Bofinksungen Strumpan

(22:15)
I dag på vägen till min arbetsgivare så träffade jag den helt bedårande lilla bofinksungen Strumpan (jag lät Firfin döpa den lille ungen). Bofinkspappan såg det ut att vara kom och matade lilla ungen som satt på marken ensam. Den lille var inte flygfärdig men hade nog trillat ut ur boet. Bofinkar gör sina bon i en grenklyka och får 1-2 kullar mellan Maj och Juli.
Jag kröp på marken för att kunna ta hyfsade bilder på lilla Strumpan och Strumpan satt bara kvar där och tittade på mig. Jag hade kunnat klappa den tror jag, men man ska inte röra fågelungar i onödan, bara om de är i behov av hjälp/sjukvård.
Här kommer bilderna på väldigt lilla Strumpan.
 
 
 
 
Någon timme efter att jag kommit hem från mötet med arbetsgivaren (som gick väldigt bra) så kom min god man hit och vi (jag, Firfin och hon) satt i köket och pratade och fikade te och chokladmuffins och hon fick klappa på Selene, Maiev och Sylvanas.
 
När god man gått så tittade jag på dubbelavsnitt av "SOS Thailand" och sedan har jag och Firfin tittat på "Navy CIS" vilket tanken är att vi ska titta på igen (fast ett annat avsnitt) klockan 23.
 
Jag är väldigt trött och har varit trött i flera timmar. Mina ögon känns ansträngda och mosiga och så.
 
 

Kommentarer
Postat av: firfin

Strumpan var väldigt söt :) Kul att han stannade kvar och poserade lite :)

Svar: Ja mycket charmig liten plutt. Ja det var trevligt att Strumpan stannade kvar och poserade lite för mig. :)
Scratchblack

2013-06-05 @ 12:02:38
Postat av: pärlan

Jag skulle nog döpt den till Einstein pga tofsarna på huvudet

Svar: Haha ja det har du ju faktiskt helt rätt i, varför tänkte jag inte på det? Den får hete Einstein i efternamn då, Strumpan Einstein. :)
Scratchblack

2013-06-07 @ 00:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0