Torsdag och fredag

 (22:15)
I onsdags kväll på bågskyttet gick det väl inge vidare bra med premiären av de nya pilarna, men det brukar tydligen kunna vara så när man skjuter med nya pilar enligt långbågsinstruktören, så jag får väl lita på hans ord då. Det gick i alla fall bättre sista halvtimmen. Mina nya pilar är både längre och lite tjockare än de jag innan skjöt med, så då måste man anpassa sig efter dem och sikta annorlunda. Men ändå, jag tycker inte om när det går dåligt. Jag tog dubbel fikarast för att det gick dåligt, tyckte jag behövde det.
Jag och Firfin hade sällskap av en söt och fin fjäril så fort vi satte oss ner på en vit bänk. Den tycktes gilla starka färger, speciellt blått. Den satte sig flera gånger på de blå fenorna på mina pilar, men den satte sig även ett par gånger på Firfins hand när han höll upp en intill den.
Här kommer en bild på fjärilen (har ej hittat den i min insektsbok, så vet ännu inte vilken art) när den sitter på Firfins ena handled.
 
 
 
 
Tog en bild på buttarna/måltavlorna med. De två längst till vänster är på 10 metersavstånd och de tre i samma storlek som är till höger är på 20 meters avstånd, vilket är vad jag oftast skjuter på numer.
 
 
 
 
 
Igår torsdag den 13/6 så gick jag för att gå på ett möte klockan 10 på Börjegatan 4 med hon som anordnat kontaktperson och med min blivande kontaktperson. Jag fick den dumma idén att försöka hitta dit själv, att alltså gå hela vägen hemifrån till dit. Men nervös och stressad som jag var och fuktig av regnet, så gick jag galet. Vid fyramackarskorset så tittade jag efter Willys-skylten (eftersom det ligger nära det) och jo jag såg skylten, men vad gör jag då, jo jag går åt ett helt annat håll upp mot Gränby i stället. När jag gått fel en bra bit och är vid "Akvariehobby" och fortfarande inte sett Willys (jag vet ju egentligen att det inte finns ett Willys längs den vägen), då ringer jag förtvivlat Firfin som låg och sov, är hysterisk i telefonen och arg och halvskriker "Det finns ju inget jävla Willys!".  Han får mig att vända tillbaka till fyramackarskorset och då ser jag ju att jag var helt galet och fattade inte hur jag kunnat gå så fel. När jag sedan går till adressen jag fått så hamnar jag på fel sida och står utanför "Uppsala hundsim"och är väldigt stressad och frustrerad och gråter och är hysterisk för att jag inte hittar ingången, så åter ringde jag Firfin, grät och var hysterisk i telefonen. Han ringer upp anordnaren och säger att jag inte hittar, sedan samlar jag mig och ringer henne själv och då möter jag upp henne runt husknuten.
Firfin ringer upp och kollar att jag kommit till rätta och föreslår att han kommer och hämtar mig efter mötet så jag hittar hem.
Mötet gick i alla fall väldigt bra och jag fick ett positivt intryck av min nya kontaktperson och även av anordnaren. De var väldigt trevliga och min nya kontaktperson verkar förstående, lugn, jordnära och trevlig och verkar förstå det här med respekt och hänsyn.
Min nya kontaktperson ska ringa mig på söndag och vi ska ses i slutet av kommande vecka och gå till 4H-gården är det tänkt.
 
 
 
I dag fredag 14/6 så var jag och träffade min arbetsterapeut. Hon hade ju bokat gymmet i "Psykiatrins hus", så jag skulle få prova hur det kändes och så. Jag fick lite panik några gånger under uppvärmningen på det där löpbandet (eller vad det heter), för hon tyckte jag skulle upp i hastighet 5 och det tyckte jag var för snabbt, dels för att jag inte ville anstränga mig så pass mycket för att jag kände att jag började bli svettig och svett är inte välkommet alls. Vill inte att någon ser mig svettig, försöker alltid undvika det. Svett är äckligt! Hoppade av bandet flera gånger och till slut gav jag upp och vi tog då en paus innan jag fick prova vibrationsplattan. Jag gillade verkligen vibrationsplattan, så nu vill jag köpa hem en sådan. Prövade även ett par styrketräningsmaskiner, men inget slog vibrationsplattan. En timme var vi i gymmet och om två veckor ska jag dit igen.
 
 
 
Här kommer några dagsfärska bilder på mig.
 
 
 
 
 
 
Denna lilla installation hade de satt upp på "Psykiatrins hus" såg jag i dag.
 
 
 
 
Har lagt upp ett par till videoklipp på min flickr-sida.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: pärlan

Fantastisk bild på fjärilen, det är bra att den inte hann och flyga iväg.
Vilket härligt hår du har syster min =)
/ Pärlan

Svar: Ja den satt kvar en stund på Firfin så jag hann ta upp mobilen, ta fram kameran i den och fota den. Duktig fotomodell var den lilla fjärilen. :)Tack så väldigt mycket för komplimangen om mitt hår. :)
Scratchblack

2013-06-16 @ 22:18:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0