Firfins kompis avbokade tiden de skulle ses då hon skulle klippa honom, så Firfin var med mig tills min klipptid. Vi fikade på Gutherska vid ån, jag bjöd honom på coca-cola och alla hjärtans dag bakelse. Sedan var vi in på Newyorker där jag köpte ett par underkläder och efter det var vi in i en spelbutik där jag köpte tärningar till rollspelandet.

Klippningen gick bra, jag blev nöjd och frisören var trevlig. Köpte ett par hårprodukter till min nya frisyr.

Bilder som Firfin tog en stund efter hemkomsten;
Bönsallad

Sitter just nu och äter en hyffsat ok men skum bönsallad. Well ... egentligen är den nog inte så skum, det är bara något jag aldrig ätit förut och därför uppfattar som skum.

Idag har jag inte varit på Iris Hadar eftersom jag var helt seg och trött hela morgonen. Mitt sms till "J" på Iris Hadar löd " Jag kommer inte idag. Deckad". Anledningen var nog att jag igårkväll drack 0.75 ml Theralen för att jag mådde dåligt och hade ångest. Hade haft mer eller mindre ångest och varit konstig i huvudet hela dagen på grund av att jag missade att ta min Concerta igårmorse. Dagen gick väl hyffsat ok ändå trots allt men sen hemma på kvällen så blev det väldigt jobbigt. Försökte dämpa ångesten med att sova eftersom jag var trött också men när jag vaknade så kom ångesten tillbaka. Försökte att renskriva en skrivuppgift, men det gick inte heller bra, satt och grät och skrev samtidigt men slutade ganska fort att skriva. "S" ringde upp mig efter ett sms från mig och hon fick mig att må aningen bättre, samt att jag tagit Theralen strax innan samtalet, sedan fick hon mig motiverad att gå ut med Roy. Tack till "S".

Nyss har boendestöd "M" varit här, vi har skakat mattor, bytt dammsugarpåse (vilket blev en hel process), dammsugit, diskat, sorterat in rena kläder i garderoberna och slängt 2/3 av grovsoperna. Det som blev kvar av grovsoperna var TV-bordet, det får jag slänga med hjälp av Firfin imorgon kanske.

Imorse renskrev jag klart hela skrivuppgiften, den jag hade försökt mig på igår.

Önskar jag lätt bara kunde ta TV-bordet under armen och gå och slänga det, men så lätt är det ju nu inte, nog för att det inte väger så mycket men det är otympligt. Det stör mig att det står kvar.

Just ja, jag höll ju på att äta bönsallad, ska nog ta och äta upp den nu.

Imorgon klockan 16:00 ska jag till frisören, det känns lite läskigt, vi får se om det blir lyckat eller katastrof då. Vi får se om jag blir nöjd men inte min omgivning eller tvärtom. Fast jag skulle ju föredra att det blir lyckat både enligt mig och min omgivning. Smaken är ju olika så folk kommer ju tycka olika om resultatet.


(17:10)
Jag var ner och handlade lite grejer bland annat sojamjölk. Jag upptäckte att chokladmjölk på sojamjölk nästan  är godare än på vanlig mjölk, dessutom upptäckte jag att sojamjölken var godare än vanlig mjölk. Synd att sojamjölk är dubbelt så dyr än vanlig mjölk. SOJAMJÖLK ÄR MUMS!

R.I.P IDA

Ida finns inte längre, nu har hon somnat in för gott. Fick mail av mamma om att Ida inte finns längre. =(

Jag har smsat "J" på Iris Hadar om att jag inte kommer idag.


R.I.P ÄLSKADE LILLA IDA

Kommer ALDRIG ALDRIG ALDRIG glömma dig!

(13:20)
Det var tydligen i söndags som Ida somnade in. Hon var så dålig att veterinären kom hem till mamma och lät Ida somna in. Nu har hon inte ont längre, nu är hon tillsammans med Micca, Cindy, Kandy, Benita och de andra hundarna. Hon kommer alltid finnas i våra hjärtan tillsammans med de andra djuren vi har fått låta somna in under åren. Tycker det var trist att jag inte hann träffa Ida de närmsta veckorna. Hon hade varit bortrest och nyligen kommit hem och jag hade inte varit förbi mamma sedan Ida kom hem från moster "A".

Frisörtid

Idag efter Iris Hadar så var jag och boendestöd "A" iväg till en frisörsalong och bokade en tid där åt mig på fredag 16:00. =) Läskigt med kul. Vi får se om det blir katastrof eller bra. Tänkte ta utsvängarna så gott det går, ge fnästan fria tyglar. Vill ha en rolig frisyr, en kreativ och alternativ frisyr. Kanske något åt punk och goth hållet. Måste kolla upp lite frisyrer.

Firfin hade plötsligt fått ett par jobbpass och var ej hemma när jag kom hem. Han jobbar ikväll och imorgonkväll.

Det gick jag bra på NVE, men jag har för högt undertryck och risken finns att jag måste äta blodtryckssänkande om det inte sänks själv. Jag måste tänka på mina levnadsvanor för att få det att sänkas, som att röra mer på mig och tänka på vad jag äter.

Hmm... funderar på om jag verkligen ska isolera mig som jag gör, inte för att jag har isolerat mig helt, men ändå. Vad händer om jag bryter upp min isolering, då blir jag väl mer sårbar igen. Well... jag kan ju svara på telefonsamtal, sms och mail men låta bli att höra av mig, eller? Jo, svara kan jag ju göra faktiskt, det blir kanske trevligare så. Det blir väl ingen större skillnad, men jaja. Fast räkna inte med att jag alltid svarar, ibland har jag ingen lust eller ork.

Ska bli skönt att bli av med en del av mitt slitna, torra, trista hår och få lite liv i det förhoppningsvis.

Vi har FORTFARANDE inte fått svar från AP-fastigheter om vi fått lägenheten, men kan inte förstå varför vi inte skulle få den. Firfin har ju inkomst så det räcker.

Idag har vi haft en filmproducent på besök hela dagen på Iris Hadar, han har visat en del filmklipp ur filmer han gjort och vi har fått filma lite och så. Han hade med sig filmutrustning, alltså även lampor och microfoner. Det var lite läskigt, men jag tvingade mig till att filma en liten snutt.

Fasiken vad det känns ensamt och tråkigt här hemma!!(17:45)
Nu har jag suttit och chattat med en vän som jag lärde känna på folkhögskolan 2006. Jag har även tittat efter frisyrer på nätet och skrivit ut några olika exemplar att ta med till frisören, jag ska låta Firfin kika på frisyrerna och se vad han tycker. Hoppas han inte dissar alla bara.

Hmm... mitt för höga undertryck är för övrigt obra i längden, det gör att hjärtat måste jobba hårdare och att jag riskerar att något blodkärl spricker i hjärnan!! Det är ju fan allvarligt!! Läskigt alltså. =P Sjuksköterskan frågade om jag visste att några i släkten hade högt undertryck, men jag vet inte alls, ska nog fråga mamma om det. Högt undertryck kan vara ärvftligt. Man kan ju få griller i huvudet för mindre liksom.

Tänk om både Firfin och frisören anser att inga av mina frisyrförslag passar mitt huvud? Tänk om det inte finns några roliga frisyrer som passar mig, att jag måste se vanlig ut?!! =(

För övrigt känns det ensamt och trist här hemma, vet inte vad jag ska göra.

Just ja, jag blev rekommenderad ett förtjockningsmedel till acryl, en tjej på Iris Hadar rekommenderade mig det. Måste ta och köpa det någon dag. Med det medlet kan man nästan skulptera i färgen och det kan ju vara spännande att prova på. Knepigt bara att jag är så okreativ, omotiverad och oinspererad i nuläget.

Det känns ju lite knepigt att vara isolerad och inte ens våga ringa någon. Tänker att ingen ändå vill ha med mig att göra, att jag är tråkig och ointressant att lyssna på. Skitbra självförtroende, eller hur ....NOT! =/

(18:45)
Ojsan ... råkade visst säga till "J" på Iris Hadar att jag skulle komma senare imorgon för att jag ska vara hos terapeuten 9:30, men det var ju inte imorgon, det var ju på onsdag! Imorgon har jag tvättid 19:00 och inget annat. Jaja de blir väl överraskade att jag dyker upp vid 09:00 imorgon. Huh det blir tungt att tvätta själv imorgon kom jag på nu, Firfin jobbar ju kväll imorgon med.=P

Funderar över de frisyrer jag skrivit ut, vet inte vilka jag gillar mer eller mindre, möjligen att jag är lite skeptisk till en av dem.

(19:45)
I think it hurts inside me. =(

(20:30)
Helvete också att det skulle börja göra så ont inom mig! =( Vad ska jag göra åt det då, jag kan nog inget göra faktiskt. Det får inte börja göra mera ont nu, det får bara inte det. Ensamheten vinkar hånfullt åt mig. Jag har iallafall gjort ett försök att skriva en dyster dikt.

(21:20)
Finns jag?

Förlåt om jag sårat någon på något vis. Nej, inget förlåt till min korkade moster "A", varför skulle jag inte vilja såra dig ...

Jag har också känslor och värderingar för er som missat det. Min tid är också värdefull, sådeso.

Fan vad less jag är på allt nu.

Får fan inte blogga mer idag hur tråkigt jag än har, inlägget är tillräckligt långt somt det är. =P

Why?

Jag är ångestladdat och jag vet inte riktigt vad det beror på, dessutom är jag orkeslös men har trots det duschat nyss. Skönt att känna sig ren åtminstone.

Lyssnar på KORN.

Är sedan igår isolerad mer eller mindre. Änsålänge har ingen försökt sig på att störa mig, ingen har inbillat sig ännu att den skulle tillhöra undantagen. Det står faktiskt "Låt mig vara" både på MSN och facebook.

Imorgon är det NVE som gäller sedan Iris Hadar och efter det boendestöd. Vi ska jobba utåt imorgon, alltså jag och boendestödjaren. Vet inte vad vi ska göra faktiskt! Hmm... gå till Klubb ST och sedan boka tid hos frisören? Måste köpa shampoo på Eden.

FOLK FOLK!!!! KÖP INGENTING MED DUN I!!! NI HAR VÄL HÖRT OM HUR DET GÅR TILL??!! DUNET PLOCKAS AV FRÅN LEVANDE GÄSS!!! DETTA ÄR DJURPLÅGERI OCH ENDA SÄTTET ATT VARA HELT SÄKER ÄR ATT INTE KÖPA DUN ALLS!!!

Jag hoppas att dunet i mitt duntäcke inte kommer från levandeplockade gäss!!! Mitt duntäcke är några år gammalt och då hade jag inte hört om detta djurplågeri att gässen plockas levande, det var inte förrens ganska nyligen som jag fick nys om den nyheten.

Allt djurplågeri gör så jävla ont i mig, varje gång jag hör något så gör det så ont och jag blir så arg. =(

Please .... kan inte någon ge mig tillåtelse att slå ihjäl alla djurplågare??

Jag VET att jag äter djurlik, men jag försöker ha koll på vad jag köper för kött. Inga belgian blue, det ska komma från Sverige och om det är griskött så ska det vara en glad gris på väldigt gärna. Helst skulle jag bara äta vilt, men det funkar inte ekonomiskt. Tyvär så äter jag helst inte grönsaker, lincer och sånnt, jag tycker inte om det och äter då hellre inget alls. Det finns goda vegetariska rätter, men jag hatar att laga mat, orkar inte laga mat. Nej tyvärr så är jag väl en likätare och stödjer tyvärr köttindustrin på det viset. Nu är jag inte det enda köttätande djuret faktiskt!! Vi har många köttätande djur så som lejon, tigrar, varaner, puma, örnar o s v ... Naturen är ingen plats för djurvänner brukar man säga. Usch, borde jag bli vegetarian trots allt, vad säger du Firfin, ska vi, kan vi klara av att vara vegetarianer? Ja du Firfin var ju det i många år och tycker ju om grönsaker, så för dig är det väl no problemas. Fast alltså vi måste äta upp allt kött vi har först!
Hmm... vettefan om jag klarar av att bli vegetarian! Iiiiik.... Jag kanske blir smalare och det vore ju ett plus. Jag kanske borde sluta äta alls.

Snart kommer Firfin hem. =)(19:45)
HAHA VI SKA BLI VEGETARIANER!! Ja vi får se hur det går, men vi blir inte det förrens vi ätit upp allt kött här. Varför köpte jag så mycket kött?? =P

(23:50)
Jag kan inte somna! Irriterande. Hade tagit en Lergigan, men inte hjälpte det. Vet inte vad jag ska göra nu.

Imorgon får vi nog reda på om vi fått lägenheten och jag är nervös för det.

Lördag

ALLT GODIS ÄR SLUT!!! =(

Varför ska jag öva upp min sociala förmåga när jag likväl kan isolera mig och skydda mig? Jag är bara enformig och TRÅKIG. Vem vill umgås med en enformig, tråkig nykterist? Äsch, jag kommer ju ändå aldrig iväg på några sociala sammankomster, jag kommer definitivt inte iväg på några fester. Jag kommer oftast iväg till Iris Hadar och hem förstås, men inte mycket mer än så. Jag ska sluta svara i telefon, sluta maila, sluta med allt socialt trams. Sociala sammankomster är ändå överskattade. GLÖM BORT MIG NU om ni inte redan gjort det. Jag ska utföra mina överenskommelser som att jobba mig utåt på måndagar med boendestödet och ta mig till Iris om dagarna. Jag vill och ska träffa min kontaktperson då och då. Jag kommer svara i telefonen om boendestödet eller min kontaktperson ringer.
ALLA ANDRA KAN VÄL BARA GLÖMMA BORT MIG. Jag har aldrig funnits och kommer aldrig finnas. Hmm... äsch, jag vet inte, jag vet inte vad jag säger, jag vet inte vad som händer. Kanske svarar jag eller kanske inte. *SUck* jag blir så förvirrad och vilsen. VARFÖR I HELA FRIDENS NAMN SKA JAG SVARA I TELEFON ELLER PÅ SMS ELLER PÅ MAIL ELLER PÅ MSN????

Känner mig ledsen nu. Och jo, jag kommer väl blogga på som vanligt utan att förvänta mig att någon läser eller kommenterar.

Jag har min Firfin jag. Min älskade Firfin och de små fyrbenta.

Om vi flyttar blir det mycket lättare att isolera sig tror jag, mer utrymme, mer själslig vila, mer plats för intressen, möjligheter att kura ihop sig ensam under ett bord eller i ett hörn eller på ballkongen.

Om ni inte tycker om mig så låtsas då inte att vara min vän.

Jag kan inte påstå att jag finns för mina vänner, jag kan inte säga det, för det vore en lögn. Jag påstår aldrig att jag finns för mina vänner för det vore att ljuga och riskera att mina vänner skulle bli besvikna. Så nu säger jag att jag sluter mig i mitt skal och vi får se om jag öpnnar mig igen någongång och då kanske kan finnas för mina vänner om jag nu har några vänner. Varför skulle man vilja vara vän med mig för övrigt, jag är inget att ha ändå, jag är ju bara en tråkmåns. Min pajjastid är över för längesedan nu. Jag har inget att tillföra i era liv. Allt jag har är elände, mörker, sorg, ilska och dåliga erfarenheter.

Önskar min pappa levde. =((13:15)
Hoppsan, tänkte mig inte för, jag gjorde något dumt och visst ville jag det för det gjorde ju så ont inombords, men nu måste jag ju säga det till sjuksköterskan på måndag på NVE om hon ska ta blodtrycket på mig, såvida hon inte av en händelse gör det ovanpå kläderna. =P Jaja nu gör det inte lika jävla ont inombords efter det jag gjorde. Har nyss tagit 0.75 ml Theralen också. Jag vet att jag borde tagit det långt tidigare, men jag kom inte på det förrens efteråt. Skitsamma om jag skadar mig, det var bara lite dålig timeing denna gång.

Tänkte tanken att skriva ett mail men det ska jag inte göra.

Jag saknar min fantasi, för jag skulle vilja vara kreativ nu.=(

Roy saknar sin husse som är på jobbet.

(14:15)
Min kontaktperson "S" ringde mig, så vi har pratat ett tag. Det kändes bra att få prata med henne.

Inte för att jag inbillar mig att min korkade moster "A" skulle läsa min blogg, hon skulle nog inte få för sig att leta och hon skulle nog inte kunna hitta min blogg heller kanske, jag vet inte, men ändå ...

Moster "A" hur fan kan du inbilla dig att jag skulle vilja ha en julklapp från dig??!!! Och de där 300 kr du gav till mig och mamma 2005 för att vi skulle gå på restaurang för att du tyckte synd om mig som var inlagd, du jag tog aldrig emot det heller. ALDRIG vill jag ha något annat från dig än ett STORT förlåt för att du aldrig trodde på mig när jag berättade om din jävla pedofil till man. I alla år har du fortsatt leva med honom i förnekelse. Kommer sanningen någonsin gå upp för dig?
Håll dig borta från mig och håll dina gåvor borta från mig också, för jag vill inte ha dem. Fattar du inte att det skulle vara som att godkänna att du inte tror på mig, som om det vore ok att du inte tror på mig och att det var ok att din pedofilgubbe var på mig under 10 jävla år!! Jag kommer ALDRIG förlåta varken dig eller framförallt din pedofilgubbe!!

Snö

Jaha nu är det vinter igen. Vår nu tack, vår så det kan bli sommar snart. Skönt det vore om vi fick flytta innan sommaren. Denna lägenhet vi bor i blir så fruktansvärt varm på sommaren. Alla fönster vetter mot samma håll och släpper in all värme. Det går inte att vädra förrens senare på kvällen när solen börjar gå ner. Det hjälper heller inte med fläkten vi har, inte ens om man lägger isbitar under fläkten. Så jag hoppas vi får lägenheten.

Idag har jag varit på Iris Hadar på förmiddagen. Vi målade våra leransikten och det gick väl hyffsat bra, blev hyffsat nöjd. Glömde måla en fläck, men det kan jag göra på måndag kanske. Jag har ett till leransikte att måla som jag kanske också kan måla på måndag eller någon gång kommande vecka.

Cirka 16:00 ska jag träffa min kontaktperson "S" i stan, vi ska fika och kolla efter en tröja åt mig bland annat. Jag är kräsen, så vi får se om det blir någon tröja. Vill ha en som inte sitter tajt.

Hmm... undra om AP-fastigheter har fått Firfins brev och ringt Firfin? Har inte hört något från Firfin iallafall. Jag vill veta NU!!

Känner mig lite trött men vill inte, känner inte för att vila. =P

Idag strök jag mig på kaffelistan på Iris Hadar, jag bör hålla mig borta från kaffe har jag kommit fram till, min kropp tycker inte om kaffe. =/ Min kropp tycker inte om choklad heller men choklad går bättre än kaffe, fast jag bör hålla mig borta från mörk choklad, men mörk choklad är inte särskilt gott heller.

Vi har börjat köra moodkontroll på mornarna på Iris Hadar och jag var hyffsat ärlig idag och sa att jag inte mådde särskilt bra, men jag var åtminstone där.(18:50)
Nu har jag köpt tröjor och ett par byxor och fikat inne på SVAVA med "S". Det var trevligt.=) Kul med lite nya kläder och för en gång skull köpte jag bara det jag behövde. Jo jag köpte en fickallmanacka också, så jag ska föra över alla möten i den.

Ja, så mycket mer har jag inte att skriva nu.

(21:40)
Är så jävla uttråkad!!! Känner mig ensam och övergiven. Har iallafall varit mycket ärlig mot en väninna och jag hoppas hon inte tar illa upp av det jag skrev till henne.

Jag måste vara TRÅKIG som fan alltså. =( Usch, det känns inte särskilt bra inom mig. Jag som borde vara glad som har en del nya kläder.

Imorgon kommer kanske "K" hit vid lunchtid, men det beror på hur hon mår och hur jag mår. Jag vet inte just nu, just nu känns allt så meningslöst. Vågar inte hoppas på något, för jag blir alltför ofta besviken. Världen är alltid emot mig. Varför är mitt liv så pissigt?

Skulle kunna lägga mig, men hur kul är det då? =(

Jag har ALL rätt att klaga på mitt liv, sådeso.

Krisburken, jag vill ta mig an krisburken, men jag ska inte röra krisburken. Skulle jag ta mig ann krisburken så skulle mitt liv bli lite mer innehållsrikt och det är ju bra. Jag skulle ha något att göra om jag tog mig ann krisburken. Nej, jag ska ha tråkigt och låta bli den. =P FAN VAD TRIST ALLT ÄR DÅ!!!

Depp

Känner mig deppig, trött, ensam, utanför, socialt inkompetent.

Vill INTE ha friskvårdspromenad i 45 minuter ute idag!!

Vill gräva ner mig i en grop eller något liknande. Ingenting känns kul och allt är hopplöst. Jag har tappat orken till det mesta och jag har ingen fantasi kvar heller.

Nej än så har inte Concertan påverkat mig positivt.

Jag HATAR mitt liv!!!

Sitter och väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka till Iris Hadar, äta lunch kanske och sen vettefan, elller jo jag vet att det är friskvårdspromenad men ahhhh.... i detta jävla skitväder! =/

Jag vill vara tonåring igen, det var roligare på den tiden, förutom alla problem jag hade, men jag var inte socialt inkompetent på den tiden iallafall, jag kunde roa mig själv på alla möjliga sätt. Det var långa telefonsamtal med vänner, det var chattande på nätet, det var visiter hos vänner, promenader i stan, fester vi gick på och jag vågade leva mer, prata mer, busa mer och jag kunde läsa böcker, skriva massa, rita och måla.

Jag har inget liv idag. Kan inte glädjas åt något direkt, inte på riktigt iallafall. ALLT ÄR BARA SKIT JU!!!

Om någon timma så ska jag åka till Iris Hadar och vad ska jag göra denna timma då? Jag är nästan osminkad men orkar inte sminka mig, eller gör jag det?! =P

Idag har jag redan tagit Concerta, Pargitan och Lergigan. Risken är att jag blir dåsigare/tröttare av Lergiganet, men jag tog det ändå eftersom jag är ångestladdad och så jävla less på allt.

Undra om vi får lägenheten? Hur fan ska jag orka med allt packande, städande, rensande??!!

Kommer jag krascha snart?? Vad vet jag, jag känner inte mig själv så bra.(16:50)
Den där friskvårdspromenaden var jobbig och tråkig och dessutom tog det nog en timme att gå den promenaden. Jag var ju helt slut efter den. =P

Projektledaren fick förhinder, så mötet blev mellan mig och boendestöd "M", vi kom fram till att jag ska jobba mig utåt på måndagar och att vi är här hos mig på torsdagar. Efter mötet om framtidsplaneringen så följde "M" med mig in på åhlens och köpte lite grejer och följde mig mig att hämta ut pengar och fylla på mitt busskort.

Är hemma nu, är trött och uttråkad. Mår fortfarande dåligt och tycker hela dagen på Iris Hadar har varit ganska så jobbig.

Imorgon går jag förmiddag på Iris Hadar, då ska vi måla de porträtt i lera som vi gjort. Jag har två att måla.

(19:40)
Just nu ... jag vill bort, vill fly, vill inte mer och hatar livet så jävla mycket. Vill inte leva detta liv. Jag har fått nog nu, jag vill inte mera nu, jag finner inget ljus, inget hopp. Det finns inget hopp kvar alls nu, det är bara mörkt och jag håller mig på min kant där jag tydligen hör hemma. Se inte på mig, se inte på mig mer, låt mig vara nu, för ingen kan ändra på mitt liv. Jag ler kanske mot folk, men det är bara min mask ni ser. Jag gömmer mig bakom min mask, för ni vill inte veta av mitt inre och ni är rädda för mitt inre. Se inte på mig, jag orkar inte bära masken hela tiden. Allt hopp är borta. Jag tänker på krisburken, på mina mediciner. Jag vill fly bort, för livet är bara en pest. Jag ser i svart nu, bara i svart, vad ni än anser att jag ser så ser jag svart. FAN VAD JAG HATAR ATT GÖMMA MIG BAKOM EN MASK!!! =( Ingen vill veta av mig, ingen bryr sig, ingen vågar snoka djupare. JISSES AKTA ER FÖR FAN, NI KAN BLI SMITTADE!!!! =P

Blodprovet

Idag bröt jag ihop innan jag kommit iväg till stan, det kändes för jobbigt att ta sig till ackis på egen hand för blodprovstagning. Dessutom så hade jag fått fel adress till dit jag skulle men allt ordnade sig till slut och den trevliga sjuksköterskan som tog blodproven lyckades på andra försöket. Jag höll på att svimma efter blodprovet och fick ligga raklång några minuter.

Efter blodprovet så var jag på Iris Hadar från cirka 11:00 till 12:40 innan jag åkte hem. Jag var helt jävla slut.

Nu ikväll har vi varit på Attention på cafékväll och haft det hyffsat trevligt, fast det var inte så många som var där och de flesta som var där försvann in i rum i samtalsgrupper.

Imorgon har jag sovmorgon, jag missar kreativt skrivande tyvärr, men jag måste gå eftermiddag då jag har ett möte med en projektledare och en boendestödjare från KOM VIDARE teamet på Iris Hadar klockan 14:30.

Det är så jävla korkat alltså, den här lägenheten vi blivit erbjuden inom AP-fastigheter (Vasakronan), vi får inte skriva på kontraktet båda två, det är bara Firfin som får skriva på kontraktet, så mina pepper på min ekonomi har ju då ingen betydelse och det är ju yberkorkat som fan!! Det är ju en större säkerhet för dom att ha oss båda på kontraktet, det är ju säkrare på så vis att de kan slå ihop vår ekonomi och vara säkra på att de får in hyran. HUR FAN TÄNKER DOM EGENTLIGEN?? Firfin frågade varför det var på det viset och personen sa något liknande som att "därför att vi har så här". Vill de inte ha några hyresgäster eller vaddå?

Jag skulle ha ringt min chef idag och bett om ett anställningsbevis men det klarade jag aldrig av, nu känns det ju bara som slöseri på energi att fixa det, så jag avvaktar med det. Jag har så mycket att tänka på att jag måste sålla bort det som kan vara onögigt slöseri med energi.

På fredag går jag förmiddag, åker hem till Roy och får skjuts in till stan av Firfin för att möta upp min kontaktperson "S", vi ska gå på stan och fika, jag ska leta efter en tröja. =) Undra om hon har möjlighet att träffa mig i helgen då Firfin jobbar, fast hemma här då eftersom Roy är här. Kanske gå en promenad med Roy till exempel. Jag ska höra med henne.

Jag hade knappt kunna före ställa mig att de skulle vara så korkade på AP-fastigheter att de inte skulle kunna låta oss båda skriva på kontraktet och lägga ihop vår inkomst!! *MORR* =(

Ensam

Nej, jag är inte ensam hemma men jag känner mig ensam, utanför, nervös, lite rädd, övergiven och tråkig. Jag är ingenting att ha, jag är värdelös och ful. =(

Idag har jag varit på Iris Hadar hela dagen. På förmiddagen hade vi yoga men jag smög ut från rummet efter cirka 2/3 av tiden, kunde inte slappna av, ville inte göra övningarna och ville absolut inte ligga tyst och still i typ 20 minuter. Istället satt jag och skissade lite mönster. På lunchen åt jag en kexchoklad med en kopp choklad i min ensamhet i stora rummet på övervåningen. Fick kexchokladen av "J", det var gulligt av henne. Efter lunchen så gjorde jag ett porträtt av lera, han ska föreställa en psykopatisk seriemördare.

Idag efter Iris Hadar så köpte jag ett par byxor på MAD DOG, jag tycker om mina nya byxor. Nästa projekt blir att köpa en ny tröja eller två, helst utan luva, men vi får se vad det blir. Kanske skulle jag kolla tröjorna på MAD DOG om det finns någon jag vill ha.

Känner mig lite trött och smådeppig. Jag borde väl vara hyffsat glad eftersom vi eventuellt har en lägenhet på gång, men det är väl delvis rädslan för att flytta ihop på riktigt som gör mig lite deppig.


(17:45)
Om trekvart ska vi masa oss mot bilen för att åka och hämta hem lille Roy från min mamma.

Firfin fick ett jobbpass imorgon, han ska jobba 5:40 till 14:40 och det innebär för mig att jag inte har någon hundvakt och att jag inte har någon som kan följa med mig till blodcentralen imorgon förmiddag. Visst, det finns väl dem jag hade kunnat ringa och fråga, jag borde fråga boendestödet men jag vill inte det, känner inte för det. Jag får väl ta bussen in till stan själv och gå resterande bit till blodcentralen på ackis. Undra hur jag ska göra med Iris Hadar imorgon, jag får väl ta och dra därifrån lite tidigare än 14:00. Det blir alltså två halvdagar denna vecka.

Just ja, imorgon är det ju Attention cafékväll också och vi ska ju som vanligt dit, men det är ju inte så länge, högst två timmar. Vi SKA dit trots att jag bävar för det av en viss orsak. Hoppas "O" kommer dit också, kanske han behöver bli påmind.

Men åhhh så jävla drygt och jobbigt att ta sig upp till blodcentralen på ackis helt själv i kylan!! Jaja jag måste ju, så jag får väl helt enkelt klara av det så jag får det gjort. URK!! Jag HOPPAS att de lyckas hitta något blodkärl som de får tillräckligt med blod ur, de ska ha fyra rör med blod. Jag vet inte vad de ska kolla förutom köldkörteln. De kollar nog blodvärdet också men vad mer är av intresse?(19:45)
Vi har kollat det hus som lägenheten är i. Huset är frächt, väldigt rymligt trapphus med HISS. Om vi får vår lägenhet så får vi BADKAR (!!), STOR BALLKONG (!!) , tvättstuga i samma hus våningen under och NÄRA till sophuset. Aldrig har jag haft så nära till en tvättstuga, aldrig har jag haft en riktig ballkong och oj så underbart att få badkar igen, för här finns inget badkar och jag har verkligen saknat det. Det vore så himmla skönt om vi fick denna lägenhet men det blir ett helvete att packa, städa och flytta. Ganska så skönt att vi har en hel månad på oss att flytta in.

Jag är nervös helt i onödan för blodprovet imorgon förmiddag, jag menar jag kommer ju inte alls känna sticket då jag bedövar armvecken i förväg och de som jobbar där är ju proffs och borde lyckas tycker jag. Känns i och för sig mest jobbigt att ta sig dit, har lite ångest över det. =/

Det är så mycket nu med allt, jag blir så stressad.

Jag har TRÅÅÅKIGT!!

Nu ska jag inte blogga mer idag.

LÄGENHET

Jag är SÅ nervös. Vi har blivit erbjudna att skriva kontrakt på en lägenhet!!!!! En rymlig 3:a. Om allt funkar nu så skriver vi på kontrakt och kan flytta in 1:a April!! Tjohoooo!!!=) Men som Firfin sa " inte hoppa i ån förrens man har kommit över bäcken". Ujujuj men kan inte låta bli att tänka att vi får den, att vi måste packa NUUU, vill packa NUUU, måste ha lådor NUUU!!!
Måste ha papper på inkomst NUUU!!! Måste göra allt NUUU. *Andas*

Nu ska vi äta köttfärsås med spaghetti.

(19:30)
Mätt, nervös och stressad. Tänk om vi får den här lägenheten!! =) Hoppas jag slipper betala för några skador bara. Det kommer bli en månads överlappning, så vi kommer ha en månad på oss att flytta in och så men det blir ju tyvärr en dubbelhyra, men det ska nog gå bra.

Promenaden hem imorgon med en boendestödjare kommer inte bli av och mötet på torsdag som jag hade tänkt gå på kan tyvärr inte bli av då jag har ett möte här hemma med projektledaren för KOM VIDARE teamet och en boendestödjare. Vi ska diskutera min personliga plan, hur det ska se ut framöver och jag ska skriva på något papper.

Hmm... Firfin är tveksam till att vi får lägenheten, men jag kan inte låta bli att tro att vi får den, men ja, risken finns väl att jag kan bli besviken om vi inte får den trots allt. =/(21:20)
Det som också oroar mig inför en eventuell flytt är att jag och Firfin blir sambos och att om jag skulle må för dåligt och råkar dö, ja då blir Firfin ensam kvar med en hyra som han knappt skulle klara av utan att få svälta. Tänk om jag råkar falla ner i helvetet, tar en överdos och råkar dö! Detta skrämmer mig mycket, för jag kan inte garantera att jag kommer överleva. Livet är ju en pest och ibland ett rent jävla helvete rent ut sagt. Jag vill ju inte leva egentligen, eller alltså jag vill ju inte leva det liv jag lever nu. Hua vad läskigt, jag vill inte vara orsaken till att Firfin skulle bli strandad i en ekonomisk kris. Jag får inte dö, jag har ansvar för min hund, jag måste finnas kvar för både Roys och Firfins skull. Jag brukar inte försöka dö, men jag har ju tagit flertalet överdoser och varje överdos är ju ett risktagande som kan gå galet.

Hmm

Gick upp strax före 10:00, tog min Concerta och Pargitan till ett glas mjölk. Mjölk är nog inte det bästa att svälja ner tabletter med, fast jag vet inte. Menar på att när man tagit en överdos av vissa saker så brukar de magpumpa en med grädde, fast det gäller kanske om man druckit bensin eller dyligt, jag minns inte. Beroende på vad man stoppat i sig så ska man få i sig endera kol, sparris eller grädde. Sparris ska man väl äta om man fått i sig något vasst. Hundar kan man t ex ge sparris om de fått i sig kycklingben. Hmm... för visst var det väl sparris? Kol är väl vanligast att få i sig om man tagit en överdos av tabletter. Flytande kol har jag fått dricka oräknerliga gånger på akuten och det smakar INTE gott alls och man blir helt svart om munnen. Det smakar som sand utblandat med vatten. Fast bättre det kanske än att få en slang nerkörd i magen där de häller ner kol, visst man slipper ju dricka det då, men det gör ju ont att få en slang nerkörd i magen, inte för att jag provat men kan ju gissa.

Idag är dag tre med Concerta och än har jag då inte märkt av några positiva effekter. =P

Firfin sover fortfarande fast både min och hans veckarklocka ringde vid 10:00. Han har blivit en riktig sömntuta. Hehe. Firfin ska jobba idag, han börjar 14:40 och kommer väl hem efter 23:00.

Behöver jag säga att jag är uttråkad ... Tur att "S" kommer någongång mellan 15:00 och 16:00.

Måste komma ihåg att köpa EMLA-salva på måndag eller tisdag. Ska nog köpa det på måndag i samband med att jag tänkte handla mat. Borde göra en inköpslista. =P Det är förresten frusterande att EMBLA-salva är dyrt och inte finns i större tuber. Jag vill ju ha en stor tub. De små tuberna man får med räcker bara till två gånger  ungefär. =/ Tror man får med två små tuber och en tub räcker precis till att bedöva båda armvecken med. Det är iallafall en effektiv salva som jag kan rekommendera till spruträdda personer, jag är ju spruträdd och jag kände inte av sticken alls när de försökte ta blodprov på mig i torsdags och detta gör ju att man lättare kan slappna av. Tyvärr måste man vara proffs på att ta blodprov för att få ur mig något blod, jag har så osynliga, svaga blodkärl. Ett bra blodkärl har jag, men den är omöjlig ändå, för den vill bara rulla undan när de försöker sticka i den. Jag har nog ärvt mina osynliga blodkärl av mamma, för på henne måste de också sticka flera gånger för att få något blod. Det är en dålig kombination att vara spruträdd och ha osynliga blodkärl. =( Jag brukar trots min rädsla försöka göra allt jag kan för att underlätta, öka chansen att lyckas få blod ur mig.

Oj, vad mycket vårdsnack det blev här då!! Hehe. Jag skriver ju liksom det som kommer upp i huvudet, det jag tänker på och en tanke väcker ju en annan tanke och så vidare.

Hmm... klockan närmar sig 11:30 nu och jag tycker Firfin borde vakna nu. Undra om jag ska väcka honom eller låta honom sova längre??

Jag borde äta frukost av något slag, det blir väl youghurt.

Rollspelandet gick bra men trögt igår. Vi överlevde och lyckades utföra uppdraget att överlämna en lila, magisk sten till en varulv vid namn Thomas som höll till på loftet på ett mentalsjukhus. Vi visste inte att Thomas var en varulv, så det var tur att en av oss (inte jag) kom på i tid att prova ropa Thomas åt varulven, annars hade vi kunnat råka döda honom eller han oss. Thomas attackerade ju oss strax efter att vi hoppat ner där från en lucka på taket. Det var ju även tur att att en av oss (inte jag) hittade den där öppna luckan på taket. När varulven Thomas åt upp den lila stenen så blev han människa igen, en mentalsjuk människa, han hörde säkerligen hemma på mentalsjukhuset ...

Jag fick veta av en tjej på min kurs att det finns ett övergivet mentalsjukhus i Lier i Norge, mycket står kvar där så som sängar, instrument, porslin och journaler. Jag vet inte när det utrymdes, men jag tror det var någongång på 80-talet. Jag har sett bilder från insidan och utsidan av det sjukhuset och det ser väldigt slitet och stökigt ut. I vilket fall så vill jag åka dit någongång och titta och ta coola foton. =) MERA ÖVERGIVNA HUS ÅT FOLKET TACK!!

Här finns bilder för de nyfikna; http://gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com/?g=1&cr=5
(17:15)
Yeaa!! Hittat en sida om flertalet övergivna platser i världen!! =) Oj så många ställen att besöka!! Vill vill vill!!

http://www.jornmark.se/default.aspx

Kvällen är ung och jag undrar vad jag ska ägna den åt. Kanske skriva in i datorn det senaste jag handskrivit på boken? Vet inte om jag har lust med det just nu faktiskt.

Är lite trött och snurrig i huvudet och vad kan man göra då? Har bara ätit en tallrik med youghurt idag, kanske därför jag är lite snurrig och trött? Nääää... det förtränger vi tycker jag.


RSS 2.0