Fredag, lördag och måndag.

(08:50)
I fredags 7/6 så grät jag mig till sömns för det kom upp så många minnen och jobbiga tankar.
 
I lördags 8/4 så var jag seg och trött men tvingade mig i väg på kvällen till Gränby centrum för att handla mat.
Fotade marsvinen lite under dagen samt tog några bilder på vägen till Gränby centrum. Här kommer de.
 
 
 
 
Så här ser bakdelen ut på Selene sedan vi rakade ner den.
 
 
 
 
När jag är på väg hem med matvarorna från Gränby centrum och går och pratar med Firfin i mobilen, då ser jag honom plötsligt gå mot mig till min stora överraskning. Han hade sjukskrivit sig från jobbet på grund av feber och illamående, så han kom hem ett dygn tidigare. Han hade hört mig säga att jag hade tunga matkassar så han hade beslutat sig för att möta mig och hjälpa mig med bärandes sista biten.
Det var en trevlig överraskning att han kom hem ett dygn tidigare.
 
 
Just ja, jag gick igenom och sorterade upp tre kassar med grejer från mamma på dagen i lördags med och hittade en del intressant.
 
 
 
 
I dag måndag 10/6 så vaknade jag runt 7, stretchade som jag alltid nästan gör på mornarna men denna morgon lyckades jag göra något olämpligt så någon nerv eller så har kommit i kläm. Det strammar och jag har lite värk på vänster sida av halsen, axeln och det strålar ner till vänster skulderblad. Rör jag på fel sätt, alltså till exempel vrider huvudet åt höger så gör det ont hela vägen från övre delen på vänster sida av halsen och ner till cirka mitten på vänster skulderblad. Vrider jag huvudet åt vänster så gör det ont och stramar på hela vänster sida av halsen. Vrider jag överkroppen i sidled åt vänster så strålar det från halsen ner till mitten av ryggen.
Har värmt en vetekudde som jag sitter med runt halsen för att försöka råde bot på det hela, men det tycks inte fungera särskilt bra, harsuttit med den i någon halvtimme tror jag.
Hur ska det gå att skjuta med min nya, egna, fina 30 ibs pilbåge i kväll. Jag är ju7 vänsterskytt dessutom, så det är vänster arm jag drar upp strängen med. Nya pilbågen är ju 10-12 ibs starkare än den jag brukar låna på klubben, så jag är ju helt ovan att behöva ta i så hårt för att stränga upp, har ju inte hunnit bygga upp muskler och vant mig vid nya bågen. Första skjutningen skulle och SKA bli i dag, med eller utan smärta, jag SKA skjuta pilbåge i kväll.
Hoppas vad det nu är som värker, försvinner till i kväll, det vore ju skönt att slippa ha värk när jag ska skjuta med nya pilbågen.
Värken kom ju inte direkt lägligt ...
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: pärlan

Vilka fina sommarbilder, härliga att titta på.
Vad tråkigt att du fick ont, gick du i väg och sköt ändå?

Svar: Tackar. :)Jo då jag var i väg och sköt ändå. Jag och Firfin deltog i den interna lilla tävlingen "Korren". Jag vann över Firfin, haha. Fick cirka 220 poäng med 36 skjutna pilar med min nya, starkare pilbåge och Firfin fick runt 190 poäng, med den något starkare pilbåge han sköt med.
Jag är ju hård mot mig själv, så hade ju velat få högre poäng, jag var inte helt nöjd med resultatet jag fick, men jag vann i alla fall över Firfin. :)
Scratchblack

2013-06-11 @ 10:39:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0