Idag på valborg så blev det sushi till lun...

foto0220 (MMS)

Idag på valborg så blev det sushi till lunch. Till middag åt vi hemmagjord potatissallad och fylld paprika. Firfin lagade middagen. Om en liten stund ska jag hämta upp tvätten.


Idag köpte jag fyra nya badankor! Natten t...

foto0216 (MMS)

Idag köpte jag fyra nya badankor! Natten till igår sov jag sämre än jag brukar, så jag var astrött på Hermods. Sista timmen ville jag bara hem, började må sämre psykiskt också.


Jag samlar på badankor. Här är en bild på ...

foto0209 (MMS)

Jag samlar på badankor. Här är en bild på min stora badanka som jag fått av Firfin. Idag har det regnat och jag hoppas det inte kommer mer regn idag. Om det ska regna mer så får det göra det när jag har kommit hem från mötet hos min arbetsgivare. Jag är nervös,men jag behöver nog inte vara särskilt nervös,det kommer nog gå bra.


Endast jag och Roy är vakna. Minns inte nä...

foto0199 (MMS)

Endast jag och Roy är vakna. Minns inte när jag vaknade, runt sju skulle jag gissa. Jag har sovit uselt i natt och är trött. Jag har inte skickat in min närvarorapport, jag har inte ens fyllt i någon. Jag har inte orkat bry mig.


Vissa av oss är nu vakna. Klockan är sju p...

foto0187 (MMS)

Vissa av oss är nu vakna. Klockan är sju på morgonen. Vet inte hur jag ska orka med denna dag! Jag kommer ju vara slut efter halva. Nu ska jag tappa upp badvatten. Jag är astrött!


Idag ska jag försöka slänga sopor, tömma d...

foto0186 (MMS)

Idag ska jag försöka slänga sopor, tömma diskmaskinen och få iväg tre mail. Det är mycket på schemat de närmsta dagarna. På bilden ser ni min magnettavla,den är ett hjälpmedel i min vardag. De vita är aktiviteter,de gröna är hushållsgöromål och de röda är mediciner. Jag justerar tavlan varje dag, så torsdagen,fredagen och lördagen kommer bli mer gröna. Imorgon ska jag först på terapi, sedan ska jag hänga på stan och sedan åka till Hermods.


Godmorgon! Här är det bara jag och råttorn...

foto0156 (MMS)

Godmorgon! Här är det bara jag och råttorna som är vakna. Roy ligger i soffan och sover. Jag skickar med en bild på det. Just jag,jag mobilbloggar just nu,tänkte jag skulle testa hur det blev. Undra vad det blir för rubrik och om det blir någon? Imorgon ska jag träffa min grupp på Hermods för första gången! Är rädd att inte trivas med dem.


RSS 2.0