Tre dagar i ett inlägg

(10:50)
Måndagen den 20/5 vill jag helst bara glömma bort, radera ur mitt liv för det var en dålig dag med fruktansvärda bilder i huvudet och så. Ingen bra dag.
 
Igår tisdag var jag för trött för att blogga.
Tog några bilder på morgontrötta råttor igår och en bild blev faktiskt rolig, en på Tyrande när hon har bakfötterna kvar på hyllplanet bakom henne och framtassarna på gallret. Om hon är stolt över sina gula tänder så är det en smickrande bild, haha.
Här kommer bilder.
 
 
 
 
Vid klockan 15 hade jag tid hos arbetsterapeuten där jag fick två hemuppgifter, att leta reda på mitt lösenord till Vårdkontakter och att logga in där och byta husläkarmottagning och där jag med övertalning gick med på att vi skulle köra ett gympass i Psykiatrins hus gymnastiksal om tre veckor där de har vibrationsplatta, spinningcykel, roddmaskin och springband. Jag sa efter att ha gått med på gympass att jag inte tänker bli svettig och nej, jag tänker INTE bli svettig. Jag hatar svett både på mig och på andra, svett är äckligt!

Medan jag satt i biblioteket och inväntade att klockan skulle närma sig 15 (är alltid cirka 30 minuter förtidig) så satt jag blättrade i en tidning och såg att de gjorde reklam för en bok jag tycker verkar intressant och som jag vill ha. Det är denna bok.
 
 
 
 
Tog lite bilder på vägen till en brevlåda i stan efter att ha varit hos arbetsterapeuten, här kommer de.
 
 
 
 
 
"Ramlade" in på Myrorna och var bara tvungen att köpa dessa två. :)
 
 
 
 
Det fick bli sallad från Icas salladsbuffé till middag igår. Jag var ashungrig när jag kom hem, hade ju inte ätit något på flera timmar.
 
 
 
 
Sista bilden igår blev på Ed Stafford, vår lilla ancistrus som vi nu börjar bli övertygade om att han verkligen är en kille, eftersom det börjar växa ut spröt på nospartiet och det är bara killarna som ha spröt på nosen.
 
 
 
 
I dag onsdag så är det då sista gången jag träffar min boendestödjare från Kom vidare-teamet. Vi ska avsluta våra år med att vara på 4H-gården och gosa med och titta på de söta djuren.
 
(12:00)
Fick samtal för en stund sedan av hon som håller i att fixa kontaktperson och hon har hittat en preliminär kontaktperson till mig. Det låter bra av det hon beskrev, hon gillar djur, har katter, är född -69 och har vikarierat inom psykiatrin. Låter lovande.. Ska träffa henne den 28/5. :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: firfin

Kul med fina bilder :)
Hoppas träningspasset blir givande.
Hoppas nya kp'n passar dig.

Svar: Tackar. :)Tveksam till träningspasset, usch för det, men men jag får väl ge det ett försök. Vibrationsplattan ska tydligen vara effektiv och jag borde ju inte bli svettig av att stå på den.
Ja det hoppas jag verkligen, det vore väldigt bra.
Scratchblack

2013-05-22 @ 14:20:45
Postat av: pärlan

Fina bilder, man vill ju åka till de där gatorna på semester. Du kanske skulle bli turistfotograf (ta bilder som lockar turister till en ny stad ) =)
Den där boken verkar intressant, tänker du läsa den?

Svar: Oj, vill du, såg de så pass lockande ut alltså. Jag som tyckte de såg lite grådaskiga och mörka ut med tråkiga hus. Det var grått väder, regn i luften och så. Jag kan ta bättre bilder med systemkameran.Kanske vore något det, att ta turistbilder, alltså jag menar det som du skrev om att locka turister till en ny stad. Inte för att jag vill ha fler folk till Uppsala, men ändå. :)

Jag är inte så bra på att läsa böcker, jag har massa olästa böcker som jag vill läsa. Jag vill ha boken i min ägo så att jag kan läsa den när jag vill. Tycker om böcker dessutom, tycker om att köpa och ha böcker, för mig är böcker i stort sett heliga.
Scratchblack

2013-05-23 @ 09:06:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0