YULE

Idag är det YULE! =) Min yngsta kusin och Firfins syster kommer hit och firar med mig, Firfin, Roy och råttflickorna. Vi kommer ha tända ljus och vi kommer bjuda på kokosmjölksoppa, smörgåstårta, kladdkaka, kryddmuffins och sockerkaka. Allt är självklart veganskt.


Inget flyttstädande

"J" smsade mig i morse och sa att dagens flyttstädning var inställt, så alltså har jag inte flyttstädat idag.

Idag har jag inte gjort mycket nytta alls.

Nu har jag bara 6 av 25 tillfällen kvar att arbetsminnesträna. =)

Jag är trött. Borde nog sova nu.

Brist på aptit

Fråga mig inte varför, men jag har haft brist på aptit i flera dagar och har det fortfarande. Det lilla jag äter får jag tvinga i mig. Vem vet, jag kanske går ner i vikt snart! Hmm... kanske inte, jag äter ju kakor och sånt, ja för det går minsann ner! =P

Imorgon ska jag hjälpa "J" att flyttstäda.

I helgen ska jag och Firfin storstäda, tvätta och handla är det tänkt. Min yngsta kusin och Firfins syster kommer hit på tisdag och firar YULE med oss. Vi firar alltså vintersolståndet.
Finner inga ord

Jag finner inga ord längre. Jag bara kämpar vidare, har liksom inte några val. Jag hatar mitt liv. =(


Viktigt

http://www.hundhjalpen.se/arkiv/tips/farligt_for_hunden_jultid.htm


(20:00)
Trött och mår dåligt. =(

Tredje advent

Bakade i fredags, bakade igår lördag och bakade idag söndag.

Jag är trött, seg, stressad, nervös, har lite halsbränna och har ingen aptit.

Bakade inatt

Igår kväll vid 21 så gick jag in i köket för att baka sockerkaka, men väl i köket kom jag på att jag inte orkade baka, så jag bryggde kaffe istället. Det är ju inte så smart att dricka kaffe sådär på kvällen innan man ska sova, speciellt om man har sömnproblem. Jag drack mitt kaffe ändå och jag lyckades somna. Runt 1 på natten vaknade jag och klockan 3 hade jag en liten och en normalstor sockerkaka i ugnen. När klockan var 3:30 åt jag sockerkaka. Man ska inte äta sånt som innehåller socker innan man ska sova, det gjorde jag. Jag la mig cirka 4:30 och lyckades somna.

Idag ska "J" och lilla "E" följa med mig och hämta ut två paket  och köpa bröd och socker, kanske borde köpa mjölk (sojamjölk såklart!) också.


Andra advent

Idag är det tydligen andra advent.

Jag tror att jag bara har vaknat en gång i natt, minns då bara en gång. Vaknade ur en dröm runt 2 i natt, gick upp och åt en macka och så, sedan somnade jag om och vaknade ur en mardröm strax före 7, gick upp, åt frukost, somnade om. Gick väl upp för dagen alldeles nyligen, eller var det en halvtimme sedan? Aja, någon gång mellan 7:30 och 9. Helt otroligt egentligen, jag tog ju min Concerta när jag åt frukost vid 7, trots det så lyckades jag somna om.

Idag ska jag träffa min kontaktperson runt 14.

Imorgon är det måndag, då har jag boendestöd runt 13.

Ska strax hoppa ner i ett varmt bad.

För övrigt har jag varit irriterad i minst två dagar, kanske längre, har ingen koll. Jag vill inte säga varför, inte i bloggen i alla fall.

Tidig morgon

Klockan råkar vara 4:45 och jag vaknade 4:30. Är trött, men känner inte att jag kan somna om just nu. Roy och rättflickorna sover i alla fall.

I förrgår beställde jag till slut det där dyra hundtäcket. Jag hoppas det inte dröjer länge innan det kommer.

Igår hade Roy en dålig dag, han hade ont i höfterna. Stackarn pep till då och då och hade en haltande gång. Tyckte synd om honom och det gjorde ont i mig varje gång han pep till.

Igår kväll kom min yngsta kusin hit och hälsade på. Vi drack kaffe och åt sockerkaka och pratade. Alltid trevligt att få besök av kusin. Kusin kommer snart hit igen, den 18/12 kommer hon hit en sväng innan hon ska träffa några kompisar, den 21/12 kommer hon tillbaka hit och firar yule med mig, Firfin, Firfins syster och de fyrbenta.


(16:50)
Glömde ta min Concerta idag, hade behövt den. Känner mig så trött, seg i huvudet och rastlös. Kan inte göra något, kan inte ens vila. På något sätt ska jag lyckas tvätta ikväll.

Mår dåligt. =(

RSS 2.0