Igår kväll var jag och Firfin hos en vän. ...

foto0389 (MMS)

Igår kväll var jag och Firfin hos en vän. Vi åt middag och sedan gjorde vännen och Firfin musik,de jobbar på en låt. Jag lyssnade och klappade på söta katter. Vännen har två fina katter,Zorro och Zelda,på bilden är det Zorro. Just nu är klockan cirka halvfyra på natten och jag vaknade nyligen. Ska försöka somna om snart.


Mitt hår ser för eländigt ut! Jag efter ma...

foto0374 (MMS)

Mitt hår ser för eländigt ut! Jag efter massa blåst,ett lyckat möte på Hermods och mera blåst. Jag har mest vilat nu på kvällen. Trött. Imorgon ska jag till Hermods igen. Hoppas det inte blåser imorgon!


Vaknade för fjärde gången klockan sju,då g...

foto0356 (MMS)

Vaknade för fjärde gången klockan sju,då gav jag upp att få sova mer. Tvingade i mig lite frukost och duschade sedan. Detta kommer kännas som en lång dag, speciellt om det tänker vara grått och regnigt som det är just nu. Jag är trött! Hoppas jag inte får massa ångest och så,men om jag tänker att jag inte kommer få det,då kanske jag slipper undan,eller? Hoppas även på att slippa få yrsel. Bild på mig, nyduschad och osminkad.


Firfin målade mina naglar i torsdags. Fint...

foto0350 (MMS)

Firfin målade mina naglar i torsdags. Fint va? Han är duktig för att vara nybörjare. Detta är dock inte det finaste han har målat. Jag är trött idag med. Hoppas jag piggnar på mig under dagen. Hoppas orka gå till Gränby centrum under dagen,men vi får se. Vill inte pressa mig,då jag har mycket de närmsta två veckorna. Vet inte hur jag ska orka.


Vi har godis hemma,men jag är inte sugen p...

foto0344 (MMS)

Vi har godis hemma,men jag är inte sugen på varken godis eller mat. Vaknade tre gånger inatt och jag är trött och seg idag. Jag är uttråkad,men orkar inte göra något. Har vilat flera gånger idag. Hoppas jag är piggare imorgon. Jag ska försöka gå till Gränby centrum imorgon. Har tvättid imorgon kväll.


Var hos läkaren i onsdags och fick en anti...

foto0331 (MMS)

Var hos läkaren i onsdags och fick en antidepressiv utskriven, som jag hämtade ut igår torsdag. Tog den första tabletten imorse på 75 mg.


Bilden är från igår. Det är jag alltså. Ha...

foto0308 (MMS)

Bilden är från igår. Det är jag alltså. Hade en del ångest och jobbiga tankar igår,trots det fick jag lite nytta gjort. Jag rengjorde spis och diskbänk, tömde diskmaskinen och på kvällen tvättade jag. Om cirka 40 minuter kommer en vän hit. Det är inte ofta jag träffar vänner tyvärr. Det har regnat i ett par timmar,men nu ser det ut att ha slutat.


Morgontrött liten Roy. Han är så gosig och...

foto0298 (MMS)

Morgontrött liten Roy. Han är så gosig och söt lilla pojken. Nu har han förflyttat sig till sin favvosoffa. Jag sitter trött och dricker varm choklad. Igår gjorde jag lite nytta,handlade,tömde och fyllde diskmaskin och så. Idag ska jag väl tömma diskmaskin och tvätta. Igår regnade det på kvällen,nu skiner solen lite. Klockan är tjugo i åtta på morgonen denna lördag.


Morgontrött Roy på soffan. Vi har slapparm...

foto0281 (MMS)

Morgontrött Roy på soffan. Vi har slapparmorgon och tittar på teve. Jag somnade runt halvett,ett,har vaknat ett par gånger inatt och gick upp strax före åtta. Det ser ganska grått ut ute. Finns nog risk för regn och åska. Ska nog vara hemma och ta det lugnt idag. Igår var jag på enskilt samtal på Hermods och det gick bra. På vägen hem köpte jag sojamjölk,glass,bananer och jordgubbar,så jag kan göra massa milkshake. Ja,jag har slutat med GI metoden,gick ju ändå inte ner i vikt. Jag har föresten fått tid hos min psykiatriker den artonde.


Igår var jag på en timmes promenad med boe...

foto0272 (MMS)

Igår var jag på en timmes promenad med boendestödet,sedan gick jag och Firfin till Gränby centrum och shoppade lite. Jag köpte bara en svart,enkel,kortärmad klänning. På kvällen tvättade vi. Idag ska jag träffa min handläggare på AF halvtre. Just nu tittar jag på ormar på teve. Roy ligger bredvid mig på soffan.


Det blev något fel igår när jag bloggade f...

foto0261 (MMS)

Det blev något fel igår när jag bloggade från mobilen. Nu har jag raderat det inlägget från arkivet,eftersom det inte syntes på bloggen. Jag hoppas kunna klistra in gårdagens inlägg. Jag kopierade det innan jag raderade. Denna gång publicerades inlägget. Såhär skrev jag igår: Idag har jag och en vän varit på en timmes promenad i solen. Jag fotade dessa blommor med mobilen. Tror det var gullvivor. Senare gick jag och Firfin och handlade. Dyrt blev det! Nu har jag druckit hemmagjord milkshake och suttit och löst korsord.


En bild på Roy när han står och håller utk...

foto0240 (MMS)

En bild på Roy när han står och håller utkik. Han tycker om att titta ut genom fönster och se vad som händer ute. Han är så söt tycker jag. Idag gick jag upp halvsex. Kände mig vimmelkantig av trötthet,även efter att ha badat och ätit frukost. Det var jobbigt på Hermods,eftersom jag var så fruktansvärt trött. Hemma igen så vilade jag och åt mat. Nu är det nog dags att vila igen.


Ja såhär ser jag ut idag. Har nyss kommit ...

foto0235 (MMS)

Ja såhär ser jag ut idag. Har nyss kommit hem från Hermods. Klockan är strax före ett. Någon gång mellan ett och tre ska en sjuksköterska ringa mig från mottagningen ett. Jag måste ha nytt recept på Concerta och jag bör få en läkartid snart. Någon med okänt nummer har ringt mig fem gånger idag,utan att säga något på svararen. Jag svarar inte på okänt nummer,bara om jag som nu väntar samtal från mottagningen som har okänt nummer. Jag undrar vem det är som så gärna vill få tag på mig?


RSS 2.0