Mulet med regn och döda flugor

(10:50)
Alltså jag var väldigt trött igår när jag kom hem från stan, orkade ju ingenting kände jag.
 
Det duggregnade på vägen till bussen igår när jag skulle till arbetsterapeuten och jag tänkte att ska det vara regn så kommer jag ju inte kunna ränna runt vid ån sedan och fota översvämningar, men tänkte att det kanske hinner bli bättre väder tills jag är klar hos arbetsterapeuten. Blev det bättre väder? Nej det blev det ju inte, men jag gick ner till ån ändå och tog lite snabbt ett par bilder med mobilen, då jag inte ville ta upp systemkameran ur väskan.
 
Här kommer de bilderna.
 
 
 
 
Jag var som vanligt numer förtidig till Psykiatrins hus igår, så jag satte mig i biblioteket där och läste i "Vetenskapens värld" och fann lite intressant och hmm för mig oroväckande, då jag är så rädd för insekter och dylikt (utom vissa undantag som fjärilar). Alltså vi behöver bakterier omkring oss för att överleva, men vissa bakterier är ju farliga för hälsan, som bakterier från avföring kan orsaka en del obehagligt om de hamnar på fel ställe så att säga.
Jag tog tre bilder från tidningen med det intressantaste så att säga, haha, ja jösses säger jag bara, bakterier från rumpan på kudden alltså! *Ryser*
 
 
 
 
Här kommer bilder på våra sötnosar Eos och Selene från igår.
 
 
 
 
Köpte lite "gå upp i vikt"-mat igår till smalråttorna, mest avsett för Tyrande såklart. Risifruttin är laktosfri och likaså créme fraichen, men inte fårosten då, men de kommer bara få lite i taget av den, så jag ser att de inte blir dåliga i magen. 
Tyckte dock att Sylvanas och Maiev kunde få smaka lite av lätt créme fraichen, eftersom den ju är lätt.
Sylvanas fick alltså créme fraiche, gurka och gul paprika och Tyrande och Alleria fick risifrutti, créme fraiche, gurka och gul paprika.
En bild på inköpet och lite bilder från matstunden kommer här (dock inga matbilder på Alleria och Tyrande).
 
 
 
 
Här kommer ett par bilder från igår på Tyrande, men Alleria syns lite i bakgrunden på en bild.
 
 
 
 
Ska strax ta och stödmata Tyrande, väga henne, lyssna på hennes lungor och hjärta med stetoskopet och sedan ringa veterinären tänkte jag.
Först ska jag lägga upp ett par bilder på våra bedårande lurvar Eos och Selene som jag tog på dem i morse.
 
 
 
 
Just det ja, för en stund sedan så skulle jag fota vattendroppar på fönstret i arbetsrummet och då fann jag att det såg ut såhär mellan fönsterrutorna.
Skulle tro att vi behöver rengöra fönster ... Sådär kan man ju väl inte ha det heller.
 
 
 
 
 
Vila i frid Eivor Flugdotter och din lilla kompis Ernst.
 
 
 
 
Men ja här är "droppar på fönstret"-bilden som visar dagens väder.
 
 
 
 
 
(15:50)
Pang så sjönk humöret och jag blev sittandes gråtandes över att jag kände att jag åter igen blivit överkörd och dumförklarad.
Blivit överkörd och dumförklarad nästan hela mitt liv och det är f-n i mig inte kul någonstans. Man får ju inte bättre självförtroende och självkänsla av det direkt.
Blir så förbannat less och ledsen.
Vill bara isolera mig nu och sluta med allt som involverar möten med flera människor, som till exempel bågskyttet tänker jag inte längre gå på nu, inga kurser, ingenting utom möjligen vårdkontakter och någon enstaka vän ibland.
Människors stora hobby och njutning tycks vara att hacka på, trampa på, köra över och trycka ner och förminska mig och göra mig ledsen.
 
Har tröstätit kanelbullar och vaniljglass med chokladsås. Bara veganskt såklart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: firfin

Många fina bilder, tjejjerna är söta som få. Hälsa veterinären :)

Svar: Tack så mycket. Ja tjejerna är fruktansvärt söta.Det var ju lite svårt att hälsa veterinären när jag inte pratade med henne.
Scratchblack

2013-04-23 @ 11:54:35
Postat av: pärlan

Hej och hå vilken översvämmning det där var, hoppas ni är torra om fötterna nu igen =)
Fina bilder på djuren, de ser ut att trivas bra där de bor =)
kram

Svar: Jo det var lite översvämning och mer kommer det nog bli när kärlen släpper ordentligt. Om jag får nys om att kärlen släppt och att vattennivån ökar mer, då är det till att fara in till ån och fota mer översvämning. Måste ju passa på du vet när det väl är.
Ja jag hoppas våra små älskade djur trivs där de bor.
Hade vi kunnat köpa och ha plats med en större och bättre råttbur så skulle vi köpa det. Åh vi såg en så praktisk bur i dag som vi ville ha, men den var inte större än vår bara bättre, men en nackdel var att det var galler i botten, eftersom det egentligen är en fågelbur. Vi kan inte ha galler i botten till råttorna, det är inget bra för dem. Fast alltså vi hade ändå inte utrymme för buren ändå så.
Kram
Scratchblack

2013-04-25 @ 00:20:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0