Recept på havresmothie

(9:35)
Jag har varit uppe sedan 8 cirka. Firfin sover ännu.
Marsvinen har fått dag och fått frukost, fiskarna har fått dag och frukost och Alleria och Maiev har fått morgongos och suttit med mig vid datorn.
 
I onsdags träffade jag ju min boendestödjare från Kom vidare-teamet för sista gången. Vi var på 4H-gården och i slutet så gav jag henne presenter, en 17,5 cm hög och vit uggla som var en ljyslykta, ett paket med magnoliadoftande stearinljus och ett egendesignat kort som jag skrivit några vänliga meningar om henne på.
Hon blev väldigt glad och rörd och det var ju kul tycker jag.
 
I onsdags blev det ingen omskjutning för mig för att få "Vita pilen", utan det var så att det var obligatoriskt att alla som inte deltagit i den interna knattetävlingen eller vad den hette, de var tvungna att skjuta knatten i onsdags. De vill att man gör den för att träna på, känna på lite hur det kan vara att tävla. Man skjuter 36 pilar i en serie och man får inte skriva ner sina egna poäng, utan man får dela upp sig två och två bland deltagarna och skriva ner varandras resultat.
Det gick inget vidare, speciellt inte efter fikarasten man har mitt i, efter det tappade jag fokus nästan helt. Jag brukar ju annars skjuta bättre efter fikarasten, utom de sista 10-15 minuterna, för då brukar jag vara för trött.
Jag fick 125 av 360 möjliga och Firfin fick 152 av 360 möjliga.
 Vi skjöt på 20 meters avstånd på en 80 cm måltavla tror jag det var.
Det var första gången jag skjöt på 20 meter, så det var ju svårt att försöka prestera bra också då. Tur jag i alla fall fick låna långbågsinstruktörens pilar, annars hade det gått helt åt pipan.
 
I onsdags kom mina och Firfins armskydd och Firfin hann hämta ut dem innan vi blev upphämtade för att åka till bågskyttet. Jag gillar mitt blåa armskydd. Armskyddet har man på bågarmen för att skydda mot strängen när man skjuter i väg pilar. Jag gillar mitt blåa armskydd, som är helt veganskt. De flesta armskydd är av läder eller plast annars, plast är hårt och helt onaturligt och läder  är ju från djur, så det kan jag ju heller inte ha.
Här är bilder på armskyddet.
Hålet ni ser i armskyddet, det ska egentligen vara placerat i armvecket.
 
 
 
 
 
Igår torsdag så hade jag och Firfin en riktig slappardag, vi sov väl bort halva dagen och resten av tiden satt vi vid datorn eller teven.
 
Blutsaften jag numer dricker i en havresmothie varje dag, jag mätte igår hur mycket ungefär jag brukar hälla ner av allt när jag gör en smothie. Här är receptet jag skrev, redskapet jag använder, ett exempel på frysta bär man kan använda och en bild på gårdagens resultat.
 
 
 
 
 
I dag fredag ska jag och Firfin eventuellt beställa våra pilbågar. Vi hoppas vi får dem kommande vecka så vi kan ha dem när vi ska skjuta pilbåge veckan där på. Pilar beställde vi igår.
 
För övrigt har en väninna till oss anmält sig till kön att börja skjuta pilbåge och det tycker jag är jättekul. Kön är ungefär ett halvår lång, men de som står i kö erbjuds att komma och provskjuta någon dag när de anordnar provskjutning. De ska ha ett sådant tillfälle innan sommaren.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: firfin

Väldigt nyttigt ser det ut :)
Hoppas väninnan kommer med :)

Svar: Jag hoppas det hyfsat nyttigt också. ;)Jupp. :)
Scratchblack

2013-05-24 @ 14:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0