Får besök idag

Firfin sitter på Arlanda och väntar på flyget som ska ta honom, hans syster och deras mamma till Rom. De blir borta i en vecka, de kommer tillbaka på söndag. Jag hoppas de får trevligt i Rom, trist bara att jag inte kunde följa med. =/

Har haft boendestöd, vi gick till Gränby centrum där jag hämtade ut pengar och köpte en blomma i en kruka att ha på balkongbordet.

Vid 17-tiden kommer min kusin hit, hon stannar till imorgon kväll. Väldigt bra, för då slipper Roy vara ensam medans jag arbetstränar. Ska bli trevligt att träffa kusin. =)

På onsdag har jag boendestöd, på torsdag eller fredag kommer min kontaktperson hit och på fredag ska jag lyckas masa mig till tandläkaren. På lördagen ska jag nog ta det lugnt, vila.

Glömde Theralen

Från och med igår så har Firfin semester i två veckor, fast han är inte hemma i två veckor, den 28:e åker han till Rom med sin syster och sin mamma och kommer hem den 4:e Juli.

Idag glömde jag dricka Theralen innan jag åkte till tandläkaren, men det gick faktiskt bra ändå, fick tre tänder lagade. Efter tandläkaren var jag till tandhygienisten som putsade och la på flour på mina tänder. Fredagen den 2:a Juli ska jag till tandläkaren igen.

Imorgon ska jag och Firfin grilla med några vänner och på midsommarafton ska jag och Firfin grilla med hans syster och deras mamma.

Arbetstränar mellan 10 och 12 på torsdag.


Cyklat

Idag cyklade jag till arbetsträningen och hem och det gick ganska bra, det var jobbigast att cykla hem. Arbetsträningen gick skapligt bra, var där i tre timmar för första gången. Är trött fast jag har vilat en stund. Undra vad jag ska göra nu då? Känner inte för något faktiskt.

Tandläkarbesök

Igår plockade jag bort en äcklig fästing på Roy och bakade veganmuffins.

I natt vaknade jag cirka 4 och ville baka veganmuffins, men kunde ju inte gärna sätta igång elvispen den tiden på dygnet, då skulle jag nog ha stört grannarna. Vaknade sedan cirka 7 och bakade veganmuffins cirka 8:30. Firfin kom hem från jobbet cirka 10:30. 12:45 gick jag till bussen och åkte in till stan. Gick in på Eden och köpte två dukar för 60 kr, billigt är bra. Efter det så gick jag till tandläkaren och fick två hål lagade. Det gick bra. Nu är jag trött, dels på grund av att jag drack Theralen innan jag skulle till tandläkaren. Ikväll har vi tvättstugan, hur jag nu ska orka med det? Bäst jag vilar nu.


Grät igår

Igår var en dålig dag. Visst, jättebra att jag fick sova sju timmar i sträck, men trött och seg var jag ändå. Tog det lugnt, tittade på TV, åt frukost och så. Runt 15 började jag tänka och fick inte stopp på tankarna. Jag började gråta och jag grät och grät och grät i tre till fyra timmar! Jag gick över till katterna jag vaktar, gav dem vatten, mat och städade kattlådan. Hann vara hemma en stund innan jag började gråta igen. Grät väl från och till ett tag. Jag tänkte på hur jag en gång varit, en gång i tiden var jag social, jag hade flera vänner som jag faktiskt träffade, jag hade energi, jag var mer levande och busig, jag skrev dikter och annat och jag ringde ofta vänner och kunde prata i timmar. Idag är jag osocial, tystlåten, har nästan ingen energi, skriver sällan någon dikt eller dyligt och pratar nästan aldrig i telefonen. Visst, jag kunde ofta må väldigt dåligt, jag skadade ofta mig själv och fick många raseriutbrott. Jag mår fortfarande väldigt dåligt ofta, men jag har nästan slutat skada mig själv och jag får sällan raseriutbrott. Jag har förlorat så oerhört mycket! Har jag förlorat mer än jag har vunnit tro?

Fler bilder

I måndags hade jag boendestöd, vi satt mest och pratade, men jag torkade i alla fall av utemöblerna (dumma pollen!) och slängde soporna. Senare på kvällen gick jag och Firfin till cykelförrådet och pumpade däcken på våra cyklar, skönt att ha det avklarat.

Igår fick jag skjuts (för sista gången på länge) till och från det ställe jag arbetstränar på. Arbetsträningen gick bra igår, det var väldigt lugnt. Jag och min handledare planerade in hur jag ska arbetsträna fram till v. 33. Jag beslöt mig för att gå från två timmar till tre timmar nästa gång jag ska dit, vilket är kommande onsdag. Från 12:e Juli har jag fem veckors semester. Utöver planeringen så rensade jag lite ogräs och plockade bort vissna blommor. Mesta tiden satt jag nog tyst på en stol med några pensionärer och kollegor. På kvällen lät jag råttflickorna undersöka vardagsrummet och hallen. =)

Idag har jag haft boendestöd, vi var och handlade mat. Minns inte om det var före eller efter boendestödet som jag lät råttflickorna springa omkring på köksbordet och passade på att ta några foton på dem. Tyvärr fick jag slänga många bilder som hade kunnat bli väldigt bra om de inte hade blivit så suddiga, men ni får ta del av dem jag behöll.
AMALTHEA

AMALTHEA

AMALTHEA


CALLISTO och FIRFIN nos mot nos.


AMALTHEA och FIRFIN


CALLISTO och FIRFIN


AMALTHEA och CALLISTO

Inte en bra dag

Idag är det en dålig dag, jag har mått dåligt hela dagen.

Idag är det Sveriges nationaldag, men det bryr jag mig inte om.

Jag tvättar just nu och nu måste jag ner i tvättstugan.

SmåtjejernaVi har duktiga småtjejer, de går på toa. På bilden ovan så sitter Callisto på toa. =)
Amalthea kryper ur Firfins tröjärm. =)

Nyfiken Amalthea. =)


Callisto tittar fram. =)

Fler webcambilder

Amalthea är fångad på bild! =) Och ja, jag har sovkläder på mig och morgonrock och ja, jag sprang Maja gräddnosloppet 1996.


Fångade Callisto på bild också.
Nej om man skulle lägga sig igen kanske, klockan är ju bara 6 på morgonen.


(11:45)
Vid 7 mådde jag fruktansvärt dåligt, grät, ville skada mig själv och slå sönder saker, men jag skadade inte mig och jag slog inte sönder något. Jag mår fortfarande dåligt, men inte lika dåligt som imorse. Är fruktansvärt trött och orkar ingenting, orkar egentligen inte skriva heller, så nu skriver jag ingenting mer.


(19:40)
Mår bättre nu, men inte bra. Har nyss ätit mat som Firfin lagade.
Känner mig skör och besviken. Besviken på att det inte gick att laga bilen, så nu är vi utan bil. Firfin har tillfälligt lånat hans mammas bil. Nu i veckan ska bilhelvetet till bilskroten och det kommer kosta 500 kr, eftersom de måste hämta bilen. Nu blir det till att leva SNÅÅÅÅLT, så vi kan spara ihop pengar så fort som möjligt till en ny begagnad bil. Vi hade ju hoppats på att bilen skulle gå att laga, så vi kunde sälja den.

Suddiga webcambilder

Inatt har jag vaknat flera gånger och var skapligt trött när jag gick upp vid 7. Allt gick långsamt, men jag hann med 9-bussen till stan, så jag kom i tid till traumaterapin.

Jag tog ut Callisto och kelade med, hon vägrade vara någon annanstans än innanför min klänning. Tog några webcambilder. Ska försöka fota båda tjejerna med min riktiga kamera i helgen.
Jag fick pussar av Callisto. =)(16:30)
Jag har tråkigt, det finns ingenting jag vill göra. Jag har vilat en stund, men nu då? Det finns saker som behöver göras, tråkiga saker som att dammsuga, tömma och fylla diskmaskinen och torka av utemöblerna. Jag orkar inte!

Ikväll ska Firfin och en kompis till honom meka med bilen, så vi får väl se om de får liv i bilen, jag hoppas verkligen det!

RSS 2.0