Meningslös morgon

(09:50)
Gick upp runt 7:30 tror jag. Denna morgon känns så meningslös. Jag känner mig trött, ensam, omotiverad och allmänt less och låg. Ingenting lockar, ingenting ger mig kraft, ingenting motiverar mig till något.Allt känns öde och trist, allt känns tragiskt, sorgligt och ledsamt. Tänker på alla som dött. Tänker att jag är usel på allt jag gör, att jag är värdelös på allt. Jag är bra på en sak i alla fall, jag är bra på att misslyckas.
Världen är en rutten j-la plats att vara i!

Nej det är ingen ide att ens vara vaken i denna meningslösa ruttna värld så nu går jag och lägger mig igen.
 
 
(18:45)
Hur kan man glömma sitt älskade lilla djur på ett tåg (eller buss eller så)? Det är oförlåtligt och en sådan person borde inte få ha djur om de är så ansvarslösa att de inte kan hålla reda på sitt djur och så.
Tycker så väldigt synd om den stackars ensamma pippin som blev kvarglömd på en pendel. Ännu värre är det ju om den avsikligt blivit lämnad där. Tragiskt, mitt hjärta blöder. Sådant här hemskt får bara inte hända.
Hoppas den blir kärleksfullt ompysslad på djurhemmet den nu är på medan de söker ägaren.
 
http://www.metro.se/stockholm/papegoja-hittad-pa-pendeltag/EVHmgw!NLEjNipIiOI/
 
 
 
Vid lunch upptäckte jag att jag missat att få i mig min morgonmedicin (Lyrica)  och efter att jag tagit den blev jag sakterligen på lite bättre humör.
Jag skrev ett litet brev till en väninna till mamma och berättade om att min mamma dog 4/8-2012. Jag har inte haft några kontaktuppgifter till henne, men igår när jag sorterade en hög med papper från mamma så fann jag en adress. Adressen var aktuell 2003, så jag hoppas hon inte har flyttat.
Paketerade även en film som en person har köpt av oss genom Tradera.
Gick till Ica och postade brevet och paketet samt hämtade ut ett paket med grejer jag köpt på Tradera och sedan handlade jag mat och frukt.
 
I morgon fyller våra kära små lurviga döttrar Eos och Selene 3 år.
 
 
 

(20:40)
Om ett tag kommer Firfin hem från jobbet och då är min tanke att vi ska njuta av lite jordgubbar från Ulva kvarn.
 
Igår 22/7 var det fullmåne. Min mobil kan inte ta vettiga bilder på en måne, men här kommer en bild i alla fall som jag tog från ballkongen igår kväll.
 
 
 
Här kommer också en bild på mig från igår.
 
 
 
 
 
Här kommer en bild jag tog på vägen till Ica i dag.
 
 
 
 
 
Tog bilder (och filmade) på råttorna nu i kväll.
Här är Tyrande.
 
 
 
 
Här är Alleria.
 
 
 
 
Här är Sylvanas.
 
 
 
 
 
Här är Maiev.
 
 
 
 
 
Jag borde ha ringt reumatologen igår eftersom en sjuksköterska hade ringt mig igår och ville boka in mig på en tid hos läkaren jag har där. Jag vågade inte ringa upp och sköt upp det till i dag, men jag har inte vågat ringa i dag heller. Vi får väl se om jag ringer dit i morgon.
Vill inte bli verbalt slaktad för att jag inte tagit den antiinflammatoriska medicinen som jag skulle äta varje dag och jag vill inte ta blodprov heller för den delen. Antar att läkaren vill kolla hur den nya medicinen har påverkat mig och så men det finns det ju ingen poäng med nu när jag inte tagit medicinen regebundet, jag tog den varje dag i tre månader och sedan har jag bara tagit den ibland. *Suck*
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: pärlan

Vilka fina bilder =) roligt med den bilden på den i en cirkel =)

Svar: Tackar så mycket. :)
Scratchblack

2013-07-25 @ 16:53:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0