Sömnbrist och överhettning

(12:10)
Vid 5 i morse hade jag i stort sett inte sovit en blund fast jag var astrött. Min kropp var överhettad och ingenting hjälpte, inte ens att ligga med en vetekudde runt halsen som brukar förvaras i frysen. När vetekudden blivit varm så var jag fortfarande överhettad. Detta höll i sig fram till runt 6-tiden, då kunde jag somna i soffan och sova 2-3 timmar.
Ja, 2-3 timmars sömn är allt jag fått i natt.
Jag är TRÖTT.
 
Skulle åkt in till en läkare i dag och få bukt med min infektion, men i det tillstånd jag är, d v s trött, lättretlig och så, så är risken att jag jag gör utfall mot någon/några på vägen dit eller sparkar och slår på materialla ting eller skriker åt folk och annat. Risken är väl också större att jag freak ut på vårdcentralen/närakuten, får ångest eller och börjar hyperventilera och gråta.
Nej jag vilar i dag i stället och så får jag försöka ta det där med läkaren i morgon och hoppas på att jag sover bättre kommande natt och är piggare i morgon.
 
 
 
Igår fick jag en present som Firfin köpt till mig. Den sorts skyddande/turbringade brosch som tjejen med pilbågen i den bra filmen " The hunger games" har.
 
 
 
 
Här kommer en bild på lilla Selene från i morse.
 
 
 
 
Har förresten tekniska bevis på att minst ett marsvin (troligen Eos) har varit ute och knatat på köksgolvet i natt. Hade ställt fram en matskål på köksgolvet med lite krossade sädeslag i och någon har varit och ätit ur den.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0