Lördag och söndag

(20:00)
I går 15/6 ägnade jag mig åt att ta det lugnt tror jag, jag minns inte riktigt, men hemma var jag nog. Jag vet i alla fall att jag skrev tre brev, eller ja ett var väl snarare ett kort faktiskt. Kortet var till mormor där jag skrev och beklagade sorgen över hennes sons (min morbror) bortgång och att han slipper plågas nu och att han säkert blev väl mottagen av sin fru och av sin syster (min mamma).
 
Råttorna fick sallad i form av isbergssallad, röd paprika, ruccola och gurka. Favoriten som gick åt i rasande fart, speciellt hos Maiev och Sylvanas det var den röda paprikan, men det tunna skalet lämnades.
Jag tog några bilder på sötnosarna, de älskade barnen.
Först är det tre bilder på Sylvanas.
 
 
 
 
 
Nu till Maiev.
 
 
 
Nu till Alleria som höll på att bädda där i hörnet med en bit fleecetyg.
 
 
 
 
 
Detta kort/brev kommer en person få i morgon eller övermorgon, men vill inte nämna vem i fall denne person skulle läsa detta blogginlägg.
 
 
 
 
 
I dag 16/6 så tog jag mig i väg till Gränby centrum och postade breven/korten, köpte en långkjol och en blus och handlade mat. På vägen till Gränby centrum tog jag några bilder med min systemkamera på småfåglar som plaskade i en pöl, en ringduva och en sädesärla (tror jag det kan ha varit), men de bilderna är inte uppladdade på datorn och så ännu.
 
Dessa kläder köpte jag i dag. Inte så snyggt presenterat med stöket omkring och vinkeln och så, men visste inte hur jag skulle gå till väga utan att behöva lägga massa energi på det, så jag la dem helt enkelt på marsvinsburen bara.
 
 
 
 
Var hungrig när jag kommit hem från Gränby centrum, så det fick bli försedan snabblunch.
 
 
 
 
 
Tog några bilder på marsvinen i dag, här kommer de. Först på dem båda, sedan på Eos och sedan på Selene.
 
 
 
 
 
 
I morgon ska jag roa mig kungligt med att gå till tandläkaren och laga tand. Nej, jag ser verkligen inte fram emot det, jag vill inte alls dit och bli plågad. Är extra nervös för att det är en för mig ny tandläkare jag ska träffa eftersom min ordinarie var fullbokad fram till semestern. Hoppas han är bra och snäll.
 
Nu ska här städas marsvinsbur.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: pärlan

Fina Kläder =) och fina bilder på sötnosarna =)

Svar: Tack så mycket och tack igen. Fattar inte hur sötnosarna lyckas vara så hysteriskt söta alltså. :)
Scratchblack

2013-06-16 @ 22:16:13
Postat av: firfin

Massor av fina bilder på sötnosarna :)
Hoppas du får en mysig dag idag hos tandläkaren ;)

Svar: Tackar. Ja sötma har de gott om.Haha, just det, för man har ju så mysigt hos tandläkaren ...not! Jag överlevde i alla fall, men det gjorde ju lite ont från och till.
Tandläkaren sa att jag är för ung för att ge upp mina tänder och det må han väl ha rätt i, men vad gör man när man inte orkar bry sig längre? Han bad mig i alla fall att ägna 2 minuter på tandborstningen morgon och kväll för att ge tänderna en chans.
Scratchblack

2013-06-17 @ 11:54:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0