Ägnat mig åt ilska

(22:40)
Inte så att ilska är min hobby, men folk har en benägenhet att göra mig förbannad och eller ledsen. Även jag själv gör mig arg, som i dag när jag vid klockan 11:45 upptäcker att jag skulle varit på ett möte klockan 11 och träffat hon som fixat fram en preliminär kontaktperson, samt att jag skulle träffa den där kontaktpersonen på det mötet. Så fruktansvärt pinsamt, verkligen. Jag skämdes så ofantligt mycket och var helt förtvivlad och grät och var väldigt arg på mig själv. Var så uppriven och ledsen och dessutom stressad, så kände att jag inte skulle fixa att ringa upp och säga att jag misstagit mig på dag, dessutom var jag rädd att bli totalt utskälld.
Alltså för mig är det viktigt att passa tider till möten, jag tar sådant allvarligt och blir väldigt uppriven när jag missar ett möte, vilket nästan aldrig händer.
Det är så ruttet att vara människa, jag vill inte vara människa, jag bad inte om att få bli människa, jag bad inte om att födas. Jag vill vara omänslig i flera avseenden, som till exempel vill jag inte ha organ och underhudsfett eller mänsklig hud, för det trivs jag inte med, känns bara äckligt. Dessutom vill jag inte ha någon som helst idiotisk hårväxt på kroppen utom på hjässan, ögonbryn och ögonfransar. Urk för att vara människa! Sedan var det ju det där med hjärnan, den byter jag hellre till ett extremt stort minneskort så ingenting glöms bort eller så, som ett möte då till exempel.
I och med att jag missade mötet klockan 11 så missade jag även att träffa en gullig väninna klockan 12. Skulle kila in och hälsa på henne på hennes jobb nämligen.
 
En inte glad Petra.
 
 
 
 
Klockan 14 hade jag tid hos min psykolog och som vanligt var det tajt om tid, mycket att prata om, diskutera och allt hanns inte med.
Vi diskuterade det här med "Grön rehab" som jag blivit erbjuden att delta i med start 17/6 och jag fick då veta att de har ett rullande schema året om ungefär, så det kommer ju finnas fler starttillfällen, så förslaget var att fråga om jag kunde få börja i en grupp i höst i stället när det börjat bli svalare ute, så jag åtminstone inte behöver oroa mig för min svettfobi om det blir varma dagar.
 
I dag har jag på vägen hem sett pyttesmå och hysteriskt söta små gulsvarta andungar, väldigt söta björktrastungar och en kråkfågelunge som lärt sig flyga.
Andungarna med sin mor såg jag i Stadsparken medan jag inväntade buss.
Massa blommor är det planterat där nu.
 
Här kommer bilder från stan i dag.
 
 
 
 
 
På kvällen hade jag lite tråkigt och hittade på lite galenskap iform av detta. Det är jag på alla bilderna alltså.
Den sista blev lite cool ändå tycker jag, ser ju ut som en alien.
 
 
 
 
Annars såg jag väl mer ut såhär i dag ungefär.
 
 
 
 
Blev ändå på bättre humör efter att ha pratat med psykologen, sett fågelungar och fina blommor och på kvällen även fått tre långa, fina, gulliga, uppmuntrande, snälla sms av en väninna.
 
 
 
Har nu pratat en del i mobilen med Firfin och klockan gick över tolv, så nu hamnar detta inlägg på fel dag ju, men jaja det får väl vara så då.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: firfin

Fina blommor & roliga bilder på dig :)

Svar: Tack så mycket. Ja ibland måste man få flippa ut lite ... ;)
Scratchblack

2013-05-29 @ 00:37:30
Postat av: pärlan

Ibland missar man möte etc och man kan bli arg på sig själv men det är ingen fara för alla gör misstag.
Vad härligt att du blev på bra humör igen=)
Kramar

Svar: Hon som skulle hålla i mötet blev inge arg, hon sa tydligen till Firfin "Det är ingen fara, det är sådant som händer". Skönt att höra att hon inte blevarg som jag befarat. Fast jag skäms ändå att jag missade, för jag tillåter mig själv inte att göra misstag.
Ja det var skönt att humöret kunde vändas till det bättre. :)

Kram
Scratchblack

2013-05-29 @ 11:09:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0