Bokat tid hos vet.

Roy har kliat bort päls på ett område på halsen, så idag har jag bokat tid hos veterinären, vi har tid på torsdag 13:00. Jag hoppas det är något som är enkelt att behandla.

Jag är fortfarande sjuk och hemma från Iris Hadar, men jag var på terapin igår.


(12:40)
Groddolja vill jag köpa till min älskade hund Roy, det låter ju som det är väldigt bra på många sätt och vis. Undra vart man får tag i det? Ska fråga veterinären tror jag.

http://www.dogsecurity.se/pokatalog/foodsup.html


Fortare tack

Tiden går alldeles för långsamt just nu och det är så tyst att jag hör tystnaden. Jag är fortfarande trött och sjuk, jag hostar och hostar. Jag vill bli frisk nu. Jag har ju terapi imorgon förmiddag, jag måste ju bli frisk.

Katastroftankar upptar all min tankeverksamhet i stort sett, det lilla som inte är katastroftankar är negativa tankar på annat sätt.


Sjuk

Jag vill inte vara sjuk, jag har inte tid att vara sjuk nu! Är trött i hela kroppen och snuvig. Att bli sjuk, vad ska det vara bra för?

Filmkväll

Ikväll tittade jag och min kontaktperson på filmen "Det sista offret", den var inte bra, vi var förvirrade genom hela filmen och efter slutet så var vi ännu mer förvirrade.

För övrigt är jag förkyld och jag hoppas det inte blir värre till imorgon.


Presentkort

Idag var jag på avslutningsmöte på min praktikplats. De fick en blombukett av mig, som tack för att de lät mig göra praktik hos dem. Jag fick ett presentkort på 200 kronor som tack för det jobb jag utfört där. =)

Satt av 1 1/2 timme på Iris Hadar innan jag och två andra följdes åt till en vernissage som en av kursdeltagarna hade.

Nu har jag och Firfin tvättid.

Muffins

Haft ångest hela dagen men deltog trots det i alla dagens aktiviteter på Iris Hadar. Ångesten lugnade ner sig lite när jag kom hem, så jag bakade två satser muffins, en sats med chokladsmak och en med kardemumma och blåbär. Resultatet blev lyckat båda gångerna.

Sitter nu med ångest och vet inte vart jag ska göra av mig själv. Allt blir bara fel känns det som och jag är så less på att ha ångest.

Nu ska jag tröstäta muffins.

Protestlista

Gå in på www.protestera.org och skriv på protestlistan, det har jag gjort.

Har väl haft en ok dag, även om jag varit trött hela dagen och är helt slut nu.Söndag

Idag har det snöat i massor hela dagen!! Jag HATAR snö!! Det var ju på väg att bli vår, solen sken och snön höll på att smälta bort och så plötsligt över en natt så blir det snöstorm!! Nu får faktiskt solen komma tillbaka till imorgon och ta bort det vita eländet!!

Idag har jag tagit det lugnt hemma, vilat, tvättat, bokat tvättid och tagit ett varmt bad. Har haft mer eller mindre ångest hela dagen och har det fortfarande.


Läsa läsa läsa

Igår ägnade jag mig åt att klippa klor på Roy, slänga sopor, gå till kiosken och köpa "Baklava" (vet ej hur man stavar till det, men gott är det), sitta vid datorn, vila och läsa. Jag har bara några få sidor kvar i boken och tog redan igår fram nästa bok jag ska börja läsa. Nästa bok heter "Bilden av pappa", det är också en sann historia. En sak jag kom att tänka på när jag satt och läste igår är att det är imponerande hur mycket de kommer ihåg från sina liv, de som skriver om sina liv från barnsben till vuxen ålder, de minns så många detaljer, de minns vad de sa och vad de fick för svar.

Idag ska jag troligen hem till en vän, men eftersom jag har så svårt att komma iväg så kommer han hit och hämtar mig, sen åker vi buss hem till honom. Jag åker förmodligen taxi hem sedan.

Nej, jag mådde inte bra igår och sitter i denna stund med ångest.
(13:50)
Solen skiner idag och det är ju lite uppmuntrande i alla fall.

Borde äta lite mer, åt bara några salladsblad till frukost.


Utmattad och hemma

Jag var helt utmattad när jag kom hem igår. Visste redan igår kväll att jag skulle bli tvungen att ta ledigt idag på grund av utmattning. Trots min utmattning masade jag mig upp runt 7:30. Har mest ägnat mig åt att läsa i boken "Inspärrad" av Teresa Cooper, en bok jag för övrigt kan rekommendera.

Känner mig ensam och övergiven.
(16:25)
Har vilat, tömt diskmaskinen och rengjort diskbänken.

Har faktiskt ingenting att säga. Jag mår dåligt helt enkelt. Jag orkar ingenting. Jag är bara tråkig. Ingen vill vara min vän för att jag bara är tråkig. Förlåt för att jag sviker er mina vänner, för att jag inte kommer och hälsar på eller följer med och fikar med mera, men jag orkar faktiskt inte. =( Men jag finns här, det går alltid att maila mig eller smsa. Jag förstår väl att ingen vill ha med mig att göra, jag är för dyster, jag mår dåligt nästan jämt, alla tröttnar på mig. Jag har ändå ingenting att säga.


Arbetsträning

Igår var jag på ett möte gällande vart jag ska arbetsträna, vi kom fram till att det kanske kan vara bra för mig att arbetsträna på en träffpunkt, så vi får väl se. Mötet kändes bra i alla fall.

Idag var jag på traumaterapi och det gick väl bra tror jag. Efter terapin hade jag yoga på Iris Hadar och det gick väl sisådär bra. Efter att jag slutat för dagen på Iris Hadar så hade jag boendestöd.

Är trött nu och funderar på hur jag ska göra med morgondagen.

För övrigt försöker jag att ignorera hur jag egentligen mår.


Beordrad

Idag är jag trött och seg, men som tur var så blev jag beordrad av Firfin att bara ta det lugnt idag. Medans jag har tagit lugnt så har Firfin städat åt Madicken, duschat Roy, handlat och följt med "J" när han handlade. Just nu är han hemma hos "J", "L" och "E" och hjälper dem att flytta deras dubbelsäng i sovrummet. Firfin har varit borta en timme nu, så han borde väl komma hem snart.

Känner mig nedstämd och nervös. Jag vill tröstshoppa, men det har jag inte råd med. =(

Får se om vi tittar på film ikväll eller om vi åker hem till en vän och fikar.


NPF-forum

Idag var jag och Firfin till NPF-forum på Fyrishov, det var trevligt. Träffade både vänner och bekanta. Blev väldigt trött av all rörelse och alla ljud.

Har ont i huvudet för tredje dagen i rad, vet inte varför.


Sol idag

Solen skiner idag och det gillar jag. =)

Arbetsterapeuten har varit här, vi har satt etiketter i kylskåpet.

I övrigt har det inte hänt något.

Mina naglar råkade av misstag bli rosa, jag ville inte måla naglarna rosa, jag trodde inte att det var rosa nagelack, den såg mer ut som någon konstig röd färg. Jaja, jag kanske målar över med någon annan färg.


Klar

Det gick bra på praktiken idag, jag blev klar med den andra tavlan, så nu är jag klar med mitt praktikjobb, men jag ska dit minst en gång till. Känns bra att äntligen vara klar med praktikjobbet.

Väl hemma så var jag helt slut, har mestadels ägnat kvällen åt att vila och att må dåligt, för jo då, må dåligt kan jag göra fast jag haft en bra dag. Ångesten är inte lika stark som den varit de senaste dagarna och det är ju bra, alltid något. Ikväll är det mest att jag tänker jobbiga tankar som drar ner mig och stressen inför nästa vecka.


Solen

Igår var det ganska varmt och solen sken, det var lite uppmuntrande. Jag och min kontaktperson tog först en promenad med hunden i solskenet och sedan tog vi en promenad till Gränby centrum och tillbaka.

Igår läste jag ut "Spökflickan", den är riktigt bra den boken, så den rekommenderar jag till er som gillar sanna historier. Jag är usel på att berätta vad filmer och böcker handlar om, så jag säger bara att det handlar om en liten flicka som är mutist (det vill säga att hon inte pratar av psykiska skäl), men hennes lärare får henne att börja prata och då kommer det fram att hon har varit med om hämska saker. Författaren heter Torey Hayden och har skrivit flera böcker, jag har även läst "Rävungen" tidigare och den var också bra.

Jag var sjukskriven igår och är sjukskriven även idag från Iris Hadar för att vila upp mig och återfå lite energi. Det känns helt rätt att vara ledig. Kunde tagit ledigt från praktiken imorgon, men jag har inte så mycket kvar nu och vill se till att bli klar, troligen blir jag klar imorgon.

Inatt sov jag åtta timmar i sträck och ändå så känner jag mig trött. =P

Idag ska jag nog börja läsa "Inspärrad" som jag köpte på bokrean här om dagen.

(17:00)
Ångest, ångest, ångest!!!

Ångest, ångest, ångest!!!

Ångest, ångest, ångest!!!

vill ge upp

Mår dåligt, är orkeslös. Jag har inget annat val än att orka mera, men egentligen orkar jag ingenting mer nu. Jag har inbokade tandläkarbesök och möten och jag har en hund att ta hand om. Jag vill bara ge upp nu, jag orkar inte kämpa längre, jag har fått nog. Lika bra jag packar ihop mina grejer här och slänger dom eller något sånt. Snart kanske jag inte har något annat val än att totalt sluta kämpa, snart kanske reservern är totalt slut. Det får inte hända!


Kan inte sova

Klockan är snart 4 på natten och jag kan inte sova. Vet inte vad jag ska göra nu. Känner en viss ångest, jag tror det är för att jag inte kan sova, men ångesten försvårar ju att kunna somna.
(9:30)
Vaknade för en kvart sedan. Är trött, känner mig ensam och uttråkad.


(19:20)
Firfin åkte till jobbet för lite mer än två timmar sedan, så nu är jag ensam. Har vilat och ätit middag. Saknar redan min Firfin. =(

Har ångest, känner mig stressad och orkeslös. Känner mig ful.

Imorgon ska jag på traumaterapi.

Städdag

Igår kväll tittade vi på "The reaping" och sen på "Disturbia". Den första var bra och den andra var ganska bra och lite rolig. Jag tycker båda var sevärda, även om "Disturbia" var lite trög i början.

Idag ska kylskåpet rengöras ordentligt. Nog för att kylskåpet bör rengöras och rensas i vilket fall, men anledningen till rengöringen är att arbetsterapeuten kommer hit på fredag, vi ska sätta lappar på hyllorna om vart allt ska vara.

Ikväll har vi tvättid. Fasen alltså, vi gör ju inget annat än att tvätta känns det som.=P

http://www.youtube.com/watch?v=XacD-PTMtFs

http://www.youtube.com/watch?v=BmcFyGGWRQs


(20:00)
Vi har varit till Gränby centrum och handlat och sen har vi varit hos "J", "L" och "E" och fikat.

Hade ont i huvudet nästan hela dagen igår och haft ont i huvudet större delen av denna dag också. Jag vet inte varför jag har ont i huvudet.

Försöker låta bli att tänka och oroa mig så mycket och det går väl sådär.

Dags att gå ner i tvättstugan igen.
Igår och idag

Det gick bra på praktiken igår. =)

På kvällen tittade jag och Firfin på två filmer, den sista vi såg var SAW 5 och den var bra.

Idag tar vi det lugnt, blir kanske filmtittande ikväll också.

Har inte så mycket mer att säga.


(16:20)
Har mest läst och vilat. Håller på att läsa boken "Spökflickan", den är bra.

Snart blir det middag, Firfin håller på att laga mat just nu.

Pressad

Det är mycket nu med tandläkarbesök och möten med mera, det är för mycket. Jag orkar inte med allt, men jag har inget annat val än att orka. Jag är så trött, vill bara sova bort allt jobbigt.

Idag är jag hemma från Iris Hadar, jag behöver det.
(15:50)
Har varit på långpromenad med boendestödet idag, det var kallt men trevligt. Vi gick till 4H och klappade på djuren. Getterna hade supersöta små killingar!! Kossorna hade en kalv som låg och sov i halmen. =)

När jag kom hem så vilade jag en stund.

Klockan 19 har vi tvättstugan. =P


Mentorsamtal

Sov väl inget vidare inatt, men kom upp på morgonen och kom i tid till Iris Hadar. Var aktiv på dramalektionen. Hade mentorsamtal på eftermiddagen och det gick bra, vi kom överens om att jag bland annat ska börja skriva sömndagbok och jobba på att undvika sånt som kan försämra sömnen. Efter Iris Hadar mötte jag upp en god vän, vi tog en fika och pratade.

Jag har varit väldigt trött nästan hela dagen och är det fortfarande, ska nog vila mig en stund. Inte nog med att jag är trött så har jag ångest också.


Måndag

Jag fick cirka sju timmars sömn uppdelat på två, vilket är ganska bra för att vara jag. Allt gick bra på morgonen. Jag var aktiv på bildlektionen. Jag kom i tid till tandläkaren och det gick väl ganska bra där ändå, men de hittade två hål som behöver lagas, så jag har fått en tid för lagning. Hann med den buss jag ville ta hem. Har haft boendestöd, så nu är diskmaskinen tömd, diskbänk och spis är rentorkade och det är dammsuget. Nu är jag trött.(19:20)
Vilade mellan 17 och 18, men är ändå så fruktansvärt trött!


RSS 2.0