Skjutit med pilbåge

(23:20)
I dag mellan cirka klockan 13-14:30 så skjöt jag, Firfin och hans kusin pilbåge i bågskytteklubbens klubblokal på inomhusbanan (eftersom det är allmänt skjutförbud under midsommarhelgen på utomhusbanan, vilket alltså även gäller de som skjuter med gevär på andra banor).
Firfin fick äntligen skjuta med sin Recurve som kom i torsdags. Nu har han fullständig bågskytteutrustning han också (fast jag behöver en tab fortfarande).
Så här ser Firfins Recurve ut (väskan som står bakom är den man har Recurven, pilar och ja alla andra tillbehören i).
 
 
 
 
I väntan på Firfins kusin så tog jag några bilder med mobilen på bland annat dessa.
 
 
 
 
Kan inte påstå att det gick bra för mig i dag att skjuta med långbåge. Tror jag blev förvirrad av den nya situationen att skjuta med långbåge inomhus, samt de nya pilarna jag nog inte bekantat mig helt med ännu. Dessutom hade vi ingen riktig matsäck med oss och mitt blodsocker sjönk nog för lågt efter någon timme och då gick det verkligen dåligt, kunde inte fokusera alls och jag hade även börjat känna mig för varm.
Men alltså det var ändå kul att få skjuta pilbåge och då speciellt i lugn och ro utan flera andra människor, utan massa oväsen som det kan vara då och då. Var nog dessutom bra för mig att få prova skjuta med långbågen inomhus (har innan bara skjutit med barebow recurve inomhus, eftersom jag bytte till långbåge efter att utesäsången börjat).
Det gick riktigt bra för Firfin i alla fall och det var ju kul, speciellt då han skjöt med sin nya fina pilbåge.
Snällt av Firfins kusin att vilja skjuta med oss. Jag hoppas han tyckte det var trevligt och att det gick bra för honom. Det såg bra ut det jag såg, men jag vet inte hur han oftast brukar skjuta.
 
 
 
Väl hemma så var vi trötta, men Firfin lagade ändå mat som vi åt innan han somnade i soffan. Jag satt vid datorn en stund innan jag somnade till en stund i sängen och sedan har gått igenom alla bilderna jag tog den 18/6.
När Firfin vaknat så badade vi lilla Eos. Hon var så duktig så. Sedan torkade vi henne med handduk, blåste lite med en hårfön på henne och sedan fick hon mestadels sitta i min famn inlindad i först handduk och sedan fleecefilt tills hon var i stort sett helt torr.

Resten av kvällen har ägnats åt att titta på TV.
 
Tog ett par bilder med mobilen på Alleria i dag när hon låg så sött i fleecehängmattan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: firfin

Vilken söt liten Alleria :)

Svar: Ja hon är ju bedårande vår lilla dotter Alleria. :)
Scratchblack

2013-06-24 @ 14:11:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0