Snabbloggar lite

(23:23)
Den 18/7 tittade jag på "Du är vad du äter". Hon (Anna Skipper) skulle då hjälpa en överviktig rockstjärna. Anna Skipper dyker då upp i en matchande outfit så att säga. Jag blev glad av att se henne i den outfiten, tyckte hon passade i den.
 
 
 
 
Den här killen drack tydligen en hel del alkohol, på bara en vecka hade han (om jag minns helt rätt) druckit 1 1/2 liter sprit! Utöver det åt han massa värktabletter varje dag på grund av ont i ryggen och så. Livsfarlig kombination. Hans lever var illa ute enligt den där doktor Kenneth som alla i "Du är vad du äter" får besöka.
 
Jag är nykterist sedan flera år och jag saknar inte alkohol, jag tycker det är skönt att slippa bakfylla och sådant och jag tycker berusade människor är obehagliga och ofta högljudda och jag vill inte vara sådan. 
Jag vill helt enkelt inte ha alkohol i mitt liv och är glad att Firfin näst intill är nykterist.
 
 
 
 
 
I fredags 19/7 skulle jag ha fikat med en väninna i stan men vi ställde in det i torsdags kväll eftersom jag inte hade hunnit bli frisk från min förkylning jag haft sedan i tisdags morse.
Vet inte vad vi gjorde i fredags jag och Firfin. Jag tror vi var och handlade mat på Ica, jo så var det nog och vi storhandlade dessutom för cirka 650 kr och det var tungt att bära hem, speciellt när man inte är frisk.
 
Igår lördag den 20/7 så var jag och Firfin till norra Gränby och fotograferade änder, gråsparvar, en sädesärla och en bofink. Vi satt vid en damm och matade änderna.
Jag har inte redigerat bilderna på fåglarna ännu så jag lägger väl upp några senare då, kanske i morgon eller så.
På kvällen tittade vi på filmen "Modig". Vi har sett den förut, men igår köpte vi hem filmen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0