R.I.P Morbror

(23:40)
Fick i dag 9/6- 2013 sms på eftermiddagen av min yngsta kusin som berättade att min morbror hastigt gått bort klockan 10 i morse.
Det var ju såklart ett lite omskakande och tragiskt besked, men jag har kunnat hantera det bra än så länge, det av vetskapen att det var det bästa som kunde hända honom.
Min morbror hade samma svåra sjukdom som min mamma samt att han hade diabetes 1. Han hade absolut ingen livskvalitet sista åren, han var nästan blind, kunde i stort sett inte alls kommunicera och göra sig förstådd, han kunde inte äta genom munnen (han åt genom ett hål i magen), han kunde inte använda ben eller armar/händer.
Han plågades verkligen och hade ständigt svår ångest. Nu har han äntligen fått ro, nu slipper han plågas mer.
Jag hoppas han är med min mamma, hans syster som han stod nära.
Min morbror var äldst i min mammas syskonskara.
Min morbror var sedan unga år fram tills han blev väldigt dålig en kreativ människa, han gillade att rita/måla och skriva och han hade humor och var generös.
 
Tack Morbror för att du uppmuntrade mig till att måla och gav mig mitt första oljemålningskit med oljefärger, pannåer och penslar.
 
Jag minns när vi var i Skåne du, jag, min mamma och din flickvän och jag hade tänkt bada med inte vågade för att vattenbrynet var fullt av meneter hela vägen, jag var rädd att bli bränd av maneterna. Du var så generös att du sa att om jag badade skulle jag få 500 kr och jag gick ner och badade då och fick 500 kr. Hur många har fått 500 kr för att bada som barn?
 
Vila i frid Morbror.
 
 
 
 
 
Obs! Det är inte jag som gjort bilden.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: pärlan

Beklagar sorgen! / Sis

Svar: Tack så mycket.
Scratchblack

2013-06-11 @ 10:41:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0