Bakning och bågskytte

(22:20)
Igår kväll efter att vi kört fyrta maskiner tvätt i tvättstugan, så fick jag oväntad energi till att baka chokladmuffins. Den första satsen smet, då gick jag efter receptet, men när jag gjorde andra satsen och följde samma recept, då fick jag idén att experimentera lite och bytte ut några ingredienser samt la till en. De muffins jag hade experimenterat med smeten de var faktiskt godast lustigt nog.
 
 
 
 
I dag måndag fixade Firfin lunch till mig innan jag skulle ha boendestöd från klockan 13 till 15.
 
 
 
Det har varit massa oväsen i dag där vi bor för de har hållt på med att såga ner buskar.
 
 
 
 

Det gick bra med boendestödet i dag, hon verkar bra och lugn och lättsam. Kände mig trygg med henne, hon var lätt att prata med och så.
Jag kommer som det ser ut just nu, träffa henne på måndagar mellan klockan 13-15 med vissa undantag.
En sak vi kom fram till var att vi ska försöka ge oss på förrådet och gräva oss in längst bak och gå igenom de lådorna och se vad som kan slängas, ge bort eller sparas.
 
Innan Firfin kom hem från Gränby centrum så tog jag upp Eos och gosade lite med och hade henne i mitt knä i en uppvikt del av min T-shirt när jag satt en stund vid datorn.
 
 
 
 
I dag på bågskyttet så skjöt jag upp på nytt för "Vita pilen"-märket. Jag har ju för flera veckor sedan klarat teoriprovet, men misslyckades med poängtagningen i skjutningen. Man ska med 15 pilar på 10 meter få ihop 115 poäng för att bli godkänd. I dag var då mitt andra försök att klara provet, men icke, jag fick 91 poäng i dag av de max 150 poängen man kan få. Irriterande när det ändå var ganska nära att klara provet. Nu måste jag vänta minst 3 veckor innan jag får en ny chans att klara provet.
 
I morgon ska jag träffa min arbetsgivare och efter det så kommer min god man hem till oss.
 
 

Kommentarer
Postat av: firfin

Många goda muffins blev det :)

Svar: Jupp och de tycks alla som ätit en tycka, vi får väl hoppas att även min god mans man gillar dem, eftersom hon fick med sig några muffins hem i dag tisdag. :)
Scratchblack

2013-06-04 @ 11:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0