Inte nöjd

Jag är INTE nöjd med resultatet av valet! Det var tillräckligt illa att moderaterna blev kvar i riksdagen och på det skulle då SD komma in i riksdagen! Jag är jävligt besviken. Nu känns det ännu jobbigare att kämpa på. =(

Jag är fortfarande orkeslös, men igår tog jag ändå tag i att ringa ett av de viktiga samtalen, men det resulterade i att jag fick ännu fler viktiga samtal att ringa/mail att skicka. =(

Om en halvtimme ska jag gå iväg till en buss och åka till stan för att leta reda på en buss och åka till NVE i Ulleråker där jag går en kurs som heter "Strategier i vardagen".

Imorgon arbetstränar jag 10-15 och efter det ska jag möta upp min kusin i stan, hon ska sova över hos mig och Firfin. Jag kommer ju förstås att vara trött och tråkig, men det har jag förvarnat henne om.

Energibrist

Alltså arbetsträningen tar all min energi, orkar nästan ingenting. Har mer eller mindre ångest hela tiden. Har viktiga saker jag borde ta tag i, men tiden bara går och jag gör ingenting, skjuter bara upp allt och tänker "Jag gör det där när jag känner mig piggare och klarare i huvudet", men det händer ju inte. =(

Mardrömmar

Natten till idag har jag drömt fruktansvärda mardrömmar, eller jag tror faktiskt det var en dröm som fortsatte hela natten. Vaknade minst 2-3 gånger och var livrädd, drömmen fortsatte på något vis fast än jag var vaken. Somnade trots allt om och då fortsatte drömmen. När jag slutligen vaknade vid 9 (ovanligt sent för att vara jag) och gick upp, då äntligen blev jag befriad från mardrömmen.

Idag har jag bokat klipptid på Creative Zone till på onsdag. Hade velat klippa mig på måndag eller tisdag, men då fanns det ingen tid hos min frisör. Bekvämt att kunna boka klipptid på internet. =) Ska bli SÅ skönt att bli av med håreländet. Alltså jag ska inte bli flintis, men halva håret ryker i alla fall. Det blir dock en lång dag för mig, för först arbetstränar jag fyra timmar, sedan är det två timmar tills jag har klipptid.

Idag var jag och min kontaktperson till Gränby centrum och uträttade ärenden. Hämtade ut min veckopeng (ja jag får veckopeng), köpte Losec, postade ett brev, köpte ett par tights (som jag faktiskt prövade!!), köpte lite mat och godis (fasiken att det ska vara så svårt att klara sig utan godis!!) och bytte ut min tianlott mot två nya tianlotter. Det var mycket folk på Gränby centrum idag, vet inte varför, vet bara att jag inte tycker om att ha massa folk omkring mig.

Min stackars Firfin jobbar över sex timmar idag!! Först två timmars övertid på morgonen och sedan fick han börja jobba fyra timmar innan han skulle ha börjat.

Jo då

Det gick väl ganska bra att arbetsträna i onsdags. Jag tog bussen dit och hem och det tänker jag banne mig fortsätta med.

Vaknade vid 7 idag, helt i onödan, men jag kunde ju inte sova längre. Tur för mig att min "tvillingsyster" också hade vaknat tidigt, så jag kunde chatta med henne över MSN. Det brukar annars vara ganska så dött den tiden, ingen att prata med.

Försökte ringa min sjuksköterska på NVE (som skulle ha ringt mig för lite mer än en vecka sedan), men hon svarade inte och jag vågade inte säga något på telefonsvararen. Det är nämligen så att hon har skickat en kallelse till mig att jag ska träffa läkaren. Jag träffade ju läkaren på NVE i Maj (tror jag det var) och då sa hon i slutet att "Vi ses om ett år igen" och det har INTE gått ett år, så VARFÖR vill hon träffa mig igen nu??? Jag blir/är ju nervös och vill veta varför.

RSS 2.0