Måndagen och tisdagen

(07:15)
Nu går jag över till måndagen (1/7 och tisdagen 2/7).
 
I måndags hände väl inget speciellt sådär, jag hade boendestöd klockan 13-15 då vi städade i köket (tömde/fyllde diskmaskin och rengjorde diskbänk och spis) och sedan hade jag och Firfin tvättid klockan 15-19.
 
Jag fick hem mitt Bollnäs-smycke i tenn i måndags som jag blev ännu mer förtjust i när jag fick se den på riktigt och känna på den.
Jag tog en bild på det.
 
 
 
 
Bara för att jag tog bilder på vad vi åt till lunch och middag i måndags så måste jag ju lägga upp de bilderna ju. Bara veganskt såklart. Firfin lagade maten som vanligt.
 
 
 
 
 
I tisdags storstädade jag och Firfin hemma. Jag dammsög alla golv (utom i badrummet eftersom jag glömde det, så det gjorde Firfin sedan), dörrkarmar, lister, skrymslen och delvis på väggarna och runt fläktarna i taket.
Firfin torkade alla golv och rengjorde utrymmet under diskbänken där vi förvarar sopor och soppåsar. Vad vi gjorde mer i städväg minns jag inte.
Vi skulle fått besök men det blev inställt tyvärr, så vi gick till Gränby centrum för att äta mat (belöning för vårt städande) samt att vi shoppade lite. Jag fick flera presenter av Firfin, nämligen dessa.
Skålen längst ner är till fågelbad, så den står på ballkongen numer med vatten i till fåglarna.
 
 
 
 
Böckerna är jättefina tycker jag, många fina färgbilder i dem, tydligt och så. Lärorika och intressanta böcker jag kan rekommendera.
 
Här kommer smakprov ur boken "Myter & Legender".
 
 
 
 
 
Här kommer smakprov ur boken "Tecken & Symboler". Vissa förvånade mig, syftar då mest på det där med fylliga läppar ... :P
 
 
 
 
Tog en bild på två tröttnosar (Alleria och Tyrande) i tisdags med.
 
 
 
 
Något mer av tisdagen minns jag nog inte så jag avslutar detta inlägg här.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: firfin

Fina böcker :)

Svar: Ja det är ju det och jag fick dem av min bästa pojkvän ju (inte för att jag har flera, haha). ;)
Scratchblack

2013-07-06 @ 12:00:10
Postat av: pärlan

Ser ut som intressanta böcker vad snällt av firfin att ge dig presenter =)
Jag visste inte att du målade, har du tänkt ut något motiv till den "nya" tavlan!

Svar: Ja Firfin är snäll och väldigt generös.Oj, det var lustigt att du inte visste. Hur har vi kunnat känna varann i så många år utan att du fått veta att jag målar och ritar och så? Jag har målat tavlor sedan övre tonåren, har ett gäng tavlor, men senaste åren har jag nog bara målat en tavla som jag målade 2009.
Jag har inte tänkt ut något motiv till nya tavlan, vi får se om jag gör det eller låter tavlan skapa sig själv så att säga.
Scratchblack

2013-07-06 @ 16:00:53
Postat av: pärlan

Glömde kommentera hur fint ditt smycke är =)

Svar: Tack så mycket. :)
Scratchblack

2013-07-06 @ 16:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0