Beslutat mig nu

(19:25)
Har sovit 2-3 timmar och nu tittar jag på "En plats i solen-borta eller hemma bäst?" sedan ska jag titta på "SOS Thailand" och efter det "Hotellräddaren".
 
Har inte gjort så mycket i dag, men jag har pratat med hon på "Grön rehab" och vi kom fram till att jag hoppar över att delta i den grupp som börjar i 17/6 och har i stället sagt ja till att försöka delta i i den grupp som börjar 9/9 i stället när det är svalare ute.
 Men det är inte så att jag kommer med bara genom att säga ja, utan psykologen som jag kommer få en tid hos för bedömningssamtal ska ge samtycke om hon/han tror det är lämpligt.
 
Insåg nyss att jag missade "SOS Thailand" för att det första programmet var längre än jag mindes det, men det gör inget.
 
Har för övrigt tömt och fyllt och kört diskmaskinen.
 
Har tagit några bilder med mobilen på våra sötnosar till marsvin. Eos och Selene.
 
 
 
 
Här är Selenes rumpa som den ser ut efter att vi rakat den, men vi ska raka/klippa lite till en annan dag på dem båda, sedan är badning kvar också.
 
 
 
 
I dag fick vi bekräftat från butiken i England att de har den pilbåge som jag ville ha från början men som butiken i Sverige (Scanbow) inte hade. Firfin skickade sedan i väg en beställning av varsin sådan pilbåge till oss. Vi lär få dem inom 15 dagar, troligen inom en vecka.
Pilbågen finns på denna länk.
 
 

Fick sms av mitt nya boendestöd i dag vid klockan 16 där hon skrev att vi kan ses mellan 13-15 på måndag, vilket jag tackade ja till. Spännande och nervöst.
 
En annan bra sak är att Firfin kommer hem i morgon bitti i stället för på fredag morgon.
 
 
 
(21:35)
VARNING! Beställ inte något från www.bowsports.com, för de är jättevirriga och opålitliga. Firfin har fått flera felaktiga orderbekräftelser nu och har mailat dem flera gånger för att rätta dem och även ringt till dem två gånger och pratat med dem.
Första ordern såg rätt ut, det stod att vi beställt en högerbåge 35 ibs och en vänsterbåge 30 ibs, men så ringer de och säger att de tyvärr inte har någon högerbåge i lager med 30 ibs. Vi ville ju inte ens ha en högerbåge med 30 ibs. Firfin säger då vad det var vi ville ha och de bekräftar att de förstått, men då kommer en felaktig orderbekräftelse där det står att att vi beställt en höger 30 ibs och en vänster 30 ibs och under står frågan "Do you want to cansel the right bow?". Så Firfin fick rätta dem igen. Han har väl rättat dem minst 1 gång per mail och två gånger i telefon.
Nu får vi se hur den sista orderbekräftelsen ser ut efter att Firfin verkligen var övertydlig i den sista rättelsen som var via ett mail, annars får han ringa dem igen och verkligen tillrättavisa dem och vara krävande och till exempel begära att de lägger ner pilbågarna medan han är kvar i telefonen och att de säger exakt vilken pilbåge de lägger ner.
Aldrig mer att vi beställer något från dem igen.
Hoppas verkligen vi får rätt pilbågar hem, när vi dessutom beställt dem från England och pilbågar är inte direkt gratis.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: firfin

Dom är så söta dom små lurvbollarna :)
Hoppas bågleverantören i England lyckas skicka rätt bågar . . .

Svar: Ja hysteriskt söta små lurvbollar har vi, vet inte hur de lyckas med att se så söta ut.
Ja vi får verkligen hoppas att de skickar rätt pilbågar, annars blir jag mordiskt arg. Orkar banne mig inte mer fler pilbåge-besvikelser nu. Jag vill ha min pilbåge pronto!
Scratchblack

2013-05-29 @ 21:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0