Bågskytte trots förkylning

(06:40)
Nu har jag varit uppe sedan cirka klockan 5 i morse då Firfin drog i väg till tåget för att ta sig till jobbet. Han blir nu borta ett par dagar och jobbar.
 
Igår söndagen den 21/7 så ville jag så gärna hitta på något, jag var rastlös och ville komma ut och göra något roligt, spännande. Visst, vi var och är båda ännu förkylda, men på tillfriskningsvägen. Jag är nog snäppet friskare än Firfin men så blev jag ju sjuk något dygn före med.
Efter lite diskuterande, efterforskningar och så så beslöt vi oss för att hyra minsta bilen och åka i väg till bågskyttebanan och skjuta pilbåge.
Vi höll på i 2 1/2-3 timmar på bågskyttebanan inkluderande en liten fikarast.
En av våra instruktörer var där, fast han såg vi inte så mycket av, han var mesta tiden i klubbstugan och sedan i skogen, men en liten stund satt han och titta på medan vi skjöt och gav oss några tips och råd vilket var schysst av honom.
Det gick väl både bra, hyfsat och ganska dåligt igår. Mot slutet var vi trötta i musklerna och kroppen och då gick det ju sämre och sämre, men vi höll på tills det inte var någon ide längre att fortsätta för att kroppen protesterade.
Vi ville ju passa på att skjuta så länge som möjligt medan vi hade hyrbil och var där.
Jag lyckades skjuta bort en pil igår, den första jag skjöt helt åt pipsvängen så att varken jag, Firfin eller instruktören (som hjälpte till att leta) hittade den. Tur jag har reservpilar.
Kul var det i alla fall, att skjuta massa pilbåge.
Vi Skjöt på 20 meter.
 
Här kommer några av mina bättre resultat från skjutandet igår.
Tänk på att vissa bilder kan vissa samma resultat men ur en annan vinkel bara.
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är bilder på Firfin och vissa av hans skjutresultat från igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mellan 20-meterstavlan och skjutlinjen så låg det harpluttar på marken som skimrade lite som guld, men att de skimrade som guld syns inte så bra på denna bild.
 
 
 
 
Några bilder på mig från igår. Bilderna togs när vi skulle packa ihop och åka hem.
 
 
 
 
 
På kvällen blev det detta till middag som Firfin fixade.
 
 
 
 
Tog några bilder på Selene igår när marsvinen fått gurka. Eos skymtar man lite.
 
 
 
 
Råttorna fick lite kokt potatis, vilket de nog aldrig fått förut tror jag. De tyckte det var väldigt gott, speciellt lilla sjuklingen Tyrande tror jag.
 
 
 
 
Har för övrigt lagt upp fler bilder på min flickr-sida. Gå gärna in och kolla, det är ju inte direkt svårt att klicka på länken och gå in och kolla lite.
Vore kul om fler ville kolla in där mer än typ Firfin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0