Trötthet,4H och aggression

(18:30)
Varit trött hela dagen, det har varit på tok för varmt ute, blev dåligt bemött av en kassörska på Lagerhaus när jag försökte vara hjälpsam, hört poliser säga på TV att hur än omständigheterna är så har man inte rätt att slänga stenar på folks bilar (killen hade länge störts sig på all buskörning där han bor och hade fått nog och slängde stenar på en bil som buskört utanför honom och jag förstår honom och tycker han gjorde rätt) och jag har läst om en korkad, elak, vidrig, hemsk polisman som sköt en 4 månader hundvalp som var snäll som ett lamm men som polismannen uppfattade som hotfull. Ja hur i helvete ska man kunna vara på någon form av bra humör då, hur ska man kunna finna någon form av livsglädje, hur ska man undvika att tänka att man vill dö när man bemöts dåligt och hör/läser om sådana elaka kallhjärtade och vidriga människor? *Suckar* :(
 
http://www.metro.se/nyheter/polis-skot-hotfull-hundvalp-med-atta-skott/EVHmes!WThvcpBJIQsnY/
 
Jag var i alla fall till 4H-gården på väg till Gränby centrum i dag. Tog några bilder.
Första bilden är halvvägs på en grusvägsalé som leder till 4H-gården.
 
 
 
 
 
Jag har börjat dricka Blotsaft mot min järnbrist, för äntligen har jag hittat ett sätt att få i mig den på utan att känna smaken av den. Järntabletter kan jag inte äta och jag är dålig på att få i mig tillräckligt med järn genom kosten. Jag har i stort sett konstant haft järnmbrist i halva mitt liv nu.
Den Blotsaft vi hade kvar av i kylen var på tok för gammal, men drack ändå av den igår och i dag, men i dag köpte jag en ny flaska som kostade 105 kronor på Kvantum i Gränby centrum.
Dricker nu Blotsaft i en smothie. Jag mixar havremjölk, havregryn/råg, banan, bär och Blotsaft, häller upp i ett glas och dricker upp.
Att tänka på är att C-vitamin behövs för att kroppen lättare ska kunna ta upp järnet. Jag borde nog bli bättre på att få i mig mer C-vitamin också.
 
Här är en bild på Blotsaft-förpackningen och näringsinnehållet i Blotsaften.
 
 
 
 
 
Innan jag gick till 4H och Gränby c så tog jag några bilder på våra trötta råttor, eller ja på tre av dem, Sylvanas, Alleria och Maiev.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: firfin

Väldigt stolt och fin tupp :)
Söta trötta råttor :)
Bra att du börjat med blutsaft, är nog bra för dig.

Svar: Jupp. :)Ja vi har sötaste töserna i stan ju.
Ja det är nog det och vet du vad, jag sitter och dricker en smothie med Blutsaft just nu. ;)
Scratchblack

2013-05-20 @ 12:52:07
Postat av: firfin

Bra där :)

Svar: Tackar. :)
Scratchblack

2013-05-20 @ 14:01:10
Postat av: pärlan

Härligt att du hittat något som höjer värdet på ditt blod..eller vad man nu ska säga =)
Gott med smoothie, jag är inte så förtjust i blutsaft men i smoothie kanske smaken försvinner lite =)

Svar: Blutsaft smakar äckligt att drickas som det är, det är därför jag inte kunnat dricka det förrens nu, så nej man känner den faktiskt inte alls när man häller den i en smorthie. :)
Scratchblack

2013-05-21 @ 21:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0