Bågskyttetävling i dag

(03:35)
La mig vid midnatt, vaknade vid klockan 3 och ska upp med Firfin klockan 6 för att sedan klockan 7 åka med hans kusin till bågskyttetävlingen som äger rum i dag och i morgon. Firfin har blivit ombedd av sin kusin att fota tävlingen.
Kusinen ska vad jag uppfattat det som vara med och tävla. Han är duktig.
Tävlingen tror jag börjar klockan 9 och slutar runt klockan 17, men kusinen ska nog vara med och hjälpa till att sätta upp banan innan det börjar.
Det är ju en idiell bågskytteklubb där medlemmarna i klubben förväntas hjälpas åt med pyssel kring tävlingar, städning av lokaler och så.
Jag kanske kan hjälpa till på något hörn jag med om det är något hyfsat enkelt, så jag bidrar med strån till stacken jag med eller vad man brukar säga. Jag åker mest med för att jag vill se bågskyttetävlingen.
Vi åker hem runt klockan 15. Det blir en lång dag detta och jag som sovit dåligt. Hoppas jag inte är svimfärdig runt lunchtid.
Firfin ska fota även på söndag men jag vet inte om jag klarar av tidig morgon och så lång dag två dagar i sträck med massa människor, olika stimuli, rörelse och ljud och så. Jag blir nog hemma i morgon.
 
 
 
Igår eftermiddag var jag och Firfin till 4H-gården och gosade med och tittade på djuren där. Jag blev tvättat på en hand av en söt liten otroligt snäll och social kanin, fick en puss på munnen av en getmamma och även av dess killing, pussade killing på nosed, blev slickad på fingrarna och lite tuggad på fingrarna av två 5 veckor gamla kultingar, petade på kultingtrynen och såg en stor sugga gotta sig i en lerpöl.
Här kommer bilder från 4H.
Det är Firfins hand som syns på enstaka av bilderna.
 
 
 
 
På kvällen klippte/rakade vi bakdelen på våra två marsvin. Vi skulle badat dem också, men vi tyckte att det var bättre för deras skull att ta en sak i taget.
Här är en bild på den päls vi klippte/rakadde av från båda marsvinen, samt en bild på hur min T-shirt såg ut efteråt.
 
 
 
 
 
Tog bilder på och filmade lilla charmiga, söta Rommel igår. Här kommer ett par bilder på Rommel.
 
 
 
 
Oj, just det ja, måste ju berätta något väldigt gulligt som hände mig på 4H i går. En liten pojke på kanske 3 år med två maskrosor i handen kommer in i ladugården medsin pappa när jag och Firfin klappar kanin. Pojken kommer fram till mig och håller upp blommorna och säger "Blommor" och jag säger något i form av "Vilka fina blommor du har". Pojken går tillbaka till sin pappa och pappan säger till pojken att han ju måste säga att de är till mig, varav jag utbrister "Jaha var de till mig". Pojken kommer åter fram till mig med blommorna men blir plötsligt blyg och går till pappan igen. Pappan frågar pojken om han ska ge blommorna till mig och pojken nickar. Pappan kommer fram till  mig och ger blommorna och jag tackar lilla pojken för blommorna och säger att det var väldigt gulligt och säger till pappan att han har en väldigt gullig pojke.
 
 
 
Jag har lagt upp fler bilder på min flickr-sida. Kolla gärna in bilderna på min flickr-sida.
 
 
 
(7:25)
Klara och väntandes på Firfins kusin som visst blev försenad, men det gjorde mig ingenting, jag uppskattade att få lite extra tid. :)
 
Här är bilder på mig jag tog klockan 4 i natt med mobilen, haha.
 
 
 
 
Här är bilder på mig som jag tog vid 6 i morse. Jag var väldigt trött, det syns kanske i mina glansiga ögon. Speciellt på första bilden så ser man ju att jag är jättetrött.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: firfin

Hoppas marsvinen är nöjda med sin nya frisyr.

Svar: Ja det får vi hoppas. De fick så fina, söta små rumpor så. :)
Scratchblack

2013-05-25 @ 06:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0