Ingen energi

Idag är jag SÅ trött och seg, orkar ingenting. Är inte på något vidare humör och vill bara vara hemma, trots att solen skiner.

Dålig sömn

Igår var jag ensam hemma hela dagen och tog det lugnt, pysslade lite med scrapbooking och vilade. Mådde väl inte så bra, men mådde inte lika dåligt som i söndags, då jag satt och grät på kvällen.

Har sovit dåligt inatt, vaknade vid 2, sen vid 4:30 och var uppe till kanske 6 innan jag la mig igen, vaknade två till tre gånger till innan jag gick upp strax före 8.

Strax före 9 ringde Firfin och sa att han skulle bli försenad hem. Han kom hem strax före 10. Skönt att ha honom hemma.

Klockan 13 har jag boendestöd, vi ska gå och fylla på mitt busskort och kanske köpa ett par grejer på Ica.

Det är nu bara 22 dagar kvar tills jag ska börja arbetsträna, innan dess ska jag göra ett studiebesök på arbetsplatsen. Jag är livrädd!!

Fredagen den 7/5 blir min sista dag på Iris Hadar.

Ledsen

Ikväll har jag ångest och är ledsen. För att eventuellt mildra ångesten, om så bara för en stund, så kommer min kontaktperson hit och följer med mig på en hundpromenad med Roy.

(20:20)
Vi var på en 30-40 minuters lång promenad och det gjorde mig gott. Har nu badat och ska väl lägga mig om 30-60 minuter. Jag hoppas jag inte hinner börja grubbla mig ledsen innan jag ska sova.

Imorgon har jag avslutningssamtal med min mentor på Iris Hadar.

Inte orkat

Jag har inte orkat blogga på flera dagar nu och har i denna stund inte tid att blogga egentligen, så jag kör en kort version.

Veckan innan denna var jag ledig på grund av min utbrändhet. Nu i måndags hade jag ett kort samtal med ,min mentor på Iris Hadar och förklarade att jag fortfarande var utbränd, att jag har fullt upp med annat och att jag endera måste vara mer ledig eller sluta helt på Iris Hadar. Jag går bara på Iris Hadar på måndagar och fredagar nu, med start i måndags. Jag har bara två måndagar och en fredag kvar tills jag slutar på Iris Hadar, den 7/5 är sista dagen. På måndag har jag mitt avslutningssamtal med min mentor på Iris Hadar.

Återkommer KANSKE senare.

Nu ska jag och Firfin ner i tvättstugan. =P

Mardrömmar

Har drömt mardrömmar hela natten. Såg en tjej se sin pappa brinna upp i ett hus bakom en glasdörr. Han skrek och bankade desperat på dörren, men ingen var där och kunde hjälpa tjejen få upp dörren. Tjejen satt sen i ruinerna och återupplevde händelsen om och om igen. Grejen var att jag såg vad hon såg, så jag såg hennes pappa brinna upp om och om igen. Dessutom hade det rasat så att hon blev instängd i ett rum i ruinerna av huset. Jag och någon annan fick gräva oss in, men hon ville inte komma ut, hon satt hopkrupen, skakande och stirrande rakt fram och bara återupplevde branden. Jag och den här andra fick spela med och visa henne hur vi öppnade glasdörren åt hennes pappa. Vi fick låtsas att vi räddade pappan och inte förrens då gick hon med på att komma ut.

Utbränd

Jag har tydligen bränt ut mig. Jag har ingenting att säga, jag orkar ingenting, jag finner inga ord, jag är tom. =(
Sol idag

Igår snöade det och det tyckte jag inte om. Idag har det varit soligt hela dagen och det tyckte jag om.

Nu är påsken slut, ok vissa har väl fortfarande påsklov, men för mig är påsken slut. Idag har jag varit på Iris Hadar. Var väl med på det mesta på dramat, utom på sista övningen som var en improvisationsövning. Lunchrasten var tråkig, men jag åt min lunch i alla fall. Eftermiddagen var seg, men jag fick gjort det jag skulle göra.

Hemma har jag vilat och haft ångest.

Ser inte fram mot morgondagen. Jag har terapi och det jag inte visste när vi bokade tid var att vi ska se på film på förmiddagen på Iris Hadar, jag kommer ju komma till Iris Hadar mitt i filmen. Känns meningslöst att ens komma dit imorgon eftersom jag slutar till lunch, jag kommer alltså bara dit för att se på en halv film! =/


Onlineshoppat

Jag har shoppat på http://dogsecurity.se/butik/ till Roy, köpte 1l groddolja, 1kg alger, Tea Tree Schampo och 2 rullar med bajspåsar. Algerna kommer även jag och Firfin att äta av.

Vi var ju till veterinären med Roy igår, på grund av att han tappat/kliat bort hår på ett område på halsen. Veterinären sa att det inte berodde på för mycket protein, ohyra eller svamp, men hon visste inte vad det berodde på. Vi fick en cortisonsalva att smörja på det hårlösa området två gånger om dagen i två veckor.
RSS 2.0