Suggan har kultingar!

(23:05)
I dag kom Firfins pilbåge äntligen, så nu har han full bågskytteutrustning. Skoj. :)
Vi hade planer på att åka till utomhus eller inomhus-banan och skjuta pilbåge med Firfins kusin i helgen, men det är tydligen skjutförbud på utomhusbanan, så vi får se om det blir inomhusbanan. Alltså det var inte helt bestämt att vi skjulle skjuta, det beror på Firfins kusin om han kan. Utom honom kan vi inte skjuta, för vi kommer inte in själva då vi inte har blivit betrodda egen nyckel ännu.
 
Vi har inget speciellt planerat för i morgon vilket känns lite trist.
 
I dag har jag ringt stenhuggeriet och diskuterat textkompletteringen på gravstenen. Ska få papper hem så jag kan se att stavningen är rätt, se priser och skriva under papper och skicka tillbaka.
 
I dag har jag även varit på 4H-gården med min nya kontaktperson för första gången. Vi var nog där i nästan två timmar. Vi tittade på alla djuren, klappade får, getter och grisar.
Stora söta suggan har ungar nu, fyra små kultingar som är helt bedårande.
 
Efter 4H mötte jag upp Firfin på Gränby centrum. Vi kollade på doppresenter och köpte två presenter till våra vänners två barn som vi kommer träffa den 29/6.
 
Nu i kväll har vi sovit en stund, jag har redigerat en del av bilderna från 17/6 och vi har tittat på två avsnitt av "Den som dräper".
 
 
 
Jag skrev i ett inlägg att jag fick 352 poäng på ordet "Helgonet" den 17/6. Jag fotde det som minne. Lägger upp bilden, men har dolt mitt och väninnans spelalias.
 
 
 
Nu krånglar det igen med att få bilden åt rätt håll, så det får väl vara snett då, även om det som alltid stör mig när det blir så.
 
 
Här kommer andra bilder från 17/6.
 
Två bilder på Björktrast.
 
 
 
 
 
Två bilder på Sädesärla.
 
 
 
 
 
En förbipasserande vovve.
 
 
 
 
 
Bilder på bofinkshona och hennes unge (hona) som hon hämtade mat till och matade. Jag stod länge och tittade på dem, de var ju så söta.
 
 
 
 
Båten Linné hade rosa tema ...
 
 
 
 
Vi har medicinerat killarna mot fenröta, eftersom vi såg att vår fina guppykille Albert Fish hade fått fenröta. Behandlingen är klar, nu hoppas vi att alla är friska och att Alberts stjärtfena snart är fin och hel igen.
När man häller i medicinen så blir vattnet grönt en stund, eftersom medicinen är grön.
Så här ser det ut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: firfin

Jo, hoppas vi kan skjuta i helgen,
massor av fina fågelbilder. & även båtar kanske behöver ha en rosa period då och då :)

Svar: Ja det hoppas jag med att vi kan, men det ser ju ut som att det inte kommer bli så tyvärr. Tack angående bilderna.
Haha ja du så är det kanske.
Scratchblack

2013-06-21 @ 10:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0