Trist

Igår var jag på terapi hos min gamla terapeut (min nuvarande terapeut är sjukskriven, så igår var tredje gången jag träffade min gamla terapeut. Min gamla terapeut är en underbar människa och terapeut. Igår berättade hon att hon sagt upp sig och bara hade sex jobbdagar kvar. Jag blev chockad, allt jag fick ur mig som svar var att det kändes konstigt. Jag hade inte kontakt med mina känslor riktigt, var nog för chockad för det. Jag kom mig aldrig för att säga till henne att hon är en underbar terapeut och människa, funderar på att ringa till henne och säga det. Jag kommer att sakna henne. När jag kom hem så satte jag mig och la pasians för att distrahera mig, hålla känslorna borta, men till slut tröttnade jag på pasians och känslorna kom ifatt mig och jag grät lite. Känns så trist att jag aldrig kommer träffa henne igen. =(

Idag ska jag, "J" och lilla "E" gå till Gränby centrum och handla.


Uppe i ottan

Ok, jag och Firfin la oss runt 21, jag vaknade 22 och var vaken till 23, sen vaknade jag 01, var vaken till cirka 02, vaknade vid 04, tog min Concerta, la mig och vilade 05 och gick nu upp cirka 06.

Idag i ottan när det blivit någorlunda ljust, då ska jag och Firfin in till stan och fotografera, om det inte börjar snöa, men enligt SMHI så ska det inte snöa.

Idag ska jag uppdatera hemsidan. Har ändrat lite i en text och ska slänga upp några fler bilder. Håll utkik och glöm inte att skriva i gästboken. Jag har haft cirka 90 besök på hemsidan och den enda som skrivit i gästboken är Firfin (mest för att se att den fungerar). Vet ni inte hur man gör? Man klickar på "GÄSTBOKEN", sen klickar man på "sign", då kommer det upp ett nytt fönster, där skriver ni er kommentar. Näst längst ner svarar ni på mattetalet för att bevisa att du är en verklig människa och därefter klickar ni på "sign" längst ner. Svårare än så är det inte. Ni behöver inte skriva värsta långa kommentaren i gästboken heller, det räcker med att ni lämnar ett litet spår efter er (glöm inte skriva ert namn!). http://weredart.net/seeme/


(14:30)
Här kommer några bilder från förmiddagens fotande i stan. Som alltid gäller COPYRIGHT, så låt bli mina bilder tack.
Det är INTE Firfin och Roy man ser på bilden, det är en gubbe med sin hund.
Solen skiner

Klockan är strax efter 9 på morgonen och solen skiner, så jag hoppas det blir en fin dag utan regn och rusk.

Drömnde först en mardröm men sen drömde jag om att jag höll på att välja mellan smaskiga bakelser och efter det drömde jag att jag blev tillfrågad att gå med i ett fotbollslag, efter viss tvekan så tackade jag ja. Alla blev så glada, så jag kände mig verkligen välkommen in i laget. Haha lustigt att jag drömde att jag blev tillfrågad att gå med i ett fotbollslag, jag som hatar sport liksom. Fast tro det eller ej, jag gick faktiskt en fotbollskurs när jag var 12 år och det var ganska kul. Fattar inte varför jag började den kursen, jag som alltid varit bollrädd.

Kommer nog vara trött hela dagen, eftersom jag vaknade 7:30 och har inte kunnat somna om. Nu är det ingen ide att försöka somna om en stund, eftersom jag tog min Concerta strax efter 8.


(13:00)
Jag idag.Snart dags att bege sig till kursen.


Ny hemsida

Min gamla hemsida kommer försvinna inom kort. Jag har en ny hemsida nu. Nya hemsidan är inte helt färdig, t ex ska man kunna klicka på texten under varje bild och få upp bilden i större format. Här är i alla fall adressen till min nya hemsida. http://weredart.net/seeme/

Idag ska jag till blodprovsmottagningen (eller vad det nu heter) och lämna blodprov! Jag HATAR att lämna blodprov!! Vill INTE bli stucken i armen/armarna. Inte nog med att jag är rädd, jag är svårstucken också, så oftast måste de sticka mig mer än en gång. Tur det finns Emblasalva säger jag bara ... Jag lämnar blodprov en gång per år, eftersom jag går hos reumatologen för mina värkande leder. Har väl inte konstant värk, det är mest vid väderväxlingar som jag har värk.


(17:50)
Det gick bra att lämna blodprov, hon lyckades på första försöket! =)

Firfin åkte till jobbet idag, han jobbar dock bara två nätter i rad.

Imorgon är sista gången på kursen på NVE i Ulleråker.


Långpromenad

Idag gick jag och min kontaktperson på en långpromenad. Här kommer bilder från promenaden.

Rättelse

Jag skrev fel i gårdagens blogg. Jag ska inte sluta med Concertan, jag ska "bara" halvera dosen.

Idag var jag på kurs på NVE, denna gång var det temat ekonomi. Nästa gång är sista gången på den kursen.

Imorgon är sista dagen på arbetsträningen för i år. Hade velat ta med mig någon blomma eller baka något, men nu får det bli köpta kakor istället, vilket är bättre än ingenting.

Igår kväll såg jag ut som ett monster på båda ögonen, de var rödsprängda av överansträngning. Imorse så var ena ögat fortfarande lite rödsprängt. Jag får rödsprängda ögon av att se på TV och titta på t ex youtubevideos på dataskärmen. Jag behöver glasögon. Borde verkligen gå till en optiker! Det tar emot att gå dit, eftersom att glasögon är dyrt.


Nätverksmöte

Idag var jag på nätverksmöte med min chef, HR-konsulten, FK, kommunal, min gode man och min terapeut. Mötet gick bättre än väntat (som vanligt ungefär). Vi kom fram till att jag ska ta en paus året ut från arbetsträningen eftersom jag håller på att bränna ut mig och har så fullt upp med annat.

Efter nätverksmötet så tog min terapeut blodtrycket på mig och det var 140/104, vilket var ungefär samma resultat som när hon mätte det i onsdags förra veckan. Blodtrycket är alldeles för högt i alla fall. Jag tror det höga blodtrycket beror på Concertan i kombination med stress och dålig kondition. Vi får väl se hur det blir när jag slutat med Concertan. Kanske kommer jag vara lite mindre stressad nu när jag vet att jag inte behöver arbetsträna mer i år efter fredagen denna vecka och dessutom fick jag veta på nätverksmötet att jag inte alls måste börja jobba på riktigt i Februari och att jag ändå kommer få aktivitetsersättning från AF. Tjohooo, jag slipper helvetet med att vara helt utan inkomst i tre månader! =)


Igår och idag

Igår var jag hos läkaren på NVE i Ulleråker. Hon tog blodtryck, lyssnade på hjärtat, tog pulsen och vägde mig, sedan pratade vi också. Jag har alldeles för högt blodtryck, för hög puls och ja hjärtat slår för fort. Dessutom hade jag gått upp i vikt igen! För övrigt så konstaterades det att jag har socialfobi. Åtgärderna är att jag på grund av högt blodtryck och ett hjärta som slår för fort, måste sänka (halvera) dosen på min Concerta, gällande socialfobin så ska läkaren skicka en remiss till öppenvården om att jag behöver behandling mot min socialfobi. Läkaren ville att jag skulle halvera Concertan redan idag, men jag sa att jag hade två intensiva veckor framför mig och bad om att få vänta ett par veckor, hon gick med på det på villkoret att jag inom dessa två veckor tog kontakt med närmaste distriktsköterska för att kolla upp blodtrycket och så. Vet nu inte hur jag ska göra, om jag ska vänta så får jag ju mer att göra inom dessa två redan intensiva veckor, om jag ska boka tid och gå till en distriktssköterska, men om jag inte väntar och det visar sig att jag klarar mig dåligt på halv dos Concerta, då kanske jag inte klarar av allt jag måste klara av. Alltså läkaren vill att jag ska gå på halv dos i minst en vecka. Just ja, läkaren vill att jag ska röra mer på mig för att få bättre kondition, så att jag sänker blodtrycket och så.

Idag gjorde jag pizza med banan, tofu, kantareller, tomat och curry på, trots att jag på prov bara tog halv dos Concerta idag.

Har varit trött och seg hela dagen. Lägger mig nog tidigt ikväll.

Imorgon ska jag på terapi och efter det har jag boendestöd på stan.

Utmattad

Orkar inte ens blogga längre, men ska försöka få ner några rader.

Har två intensiva veckor framför mig, vet inte hur jag ska orka med allt, men det får väl gå på något vis.

Nu orkar jag inte skriva mer. =(

RSS 2.0