Kommit igång

På förmiddagen hade vi bild/skapande och det gick hyffsat bra, på eftermiddagen fick jag plugga och jag kom faktiskt igång och skrev en del anteckningar.

Missade bussen hem och tog en annan buss som stannar inärheten och fick gå en liten bit men det gick ju bra.

Är ganska trött och uttråkad nu.

Vi har ingenting drickbart hemma, allt är slut och jag orkar inte gå till någon affär och köpa dricka.

Jag borde nog rensa bort en del bilder i datorn.

Utflykt etc.

Hade svårt att veta vilka byxor jag skulle ha på mig idag men hittade ett par som fungerade. Firfin kom hem innan jag behövde gå, han fixade två mackor med tomatskivor på och en kopp tea till mig som jag hann få i mig, han hade även köpt flera påsar med godis till mig så jag tog med mig två påsar till dagens utflykt med Iris Hadar. Hade lite ångest på morgonen och när jag kom till Iris men det släppte.

Utflykten innebar MYGGOR, svett, trevligt prat vid vattnet, MYGGOR, svett och STRESS. Fasiken vad jag har dålig kondition!! Firfin skulle hämtat mig i stan 14:20 men på grund av en miss så fick han hämta mig 14:45, då for vi direkt till min väns lägenhet och såg till hans katter, gav mat, vatten och rengjorde kattlådan, sedan skjutsade han hem mig och åkte till jobbet.

Stackars min Firfin kommer ju vara astrött på jobbet inatt eftersom han bara sovit 3-4 timmar idag!!

Tog slag i saken och pratade om studierna med en av mentorerna som var med på utflykten idag, berättade om tidspressen, stressen, vad jag tyckte och tänkte, så imorgon eftermiddag ska jag få stöd och tid till att plugga historia, dessutom ska hon prata med min mentor om hur de ska planera in mina studier i schemat på Iris Hadar.

För övrigt hoppas jag på att ha en praktikplats på gång, ett ställe där jag känns igen, där de vet att jag har psykiska problem/diagnoser och där vissa av dem själva har funktionsnedsättningar. Det blir att vara ett allt i allo medhjälpare av simpla administrativa uppgifter. Hoppas jag får vara där för jag vet ingen annanstans där jag känner att jag vill, skulle klara av att göra min prakik på, vet inget annat ställe dit jag ens skulle våga gå eller ens ringa kanske.

Är trött och sliten efter dagens aktiviteter.

Angående igår ... jag var väldigt trött och stressad över flera saker som bland annat att komma i tid till Iris idag, stress över utflykten, hinna i tid till stan, stress över att jag ligger så mycket efter med studierna och inte fått tillfälle att komma igång med studierna i historia på Iris igen, stress över att inte orkat svavelshampoonera Roy och att jag inte visste vad jag skulle ha för kläder idag. Det blev för mycket och jag hade gråten i halsen och hemtelefonen visade sig vara trasig och är det fortfarande, blev lite lugnare av att få prata en stund med min kontaktperson,  hon ringde upp på min mobiltelefon efter att jag berättat läget i ett sms.

Skönt att det är fredag imorgon så jag får vila och så, det har varit hektiska dagar nu.

STRESS

Stress stress stress.

TRÖTT

Stress stress stress

Orkar inte berätta allt.

Promenad

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/889072/scratchblack?claim=pxdf8cxfu7p">Följ min blogg med bloglovin</a>

Det var segt att komma upp imorse men jag kom upp, hann med allt och kom i tid till Iris Hadar även idag. På förmiddagen hade vi kreativt skrivande, jag gjorde 1/3 av skrivuppgifterna, på eftermiddagen var vi på en timmes promenad längs ån, det gick bra men det blev varmt i min tjocka kofta.

Fick vänta 10 minuter på bussen, det var lite drygt men kom hem till slut och är nu TRÖTT.

Imorgon kan jag gå upp lite senare eftersom jag åker direkt till psykiatrikern. Imorgon efter Iris när jag kommit hem så ska jag och Firfin åka och titta till min väns två katter, likaså på torsdag och fredag.

Idag kommer troligen min kontaktperson hit, vi ska gå på hundpromenad.

Imorgon är det dags att svavelshampoonera Roy igen, egentligen dags idag men det blir bättre att göra det imorgon.

På torsdag är det heldagsvandring med våran grupp på Iris Hadar, usch vad jag inte ser fram imot det. Kommer ju dö eller nått. =P

Jag idag;
Fan, såg sååå fina klänningar i en klädbutik jag var in i på lunchen, ville KÖPA men jag köpte inget, jag ansåg mig inte ha råd, men det gör ont i mig att inte få köpa någon av dem, det var speciellt en klänning jag förälskade mig i. Bläää urk för att inte ha massa pengar att spendera, speciellt nu när det är massa reor!! =(


(17:05)
Jag och min kontaktperson har precis varit på en cirka 45 minuter lång hundpromenad så nu är både jag och Roy trötta.
Det var trevligt trots att vi mötte några hundar på vägen som Roy skällde på.

Ville hem

Redan innan lunch så ville jag hem från Iris Hadar. =( Sov dåligt inatt men kom upp i tid ändå och hann i tid till Iris Hadar. Jag har gjort allt jag skulle idag trots allt. Jag är inte redo för de utmaningar Iris pressar mig till att ta tag i.

Boendestödet och jag var in i fem klädbutiker efter Iris idag men jag köpte ingenting, hittade inte det jag letade efter.

Trött, deppig, stressad och lättretlig. =(

Orkar inte skriva mer nu.


(20:00)
Mår dåligt, vill fly, har destruktiva impulser.

Vill äta mackor med skivad tomat på men brödet är slut.

Är så väldigt trött och skulle vilja lägga mig redan nu.

FOTON FRÅN VÅR LGH

Här kommer några få FOTON från vår lägenhet jag och Firfin flyttade in i 4/4 2009 (ja i år alltså). Vi har inte kommit iordning helt här hemma så jag ville inte fota så mycket av lägenheten utan ni får nöjja er med att se vissa bitar bara.

Jag är ju wicca och Firfin pagan. Vi är INTE djävulsdyrkare ifall någon skulle tro något sånnt!
På fotona ovan och nedan kan ni se våra små altare som står mot en kortvägg i vardagsrummet intill ballkongdörren som är till vänster på fotot (nej ni ser den inte men den är iallafall till vänster). Altaret till vänster är mitt och det till höger är Firfins.


Den här fina lilla tavlan hänger i mitten ovanför våra altare.

Den enda blomlådan vi har blommor i på ballkongen, det är  violer som växer i lådan, vi har odlat dem själva.

En ensam liten ynklig viol i krukan på ballkongbordet.

Här är då utgången till våran ganska stora ballkong. Jag älskar att ha en riktig ballkong!

Soffan till vänster (med en sovande Roy på), Roys säng under fönstret och TV:n till höger. Detta är alltså i vardagsrummet. Ungefär en meter till höger om TV:n så är utgången till ballkongen.

Närmare foto på fönstret i vardagsrummet. Gardinerna är mer senapsgula än oranga i verkligheten, men fotot är ju taget i motljus så att ...

Tog ett foto på en bit av min bokhylla, mest för att jag tycker om min drakkista ni ser där, jag tycker om böcker också, framförallt mina psykologiböcker. =)

Kryddhyllan ovanför spisen. Hehe...

Sovrumsfönstret (gardinerna fortsätter ner till golvet med råge). Sänglamporna ni skymtar i mörkret ska bytas ut i framtiden eftersom den ena inte fungerar längre.

Vi bor alltså i en 3:a på cirka 76 kvm, mer information vill jag inte ge ut offentligt på min blogg.

Det kommer komma fler foton från lägenheten när vi kommit iordning mera.

Theralenseg

Idag är jag Theralenseg.

Firfin har svavelshapoonerat Roy och sedan varit ute och borstat av honom lös päls. Nu har Firfin precis gått till "J"s och "L"s lägenhet för att vattna blommorna, på hemvägen ska han köpa smör och fler tomater. Det går åt tomater här eftersom jag upptäckt hur gott det är med skivade tomater på mackor.

Igår åt vi något vi tidigare inte hade ätit, nämligen rödvinssås till maccaroner. Vi köpte rödvin igår, sådan man endast har till matlagning. Vi tog 2 dl sojamjölk (Alpros såklart), ca 1/2-1 dl rödvin, lite redningsmjöl och massa kryddor som örtsalt och svartpeppar och eftersom såsen inte blev röd av vinet så hällde vi i en aning röd färg. Rödvinssås MÅSTE vara röd! =)

Buuuääääähhh ... idag är min sista lediga dag!! =(

Ikväll åker Firfin till jobbet, han ska jobba fem nätter irad och sedan är han ledig i cirka 10 dygn, han har tagit ut en veckas semester för att hinna med det som hinnas skall inom fotograferandet inför "J"s och "L"s bröllop.

Nu måste jag försöka göra någon form av nytta trots att jag är seg av Theralenet jag tog igår kväll.


(14:50)
Firfin har lagat mat, varit ute med Roy igen och borstat bort överflödig päls med en nyinköpt gummikarda, jag har dammsugit hela lägenheten och nyss har Firfin varit iväg och pantat läskflaskor.

Jag fotade Roy när han blev svavelshampoonerad idag sedan har jag fotat lite i lägenheten och ännu mer på en Roy.

Här kommer fotona på Roy när han blir svavelshampoonerad! Visst ser det ut som att det är mest synd om honom i hela världen?! Hihi... lilla Roy-pojken min.(18:30)

Här kommer fler foton på Roy efter att han torkat och blivit borstad två gånger utomhus. =)


"O" har just varit här, han har lämnat en nyckel till sin lägenhet så att vi kan mata/vattna och ge lite sällskap åt hans katter på onsdag, torsdag och fredag. Vi satt på ballkongen i ett par timmar och fikade kaffe/tea, åt jordgubbar, vindruvor och kakor och pratade om lite allt möjligt. Idag var jag pratglad igen, pratade på som sjutton tror jag, kom på när "O" hade gått att jag kanske hade pratat för mycket, jag vet inte riktigt, svårt att avgöra. Jag har iallafall haft trevligt, det var trevligt med besök. Mot slutet blev det lite väl kallt dock och vi satt inlindade i filtar, men det var kallt ändå, kallt trots att vi dessutom hade infravärmen igång.

Nyss gick Firfin iväg till bilen för att åka till jobbet så nu är jag ensam hemma med alla djuren (tre stycken). Det blir inte många vakna ensamtimmar, måste lägga mig senast om tre och en halv timmar, ska ju upp tidigt.

Hoppas vi inte ska göra något läskigt/jobbigt/obehagligt första dagen efter sommarlovet, hoppas de är snälla mot oss första dagen, att vi inte utsätts för något som kan kännas förnedrande och eller för utlämnande. Minna inte vad som stod på schemat för måndagen, minns inte hur schemat såg ut för veckan, minns bara att vi ska på heldagspromenad veckan efter. HUR ska jag orka med en heldagspromenad, jag kan promenera långt bara jag får göra det på mitt sätt, bara jag känner mig trygg, avslappnad och har min kamera med mig och kan stanna upp femtielva gånger på vägen för att fota än det ena och än det andra.

Jag har tagit enstaka foton från min och Firfins lägenhet som jag ska redigera och lägga upp på bloggen, mest för att visa vänner och bekanta lite om hur vi bor numer. Vet inte om jag lägger ut fotona i detta blogginlägg eller i morgondagens eller om jag ska lägga dem i ett eget inlägg efter detta inlägg kanske? I vilket fall så är ni nyfikna så får ni väl gå in då och då och kolla om jag lagt upp dem, jag tänker inte vara på någon och tjata om det, endera finns intresset eller så finns det inte, så resonerar jag.

Undra vad det är för väder imorgon, vet ju inte vad jag ska ha på mig för kläder men det blir nog klänning eller kjol iallafall.


(21:00)
Lagt ut foton på bloggen från våran lägenhet. =)

Schemamiss ... Firfin var inskriven på jobb inatt men det visade sig att han inte skulle jobba i natt så han kommer hem om ett par timmar.

Nu måste jag förbereda mig inför natten och morgondagen, ska ju tydligen lägga mig senast 22 enligt mig själv. =P Hoppas verkligen att jag kommer kunna somna och sova bra inatt och vara hyffsat utvilad imorgonbitti!


Varit på stan

Idag är det kors i taket två gånger ... För det första åkta jag frivilligt buss ner på stan och för det andra köpte jag ingenting mer än en kopp tea på stan. På stan mötte jag upp min "lillasyster" för att vara smakråd när hon skulle välja ut en present till sin syster, hon hittade en present som vi båda tyckte var väldigt fin och jag hoppas hennes syster tyckte detsamma. =) Efter presentinköpet tog vi en fika på ett café intill centralstation, där var lagom lugnt, väldigt få människor. Vi pratade om allt möjligt, som vanligt när vi träffar varann, vilket inte händer så ofta tyvärr. Jag har haft trevligt helt enkelt och allt har gått bra med bussresor in och hem, trots att jag fick stå på hemvägen.

Har inte gjort något speciellt sedan jag kom hem, bara tagit det lugnt och suttit vid datorn och kollat runt lite. Kom att tänka på att det är min sista lediga dag imorgon, på måndag börjar kursen igen, då ska jag upp 7 på morgonen och ta bussen 8:20.

Idag är det tänkt att jag och Firfin ska gå och handla mat och sånnt, känner inte alls för det men jag måste väl.

29/7 har jag tid hos en psykiatriker för att få utskrivet ett läkarutlåtande.


(19:25)
Och har vi varit och handlat än då, nääää. =P

Jag idag(21:50)
Vi kom iväg och handlade till slut.

En kombination av trötthet och stress/rädsla över att börja på Iris Hadar igen ledde till aggression, smällde igen köksdörren och slängde iväg ugnsgallret på golvet och efter att ha hällt vatten och maccaroner i en kastrull på spisen så bröt jag ihop och grät sittandes på sängen. Firfin kom och tröstade mig och fixade Theralen åt mig som jag drack upp. Efter detta så fortsatte vi laga färdigt maten tillsammans och har nyss ätit.

Foton

Idag har jag och Firfin en slappardag fram till klockan 19 då vi har tvättid. Vi har nyss tittat på filmen "Underworld 3". Vi skulle sett "Död snö" men det var något fel på den nerbrända versionen. "Underworld 3" var minst lika bra som 1:an och 2:an.

Trailer ("Underworld 3")
http://www.youtube.com/watch?v=qvs3BY5hGJQ

Trailer ("Död snö")
http://www.youtube.com/watch?v=XIx4pbOfOFg&feature=PlayList&p=72FC986E22F42AE4&playnext=1&playnext_from=PL&index=11

Jag har börjat redigera fotona från igår och här kommer de få som blev kvar från de foton jag tog på den plats i Norrtälje där vi alltså inte kommer ha våran bröllopsmiddag.Jag återkommer med foton jag tog omkring, på och i slottsruinen.


(17:45)
Nu kommer några av fotona jag utlovade. =)Utflykt

Idag drog vi iväg till en plats i Norrtälje där vi eventuellt hade tänkt ha våran bröllopsmiddag nästa år men av olika anledningar så valde vi bort platsen även om den var fint belägen vid en sjö. Nu har vi egentligen bara ett annat alternativ men vi får se om flera dyker upp, den plats vi har kvar på listan måste vi kolla upp, det är en liten detalj som måste finnas som vi inte har tänkt på om den finns där.

På vägen hem från Norrtälje så besökte vi en väldigt schysst slottsruin, den var verkligen sevärd, intressant och spännande. Mörby slottsruin var det vi besökte och utforskade, kan verkligen rekommendera ett besök där till dom som gillar ruiner. Jag ÄLSKAR ruiner och förfallna hus. =D

Jag fotade en hel del både på platsen i Norrtälje och i och utifrån slottsruinen, tog nog sammanlagt över 300 foton. Jag återkommer med foton här när jag gått igenom alla och redigerat de foton jag ska behålla, det kan ta någon dag eller flera dagar beroende på hur länge jag orkar sitta och redigera i sträck.

Jag har haft en bra dag faktiskt, var skönt att komma ut på en trevlig, intressant, givande utflykt, få se lite annat, miljöombyte och dessutom få möjligheten att fota massor. Vi blev dock väldigt attackerade av myggor, flugor och bromsar vid besöket till slottsruinerna, tror jag blev biten av en jävla broms. Väl hemma så gjorde vi toast och åt ute på ballkongen och pratade en del, mest jag kanske. Det är konstigt med mig, endera pratar jag nästan inte alls eller så pratar jag massor.

Nu ska vi knata över till "J" och "L"s lägenhet och vattna deras blommor och leta fram något papper vi ska ta med oss till dem den 8/8.

Återkommer troligen senare.


(20:25)
Jag bara MÅSTE se filmen "Låt den rätte komma in". Jag har boken men har inte läst den men jag har sett trailern för filmen och då insåg jag att jag bara måste se den filmen. =)

Trailern

http://www.youtube.com/watch?v=lJuxX3uuW1g

Vi har iallafall varit och vattnat blommor nu men vi kunde inte få tag i "J" när vi var där så något papper fick vi inte med oss hem men det gör inget eftersom blommorna ska vattnas flera dagar.

Idag ska Roy shampooneras med svavelshampoo igen, det blir min uppgift idag så shampoonerar Firfin honom på lördag.

Imorgon har vi tvättid klockan 19, det var bra att vi kunde få en tvättid så snart så vi blir av med tvätten, dessutom ligger alla mina favvobyxor i tvätten, eller ja de byxor som är bekvämast och som jag kan ha utan bälte. Jag har blivit så bekväm. Jag har ett par till byxor som var favvoritbyxor också men numer är de så pass stora på mig att jag måste ha bälte på dem för att de ska sitta kvar på mig. Skulle behöva köpa fler byxor egentligen men det är så dyrt och jag har svårt att hitta bekväma byxor som är tillräckligt långa, har ju rätt så långa ben vilket inte alltid är en fördel kan jag säga, borde såga av sisådär 5cm, hehe.

Känner mig lite trött och sliten efter dagens äventyr men jag är inte sovtrött, jag är sällan sovtrött sålänge jag har Concerta kvar i kroppen. Concertan jag äter håller sig kvar i kroppen i cirka 12 timmar. Minns inte när jag tog min Concerta imorse men jag tog min ordinerade dos 36*2mg. Concertan betyder mycket för mig, fick vänta LÄNGE innan jag fick den och var så glad när jag äntligen fick börja med den och den gör nytta, den gör mycket nytta för mig, den får mig att fungera bättre på olika sätt i vardagen, t ex kommer jag lättare igång med morgonbestyren så fort Concertan har börjat verka, jag har lite lättare att koncentrera mig och enligt ett test så har jag fått snabbare reaktionsförmåga och inte att förglömma att den har hjälpt mig att gå ner 14kg. Folk får tycka vad de vill om pillerätande men dessa piller behöver verkligen jag och jag tycker det är så trist att jag inte fick den redan som barn för då hade mina betyg kunnat se bättre ut, jag hade alltså troligen klarat mig bättre i skolan och jag hade kanske haft alla poäng som krävs för att vara behörig till universitetet och sluppit traggla jävla historia A nu. Jag hade kunnat ägna mig åt roliga, intressanta kurser nu istället för att brottas med den här svåra distanskursen i historia A som jag nätt och jämt klarar av. Ska tillägga att jag innan uppdrag 1 inte hade gjort ett prov sedan -99, dessutom är proven upplagda som på universitetet och jag är helt obekant med den sortens prov. =P
(23:25)
Humöret har dalat, är inte direkt nöjd med tillvaron, tänker på dåliga saker och är irriterad, trött och ångestladdad.

Det regnar ute och det är inte alls uppmuntrande. =(

Ska väl göra mig redo för att sova nu tänkte jag.


Döda tid

Vad gör man för att få tiden att gå? Sitter här och är uttråkad och vill bara att tiden ska gå, att klockan ska bli den tid då Firfin vaknar och går upp. Som vanligt finns ju alla borden men som vanligt orkar jag inte och är inte motiverad till att göra några borden. Faktiskt har jag gjort många borden och måsten i sommar och saknar att få ägna tid åt att göra roliga saker min skull, för att jag ska må bättre, för att jag ska känna mig mer tillfreds med tillvaron. Jag saknar äventyr, utflykter som t ex fotopromenader med Firfin, museumbesök, miljöombyten.

Här om dagen kom jag på att jag inte har badat (ute) en endaste gång i sommar, att bada är väl inte så viktigt i mitt liv men det hade varit bra att besöka en ödlig badplats för att ge Roy lite simträning, att simma är ett utmärkt sätt att träna upp musklerna runt höfterna utan att han blir belastad. Jag får väl hoppas att tillfälle ges innan sommaren är slut.

Jag kommer troligen få beviljat 2-3 veckors förlängning av min kurs i historia A, så ja jag kommer ge det en till chans att försöka klara av den på något mirakulöst sätt.

Idag skiner solen, iallafall änsålänge. =)

Idag ska Roy shampooneras med svavelshampoo igen.

Oj, om en timme har jag telefontid med min läkare på reumatologen, då får jag veta svaren på blodproverna. Skulle gissa att det ser ut som vanligt, ingen förändring åt något håll.

Idag borde jag och Firfin gå till Gränby centrum och handla lite saker samt att vi måste boka tvättid. Tvättkorgen är full så jag hoppas vi får tvättid inom de närmsta dagarna, innan veckan är slut.

Har bara tagit 36mg Concerta idag, ska egentligen ta 36*2mg/dag.

URK!! Det är inte många veckor kvar tills jag fyller 30 år!! Jag vill INTE fylla 30 år!!


(14:00)
Har nyss haft det där läkarsamtalet, proverna såg ok ut, inget konstigt, ingen förändring. Kommer bli kallad om ett år igen för blodprov och läkartid.


(21:20)
Har ätit speltburgare och var lite tillfreds ett tag men sedan var jag så sugen på något igen och jag insåg att det skulle inte spela någon roll vad jag åt sålänge det inte var någon form av bakverk som t ex vegankladdkaka, så nyss gav jag upp och bakade en vegankladdkaka som nu står i ugnen.

Receptet finns på denna sida; http://dagensvegan.blogspot.com/2006/02/kladdkaka.html

Själv dubblerar jag alltid ingredienserna och häller upp i en ganska stor ugnsform och har den på 200 grader i 30 minuter. =)

Mmm... ÄLSKAR vegankladdkaka!! Snart snart får jag groffa vegankladdkaka!! =9

Åka buss

Idag ska jag träffa min kontaktperson i stan. Jag ska lyckas ta bussen, åka buss med massa läskiga människor in till stan alldeles själv. Det ska väl gå, jag menar vanligtvis åker jag buss till stan varje vardag och sedan hem igen, så bevisligen går det ju, jag kommer fram dit jag ska, men det är påfrestande, jobbigt. Är väl lika bra jag får öva idag eftersom jag börjar kursen igen kommande vecka. Vi har haft fyra veckors sommarledighet. På måndag börjar vi igen 8:45 som vanligt, fast jag gick inte på måndagar i några veckor fram till sommaruppehållet och jag funderar på att fortsätta med det och då börjar ju jag isåfall på tisdag.

Nu måste jag stressa, måste hinna plocka ihop mig och allt innan jag ska ta bussen till stan! Hoppas det inte är massa jobbiga idioter på bussen och hoppas det inte är många som ska åka samma buss och hoppas ingen tar min sittplats.

Undra om jag ska ta med mig kameran till stan, äsch jag hoppar nog över det, fast varför inte, tänk om jag vill fota något, ja ja vi får se vad jag beslutar mig för i sista stund. Det är opraktiskt med fotoväskan för jag får bara plats med det absolut nödvändigaste som kameran, extra objektiv, plånbok, nycklar, liten hårborste, läppsyl och sånnt.

Nej nu måste jag slita mig från datorn och sätta fart.


Jag idag.


(15:40)
Bussresan till stan gick ju rätt bra trots att min sittplats inte var ledig, men jag fick iallafall sitta själv fast jag satt på ett dubbelsäte.

På stan mötte jag upp min kontaktperson utanför åhlens, vi gick in på ett par klädbutiker och shoppade kläder, på första affären köpte jag två saker till fotorekvisitan och en kjol till mig själv, på andra affären köpte jag bland annat två sånna där jättekorta, långärmade koftor utan knäppning i fram. Allt var väldigt billigt utom den ena av de två korta koftorna. Fasen att jag inte kommer på vad den sortens koftor heter, visst heter det något som börjar på c eller är jag helt ute och cyklar? Skitsamma vad de heter men om någon som läser här vet vad jag menar och vad de heter så får den gärna skriva det i en kommentar här nedan. Efter shoppingen tog vi varsin kopp kaffe på ett lugnt café nere vid ån, minns inte vad caféet heter, kanske Åcaféet eller något sånnt. Kan rekommendera det caféet till dom som föredrar mysiga, lugna caféer. Vi satt iallafall och pratade om ditt och datt innan vi gick till stora torget där jag hämtade ut pengar för att fylla på mitt busskort på Upplysningen med, nu har jag pengar på busskortet och kan åka så mycket jag vill i en månad. Efter Upplysningen tog jag bussen hem och då var min sittplats ledig och det var inte så många människor på bussen tack och lov, så ja bussresan hem gick ju också bra. =) Har faktiskt varit ovanligt avslappnad idag fast jag befunnit mig i stan bland folk, visst lite stressad blev jag när vi gick mitt i smeten på gågatan men det var överkomligt. Bra dag idag helt enkelt, iallafall har dagen varit bra hittils, det enda jag stört mig på är kjolen jag har på mig, har inte haft den på mig på evigheter och idag kom jag på varför, den sitter inte riktigt som jag vill att en kjol ska sitta. Ska nog tvätta kjolen och lägga den i påsen med kläder/smycken/dukar som ska till Myrorna eller dylig insamling.

På stan idag mötte jag en gammal vän jag inte längre umgås med, alltså kände inte att det var läge och stanna och byta några ord, så vi hejjade bara på varandra och gick vidare åt varsitt håll, var iallafall lite kul att springa på honom efter alla år. Han verkar ha fullt upp numer och han verkar må mycket bättre än på den tiden vi umgicks. =)

Jag tog inte med mig kameran till stan idag förresten, det började nämligen spöregna strax efter att jag skrivit klart vid lunchtid idag, det hade tack och lov slutat regna när jag gick till bussen.

Skulle egentligen behöva toppa håret och så men jag har faktiskt inte råd med det i nuläget så jag får väl stå ut med håret som det är.

Nu ska jag googla lite och så. Återkommer säkert senare.


(20:45)
Jag har hittat ORDET jag letade efter! BOLERO heter de där kortkorta koftorna jag pratade om, det var boleros jag köpte två stycken av idag. =) Nej jag vet, ordet började inte ens på C!

Har pysslat med lite av varje och nu har jag inget speciellt på gång. Borde äta något men inte sugen på salladen jag har kvar, kall sallad känns inte rätt nu när det är kallt och jag känner mig frusen. Vi har rotfruktsgryta kvar men jag är ju inte sugen på rotfruktsgryta, jag är sugen på speltburgare (veganska versionen av hamburgare) och vegansk kladdkaka eller toast. Jaaa jag ska minsann göra toast!! =) MUMS ska det bli med varma toast!!

SAKNAR FIRFIN MASSOR!!! =(

Ensamheten har börjat smyga sig på mig och känslan av att vara övergiven, inte så kul.

Sallad

Regnet har öst ner men nu skiner solen och jag hoppas det håller i sig.

Har precis slängt ihop en stor sallad innehållande blandsallad, grön paprika, tomat, silverlök och matvete och örtolja. Den blev helt ok tycker jag faktiskt, har precis ätit en liten portion till frukost.

Idag ska jag tona håret, det ska bli granatfärgat.

Skrev lite galet i förra blogginlägget, skrev att Firfin sover hemma måndag och tisdag men jag menade att han sover på Lidingö, inte hemma alltså.

Någon gång efter 12 har jag boendestöd. Det blir ingen lunch på 4H gården, det är inte så pass bra väder.

Har fortfarande inte ätit min Concerta!! Inte bra det. FY PÅ MIG!


(16:25)
Idag har jag gjort lite nytta utöver salladen jag slängde ihop i förmiddags. Jag har plockat ur och i diskmaskinen, torkat av diskbänken, rensat avlopp i badrummet och ringt VASAKRONAN och felanmält avloppet.

Rörmokarn har redan varit här och fixat avloppet så nu fungerar det igen. Idag fick jag lära mig att för att rengöra avloppet så måste man flytta hela badkaret, bökigt värre!! =P

Ikväll ska jag färga (eller tona för att vara mer korrekt) håret och nu kan jag ju skölja ur det i badkaret utan att missfärga hela golvet på kuppen.

Jag är sugen på vegankladdkaka. Vore gott med kladdkaka efter de tre portioner sallad jag har ätit.(19:55)
Såhär blev resultatet av intensivtoningen.

Väntar på att "J" ska ringa eftersom han och "L" ska komma hit med en nyckel så att jag och Firfin kan vattna deras blommor medan de är norröver och förbereder inför deras bröllop.

Änsålänge mår jag hyffsat ok och det är ju bra och jag hoppas det håller i sig resten av kvällen men jag bör inte hoppas för mycket på det.

Är fortfarande sugen på kladdkaka men orkar inte baka någon kladdkaka, dessutom går jag inte direkt ner i vikt av kladdkaka.

Saknar Firfin. =(

Bakgrundsbild

Jag har lyckats lägga en bakgrundsbild här på min blogg nu, alldeles själv!! =) Jag läste mig till det. Tur att det finns folk som lägger ut hjälpsidor. Nu får jag väl vara liiite stolt över mig själv ändå?!

Har fortfarande inte löst gåtan om hur jag flyttar hela bloggen till mitten, nu är den ju plaserad till vänster. Finns ju lite kvar jag vill ändra på men jag tar en bit i taget.

Firfin kom hem idag fast det inte var planerat så från början. Han ligger såklart och sover nu. Han har fyra nätter kvar att jobba och han kommer sova hemma imorgon och på tisdag. Han kom hem idag för han tyckte det verkade som att jag behövde honom här hemma. Firfin tog morgonpromenaden med Roy. När han vaknar så ska vi åka till Gränby centrum och hämta ut Concerta till mig, den tog slut idag. Hoppas de har Concerta hemma så jag inte blir helt utan ett par dagar.

Duschade inte Roy med svavelshampoo igår, får göra det idag istället.

Det ser grått ut ute idag men det regnar inte åtminstonde, igårkväll regnade det.

Jag är trött och seg.

Just ja, grannarna som åkte iväg igår, som jag hoppades skulle vara borta länge, tror ni inte de hade kommit hem på kvällen sen då!! Som vanligt tände de grillen och satt och pratade, som tur var så var de bara 2-3 stycken igårkväll och de var inte så fasligt högljudda men stank grillrök gjorde det!!


(15:20)
Vi har varit till Gränby centrum och köpt läsk och hämtat ut två burkar Concerta till mig.

Har åter gjort en liten ändring av designen på bloggen. =) Har tittat och tittat men inte funnit något sätt att flytta bloggen till mitten, jaja den får väl som den vill då, den får vara på vänster sida, orkar inte bråka mer med den detaljen.

Firfin har dammsugit hela lägenheten så nu slipper jag tänka på det iallafall. =)Det är kvavt ute, ja inne också för den delen, det är klibbväder och när som helst kan det börja regna. Hmm... det måste ju vara fint väder imorgon när jag och boendestödet ska promenera till 4H-gården och äta våran medtagna lunch!

Jag undrar jag om jag ska hoppa av distanskursen i historia A, ligger så mycket efter nu och har ingen motivation eller koncentration att plugga. Så jävla synd bara att hoppa av kursen. =(

Svavelshampoo

Har nyss varit till Gränby centrum med min kontaktperson och handlat bland annat grönsaker. Köpte ingenting onödigt! =)

Solen skiner och det är varmt vilket gör vardagen mer lättsam. Det är inte sådär fruktansvärt hett så att man inte kan röra sig och inte vet vart man ska ta vägen.

Idag ska jag duscha Roy med svavelshampoo, det ska göras varannan, vartredje dag. Måste skriva in svavelshampooneringen på mitt hushållsschema på dörren till städskåpet. Jag har ju ett schema som hjälper mig och Firfin, framförallt mig att ha koll på vilka hushållssysslor som är gjorda och vem som gjort dem, samt att jag ser om jag tagit mina mediciner och vitaminer. Jag stryker över sysslan jag gjort med en färg och Firfin med en annan färg. Jag tar ner schemat och sätter upp ett nytt på söndagkvällar eller måndagsmornar. Det var boendestödet som fick mig att börja med veckoschema. Har haft boendestöd i över ett år nu och det är till stor nytta, de är ett bra stöd i vardagen. De hjälper mig att göra hushållssysslorna som att dammsuga, plocka ur diskmaskinen, slänga sopor, handla, vara ett stöd när jag ska ringa jobbiga samtal eller uträtta ärenden, vi tar även promenader, sitter och pratar om livet, vad som händer och sånnt. Mår jag dåligt så får jag alltid ringa dem på vardagar under kontorstid och kan de inte prata direkt så ringer de oftast upp så fort de kan. Jag har även en kontaktperson som är väldigt bra, förstående, vettig, snäll och trevlig, hon är ett stort stöd i vardagen och på helger, henne träffar jag en till två gånger i veckan samt att vi har telefonkontakt då och då.
Ja det är mina hjälpinsattser, stöd jag har från LSS. Sen har jag ju kontakt med psykiatrin sedan -97 eller -98. När jag ändå pratar om stöd i vardagen och så, då kan jag lika gärna nämna  att jag har en god vän som är ett stort stöd för mig, han brukar följa med mig på samtal med psykiatriker och han brukar vara med på nätverksmöten, han förstår mig, försöker inte övertyga mig att mina känslor inte har betydelse, han invaliderar mig inte, han tar mig på allvar, han ser mig, ser igenom mig, uppmuntrar mig, vågar lyssna, har humor och försöker inte pressa mig till saker jag inte klarar av. Det är skönt att ha en nära vän som är ett så stort stöd, en vän man kan vara sig själv med, som inte är rädd för mina känslor och tankar, man kan säga det mesta till honom utan att han ryggar tillbaka. Jag har min fästman Firfin som är ett stort stöd för mig, han hjälper mig med hundrastningar, lagar mat, går och handlar, lyssnar och jag vågar säga det mesta till honom, kan vara mig själv, säga vad jag känner och tycker och så, han kan även skjutsa mig dit jag vill om jag vill. Han behåller lugnet när jag brusar upp, får utbrott, bryter ihop och försöker lugna mig, han står ut med mig och det är inte lätt för jag är inte lätt att leva med. Jag älskar verkligen min Firfin och hoppas han kommer fortsätta stå ut med mig sålänge vi lever. =) Haha jaaa från svavelschampoo till ett långt utlägg om mina hjälp  och stödinsattser.

Jag idag.För er som inte sett mig i mina läsglasögon ... nu har ni det. Visserligen ingen bra fotokvalitet på de foton jag tar med min webcam men ändå.

Har tänkt några dagar på  designen på min blogg, jag vill ändra på den men jag kan verkligen intye sånnt där, fattar ingenting av koder och sån skit, det enda jag lyckats med är att ändra färg på vissa delar, men jag har inte vetat vad jag ändrat färg på och jag kan inga färgkoder i huvudet, jo en färg, den röda färgen jag har på bloggen den kan jag koden på. Vill också kunna designa min blogg så den blir som jag vill ha den. Firfin kanske skulle kunna designa min blogg men då måste jag kunna förklara hur jag vill att den ska se ut. =/


(16:55)
GAHHHH RASTLÖS!!!!! =P

Nu är det väldigt varmt ute, upplever det åtminstonde varmare än vid lunchtid.

Vet inte vad jag ska göra och kan inte sitta still men orkar inte ge mig iväg någonstans heller, ingen lust att cykla och bli svettig, ingen lust att åka buss med massa folk och allt vad det innebär, dessutom har jag inga pengar på busskortet. =/

Grannarna som brukar väsnas har åkt iväg och jag hoppas de åkte långt och är borta länge, helst flera dagar eller veckor. Fan för hänsynslösa människor, för det är just vad de är!

BOORING!!!!! Visst finns det massor att göra men jag orkar inte, vill inte ta mig för något av det, vill inte dammsuga, plocka ur och i diskmaskinen, torka av diskbänk och rensa i slasken, vill inte städa badrum, rensa badrumsavloppet, jag vill heller inte plugga eller jobba med uppdrag 2 i historia. Är för okoncentrerad och rastlös för att se på TV, film eller läsa i en bok eller klottra ner fotoidéer.

Den 27/7 börjar Iris Hadar igen och jag kan inte säga att jag ser fram emot det, när Iris börjar kommer pressen och tjatet om att hitta praktikplats och sånt. Jag borde skaffa hemlig identitet eller gå under jord, jag borde se till att bli dödförklarad så att jag får vara ifred, fast hur fan tjänar/får man ihop pengar då till att betala hyran och allt annat?? VARFÖR ÄR JAG INTE EKONOMISKT OBEROENDE???!!!

Bilder

Här kommer några fler bilder från besöket i tropiska växthuset och trädgården runt om.


STORA näckrosblad.


Firfin som fotar inne i tropiska växthuset.Om cirka 30 minuter åker vi till veterinären med Roy för hälsokontroll och vaccinering. Hoppas irfin hinner sova lite till efter veterinärbesöket eftersom han nu ska jobba fem nätter. För det första är det omänskligt långa nattpass och på det omänskligt många nätter irad, ja det är iallafall min åsikt. Jag har jobbat natt och jag var mer en nattmänniska på den tiden men jag tyckte det var tungt att jobba 10-11 timmars pass och väldigt tungt att jobba fyra nätter irad. Klarade av det i två år och sen gick jag pang in i väggen och har fortfarande inte tagit mig upp, eller ja jag mår väl bättre och klarar mig bättre men jag har inte kommit upp till den nivån att jag kan komma tillbaka nu, om ens min brukare lever ännu, vad vet jag. Mycket har hänt de senaste åren, jag har förändrats, jag är inte samma människa som för fyra år sedan, känns både bra, märkligt och dåligt, vissa saker har blivit bättre medan andra saker blivit sämre.


(16:00)
Det var en mycket bra veterinärmottagning den vi var till, det var trevlig personal och en mycket trevlig veterinär.
Roy blev vaccinerad och han sa inte ett pip när han blev stucken av nålen, det var ju inte den minsta nålen heller. Roy var så duktig så under hela besöket. Veterinären tog tejpprov på Roys mage för att se om det var någon svampinfektion eller några bakterier och det var det inte. Det var svårt att säga varför han flagnar och tappar päls, hon visste inte varför men vi ska behandla honom med omegafettsyror varje dag och vi ska bada honom varannan/vartredje dag med svavelhaltigt shampoo och om det inte blir bättre eller om det blir värre så ska vi komma tillbaka. Roy hade tillräckligt med tandsten för att det det skulle vara läge för en tandstenssanering, vi bokade ingen tid men vi ska boka tid för det. Vi blev ordinerade att borsta tänderna på honom varje dag, iallafall efter tandstenssaneringen. Veterinären kunde ju inte garantera att tandstenen skulle hålla sig helt borta då men det skulle minska bildningen iallafall. Efter veterinärbesöket åkte vi till apoteketet vid IKEA och COOP och köpte det där svavelshampoot, shampoot kostade 126 kr har jag för mig. Veterinärbesöket inklusive omegafettsyror kostade drygt 1100kr. Jag har 1300kr kvar av Roys veterinärpengar och de kommer gå till tandsaneringen, inte säkert de ens komma täcka upp för det , så jag får nog hämta ut och ta med mig lite mer pengar. Måste spara ihop till nya veterinärpengar till Roy.

Hemma så har Firfin städat åt råttflickorna och jag har redigerat klart fotona jag tog igår. Jag har läst igenom frågorna i uppdrag 2 och pysslat lite med det, alltså jag har inte svarat på någon fråga utan bara bifogat en bild och skrivit en kommentar till bilden. Jag kan inte svaren på frågorna tyvärr. Ångrar att jag började kursen i historia A, jo faktiskt så gör jag det.

Firfin har åkt till jobbet så nu är jag ensam hemma, troligen ensam hemma i flera dagar. Vet inte hur många och vilka dagar han kommer sova på Lidingö, kanske kommer han inte hem förrens på onsdag morgon när han jobbat klart sina fem nätter.

Jag måste ta mig till en affär och köpa grönsaker, ska göra en sallad tills på onsdag som jag ska ta med mig i en matlåda när jag och boendestödet ska luncha på 4H-gården (om det är fint väder!). Jag känner mig som ett barn när jag är på 4H-gården och kollar runt men det gör ingenting för att djur är bra för själen, för hälsan.

Funderar på att skapa ett nytt album på min hemsida och lägga ut några av fotona jag tog igår.

http://seeme.dinstudio.se/news_1.html


(19:45)
Suttit länge vid datorn nu. Jag är uttråkad, trött, less på grannarna och har flera borden att ta tag i som jag inte har någon som helst lust och motivation till.

Ska ju egentligen söka praktikplats på Botaniska men det är så stort där kom jag på igår så jag vet inte om det är rätt ställe för mig. De kommer bara tycka att jag är dum i huvudet som inte kan namnet på massa växter och vet hur de ser ut, dessutom så vet jag inte ens vad som är ogräs och vad som är blommor.

Medicinhistoriska

Jahaja Säters mentalvårsmuseum låg ju några timmars bilresa bort och det hade vi ju inte trott. Hade tänkt åka dit idag men när vi upptäckte hur långt bort det var så beslöt vi oss för att besöka Uppsala medicinhistoriska museum istället, så jag, Firfin, "J" och "L" (det blivande brudparet) åker klockan 13 till medicinhistoriska.

Igårkväll duschade jag Roy i bara vatten och han blev så glad och sprallig efter det, sprang runt i lägenheten och gjorde piruetter. =)

Idag gjorde Firfin frukost åt mig, kantarelltoast med sojachokladmjölk till. =) TACK!!

Har sovit typ 4-5 timmar inatt och Firfin har sovit typ 3 timmar bara! Vi la oss vid 1 inatt och 3:30 hade det börjat bli ljust och fåglarna började kvittra och vi hade fortfarande inte somnat.

Härifrån kommer min hund Roy; http://www.sos-animals.se/


(18:10)
När vi kom fram till medicinhistoriska så stod det på dörren att de har sommarstängt 13/7 till någongång i augusti (minns inte datumet), men vi ville inte bara åka hem och göra ingenting så vi beslöt oss för att åka till Botaniska. Vi gick in i det tropiska växthuset och kikade omkring och fotade och sen gick vi runt i trädgården utanför och kikade och fotade, tog en fika där innan vi åkte hem. Eftersom "L" hade fem klänningar att titta på här hos oss så gick vi hem till oss allihopa. "L" valde ut två av de fem klänningarna, provade dem och kunde ha dem, så nu har jag två klänningar mindre av de fem jag ville bli av med. Vet inte vem som kan tänkas vilja ha de tre som finns kvar. Kanske väljer jag att behålla en av dem tre ändå men då är det två kvar, fast som sista utväg kan jag göra hängmattor av dem till råttorna eller hitta på något annat att göra med dem, vad det skulle vara vet jag inte. I vilket fall så satt vi allihopa på ballkongen i kanske ett par timmar och drack coca-cola och åt nötter, ok alla andra åt nötter men inte jag för jag är inte så förtjust i nötter. Det blev diskussioner om lite av varje som till exempel varför vi valt att bli veganer och var man ska bo för att överleva jordens undergång, sistnämda diskussionen höll jag mig passiv i.

Studievägledaren har inte mailat så jag antar att hon fortfarande inte fått svar från antagningsenheten som hon hörde av sig till för att be om förlängs kurstid. Jag fick ju ingen information om vad som var bästa valet, om jag skulle hoppa över uppdraget eller göra det och mysslyckas med det, jag valde att inte göra det alls, vilket jag mailade studievägledaren om.
Firfin blev visst trött, inte konstigt då han bara sovit tre timmar inatt, så han ligger och vilar nu och jag får väl väcka honom om en timme om han inte gått upp självmant tills dess. Antar att Roy ligger och sover hos Firfin.

Konstigt att inte jag är helt slutkörd för jag sov ju inte så mycket heller i natt, fast å andra sidan har jag ju Concerta i kroppen som gör mig piggare, en mycket bra effekt av Concertan tycker jag. =)

Imorgon måste jag upp tidigt för att hinna duscha, hitta kläder och plocka ihop mig inför veterinärbesöket 10:45. Hoppas det är snälla människor där, hoppas veterinären är trevlig och vettig och hoppas det inte är ett knepigt väntrum med massa hundar som Roy kan skälla på., hoppas de bemöter Roy rätt så att vi kan ta av munkorgen så att veterinären kan kolla hur mycket tandsten han har. Jag hoppas att hudflagsproblemet inte är så allvarligt/kompliserat att det måste göras en hudundersökning, alltså att de måste ta prover och sånnt för en hudundersökning kostar cirka 1500kr och jag tycker det blir tillräckligt dyrt med undersökning, vaccinering och tandstensskarpning, tandstensskrapning kan kosta mellan 1200 till 2000kr beroende på hur allvarligt det är, om de måste dra någon tand och så. Det är åtminstonde tur att Firfin har bil så att vi kan köra Roy till veterinären, hade han inte haft bilen så hade jag måstat ta taxi eftersom det är knepigt att hålla på krångla med bussar med Roy, dessutom tycker jag att vissa människor tittar nedlåtande på honom för att han har munkorg och det gillar jag inte, det börjar liksom koka i mig av ilska då.


(21:20)
Detta är en av fotona jag tog inne på tropiska växthuset idag. =)

Veterinärtid

Idag ringde jag veterinären och vi har tid för vaccinering och hälsoundersökning klockan 10:45 på fredag. Hälsoundersökning kostar närmare 300kr och vaccinering kostar närmare 400kr. På fredag avgörs av hudexperten om det behövs göras en hudundersökning med prover och så och det kostar isåfall cirka 1500kr. Vi kommer åka till Uppsalas veterinärmottagning i boländerna eftersom våran ordinarie veterinärmottagning i Årsta har sommarstängt.

Idag tar vi det lugnt, duschar Roy i bara vatten, vilket vi hade tänkt göra igår.

Solen skiner änsålänge idag. =)

Firfin läste noga i vaccinationsboken och såg att det står att Roy är född i December inte i Januari, Roy har fyllt år 25/1 varje år men nu är det ändrat så att han fyller år 25/12 istället. Roy fyller alltså 8 år i December. Dessutom står det i  vaccinationsboken att Roy är en podenco och vist är han väldigt lik en podenco men om han verkligen är en podenco det vet vi egentligen inte, han är ju trots allt en föredetta gatuhund från Spanien.


Lilla Roy.


(15:50)
Tittar på videos med podencos. Här är några av dem jag sett.

http://www.youtube.com/watch?v=DK--lkxlF0g&feature=fvsr

http://www.youtube.com/watch?v=AVLK6ZaIE2E&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=PYHAv3JoDZs&feature=channel


http://www.youtube.com/watch?v=yL-4atvhy2Y
Gahhh!

Jag mailade studievägledaren nyss och skrev att jag behöver skjuta fram mina tre uppdrag två veckor för att jag ligger efter med studierna drygt två veckor men sen såg jag informationen om vad som gäller för Juli månad, ALLT är stängt! Man kan inte ändra sina studietider under Juli månad så jag måste alltså göra provet och misslyckas med det!! Varför får vi inte sommarlov i Juli då när vi ändå inte kan vända oss till studievägledaren ifall det kör ihop sig så som det nu gjort för mig? Jag skrev iallafall ett till mail till studievägledaren där jag skrev att jag sett informationen som gäller för Juli månad och att jag kommer få göra uppdraget ändå och misslyckas och att jag hoppas få göra om det senare.
Jaja nu var det avklarat, jag gjorde vad jag kunde.
(15:55)
Jag är UTTRÅKAD och rastlös.

Firfin sover efter att ha jobbat sex nätter på rad. Hoppas han vaknar snart, hoppas han har ställt klockan på ringning klockan 16. Trist att sitta och vänta flera timmar på att han ska vakna men samtidigt så behöver han ju och ska sova.

Solen håller sig borta idag och det är trist, allt blir så mycket tristare då och tröttare blir man.

Saknar min pappa. =(


(19:10)
Ringde veterinären men kliniken har semesterstängt till 10/8. Vi har hittat en annat veterinärklinik som ligger i boländerna som har öppet hela sommaren men dit kan jag inte ringa och boka tid förrens imorgon före 15.

Reumatologen

Var ju till reumatologen idag, på förmiddagen. Tog 8-bussen till akademiska. Först gick jag mot ingång 30 men så kom jag på att det kanske var på 85:an så då knatade jag upp dit, där såg jag en vitklädd som jag frågade om vart reumatologen var och hon sa ingång 30, så då knatade jag tillbaka till ingång 30 och där låg det ju.
Det var bara jag i väntrummet och jag fick komma in nästan direkt till en sjuksköterska, hon försöte ta blodprov i den arm som är bäst att ta blodprov i men det kom inget blod alls och hon ville inte sticka en gång till på samma ställe så hon hämtade en kollega som fick försöka ta blodprov i samma arm och det lyckades och de fyllde många rör. Sist fick jag lämna urinprov och jag informerade om att jag åt antibiotika för en urinvägsinfektion. Sedan knatade jag till busshåll-platsen och hann till och med åka på samma bussbiljett hem.

Snart kommer mitt boendestöd hit, vet inte riktigt vad vi ska göra men det finns säkert saker att göra.

Ska ta ner hushållsschemat nu och ta fram ett nytt att tejpa upp.


(14:45)
Jag och boendestödet tog det lugnt idag, kastade soporna, satt och pratade och sedan gick vi på en promenad till 4H gården och hälsade på kaniner, grisar och höns.

Har nyss planterat ut violerna i en lång blomlåda, de är lite spinkiga de små violerna men jag hoppas de buskar till sig lite nu när de kommit ner i blomlådan med massa jord att få näring ifrån. Borde givit dem växtnäring också men jag gör det imorgon eller övermorgon istället.

Önskar jag hade något gott hemma, jag har kakor men jag har ätit mig less på dem. Hade varit gott med chokladpudding eller en fruktpaj eller dyligt.

Imorgon kommer Firfin hem, han är ledig tills på fredag kväll. =) På onsdag eller torsdag ska vi åka till en plats på hemlig ort och kolla hur det ser ut, vi ska eventuellt ha våran bröllopsmiddag där men vi får se hur det blir med den saken.
Vi borde åka till Ikea någon dag och köpa min bokhylla jag ska ha i arbetsrummet men vi får se om det blir av, om vi orkar och så, hade ju varit schysst att få hem den där jedrans bokhyllan någon gång.

Kvar att köpa:

* En smal, hög bokhylla (Min)
* En bred, hög bokhylla (Min)
* En byro (Min)
* Hyllplan till garderob (Mina)
* En soffa (Gemensam)
* Köksbord med stolar (Gemensam)
* Ett skrivbord med bokhylla (Firfins)


Många tusenlappar blir det. =P Nej jag har inte råd med allt detta i nuläget men jag/vi får spara ihop pengar helt enkelt. Sen ska man ju tydligen leva också och det kostar ju också pengar, ALLT kostar pengar.

Urrrrg... jag har tvättid ikväll klockan 19, det hade jag ju förträngt. =P

Saknar att ha min skrivare inkopplad, vill kunna skriva ut texter och bilder ju!!

Borde ringt min studievägledare idag och skutit fram mina uppdrag ett par veckor men jag vill inte, orkar inte, vågar inte, har ingen lust. Imorgon MÅSTE jag höra av mig till studievägledaren!! Uuuuusch!!

Gahhhh... behöver massa pengar ju, behöver köpa in massa fotorekvisita och fotograferingsmaterial. Vi behöver köpa en sån här; http://www.kaffebrus.nu/bakgrundsstativset-172.html
(21:20)
Känner mig stressad, orolig, har ångest och är uttråkad. =(Söndagsshopping

Har varit på Gränby centrum och shoppat en svart långklänning, ett plagg som fotorekvisita, tranbärsdricka, bananer, sojamjölk light och Emblasalva. Hittade mer kläder jag kunnat tänka mig att köpa men jag måste tänka på ekonomin, hatar att behöva tänka på ekonomin!

Roy har problem med väderväxlingarna, han skrek till nyss för att det troligtvis smärtade till i ena höften. Stackars min lilla Roypojke! Appropå det så skulle jag behöva gå till veterinären med honom för en hälsokontroll, hans hud verkar torr, huden är full av hudflager. Det beror väl kanske på att han börjar bli lite till åren nu, han fyller 8 år i Januari. Egentligen skulle vi behöva åka till Ultuna också för att göra en ny höftledsrönken för att se om höfterna blivit sämre, men till att börja med blir det en hälsoundersökning. Skulle köpt ost idag så jag kunnat ge honom hans fodertillskott som lindrar värken i hans höfter. Han har inga värktabletter eftersom när vi rönkade honom när han var 4 år så tyckte veterinären att han var för ung för att  börja äta värktabletter, men nu är han ju äldre ... Min lilla gammelgubbe börjar bli lite skruttig.

Ikväll måste jag lägga mig tidigt så jag orkar upp i tid imorgon, troligen kommer jag åka till reumatologen själv om inte Firfin slutar tidigt och hinner hem. Kommer väl ta bussen vid 8 imorgonbitti så jag kommer i god tid och hinner hitta rätt ingång där på akademiska.


Roypojken i förra lägenheten.

Solig lördag

Hittade en länk som förklarar rätt bra hur det känns att ha Borderline.

http://www.youtube.com/watch?v=Qt9SOvILMI8


(12:50)
Firfin sover, jupp han sover hemma idag. Väntar otåligt på att klockan ska bli 16 då han har tänkt att vakna.

Jag har tråkigt och solen är opålitlig, ena stunden är den framme och andra stunden bakom moln.

Allting stannar vid tanken, jag tänkte läsa i en bok men lät bli, jag tänkte tanken att se på en film men lät bli det också.

Har lite ont i huvudet men tänker inte ta sista Iprentabletten om det inte blir värre.


(20:30)
Orolig, nervös, deppig. =(

Firfin åkte till jobbet för över en timme sedan så nu är jag ensam igen och mina dystra tankar flödar som vanligt.

Har ingenting att göra.

Vill kunna jobba, hitta ett jobb som passar mig, tjäna pengar men det tycks hopplöst alltihopa.

Om 18 månader får jag inte vara sjukskriven längre och innan dess kommer de väl minska min sjukskrivning mer och mer, en sorts utslussning. Redan när de sänker min sjukskrivning till 75% så måste jag göra något drastiskt, för jag kan inte komma tillbaka till mitt jobb, det går inte och vad ska jag göra då annat än att göra något drastiskt som att ta en överdos???!!! Min kropp får ta straffet, jag får ta straffet för att systemet är som det är!!! =(


Blåsig fredag

Natten till igår var i stort sett sömnlös, det var min urinvägsinfektion som höll mig vaken. Jag avbokade boendestödet för att jag var så trött efter den sömnlösa natten men efter att ha läst ett brev från försäkringskassan så mådde jag så dåligt att jag ångrade mig och bokade in boendestödet igen. I brevet från försäkringskassan så stod det att de måste ha ett läkarutlåtande snarast och att ärendet skulle ta upp mot tre månader, vilket skulle inneburit två månader utan pengar!

Jag ringde "H" och han erbjöd sig ringa min handläggare på försäkringskassan samt ringa och fixa en tid hos en psykiatriker. Min handläggare sa att om hon får in ett läkarutlåtande snart så hinner hon troligen fixa klart det så jag får pengar i slutet av augusti och jag fick också veta att jag får pengar i Juli, så förhoppningsvis blir det inget glapp med pengarna.
 
Enda sättet att få en snabb tid hos en psykiatriker var att gå genom avdelningschefen och han var inte på plats igår och skulle komma idag. 

Boendestödjaren  fick höra om allt detta och hon fick höra om vad som hade hållt mig vaken på natten och att jag haft urinvägsinfektionen i någon vecka, att jag försökt bota den med tranbärsdricka men att det uppenbarligen inte hade hjälpt. Boendestödjaren ringde Fålhagens vårdcentral och berättade och de ville att jag skulle komma in dagen därpå och lämna urinprov och träffa en läkare men boendestödjaren tyckte att jag inte skulle behöva få en till sömnlös natt så hon fick dem att ringa till husläkarakuten och förbereda em på att jag skulle komma dit. Egentligen kände jag att jag inte hade ork att cykla dit men boendestödjaren övertalade mig så vi cyklade dit ändå, jag fick lämna prov på engång sedan vänta, sedan prata med en sjuksköterska som satte mig på en läkartid, sen fick vi vänta en stund i ett annat väntrum tills vi träffade läkaren, vilket tog högst fem minuter. Hon skrev ut antibiotika till mig så sen cyklade jag och boendestödjaren till SVAVA och hämtade ut min antibiotika på apoteket där och sen cyklade jag hem.

Väl hemma, trött och slut så lyssnade jag av svararen och ringde upp min gode man och fick veta att jag har tid för provtagning på måndag klockan 8:45 på reumatologen samt att jag har telefonsamtal inbokat med en läkare på reumatologen den 22/7, vilket tid vet jag inte. Vill att någon följer med mig dit men boendestödet hade inte tid att följa med mig, Firfin jobbar natten till måndag och det är bara 50% chans att han kan skjutsa mig dit, min kontaktperson kan kanske följa med mig dit. Fattar inte hur jag ska orka upp och vara där så tidigt, det ger mig ångest. Måste liksom orka cykla eller ta bussen dit och jag måste kleta på Emblasalva på båda armvecken en timme i förväg så jag inte behöver känna nålsticken.

Idag fick jag veta av "H" att han hade pratat med avdelningschefen och fixat så jag fått en tid hos en psykiatriker klockan 10 den 27/7 på mottagning 1. =)

Idag är jag trött och seg och har ångest över provtagningstiden på reumatologen på måndag, dessutom känns det så onödigt för jag upplever inte att mina leder har blivit värre eller sämre för den delen. Undra vad de skulle säga om jag avbokade alltihopa och sa att jag kunde höra av mig om det blev sämre? Vill inte alls masa mig upp dit och slösa på dyrbar energi och ha massa ångest och bli stressad i onödan.

Ångest

Jag vet inte hur många dagar jag haft mer eller mindre konstant ångest men en sak är säker, DET ÄR JOBBIGT! Jag blir som handikappad, allt blir svårt att göra och jag kan inte tänka klart heller. Ikväll blir jag dessutom ensam, Firfin åker till jobbet, han ska jobba fem nätter i sträck och han kommer sova på Lidingö på torsdag och fredag. Det blir tungt att vara ensam så mycket med ångesten dessutom.

På torsdag 14:30 har jag boendestöd åtminstonde och på fredag ska jag träffa min kontaktperson I STAN klockan 13:00. Jupp jag ska på något sätt lyckas ta mig till stan på egen hand, tänkte försöka gå eller cykla till stan, har ju inga pengar på busskortet så jag hoppas det inte tänker regna.

Firfin sover fortfarande, vilket han bör göra några timmar till så att han orkar med den kommande natten.

Bröllopsplanerna kom långt igår, vi blev nästan klara till och med. Vi vet vad vi troligen kommer ha för kläder, vi har två platser vi ska kolla upp om vi kan ha bröllopsmiddagen på, vi vet vad vi ska bjuda på, vi har skrivit ner de flesta av dem vi kommer bjuda, vi har idéer om hur inbjudningskorten ska se ut, vi vet vilket datum vi ska gifta oss, vi vet vad vi ska ha för klädkod, vi vet hur vi vill ha våra ringar och vi vet ungefär vad vi ska önska oss som bröllopspresenter, vi vet vilken sorts foton vi vill ha till viss del. =)(14:55)
Fortfarande ångest och destruktiva impulser. =( Det regnar och jag är trött och har lite ont i huvudet.

Om en timme ska Firfin åka till jobbet i regnet.

Regnig tisdag

Idag regnar det från och till och lär väl göra hela dagen. =P Svensk sommar ... Jag känner mig inte direkt motiverad att åka till IKEA för att köpa bokhyllan till min del i arbetsrummet, dessutom ska vi hitta en dammsugare är det väl tänkt.

Idag hade vi tänkt dammsuga och lägga stora mattan på plats men mattan som hänger på balkongen är ju nu blöt igen av regnet och går därmed inte att lägga på plats.

Är trött och seg idag IGEN.

Ligger grymt jävla mycket efter med pluggandet nu!! =P Urk, nästa uppdrag är ju 16/7 om jag minns rätt, kommer ju gå åt helvete.(15:45)
Vi har köpt en dammsugare äntligen!! Den kostade 999kr. Vi köpte doftkulor också. =) Någon bokhylla på IKEA blev det inte idag, kände att jag inte skulle orka med det, därimot så var vi till Willys och köpte mat, ett fotoalbum till mig och en bok (samma författare som till boken "Låt den rätte komma in") till Firfin.

Har suttit och försökt smida bröllopsplaner, vi har bestämt månad och datum iallafall. =) Vi minns inte om det kostade runt 1500kr per ring eller för båda ringarna att gravera dem och sätta på rubiner på dem. Hmm... det kommer ju kosta några tusenlappar när vi ska gifta oss, bäst man börjar spara snart då. Det blir ett borgligt bröllop, väldigt enkelt och kort men sen blir det istället en bröllopsfest/middag och det är mer den och var vi ska ha den, vad vi ska bjuda på som måste planeras. Jag vill inte ha någon vigselcermoni med massa människor som ska glo på oss utan det blir bara en vigselcermoni med ett par vittnen eller så. Sen är det ju fotograferingen som ska planeras, vad vill vi ha för sorts foton, i vilka miljöer. Jag vill bland annat ha gothtema och wicca/pagan-tema på fotona. Också något som kommer kosta en del.
Kläder är också något att tänka på, vad ska vi ha på oss egentligen, jag tänker INTE ha vit klänning, det är för traditionellt och jag passar inte i kritvitt.(16:40)
Och sen måste vi tänka ut vilka som ska bjudas in, jag vill inte ha hysteriskt många gäster, runt 20 blir väl lagom, eller vad säger du Firfin?

Appropå bröllop så trodde jag avin skulle komma senast idag så vi kunde hämta kläderna vi ska ha på det blivande bröllopsparets bröllop 8/8. Min kusin ska förresten vara hundvakt och hon får nog komma på kvällen den 7/8 och stanna till 9/8 då hon kan åka när hon vill. Hoppas kusin kan det? Vi måste åka runt 7,8 på morgonen och kommer ju hem sent.

Gymnastikboll

Idag köpte jag en gul, 75 cm hög gymnastikboll och en pump att pumpa upp bollen med. =) Bollen är pumpad och klar och jag har testat den lite. Meningen med bollen är att jag ska träna mage och rygg.

Jag har donat lite med min hemsida http://www.seeme.dinstudio.se.

För övrigt är jag trött och seg idag.

Klockan 19 har vi tvättid. =P

Såg igår när jag vägde mig hos en vän jag och Firfin var hos igår att jag gått ner två kg.=) Har ett kg kvar till mitt första uppsatta mål (65kg)och fyra kg kvar till mitt andra mål (62 kg) jag nyligen satte upp.


Seeme

Jag har redigerat klart alla foton som blev kvar av de 420 foton jag tog i Sigtuna igår och har nu lagt upp många av dem i "Mina foton" på min hemsida http://seeme.dinstudio.se. Har funderingar på att döpa om "Mina foton" till "Fotat i Sigtuna" eftersom jag har så många bilder där nu och alla är tagna i Sigtuna.

Om tio minuter ska jag och Firfin gå hem till en vän och fika och klappa på hans två katter som vi ska vara kattvakt åt i tre dagar i slutet av månaden.

Idag skulle vi gått till Gränby centrum och köpa gymnastikboll till mig men det blev inte av, det var segt imorse och jag har varit trött hela dagen och dessutom haft ångest.

Lördag

Klockan 4 imorse åkte jag, Firfin och en kompis till Sigtuna och fotade fåglar! =) Det var mysigt och kul. Jag tog 420 foton!! Självklart sorterar jag bort minst hälften av dem och slänger. Har redan slängt runt 100 foton och redigerat jag vet inte hur många foton men det är mycket jobb kvar. Här kommer ett av fotona jag tog idag (lägger inte ut mina bästa på bloggen, för då kan de bli tjuvade).För övrigt har vi bara tagit det lugnt idag, ganska skönt eftersom vi var trötta efter den tidiga resan till Sigtuna.

Jag har hunnit haft ett litet agressionsutbrott idag, på förmiddagen, jag var så trött och klarade inte av några motgångar så jag smällde igen skafferidörren, jag smällde igen badrumsdörren så hårt att duschdraperistången ramlade ner, vilket förargade mig och ledde till att jag åter smällde igen samma dörr lika hårt.

Jag är trött och lättretlig men försöker att bara ta det lugnt och såsa runt här hemma, fippla med fotona stundvis och prata med Firfin.


(23:50)
Hade varit uttråkad ett tag och blev mer och mer frustrerad av tristressen att jag till slut slängde ett glas i diskhon men glaset höll och Firfin dök upp och undrade vad det var frågan om och jag sa att jag var uttråkad, att jag ville vara kreativ men inte kom på några idéer. Firfin hjälpte mig att få igång kreativiteten så vi diskuterade idéer och jag skrev ner mina idéer i mitt block med fotoidéer, nu finns också en grund att spinna vidare på. Efter denna idéstund så tog jag mig ett varmt, avslappnande bad och nu ska vi sova är det tänkt.

Fredag

Morgonen blev seg och utdragen idag.Hade ångest igårkväll, minns inte när på kvällen ångesten kom, ganska sent tror jag. Ångesten gjorde det svårt att somna, att överhuvudtaget lägga sig, la mig efter 00:30 någongång.

Vi har stopp i avsloppet till badkaret upptäckte jag när jag hade badat och tömde ut vattnet och det blev en liten översvämning, fast det blev värre av att jag spolade vatten samtidigt som jag tömde ut vatten, för det blev inte lika mycket översvämning när Firfin badade direkt efter mig. Dags att införskaffa propplösare, fast hmm... jag tror vi har det hemma.

Jag har för övrigt dragit på mig en infektion verkar det som, men den ska tranbärsdrickan råda bot på. Firfin köpte tranbärsdricka på vägen hem imorse.

Urk, har faktiskt ångest nu med. =(

Torsdag

Har pratat med en kompis som gått med på att vara modell för ett konstfoto Firfin har kommit på, idén har funnits minst ett par år, men har nu kommit upp till ytan igen och ja nu har jag fixat en modell åt honom till och med, väldigt snällt och trevligt att min kompis ville ställa upp. =)

Har nyss varit och lämnat ifrån mig tvättstugekolven och tvättstugenyckeln eftersom vi fått nytt låssystem och bokningssystem. Hädanefter kommer ytterdörren vara låst dygnet runt och snart kan man inte gå in med nyckel utan bara med den nya lilla manicken. Man slipper dörrförsäljare och reklam men hur fasen ska brevbäraren kunna dela ut posten då???!! Vi som dessutom väntar viktig post nu.

Vid 14, 14:30 kommer boendestödet, vi ska gå till Gränby centrum och uträtta ett par ärenden. Jag kommer väl smälta bort på vägen, det är ju SÅ varmt ute. Visst det är trevligt att det är sommar och sol men man bokstavligen nästan smälter. Inte klaga på sommaren, det är härligt att det är så fint väder och sommar, men liiite svalare hade varit skönt men detta väder är dock ett perfekt badväder. Bada ja, jag har inte badat än i år och det måste ju bli av, inte för min skull utan för Roys skull, han måste få simträna, träna upp sina muskler kring höfterna. Roy har ju höftledsfel och artros på ena höften.

Myggen förresten, igår kom myggen hit, hade inte sett en mygga fram till igårkväll men då var det också MÅNGA myggor, överallt var dom utom på vår balkong. Jag och min kontaktperson gick kvällspromenaden med Roy och jag flaxade, sprang omkring och spattade, så till slut tog min kontaktperson Roy så jag kunde koncentrera mig på att fäkta bort myggor och så. Jag HATAR myggor!!
(16:20)
Jag och boendestödet satt på min balkong ett tag och pratade innan vi gick i hettan till Gränby och uträttade mina ärenden, fick tag på det jag skulle ha till bra pris. =)

Saknar Firfin och jag vill till Sigtuna och fota men jag får ha tålamod med  resan till Sigtuna och vänta tills på lördag tidig morgon, Firfin kommer hem imorgon förmiddag och är då ledig tills på onsdag, då jobbar han fem nätter, sedan ledig 5 nätter. Dessa dagar han är ledig nu närmast är vi fullbokade med fotosessioner, besök hos en vän, köp av bokhylla och dammsugare och vi har tvättstugan en kväll. Nästa ledighet Firfin har då tycker jag att han och jag endera ska dra till Birka eller till Säters mentalvårdsmuseum eller både och. Hoppas Säters mentalvårdsmuseum har öppet sommartid! Bör nog kolla upp det på något vis, ska kolla på deras hemsida till att börja med. Hmm... vi skulle nog försöka ta och hinna med att simma med Roy också på något enskilt ställe där det går att bada, helst utan att bli uppäten av alla äckliga myggor.

Vilken otrolig tur jag hade som hittade min Firfin!! Älskar honom och han betyder väldigt mycket för mig. Min Firfin är lugn, tålmodig, hjälpsam, rolig, kreativ och duktig på mycket. =) Han borde ha en medalj som står ut med mig för jag är inte lätt att leva med, mår ofta dåligt, är envis, ser i svart och vitt, har kort stubin, får utbrott ibland, skadar mig ibland, har kroppskomplex, ofta orkeslös, blir lätt uttråkad, ofta rastlös etc. Tur att jag är hyffsat snäll, generös och ehhh... ja jag vet inte om jag har fler goda egenskaper som är till nytta för honom, omtänksam, kommer med goda råd ibland? Jag undrar ibland hur han står ut med mig och vad som håller honom kvar hos mig, varför han älskar ett skrutt som mig men jag är tacksam för att han gör det och för allt han hjälper mig med som jag själv har svårt för att uträtta. Firfin hjälper mig med hundrastning, matlagning och ärenden till affärer.


(17:10)
Har äntligen pratat med Firfin i telefon, det har jag längtat efter sedan imorse. =) Berättade för honom om att min kompis ville ställa upp som modell för en av hans konstfotoidéer och hur mycket jag hade berättat om idén och förslag på hur han kan belöna henne för att hon ställer upp.

Jahaja vad ska jag pyssla med nu tro, går inte att göra så mycket i värmen som råder och kvällarna lär ju bli jobbiga med mygg nu och framöver en tid, kan inte myggfanskapen flyga ut till havet eller till Kiruna eller dränka sig i närmsta vattendrag?! =P Hmmmfff ... skulle ju köpt myggmedel på Gränby idag, det hade jag helt glömt bort, hur kunde jag glömma bort en så viktig sak?

Myggfanskapen kommer troligen från Läby, det var översvämmning där, låt säga att det skulle fötts 200 myggor men istället föddes 2000 myggor och de myggorna har nu flygit eller åkt med vinden och spridit sig och finns nu till och med i innerstan där det normalt sett inte finns myggor.

Onsdag

Vaknar 1-3 gånger varje natt och det är irriterande och gör mig trött, dessutom har jag alltid svårt att somna på kvällen, att det är varmt gör det inte lättare att somna. Nuförtiden är jag konstigt nog alltid hungrig när jag vaknar på natten och måste äta något. Åt färdiglagad mat som jag värmde i micron klockan 5 imorse!

Undra vad jag ska göra hela dagen fram till 18:30? Jag ska duscha och tvätta håret på förmiddagen men sen har jag ingenting att göra i stort sett.

Har ångest, kanske lite förknippat med min sömnbrist men troligen också förknippat med mina kroppskomplex.

Nu kommer Firfin hem, fast han ska sova till 16 och sedan åker han 16:30 igen.


(11:00)
Nybadad.=)

Kom att tänka på mina studier i historia, jag ligger mycket efter nu, har inte pluggat på flera dagar. Var är självdiciplinen?
Funderar på att ge upp, funderar på att avsluta kursen. Kursen känns för övermäktig för mig. =( Jag som trodde att jag skulle klara av den, jag som pluggade så intensivt inför uppdrag ett och blev då bara godkänd när både jag och Firfin trodde jag skulle bli väl godkänd. Jag strävade efter att bli godkänd men gjorde ändå mitt bästa och det kändes som jag hade gjort bra ifrån mig. Det känns som man måste vara intresserad av historia, ha förkunskaper och så för att klara av kursen i historia A. Det gäller inte bara att lära sig histoien utan man ska kunna jämföra och analysera också som någon jävla professor! Jag är INTE professor i historia eller i något annat ämne heller för den delen. Jag som tänkte att det var så bra att jag skulle få historia A 100 p till mina betyg, att äntligen få ett giltigt slutbetyg och bli behörig till universitetet men tydligen kommer jag väl inte bli det, kommer nog aldrig bli det. Detta har skrämt mig från studier till den grad att jag inte vågar söka någon annan kurs heller. Jag som ville studera massa saker jag är intresserad av som "medicinsk grundkurs" och "hjärna  och beteende". För övrigt trodde jag att om jag pluggade så var det min arbetsrehablitering på Iris Hadar men min mentor sa att studier inte uteslöt praktik, att jag ändå måste försöka få en praktikplats där jag kan vara en dag i veckan. Ja appropå praktikplats så har jag fortfarande inte ringt Botaniska.

Samtal att ringa;

* Ringa Clinic visage och boka in en tid för konsultation.
* Ringa Botaniska och fråga om de tar imot praktikanter och om jag då får vara där en dag i veckan.

Angående Clinic visage så tänkte jag genomgå två behandlingar där, en Phytic Peel behandling och en Bailine behandling.

Phytic Peel kostar 695kr och en Bailine behandling kostar 600kr. Jag vet inte vilken jag ska börja med, tror jag börjar med den sistnämnda. Jag vet att det sammanlagt blir lite kostsamt men jag tror det kan vara värt det faktiskt, om det blir bra resultat så kommer jag må bättre psykiskt, ha lite mindre kroppskomplex. Det fanns en metod som var effektivare än Bailine men den innebär injektioner med någon fettcellsnedbrytande vätska och då kände jag att nej jag har ingen lust att bli stucken av någon nål, det gör ju ont, så jag testar Bailine istället och hoppas på det bästa liksom. I värsta fall får jag väl ta behandlingen med injektion och smörja in behandlingsområdet med Emblasalva en timme innan.(14:40)
Jag är uttråkad!!!=( Dricker Dr Pepper i värmen och något mer gör jag inte, ok jo jag kollar av diverse communitys jag är medlem på men det händer ingenting så det finns inget att göra. Jag orkar inte plugga och jag orkar inte sopa golven eller något annat nyttigt.


(17:40)
Nu är det cirka 50 minuter kvar tills min kontaktperson kommer hit. Ska bli trevligt med sällskap. =) Tills dess får jag väl fortsätta vara rastlös, uttråkad och spendera tiden så gott det går.

Solen tycks ha gått bakom moln.

Undra när kläderna kommer som vi ska ha när vi ska på bröllopet? Undra hur längesedan det var vi beställde dem? Kläderna MÅSTE komma denna månad för annars blir det ju stressigt.

Måste röra på mig nu, kan inte sitta still längre.=P

RSS 2.0