Nattskriveri

Ja rent teoretiskt sett är det ju torsdag nu så då utgår jag från det. 
Natten till igår sov jag på balkongen, det var lite väl kallt dock och jag gick in vid 5 på morgonen, la mig vid 7 igen och sov några timmar till. 
 
Igår var jag till psykologen och pratade om konflikter och så. Nästa gång ska vi prata om ocd bland annat eftersom jag märkt att den eskalerat lite. 
Jag har köpt Firfins födelsedagspresent. För övrigt har jag gosat en del med råttorna, givit dem gottigheter och så. 
Skulle ha gjort del två i processen att tillverka granskottssirap men väntar med det till om några timmar. 
 
 
Bilden här nere är jag när jag väntade på bussen in till psykologen igår. Det där är en sådan frisyr jag oftast gör numer när jag inte orkar borsta håret efter att ha tvättat det. 
 
 
 
 
17:00 denna torsdag.

Nej om jag skulle ta och ta tag i det där med att fixa granskottssirapen nu då. Jag ställde glasburken i et annat fönster i förmiddags för att den skulle få mer sol på sig eftersom det var dåligt med sol här igår och vi har keftermiddagssol i det fönster den stod i innan.

 
Jag har för övrigt testat ett par av mina nya nagellack och jag är nöjd. Haha jag har neonnaglar nu då.
 
 
 
Råttorna har fått mer extra gottigt idag, frukthavredryck med helt slät och helt sockerfri utan några tillsattser, lyxig blåbärssylt med äppelpuré i och små bitar av ett 7-kornknäckebrön i.
Det är verkligen tragiskt och tråkigt att idag är deras sista hela dag här hemma. Tungt. :(
 
 

Kommentarer
Postat av: firfin

Det är bra att sova i friska (så frisk den nu kan vara i en stad) luften tror jag.
Det ska bli spännande att se hur det blir med sirapen :)

Svar: Ja det är mysigt att sova ute. Jag visste ju att det var kallt så klädde på mig lite extra men ändå blev det lite väl kallt, jag borde tagit på mig en bättre mössa och tussar på fötterna. Blir nästan lite frilufskänsla att sova ute. :)Ja jag hopas det blir bra med sirapen. Eva ska få och om det räcker till en till så ger jag till en till, har inte kommit fram till vem dock.Beror ju på om det ser dugligt nog ut att ens ge bort förstås. Första gången är alltid första gången ...
Scratchblack

2014-05-29 @ 10:11:35
Postat av: pärlan

Vad kul att du börjat blogga igen =)
Tråkigt det här med råttorna, kan tänka mig att det känns tomt.
Kram

Svar: Ja,det är kul men det kanske inte blir lika intensivt som förr i tiden men vi får väl se vart det barkar hän. ;)Ja det är verkligen trist. Idag monterade Firfin ner buren, han tog på sig det eftersom jag börjar gråta så fort jag råkar titta på buren och att då hålla på plocka ut alla deras saker, alla tygbitar de bäddat med och se deras matförråd som de kämpat ihop det skulle väl innebära att jag skulle gå sönder helt och bara gråta mig igenom alltihop.
Tack. Kram
Scratchblack

2014-06-01 @ 00:27:36
URL: http://heartandhead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0