R.I.P CarilAnn Fugate

Den 24/1-2013 hittade jag vår fina guppyhona CarilAnn Fugate död. Vi vet ju inte alls vad det kan ha varit för fel på henne, kanske hade hon en svår förlossning? Vi eller i alla fall jag tror nämligen att det är hon som födde den kull yngel vi har just nu. Vår första yngelkull sedan vi skaffade akvarium jag och Firfin.
Hoppas hon har det bra där hon är nu lilla söta CarilAnn.

Vila i frid.

Här kommer en bild på CarilAnn Fugate.


 

R.I.P Charles Starkweather

Förra veckan dog vår vackra, söta, snygga, tjejtokiga guppyhane Charles Starkweather.
Hoppas han har det bra där han är nu och att det finns många guppytjejer och god mat till honom.
Han var en riktigt stilig kille med svart kropp och stor vit stjärt.
Jag tillägnar honom denna bild.

Vila i frid lilla Charles Starkweather. Du finns i våra minnen.

2013

Jahapp då var det 2013 nu då. Kan ju hoppas på ett bra år utan traumatiska händelser och annat otrevligt och psykiskt dödande, men som den pessimist jag är och den realist jag är så vågar jag verkligen inte hoppas för mycket, jag tror inte det blir ett bra år. Det år jag dör är ett bra år, så ser jag på det. Hela mitt liv har varit ett helvete, så varför vara "blåögd" och tro att detta år skulle bli den otroliga vändningen till ett lyckligt liv. Dessutom, så länge djur far illa i världen så kommer jag aldrig kunna få ett lyckligt liv, så är det bara.

Borde sova nu antar jag, men känner inte att jag kan det även om jag är nästan vimmelkantig av trötthet.

Har överlevt årets värsta tid, nyår alltså. Fönstren är täckta, har lyssnat på musik på hög volym, först utan hörlurar och när klockan var runt 23 så tog jag på mig hörlurarna, eftersom fyrverkerierna är värst runt tolvslaget. Har även försökt att distrahera mig lite under hela gårdagen och en stund efter tolvslaget. Har redigerat bilder, lagt upp bilder på flickr, sovit på soffan en timme, myst lite med djuren, ätit mat och godis, sms:at en massa, mailat en del och så. Lyckades ganska bra tycker jag, med tanke på att jag inte gråtit igår, under tiolvslaget eller efter. Förra året grät jag mig i stort sett igenom nyår, fast gardinerna var fördragna och teven var på ganska hög volym. Hatar HATAR fyrverkerier! Att skjuta upp fyrverkerier och smälla smällare innebär att man bidrar till djurplågandet, att pyssla med fyrverkerier och smällare ÄR djurplågeri, kom inte och säg något annat, för då har du noll koll på verkligheten, jag vet vad jag talar om. Djurplågeri är VIDRIGT, det värsta som finns! Så länge det finns köpare och en publik så kommer inte fyrverkerierna att försvinna från världen. Det gör så förbannat ont i mig!

RSS 2.0