På rätt väg

Jag tror att jag är på rätt väg nu. Jag var på rätt väg när jag gick på Iris Hadar, men sen började jag arbetsträna och då började det gå utför och jag var på väg att bränna ut mig och fick sluta arbetsträna. Enligt bland annat min terapeut och Firfin, så har det gått åt rätt håll senaste tiden (hur lång tid det nu är?), enligt mig själv har det gått åt rätt håll i cirka tre veckor. Jag har ju såkklart mitt svartvita tänkande, så vissa dagar när jag mått dåligt, ja då tycker jag minsann att det inte alls är på väg åt rätt håll. Jag tycker om mitt svartvita tänk, men ibland stör det till och med mig och det stör Firfin ganska mycket. Men åter till den positiva utvecklingen. Enligt min terapeut ger jag ett lugnare och tryggare intryck. Det jag själv tänkt på är att jag har fått lite bättre minne (Tack för att jag fick göra Cogmeds arbetsminnesträning), jag orkar lite mer, jag försöker vara lite mer social (träffade storebror min och gick på Attentions cafékväll, hälsade på på Iris Hadar, försökte boka in en fika med en väninna, gått på Attentions cafékväll med Firfin, bokat en plats på en föreläsning ("Mitt galna liv") jag ska gå på med en vän, bokat in en fika med en vän, gått och handlat helt själv flera gånger och städat utan boendestödet.

Jag vill gå ner i vikt och det vill Firfin med, så vi har börjat träna lite smått i roddmaskinen här hemma och den 1/3 börjar vi med att äta efter GI-metoden, då tar vi bort allt med högt GI. Fattar inte hur jag ska överleva utan socker! Vi ska även köpa en träningscykel någon dag framöver. Det är väl mest jag som vill ha en träningscykel. Jag ska spinna på träningscykeln som bara den tänkte jag.

Inatt vaknade jag otroligt nog bara en gång, men sen vaknade jag alldeles förtidigt nu på morgonen, minns inte när, men runt halvsju tror jag. Det är SÖNDAG!

Idag ska jag försöka titta på film själv (gjorde det igår och lyckades se hela filmen "flickan"), ro i roddmaskinen och tvätta. Skulle behöva handla, men det tror jag inte att jag orkar, det är en seg helg, jag är trött och seg.


Gnäll

Angående den dåliga försäljaren på EL-giganten, så uppdagades nyligen en ny sak som säljaren ljugit om. Sju fel fick vi ihop det till och för några dagar sedan så mailade vi EL-giganten och berättade om alla fel som försäljaren gjort. Vi har inte fått något svar ännu.

I måndags gick jag upp 7 på morgonen för att slippa stressa, eftersom jag hade tid på NVE i Ulleråker 10:30, men när jag hunnit göra mig klar, så ringer de och ombokar min tid tills på torsdagen på grund av sjukdom. Senare på dagen runt 13:15 så mötte jag upp boendestödet på stan, vi gick till banken för att kolla upp varför bankomaten slukade mitt bankomatkort förra fredagen. Fick veta att mitt bankomatkort var för gammalt och fick skriva på papper för att få hem ett visakort.

I tisdags var min gode man hos mig i tre timmar ungefär, vi tittade på några papper jag fått från AF och så.

I onsdags (i förrgår) så var jag på terapi, sen hade jag boendestöd. Vi gick till banken och skaffade en internetdosa/digipass eller vad det nu heter, handlade på Ica Kvarnen och promenerade hela vägen hem till mig. På kvällen masade jag mig otroligt nog (med buss) till stan och mötte upp min "bror" vid Stadsteatern och gick till Attentions cafékväll. Det var en lugn och trevlig cafékväll.

Igår höll jag på att frysa ihjäl medans jag väntade på buss 20 i stan i cirka 15 minuter. Slutligen kom bussen och jag kom i lagom tid till NVE, där jag träffade hon som varit min coatch under arbetsminnesträningen.

Idag är det snökaos. Jag är trött, känner mig låg, ensam. Har negativa tankar. =(

RSS 2.0